Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ill az is egyértelmû volt ha verak vki két képet amin jóformán csak szöveg van akkor nem a gombokat meg a tálcát kell nézni😄
๏̯͡๏﴿
ez olyan "hol van Wally?" típusú kép. vagy talán arra kell rájönni hogy dídzsé nyulat hallgattál éppen, és õ csak egy meghatározott ország meghatározott elõadója, és ebbõl furmányos asszociációk és nyomozás után rá kéne jönnünk hogy valójában Líbiai kém vagy?
😄DD
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
olvasátok el fentröl lefele és balrol jobra haladjatok aki ezek után sem érti kérje orvosa segitégét a továbbiakban! 😊
ezért én alapból kötzködésnek veszem az ilyet!
egyébként sonicot ráadásul okosnak is tartom szerintem nem véletlenül hozta fel kedvenc témáját...
szerintem hagyuk mielött tulzottan belebonyolodunk...
csak azt nem értem mirõl kéne tudni?
arrol mindenki tud akinek kellet a bot sose volt titok... (csak a nevük)
mirõl? bot-ról?
csak tudjatok róla...
Remélem nem harapjátok le a fejem amiért kiléptem a klánból😞,de:
1.nem köt semmi az IChez csakis a többiek miatt léptem be de már alig vagyunk igy szó sem lesz ICn belüli magyar klánrol ami miatt beléptünk ebbe a klánba
2.Alig voltam igazi ICs partin csakis a megszokott kis baráti csapattal fejlõdgetünk amihez egyáltalán nem szükséges az a logo a fejem fölé
3.Ami miatt értelmét látom az ICnek az a hétvégi siege amin a melo és a család miatt nem fogok tudni ezen a serveren részt venni ill a nagy partik amit a 48-as szintem meg a napi max 3-4 oras jatékidõ szinte kizár.😞
Lehet csak fáradt vagyok s azért tettem ezt a csunya dolgot de tényleg nem kell ilyen nagy klán hogy azt lássam belépve hogy 30- 2 ember aktiv.A maradék kb10 emberkét akivel szoktunk játszani a friendkistából is tudom majd követni hogy éppen játszik é vagy sem.
Remélem nincs harag s azért hívtok majd még partizni v raidezni.
ZitusHUN
Zitus
Én is inditottam 2 karit a 9-esen! 2 Törpe😊 Egyik scavi, masik crafter lessz... mind 2 lvl 16 most.
Azirafael, vagy Cicus néven bent találtok!
Van pár dolog:
+3 great pata eladó
vennék emi bowot!
Az új nevem KholD!
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
01110000 01110010 00110000
Az ACBA nagy csapást tervez Vasárnapra Giran ellen. 25 klán akar ostromolni, ezennel zászlókkal és Siege Gólemmel, komolyan gondolják! Ha WoWozol/EQ2zöl vagy csak nem játszol, de úgy gondolod, akik még itt vannak és együtt töltöttél velük hónapokat és a barátaid lettek, kapard elõ az accountodat, és segíts! Vasárnap hajnalban aki csak tud, annak jönni kell, tudom, hogy nem az én dolgom, hogy hogy kelsz fel másnap délben, de most kötelessége minden ICsnek megjelennie! Hunnia, ha van rá mód, Gattacát is újra be kellene venni, mert logó nélkül legyaknak. (ha akarsz jönni velünk)
Gather aka SleepKiller
01110000 01110010 00110000
Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator
Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator
öö nagy szigeten vagyok és lvl 18 😛
32k mindkettö ugyan az egyélbként
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Eggyel csúsztatva... <#nevetes1>#nevetes1>
Mikor leszel bent? Shaere néven vagy másként keresselek?
Muszi vagyok -Szyltõl és megint nem tudom a jelszavam <#nevetes1>#nevetes1>