Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szekijoe
Még egy kérdés Ha a crafted leather 15k és van benne 8 steel ami ha 2k val számolunk akkor is 16k plussz egyéb cuccok akkor crafted leathert nem érdemes összerakni, hanem venni kell a craftoláshoz? Picit megkavart ez a számolgatás<#nemtudom> Akkor miért veszik meg a steelt 4k ér?<#conf>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szóval Sámán voltam.... 😄DDDD
Huh, nem Szyllel akartam irnid 😄DDDDD
Jah megértelek, nekem most 37es shillen oraclem van. Crumába már nem is próbálkozom, mert aki oda megy általában ismerõsökkel megy akik között tuti van healer. 40 fölött meg aztán szinte minden party inkább prophet után sir -úgy 45-50tõl megint jó ha van healer is -dehát addig próbáld meg fölfejleszteni... might of heavennel meg az a baj hogy undedeknél mindig iszonyat tömeg van -és villámgyorsan elviszi a manát -ráadásul delf so-nak nem is lesz -bár empowerrel jó a sima disrupt unded jó a nagyobb mobokra is -merre szotál gyakni??? 😊
GAthersw
azt jól látod.

01110000 01110010 00110000

GAthersw
Nekem van Divine Kesztyû receptem.

Szekijoe
Ha egy új partytag érkezésével a kapott xp-m 1200 ról 550re esik visszam akkor komoly baj van!!! Legalábbis én úgy látom.

Szekijoe
Jaja éppen errõl beszélek, vanni van party, De Cruma1-en már a 46+ os kínai karakterek állnak be a szobákba tanknak nem pedig a 40-43ig. Ha duózna csendesen a folyosón az nem lenne gáz. De így nagyon lenyomják az xp-t<#rinya>.Cruma 2-re bezzeg nem mennek fel ha véletlenül felmegyek egy partyval fél óra múlva tutter valaki gtg-zik es lelép akkor aztán jövünk le újból folyosózni. Mivel sokan elmentek Wow-ozni szerintem biztosabbnak látják ha az 1 szinten maradnak csak így megint nincs üres szoba CT1-en. Ja és elpusztíthatatlanok <#nemtudom>. Valaki mondja már el miért nem tudom a másik healert sem altatni sem root-olni? A mob-buffolás már megy de a másik healert csak le kell valahogy altatni hogy ne gyógyítsa fel. Se fehéren se lilán nem sikerült Incorrect target pedig mindenki lila volt már a szobában <#conf><#nemtudom> bezzeg ha egy 40+-os akar kinyírni egy 40 alattit simán megy neki <#szomoru1>Vagy csak én nem tudok altatni másik playert pedig nyomom ezerrel a CTRL-t. Plííz valaki magyarázza már el!

Gugger
hiler vagy és nem találsz partyt? lol

SDana
Most én is szüneteltetem kicsit la2t. Fõleg wow miatt, bár elõfizetni nem hiszem hogy fogok rá...
Meg amúgy se árt egy kis pihenés a sok grind után 😊
Hogy késõbb mi lesz, azt még nem tom. Majd siegekre igyekszem eljárni 😊 De lehet, hogy otthagyom ICt. Vagy akár az egész szervert, ha lesz eva... Még nem tom. Most wow megy 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Szekijoe
Sajna a hétvégi tapasztalatom az, hogy Cruma1-en nyomják még a 46 szintûek is maximum duóban mert nem tudnak összeszedni partyt Cruma2-re <#rinya> vagy csak 50+osokal lehet fent találkozni de azok már nagyon lenyomják az én xpmet<#rinya>. És mindíg valami bajuk van prophet, 45+os sámán vagy BD hiányuk van mikor meik <#nemtudom>. Gondolom a 40+-os prophetek már elmennek mindenfelé a világba ahol van ismerõsük. Kérek tanácsot én merre menjek<#conf>. Mellesleg igazán jól jönne egy kölcsön Divine set meg egy Theca set hogy ne haljak túl sûrûn (most saját karmianban és kölcsön Tempered mithril setben nyomulok de így simán felzabálnak a mobok ha bufftime van), esetleg fegyó. Sajna nálam nem jön be az egyedül vadászok effekt mert nem kapok annyi támadást növelõ buffot. <#szomoru1> Nekem csak a partyzás marad de ha nem találok helyet akkor el kell gondolkoznom hogy abbahagyom<#fejvakaras> De egyenlõre kitartok <#vigyor5>

Szekijoe
Csatlakozom az elõttem szólókhoz <#wave>. Nehogy valaki aki itthagyja a játékot, az accán felejtse a sok összekalapált adenát. Én 1 hónapot mér tutter fogom nyomni. Akár adja ide kölcsön vagy örökbe talán gondolom a C2-re elég sokan visszajönnek megnézni mi van, és akkorra talán tudunk együtt partyizni, ha az 50 alattiak full cuccban csak könnyebben tudnának fejlõdni. Ti meg addig nyugodtan wow-ozhattok <#awink>.

B@lu
HöHö!

nekem is jöhet egy rakat felajanlas😊)))

Gugger
Aki itthagyja az L2-t az szvsz az Adenat eladja, vagy elajandékozza stb., de ha megmarad az account-ja azt esetleg átvenném! Van egy kedves haverom a 7-es szerveren és esetleg átjönne és szivesebben játszana velünk megmaradt magyarokkal, és mégis könnyebb lenne, ha nem a 0 ról kellene kezdenie. pm me pls

csuzlee
Jaj, elnezest, Szyl-t kihagytam <#falbav><#worship>

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

csuzlee
Az igazsag az hogy nekem nem a WoW-al van bajom, nekem egyszeruen nincs turelmem, kitartasom questeket csinalni. Nem igazan szeretem 😞 Es sajnos a WoW grafikaja nekem annyira nem tetszik, hogy nem is kot oda 😞 L2 sem a legjobb jatek, sok hibaja van, de nekem ez a tipusu jatek tetszik. Sok ertelmetlen oldokles 😄 es szerintem ami nagyon lekot a mai napig az a gyonyoru grafika! De mindenkinek sok sikert mas jatekban is.

ui.: cuccokat en is szivesen fogadok 😄 aki gondolja msg Manoooo vagy csuzlee

Bar most a hetvegen Manoooot is felturboztam 😄 +3-as Ghoul Staff THX FOR CUKI ES ESZTIBABA, meg vettem neki Divine Setet. A hiedelmekkel ellentetben van ertelme Nukereknek is Divinet hordani 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Koszi Gather, de mar Manooo adott Caliburs recit. Mar csak sok cokes kellene, mert Csuz mindig elkobozza tolem az uj fegyoikra 😊

Szoval vennek coalt meg charcoalt. Skill, szamithatok rad?

Aki abbahagyja a Lineaget, adja at a cuccait, akar nekem, vagy mas magyarnak!

Mas: megneztem a wowot, nem tunik rossznak, az tetszik, hogy rengeteg kuldi van, es jo sok lehetseges kepesseg/foglalkozas. Megtanultam a herbalizmust, csomo penzt lehet osszeszedni belole. C2-ig biztos nem hagyom itt a Lineaget, aztan majd meglatjuk.
Gugger
jaj, miért nem várod meg a c2-t? Tesód marad?

Sámán
Neti te nem akarod abbahagyni????? <#mf1>

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Tokjo ossszefutottam egy kulorszagi magyarral😊)
ACBA-s vagymi😊mindennap mennek AL-ba partyzni😊
LeonSilver
Ha esetleg lenne valaki aki abbahagyja a gámát a 7-es szerveren és elajándékozná a cuccát......<#whatever><#worship>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

nem december második hete? az kb egy honap
phalanx
nincs már 1 hónap

márcsak egy hónap a c2-ig!!!most nem érdemes abbahagyni!!😊
még mindig megy az open bétája? én még tavasszal játszottam vele 😄

Taptarap
elötte add ide a cuccaidat 😛<#law><#nezze>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

hájháj^^

Úgy érzem, hogy én is abbahagyom az L2-t.
Jó volt, szép volt...elég volt.
Ideje váltani.

bájbáj all

Cromac Mac Art
kösz.😊

mi is a ventrire a jelszó? elfelejtettem plz help?

aki tud szóljon skillnek plz, hogy keresem

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

GAthersw
Láttam róla videót, ez inkább árkád játék mint MMORPG

HUNrricane
RYL OPEN BETA
http://www.ryl.net/

Probáljátok ki nagyon király! HUNrRiCane a játékban a nevem. (Ember "mint faj")

Majd felébredsz!

Azt olvastad, amikor Sensei írta (még anno +6-os volt asszem a DS),hogy van 10 weapon scroll a wareban és kérdezték tõle, hogy akkormiért nem enchantolja? mire vár?

Nethyrrea
meg persze ott megvádolják azzal is amit sztem az összes mostanra naggyá lett klán csinált hogy adenát/tárgyakat/stb dupolt valahogy még preludeban, meg hasonlók

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
mindegy, orphuson ha elolvasod az idevágó topikot, akkor ott dicsexik vele, hogy õ ezt igenis teljesen ártatlanul és legálisan hozta össze, és hogy annakidején még chronicle 1 elsõ hetében kapta dropból. persze mindenki anyázza ezerrel, meg megy a sárdobálás.

meg olyasmit is írt hogy egy full doom szetre való várja már a warehouseban, csak még valami receptre vár ami csak c2-ben jön, stb....blah blah....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
na ebbõl semmit nem értek 😊

Gugger
fegyverén kívûl nem sok jó cucca van ! 😊))

Nethyrrea
szerintem IGE, akárhogy is állítja hogy c1 elsõ hetében kapta dropból a demon swordot, és legit enchantolta 10-esre...

Az engem is erdekelne...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
csak tudnám, hogy csinálják<#conf>

Baszkurátor
lol
ezek maguk alatt vágják a fát ezekkel a mondvacsinált "karbantarás"-okkal.....kész,elegem van belõle.

byeZ l2,fu ncsoft

Csõváz skacok,jóvolt veletek az a kevés kis idõ amit együtt töltöttünk.

Nethyrrea
+10-es demon sworddel...

Nethyrrea
hûha...tyûha..wow....

erre megint csak annyit tudok visszakérdezni hogy az utóbbi pár hétben ebbõl hány órát ült a gép elõtt ténylegesen és jáccott...de megint csak flamet szülne úgyhogy nem.

apropó, sef, nem utaltál? azt mondta ma reggel hogy lejárt az accom.....boldog voltam

Lynx_TWL
Én úgy voltam vele, még visszatérek, mert egy normális szintre kerül a játék c2 után... csak közben kipróbáltam WoWot és ezt nem kell részleteznem azt hiszem 😊

úgyse játszottam már 3hónapja, azért bejelentem😄

csá, remélem sok mindenkivle találkozom WoWban

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Bye-bye!
én is abbahagyom de sztem ezt mindenki tudja 😊

Taptarap
bye-bye<#wave><#wave><#wave>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Viszlat mindenki, befejeztem a jatekot. Sajnalom hogy elhagytam azt a servert ahol vegul mindenki maradt, sajnalom a sok kellemetlen beszolasomat, remelem senki sem for ram haragudni. Sok szerencset kivanok mindannyiotoknak, sziasztok <#wave>

server: skynetwork.hu
pass: lolmano
szoba pass: funraid

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

mi is a jeklszó ventrire? elfelejtettem 😛

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

BlackArt
Hehe, torok internet caffe, hozom a laptopom, atdugom drotokat es megy a Shadowbane. Az egesz orankent fel dollar korul van 😊))

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Sámán
Ja Csövi meg 52 lett és nincs elég spje a skilljeire (na jó, csak az egyikre nem maradt), pedig feleslegesen semmit se tanult (pl lándzsás skillek). Méghogy a törpik spböl kifogyhatatlan klánvezérek... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS