Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
lol ... szted az a problémám hogy nem láttam a képet vagy nem olvastam el? 😄DDD nem ... azt nem vágom pontosan mirõl is kell tudni 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
veszek WoW closed amcsi béta kulcsot adenáért!!!!😊 komolyan 😊

๏̯͡๏﴿

BEAST
nemenj ... izé elöbb mond meg a titkot 😄DD már tényleg érdekel 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hagyad Te is hülye vagy jössz velem orvoshoz! 😄DDDD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Lynx_TWL
furcsa, Én elolvastam és egybõl megértettem a lényeget😊
ill az is egyértelmû volt ha verak vki két képet amin jóformán csak szöveg van akkor nem a gombokat meg a tálcát kell nézni😄

๏̯͡๏﴿

azt hiszem a kedvetekért napi egy képet beszurok!

aszt hiszem velem van a gond hétfön megyek orvoshoz... 😊

Nethyrrea
nemhinném, pusztán szeretsz rébuszokban beszélni 😄D

ez olyan "hol van Wally?" típusú kép. vagy talán arra kell rájönni hogy dídzsé nyulat hallgattál éppen, és õ csak egy meghatározott ország meghatározott elõadója, és ebbõl furmányos asszociációk és nyomozás után rá kéne jönnünk hogy valójában Líbiai kém vagy?

😄DD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
ej rajtad kivül tényleg senki sem érti 😄D

Nethyrrea
olyasmire szeretnél kilyukadni hoyg esztibaba hûdegenyómódon átvert valamivel vagy mi?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
ok megvolt és most? 😄DDD

srácok a képen van egy csomo irás!
olvasátok el fentröl lefele és balrol jobra haladjatok aki ezek után sem érti kérje orvosa segitégét a továbbiakban! 😊

looooooooool 😄

BEAST
ok értem ^^ akkor csak én vagyok sötét mit kell nézni a képen? 😄DDD

Taptarap
én sem értem mit kell nézzni 😞

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

lol nekem tök egyértelmü ha van egy kép és alatta egy irás akkor a képre vonatkozik mint az ujságok nagy részében!

ezért én alapból kötzködésnek veszem az ilyet!
egyébként sonicot ráadásul okosnak is tartom szerintem nem véletlenül hozta fel kedvenc témáját...

BEAST
1xüen annyit kérdezett hogy mire irtad "csak tudjatok róla..." le ne harapd a fejét ezért 😄DD

"mirõl? bot-ról?"

szerintem hagyuk mielött tulzottan belebonyolodunk...

én tudom, hogy te vagy a botozók botozója,meg hogy naon örülsz neki meg minden 😄
csak azt nem értem mirõl kéne tudni?

te is nagyon rég tudtál rola...

lol
arrol mindenki tud akinek kellet a bot sose volt titok... (csak a nevük)

"csak tudjatok róla" <--- ???????
mirõl? bot-ról?

csak tudjatok róla...

Hali,hali!
Remélem nem harapjátok le a fejem amiért kiléptem a klánból😞,de:
1.nem köt semmi az IChez csakis a többiek miatt léptem be de már alig vagyunk igy szó sem lesz ICn belüli magyar klánrol ami miatt beléptünk ebbe a klánba
2.Alig voltam igazi ICs partin csakis a megszokott kis baráti csapattal fejlõdgetünk amihez egyáltalán nem szükséges az a logo a fejem fölé
3.Ami miatt értelmét látom az ICnek az a hétvégi siege amin a melo és a család miatt nem fogok tudni ezen a serveren részt venni ill a nagy partik amit a 48-as szintem meg a napi max 3-4 oras jatékidõ szinte kizár.😞
Lehet csak fáradt vagyok s azért tettem ezt a csunya dolgot de tényleg nem kell ilyen nagy klán hogy azt lássam belépve hogy 30- 2 ember aktiv.A maradék kb10 emberkét akivel szoktunk játszani a friendkistából is tudom majd követni hogy éppen játszik é vagy sem.
Remélem nincs harag s azért hívtok majd még partizni v raidezni.
ZitusHUN

Zitus

és szted a mostani kari kinézetét meg lehet majd változtatni?

azirafael
HI all!!!

Én is inditottam 2 karit a 9-esen! 2 Törpe😊 Egyik scavi, masik crafter lessz... mind 2 lvl 16 most.

Azirafael, vagy Cicus néven bent találtok!

GAthersw
Tegnap még nem volt :/

01110000 01110010 00110000

Gattacának már van klánja...

Köszi neti én is szeretlek!

Nethyrrea
de, vettem hírét....<#rolleyes><#gunyos1>

Nethyrrea
NATESSÉK!!! IC is alkalmaz sárgákat! sárgák haza! BOOOOOOOOOOOOOO!

Visszatértem a játékba ha még vki nem tudná.<#crazya>
Van pár dolog:
+3 great pata eladó

vennék emi bowot!

Az új nevem KholD!

SDana
Eddig részemrõl ott leszek. Nincs is nagyon késõn szerencsére 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
Edit: Giran siege Vasárnap éjfél-Hétfõ hajnal 2 lesz... Oda kell a sok ember 😊

GAthersw
Figyelem!

Az ACBA nagy csapást tervez Vasárnapra Giran ellen. 25 klán akar ostromolni, ezennel zászlókkal és Siege Gólemmel, komolyan gondolják! Ha WoWozol/EQ2zöl vagy csak nem játszol, de úgy gondolod, akik még itt vannak és együtt töltöttél velük hónapokat és a barátaid lettek, kapard elõ az accountodat, és segíts! Vasárnap hajnalban aki csak tud, annak jönni kell, tudom, hogy nem az én dolgom, hogy hogy kelsz fel másnap délben, de most kötelessége minden ICsnek megjelennie! Hunnia, ha van rá mód, Gattacát is újra be kellene venni, mert logó nélkül legyaknak. (ha akarsz jönni velünk)

Gather aka SleepKiller

ki merre van mellesleg? elf varos kornyeken?

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

de ilyen se volt mar honapok kb fel ora alatt 4 lvl :p

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

wooden elment

öö nagy szigeten vagyok és lvl 18 😛

32k mindkettö ugyan az egyélbként

jaja 😊)

Hulyet kapok >.< keltir nyiras utan phenni kell <#lama> ez az uj szerver visszahozza a regi szep idok emlekeit 😞

SDana
Woodent mennyért adod? És a bonet? 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Szekijoe
lol te aztán tényleg gyorsan nyomod <#wow1>gondolom vagy már 20. szintû

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Banyek 40+-os könyveket/amuletteket ne adogassatok el boltban inkabb adjatok ide megörzésre és én kiosztom ha valakinek kell! 50k-ért árulják öket a kinai farmerek. akinek olyan könyv kell ami nekem van szóljon!

Szekijoe
Most mi van? könyv kell? A sok könyv most Dionban van néhány Giranban <#nemtudom>

Nah hogy kinek váélaszolgatok azt megint elnéztem... 😊
Eggyel csúsztatva... <#nevetes1>
Lol! <#nevetes1>
Légyszi-légyszi-légyszi!!!! 😊)))))

Mikor leszel bent? Shaere néven vagy másként keresselek?

Muszi vagyok -Szyltõl és megint nem tudom a jelszavam <#nevetes1>
GAthersw
Mulder

gPROject
Mulder tiszta aktás.😊