Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amulet: Sight of Paagrio
Amulet: Chant of Rage
Amulet: Rage of Paagrio
Amulet: Freezing Flame
Spellbook: Death Whisper !!!!
Spellbook: Prominence
Spellbook: Transfer Pain
Spellbook: Vampiric Claw
Spellbook: Transfer Pain
Spellbook: Regeneration
Spellbook: Repose
Spellbook: Iron Will 2 darab
Spellbook: Mana regeneration
Spellbook: Greater Battle heal
Spellbook: Silence
Spellbook: Hamstring 2 darab
Spellbook: Aura Flare
Spellbook: Blazing Skin
A könyvek bármikor átvehetõk akinek szüksége van valameikre,jó szóért, de ha valaki fizetni akar érte nem utasítom vissza max 10-20k nem tudom mennyit érnek de 3/4-ét kaptam a többi farmolás.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
FeketeVipera 77 SS
A kis majom hány éves lehet?😄DDDDD
Stinlez
Dragonrider01
Nakawe'
Wiglr (a nagyobbik 😄D)
MonkeyMeow 😄DDD
Flensor
Mulder
ViperXXL(a srác)

01110000 01110010 00110000
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
kinel van Amulet Chant of fury ????
valaki igert nekem emlexem!!!!!!!!
plz!!!
nem tudok hastet tanulni😞((((((((
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
long swordal! 😄DD
IM HAPPY
hülye farmerek még nem sejtik de még 1-1 lvl és végigegyek rajtuk ss el ök meg csak nagyokat nézhetnek!
uj szerver rulz!!!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
lehet befutóra meg helyre is fogadni 😊
te teszed meg a tétet is, a min. 100a
néztem a lottót is, az is jónak igérkezik
a kiinduló városban néztem elõször, ott még 96000 volt a jackpot, aztán néztem az új városban is(ami nagyon fasza) ott már 128000 volt, de asszem minél többen játszanak annál többet lehet nyerni
ja és 2k egylottó
amelyikre fogattam az utolsó lett 😊)
tök jó volt az egész, tetszett 😊
a végén csak az elsõ 2 helyezett maradt életben a többit lelõtték a célban 😊)
van az invemben az a kasza...na azt dionban vettem, de nem tudom mire jó
harcolni nem lehet vele, valami másra kell használni
lefotóztam annak is a leírását, de sajna az a kép sem sikerült 😞
tetszik még, hogy új, citrom sárga színnel van írva az összes drop, cucc amit felveszel, ami hozzád kerül
olyan, mintha a drop is javult volna, bár 5 szint alatt nehéz ezt megállapítani
esett 2 sapka, 2 cipõ, egy spellbook, egy earring, és pár material ez alatt az 5 szint alatt
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
új lötyik:
swim
mobok
ez valami mini boss, van vagy 6-7 segítõje
ez a treasure chest nekm vörös volt, nem mertem megtámadni 😊
ez sajna nem az a mordeo, amit eddig ismertünk 😞
ez agro volt és ütés közben aura burn szerû valamit csinált
raid boss, egy a sok közül
Persze próféta buffbottal kezdek, aztán meg TH lesz a cél. Ez így szerintem kellemes párosítás lesz 😊
Pénzt tényleg jó lenne áthozni, de szerintem még nem termelnek olyan jól a kínaiak, hogy olcsó és egyszerû lenne...
én ha sikerül eladom az accom(kell a pénz, sajnos), és ha lesz pénzem veszek egy újat és nyomom az eu-n (vagy a sieghardton(fene tudja))
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Szal C2-ot meg kene varni, kicsit kiprobalni hogy milyen jo meg minden a fokarival 1-2 hetig, kielvezni a C2 adta lehetosegeket(hisz az elmenyert jaccunk vagy nem?...) ezutan eladni az accot a cuccokkal, penzzel(mivel sztem 2 serveren eleg sok ido, meg ertelmetlen 1xe jaccani). A befolyt penz 10-20%-bol venni accot meg adenat az uj serveren, hogy legyen 1bol tapos cucc.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]