Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
WOW szerintem imádnivalóan aranyos -de bétába nem nagyon akarok játszani sokat -az olyan lehangoló amikor megcsinálsz egy rakat küldit, van egy tuti karid, aztán kezdheted elölröl -de kipróbálásnak jó volt! Nem dölt el véglegesen EQ vagy WOW lesz e a köv elöfizus játékunk 😊))

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Szyl tegnap meglépte az 56-t!!!!! Gigahealer lett! <#wink><#wink>

Ha van valami nagykaris party szivesen megyek vele!

Az lenne állat ha Gattaca buffolna Szyl healolna és ilyen 52 feletti karik tankolnának <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Eddig még nem sikerült Szylt rávennem hogy rakjon má föl képet -tulajdonságok stb 😊

FeketeVipera 77 SS

😊

Nem akar valaki l2 acc-ot venni? (Devianne szerveren van mindenem, arra nem sok magyar van)
Inkább nem is mondom miért akarom eladni <#vigyor5>

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

BEAST
látom teis nagyon tisztában vagy a dolgokkal 😛 ha visszafutsz 10% cuccrongálodás és a rested bonuszt is elveszted ... ami hosszutávon majdnem 50% xp bukás ... nah mind1 nem offolok

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
lol ... miért szerinted milyen szerepe van az L2ben a naagy sztorinak??? semmi ... a játékban semmi sem a sztori szerint megy ... de nagyon jo mert a neten ellehet olvasni ... lol ... ennyit arrol hogy te érted ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
aszondja december második hetére tervezik a c2 launchot

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Epp ezt mondtam en is, teljesen mind1 hogy halok wow-ba vagy nem, a veszteseg elenyeszo.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ki az aki ezt tervezi?...
De azert sztem 100 oranal mindenki tobbet szeretne jaccani 1 mmo-val.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hja, meg kezdokent wow-ba nem is lehet 1altalan piacozni. Nekem, UD karakterrel el kell menni a vilag vegere(mivel aukcios haz ork foldon van legkozelebb) hogy piacozhassak, lol...

GAthersw
jah

01110000 01110010 00110000

phalanx
EMBEREK! ÉPP MOST VAN SZERVER RESTART, MOST KÉNE LETOLNI ORFENT!

gPROject
Chronicle 2 on PTS

As we are constantly receiving new builds and fixes from the development team, we are keeping Chronicle 2 in internal testing for a little longer to get ready for the public test. These builds fix issues before they make it to the public and improve the overall quality of our first release of Chronicle 2. Keeping it in internal testing does not push back our release date of the second week of December for the live servers.

Again, thank you for your continued patience as we prepare for the Age of Splendor!

<#conf>

GAthersw
Boldog Szülinapot Cromac!!!

"... a cuccaid tropáramennek és az igencsak szép pénz megcsináltatni ... az xprõl nemis beszélve ... "

Mint mondottam ha nem feltámasztatod magad, hanem visszacaplatsz, egyrészt nincs xp loss, másrészt a cuccaid sem esnek szét. amit te mondassz, az akkor él, ha spirit healerrel feltámasztatod magad a városban. De eleve egész wow-ban ez nem jelent akkora problémát, mert nem kell kuporgatni a pénzt, és a szint sem számít túl sokat, nem kell azon görcsölni, hogy jaj ha meghalok, akkor újabb 3 órát kell szintezni...

Hja lehet, de én igazából soha nem is terveztem, hogy egy játáékban élem le az életemet 😊 Addig játszom ameddig szórakozást nyújt, aztán uninstall/unsubscribe, és mehet a levesbe, lesz helyette más...

phalanx
házba <#falbav>

phalanx
Beast: szerintem ez a piacolási rendszer pont jó így ahogí van L"-ben, nagyonis hangulatos, hogy emberrõl emberre kell végigjrni a privát shop-okat és nem pedig bemenni egy hézba és megnézni egy listán... mellesleg így legalább van élet a városban

gPROject

<#vigyor5><#wink>

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

pm vagy msg...

Sztem meg te nem tudod ertelmezni sajat magad, legalabb azzal legyel tisztaban amit irsz...

BEAST
van 1 apro különbség 😛 te nem jáccottál wowval ...

SDana
Szapuld csak én is visszaszapulom másik topikban wowot 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
hehe ha ezt az 1xü mondatot nem tudod értelmezni akkor tényleg maradj az L2nél 😄DDD

bocs, de "ez miatt" 😊 ez azért aranyos 😊 sry

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

ha eladod az L2-es cuccaid akad vevö 😊

Egyetértek. Kivéve az L2 lehúzását. Szerintem az L2 storija sem gagyi...ill. ha van fantáziád azt jácol benne amit akarsz 😊

"és ez most nem a gyûjtsünk pár10 embert és verjünk le vmi fõmobot jo cuccért L2 modra ..."

Ez van a L2-ben...de van MINDENHOL ahol magyarok játszanak ( akinek nem inge...)

bazz miért van az hogy a necromancer az csak lvl 40-en necromancer? Úgyértem ha warlord akarok lenni akkor lvl 1-en is a kezembevehetek egy lándzsát, ha spellsinger akarok lenni akkor már lvl 1-en van windstrike. Jó ezek így gagyik, de a feeling a lényeg. Necromancer akarok lenni, akkor lvl 40-ig nincs corrupted man, vagy hasonló finomságok... 😞 még gyengék sem.

Én meg nem akarom a socrecer útját lvl 20-40 végigszenvedni a necró miatt. Érdemes, szabad a 02-es szerveren botozni? ....vagy nem tom.

lol, ember...
"nem vmi álsztorival bökik ki a szemedet mint az L2ben "
mer a wow sztorija az megtortent esemenyeken alapul?
Kicsit sem vagy elfogult<#levele>

BEAST
nah én nem leszek lusta és jol belekötök 😛

láccik hogy nem néztél utána mert igenis elég szar ha meghal vki wowban ... a cuccaid tropáramennek és az igencsak szép pénz megcsináltatni ... az xprõl nemis beszélve ... és hogy nincs cél a 2 oldal harcában ... lehet ezért találták ki a battleground zonákat ahol foglalhato várak vannak?
a peca/virágszedés stb dolog hoz meg annyit hogy akit csak az agyatlan hent érdekel és az 1etlen célja hogy "énlegyekalegtápabbtököskari" az nem WoWozik majd , 1re elõrébb jutva nagyon izgalmas küldetések vannak és csak jo csapatmunkával lehet megoldani az ilyen feladatokat , és ez most nem a gyûjtsünk pár10 embert és verjünk le vmi fõmobot jo cuccért L2 modra ...
olyan jo 5letek vannak a játékban ami az L2t abszolut felejthetõvé tette számomra ... az aukciosház rendkivül jo , nem kell többet laggolva kerülgetni a sok kereskedõt ... a wowban van értelme annak hogy milyen fajjal jáccol ... nem vmi álsztorival bökik ki a szemedet mint az L2ben , minden fajnak van története az L2ben is de gyakorlati haszna ennek nincs ...

Beast voltam 😛

GAthersw
Eszti, van Caliburs recim!!! (Asszem neked kell talán)

azirafael
Hello mindenki!!! Régen jártam erre. A free serverrel voltam elfoglalva, de mostanában annyit szarakodik, hogy nem éri meg az idegeskedést... jönnék vissza ide, erre beszart a videókártyám, szóval most se free, se normál nem fut nálam... Kicsit kezdek zabos lenni minden elektronikai cuccra mostanában. Már elektronikus mérlegre sem merek állni, mert agyonbasz az áram. NA csak ennyi lett volna... csõ minendki. Amint tudok jövök.

Bad Gateway...

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Köszönöm! <#worship>

Hali Jimmyke! Ha free szerverre akartok jönni akkor itt egy link.
http://lineage2free.uw.hu/forum/index.php
Ez csak a szerver magyar fóruma (vagy a szerveren jáccó magyar játékosok fóruma?). Itt meg tudsz mindent. Hát mostanában szívunk, jó ha félórákat tudunk jáccani.

hello mindenki!!!

hallottam errõl az ingyenes lineage szerver-rõl!
azt szeretném kérdezni hogy hogyan mûködik es hogyan lehet rá csatlakozni?

Okés. Remélem nem valami hibákkal hemzsegõ a free (általában az 😞 )

GAthersw
Fizetõs, van egy free megoldás, de abban én nem utazom, várj meg valakit aki tudja.

GAthersw
Szerintem ha lesz 1 partyra való magyar, akkor hívunk egy party ICst és kész.

Ez jó MMORPG? Mert haverokkal valamit keresünk, találunk, free azt 1 hét mulva fizus, szóval nagyon be vagyunk rágva 😄 És free? 😊

phalanx
én megyek, ketten simán letoljuk <#beka2>

komolyra fordítva a szót: ki jönne még? <#vigyor0>

phalanx
Az összes eddigi Blizz játék jelenleg is a kedvenceim között van, a wow az elsõ amiben "csalódtam" 😊 (ha nem lett volna elõtte L2 lehet sokkal jobban bejött volna)

hello mindenki!!!

hallottam errõl az ingyenes lineage szerver-rõl!
azt szeretném kérdezni hogy hogyan mûködik es hogyan lehet rá csatlakozni?
Naja, pve beallitottsagu egyeneknek lehet h bejon.

En pl imadtam a d2ot, w3at😊
Azt probaltam kifejteni, hogy a wow, mint jatek 1 ido utan nagyon unalmas lesz. Most az elejen nyilvan nagyon jo meg minden(mint minden mas mmo), de kesobb szinte biztosan megunja az ember, mivel elvesz belole a motivacio.

modntam már hogy utálok ovlasni?
egyébként ma megint leültem wowozni és ugyan erre jutottam!
lehet eladok mined l2 ös cumom?
hmm azért még várok c2 ig... na meg evaig

Lehet alap felállással van a gond egyébként. Én elsõdlegesen építgetõ hozzáállással rendelkezem, termesztés, fejlesztés tápolás. PvP totál nem érdekell, sokkal inkább a quest alapú rpg dolgok. Így l2-ben sem tudott különösebben érdekellni, hogy ki miféle várat ostromol vagy birtokol...tegye.

megye ez! 😄

Arra gondotlam, hogy nincs az alacsony szinten szopok, gyúrok 1 hétig, hogy valami hasznosat is tudjak kezdeni. Lehet sikeresen beválasztottam a megfelelõ karaktert pont, amivel jó haladós, de én a hétnapos munkahétbõl 1-2 napot tudok egy mmorpg-ben eltölteni, ott is napi max 4-5 órát. L2-ben ez sokmindenre jó, de túl nagy játékélményt nem nyújt. A wow-ban simán akár soloban megyek akár partyban megvan számomra a játékélmény, látom hogy jutok valamire, nem értelmetlenül állok egy mezõ közepén.

Csak egy példa hunterként a pet. Fogtam egy macskát, l2es tapasztalatok alapján nem nagyon mertem elõvenni, aztán ahogy nézegettem rájöttem hogy jó. és l2-vel szemben itt nem jelent anyagi csõdöt a fenntartása alacsony szinten. Sokkal kevesebb szankció van, szivatás ami visszafog, és ami miatt bizonyos dolgokat nem tennék meg egyébként. pl az hogy ha bekrepálok, akkor ha nem feltámasztatom magam, hanem szellemként visszacaplatok a hullámhoz és visszamászok bele akkor nincs xp loss...

Horgászást spec jól eltaláltad, mert tényleg kurva unalmas, de én egyedül 1 dologra használom, ha a macsek éhes elugrom egy tóhoz, kirángatok belõle 5-10 halat, és megvan a macska "mûködéséhez" szükséges összes kellék úgy nagyjából 5-6 órára.

Mindegy ez igazából nem egy wow nyálazás topic, úgyhogy nem kellene itt fényeznem, de talán a leg találóbb, ha azt mondom hogy hagyományos Blizzard minõség... akiknek egyéb blizzard cucc=világ nem jön be, valszeg ezt sem kajálná, akinek meg tetszett war3 is, az nagyon jól elszórakozgatna vele.