Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FeketeVipera 77 SS
Ha van valami nagykaris party szivesen megyek vele!
Az lenne állat ha Gattaca buffolna Szyl healolna és ilyen 52 feletti karik tankolnának <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Eddig még nem sikerült Szylt rávennem hogy rakjon má föl képet -tulajdonságok stb 😊
FeketeVipera 77 SS
Inkább nem is mondom miért akarom eladni <#vigyor5>#vigyor5>
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
De azert sztem 100 oranal mindenki tobbet szeretne jaccani 1 mmo-val.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
As we are constantly receiving new builds and fixes from the development team, we are keeping Chronicle 2 in internal testing for a little longer to get ready for the public test. These builds fix issues before they make it to the public and improve the overall quality of our first release of Chronicle 2. Keeping it in internal testing does not push back our release date of the second week of December for the live servers.
Again, thank you for your continued patience as we prepare for the Age of Splendor!
<#conf>#conf>
Mint mondottam ha nem feltámasztatod magad, hanem visszacaplatsz, egyrészt nincs xp loss, másrészt a cuccaid sem esnek szét. amit te mondassz, az akkor él, ha spirit healerrel feltámasztatod magad a városban. De eleve egész wow-ban ez nem jelent akkora problémát, mert nem kell kuporgatni a pénzt, és a szint sem számít túl sokat, nem kell azon görcsölni, hogy jaj ha meghalok, akkor újabb 3 órát kell szintezni...
[email protected]
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
"és ez most nem a gyûjtsünk pár10 embert és verjünk le vmi fõmobot jo cuccért L2 modra ..."
Ez van a L2-ben...de van MINDENHOL ahol magyarok játszanak ( akinek nem inge...)
Én meg nem akarom a socrecer útját lvl 20-40 végigszenvedni a necró miatt. Érdemes, szabad a 02-es szerveren botozni? ....vagy nem tom.
"nem vmi álsztorival bökik ki a szemedet mint az L2ben "
mer a wow sztorija az megtortent esemenyeken alapul?
Kicsit sem vagy elfogult<#levele>#levele>
láccik hogy nem néztél utána mert igenis elég szar ha meghal vki wowban ... a cuccaid tropáramennek és az igencsak szép pénz megcsináltatni ... az xprõl nemis beszélve ... és hogy nincs cél a 2 oldal harcában ... lehet ezért találták ki a battleground zonákat ahol foglalhato várak vannak?
a peca/virágszedés stb dolog hoz meg annyit hogy akit csak az agyatlan hent érdekel és az 1etlen célja hogy "énlegyekalegtápabbtököskari" az nem WoWozik majd , 1re elõrébb jutva nagyon izgalmas küldetések vannak és csak jo csapatmunkával lehet megoldani az ilyen feladatokat , és ez most nem a gyûjtsünk pár10 embert és verjünk le vmi fõmobot jo cuccért L2 modra ...
olyan jo 5letek vannak a játékban ami az L2t abszolut felejthetõvé tette számomra ... az aukciosház rendkivül jo , nem kell többet laggolva kerülgetni a sok kereskedõt ... a wowban van értelme annak hogy milyen fajjal jáccol ... nem vmi álsztorival bökik ki a szemedet mint az L2ben , minden fajnak van története az L2ben is de gyakorlati haszna ennek nincs ...
Beast voltam 😛
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
http://lineage2free.uw.hu/forum/index.php
Ez csak a szerver magyar fóruma (vagy a szerveren jáccó magyar játékosok fóruma?). Itt meg tudsz mindent. Hát mostanában szívunk, jó ha félórákat tudunk jáccani.
hallottam errõl az ingyenes lineage szerver-rõl!
azt szeretném kérdezni hogy hogyan mûködik es hogyan lehet rá csatlakozni?
01110000 01110010 00110000
01110000 01110010 00110000
komolyra fordítva a szót: ki jönne még? <#vigyor0>#vigyor0>
hallottam errõl az ingyenes lineage szerver-rõl!
azt szeretném kérdezni hogy hogyan mûködik es hogyan lehet rá csatlakozni?
Azt probaltam kifejteni, hogy a wow, mint jatek 1 ido utan nagyon unalmas lesz. Most az elejen nyilvan nagyon jo meg minden(mint minden mas mmo), de kesobb szinte biztosan megunja az ember, mivel elvesz belole a motivacio.
egyébként ma megint leültem wowozni és ugyan erre jutottam!
lehet eladok mined l2 ös cumom?
hmm azért még várok c2 ig... na meg evaig
Csak egy példa hunterként a pet. Fogtam egy macskát, l2es tapasztalatok alapján nem nagyon mertem elõvenni, aztán ahogy nézegettem rájöttem hogy jó. és l2-vel szemben itt nem jelent anyagi csõdöt a fenntartása alacsony szinten. Sokkal kevesebb szankció van, szivatás ami visszafog, és ami miatt bizonyos dolgokat nem tennék meg egyébként. pl az hogy ha bekrepálok, akkor ha nem feltámasztatom magam, hanem szellemként visszacaplatok a hullámhoz és visszamászok bele akkor nincs xp loss...
Horgászást spec jól eltaláltad, mert tényleg kurva unalmas, de én egyedül 1 dologra használom, ha a macsek éhes elugrom egy tóhoz, kirángatok belõle 5-10 halat, és megvan a macska "mûködéséhez" szükséges összes kellék úgy nagyjából 5-6 órára.
Mindegy ez igazából nem egy wow nyálazás topic, úgyhogy nem kellene itt fényeznem, de talán a leg találóbb, ha azt mondom hogy hagyományos Blizzard minõség... akiknek egyéb blizzard cucc=világ nem jön be, valszeg ezt sem kajálná, akinek meg tetszett war3 is, az nagyon jól elszórakozgatna vele.