Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Meg amúgy se árt egy kis pihenés a sok grind után 😊
Hogy késõbb mi lesz, azt még nem tom. Majd siegekre igyekszem eljárni 😊 De lehet, hogy otthagyom ICt. Vagy akár az egész szervert, ha lesz eva... Még nem tom. Most wow megy 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
ui.: cuccokat en is szivesen fogadok 😄 aki gondolja msg Manoooo vagy csuzlee
Bar most a hetvegen Manoooot is felturboztam 😄 +3-as Ghoul Staff THX FOR CUKI ES ESZTIBABA, meg vettem neki Divine Setet. A hiedelmekkel ellentetben van ertelme Nukereknek is Divinet hordani 😄
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Szoval vennek coalt meg charcoalt. Skill, szamithatok rad?
Aki abbahagyja a Lineaget, adja at a cuccait, akar nekem, vagy mas magyarnak!
Mas: megneztem a wowot, nem tunik rossznak, az tetszik, hogy rengeteg kuldi van, es jo sok lehetseges kepesseg/foglalkozas. Megtanultam a herbalizmust, csomo penzt lehet osszeszedni belole. C2-ig biztos nem hagyom itt a Lineaget, aztan majd meglatjuk.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
ACBA-s vagymi😊mindennap mennek AL-ba partyzni😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Úgy érzem, hogy én is abbahagyom az L2-t.
Jó volt, szép volt...elég volt.
Ideje váltani.
bájbáj all
aki tud szóljon skillnek plz, hogy keresem
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
http://www.ryl.net/
Probáljátok ki nagyon király! HUNrRiCane a játékban a nevem. (Ember "mint faj")
Majd felébredsz!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
meg olyasmit is írt hogy egy full doom szetre való várja már a warehouseban, csak még valami receptre vár ami csak c2-ben jön, stb....blah blah....
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
ezek maguk alatt vágják a fát ezekkel a mondvacsinált "karbantarás"-okkal.....kész,elegem van belõle.
byeZ l2,fu ncsoft
Csõváz skacok,jóvolt veletek az a kevés kis idõ amit együtt töltöttünk.

erre megint csak annyit tudok visszakérdezni hogy az utóbbi pár hétben ebbõl hány órát ült a gép elõtt ténylegesen és jáccott...de megint csak flamet szülne úgyhogy nem.
apropó, sef, nem utaltál? azt mondta ma reggel hogy lejárt az accom.....boldog voltam
úgyse játszottam már 3hónapja, azért bejelentem😄
csá, remélem sok mindenkivle találkozom WoWban
๏̯͡๏﴿
én is abbahagyom de sztem ezt mindenki tudja 😊
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
pass: lolmano
szoba pass: funraid
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399