Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ja kb 😊
egyébként nehezen lehet kibirni ha nem vagyunk egy hullámhosszon
ugy tünik a forumozok nagy részével nem vagyok egy ullámhosszon 😞

ezért nyelvtantanárnö megölne 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

hpzolee
😄DDDDDDDDD Hát ha meg tudnad a mostani EVA-s karim nevet 😄😄😄😄DDD ( MISKA !)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

húúú de kúl neved volt wow-ban 😄DD

hpzolee
khm re 😄 istenem mit összeszenvedtek skill 1kicsit furi ember😊 már tapasztaltam voltam már párszor nála.Annyi hogy 2 nap után kibirhatatlan 😄DDDDDDDDDDDDDD nah jo, nem, tök jo fej csak nem szereti ha nem fogják fel elsöre mit akar.Ez a galéria stuff tök jo megcsianlom mindjart én is.<#buck>

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

sejtettem hogy bejön 😄DD

😄DDDDDDDDDDDDD

lol Skillmost lesem a galériád 😄DDDDD

"I album" 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sonic!
ezek után : "Skill az más tészta 😄"
nem válaszlok comentedre mert igy is nehéz beinditani a agytekervényeim! 😛

na jó biztos nem egy oldalt leszünk wow-ban ezek után.... 😞((((

félistenprophetet kihagytad 😄DD

én erre írtam, te nagyon okos...

"hogy jön ide hogy botozom a 9 esen ??????
valaki idézze már vagy a coment számát irja!!!"

Ez meg megint bosszantó volt, hogy ha én akarok eladni vmit piaci áron magyarnak, akkor én vagyok a szar,meg én akarok rajta meggazdagodni...lol
Hát nem az akar rajtam meggazdagodni, aki elvárja tõlem, hogy azért mert egy nyelvet beszélünk, vagy mert én anyagilag jobban állok, jóval a piaci ár alatt adjam el neki?
Skill az más tészta 😄
Sose kértem tõle, hogy adjon el nekem alapanyagot piaci ár alatt. Mindig vagyõ szabta meg az árat vagy én mondtam egyet és utána elfogadta vagy nem.

<#vigyor2><#violent><#nevetes2><#nezze><#idiota>

BEAST
nagyon helyes 😄DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"és ugyebár mivel kevés player lessz föleg elején ezért mindig lessz hely botoknak...
1 honap kellet mire a 2 esen találtam egy jo helyet és elfogadtatam a jelenétem a kinaiakkal...
itt nem lessz gond és fejböl mondom hogy hova érdemes beálitani botokat...
ha az elsö 1m em összejön onnan már gyerekjáték lessz...
remélem!
most olvasgattam wow topicot hát nem dicsérték agyon de azért hétvégén belenézek.
várom már az eu szervert végre megfelelöen tudom használni a begyüjtött infokat!"

ebben hol szerepel hogy nem fogok botozni? 😊
már megint én érzem hülyének magam! 😄

BEAST
simán kinézném belöled 😛 az ilyen féltáptörpilány/féltáptehénsámánok mindenre képesek 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tessék*

LOL
tán azt hiszed én írtam, hogy ezzel téged járassalak le???O.o
tesék, nézd meg magad #35503

Valaki nem tudd craftolni 2 serveren Help Help Help kene a fegyver mert most nincsen 😊elven long swordot kene osszeteni thx
wow téged is látni?
már rég nem ezen megy a vita :/

egyébként mulatságos hogy csak azok szenvednek itt akik életükben nem beszéltek velem

hi nekem csak anyi a hozza fuzni valom lenne a dologhoz hogy esztivel eleg skat jatszom egyut party .. stb megbizok benne ,es furcsan erinetet hogy rajram kereset,mert szerintem ti se kerestek haveron.Ja es nem olyan reg ota L2 zok ugyhogy az arakat anyira nem vagom csak megkozelitoleg de mar mint mondtam megbiztam esztibe a pénz teren.Lehet hogy elirta az arat vagy mit tom en ezt csak o tudja.
De az a lenyeg hogy megbeszeltem vele es elnezeset kert,megadta a kulonbozetet.enyi tomoren
comment számát plz!
ne féredumálást!

szerinted én nem tudtam volna eladni többbért? lol
eleve ugy hirdettem itt hogy csak magyaroknak saját felhasználásra röhejes áron vagy valami hasnolo szöveggel...
te is botolsz!
cukival nem volt sose gondom pedig üzleteltünk jopárszor egyedül itt szivozik forumon 😛 (leht tesoja volt? vagy itt a tesoja?)
nem mondtam egy szoval sem hogy add oda norbnak a steelt! pff 😊
nked is lenne 19 es monitorod 😛 ha nem csak craftolnal a bottal ami szintén botolás mert nem kell ott ülnöd a game mellet megvárva a mannád szal te sem vagy egyszerü!
szerintd én nem rágtam be ezen az egészen?
az hogy meg nem csinaltam steelt belöle (amit mint mondtad bot megcsinálja) annak az az oka hogy igy is megveszik 😛

LOL
és mi vagyunk lassúak...

na kezdem elkapni a fonalat!
akor most azt a comentet ahol azt irtam nem fogok botozni!

Bocs, de nem mindenki botbol szerzi a penzet, van aki becsuletes craftbol! En pld azzal keresek penzt hogy munkahelyen belepek, es mivel gyenge a gep, csak craftolni tudok elso szintu cuccokat, pld. leather, cokes, steel stb, amit haszonnal eladok.
Nem kotelezo venni tolem! 3400-3500-ert el tudtam volna adni masnak.
Egyetlen hiba volt az, hogy megszokasbol a hasznot neztem, ennyi.
Nem kell ramkiabalni ezert.
Ha jol emlekszem cukival is ilyen baja volt par embernek, hogy dragan/piaci aron adja a dolgokat stb. tobbek kozott ezert lepett ki a klanbol is.
Minden torpevel el kell jatszani ezt??
Na mindegy, reszemrol lezartam Norbhu-val a temat, masra meg nem tartozik, ha vele rendeztem.
Ja es maskor add oda kozvetlenul Norb baratodnak az iront meg a varnisht, csinaljon o belole steelt. Kivancsi leszek...
Egyebkent aki nem tudna, Norb es Skill jo haverok, ezert nem ertem miert nem csinalt skill steelt neki?? Ja, hogy ez elvenne a draga idejet a botozastol lol, meg az bizony munka lenne lol.
Bocs, de elegge beragtam, szoval most egy kicsit kemenyebb leszek mint szoktam.
Nem nekem van az L2-bol 17-es monitorom meg miegyeb, ugye Skill.
BEAST
nem sok értelme lenne ventrizni ... már nem L2zök és a legtöbb haverom már abbahagyta ... a többiek meg szintugy nem mennek fel 😄DD

"lassan reagáltok!" LOL te meg saját magad hazudtolod meg, arról nem is beszélve,hogy most kicsit lejárattad magad sztem...<#idiota>

😄DD
simán de te is azok emberek közé tartozik aki képtelen feljönni ventrire hogy esteleg párszot beszéljünk esetleg elmennyünk sörözni egyet!

bot kb 6 órát ment amig aludtam.
meg a szerverleáláskor aludtam na meg volt egy párorás áram szünet is akkor aludtam...
föleg játszok mert botolással nem fejlödik a kari föleg hogy a bot hibás :/
örültök mi? >😉

BEAST
"miota a szerver megnyilt folyamatosan játszom én hibám ezért is bocsánatot kérek" ??? msot akkor te jáccol vagy a bot?

"rajtam nem fog átok kés meg nehezen ál belém a monitoron keresztül.."
szal te iylen neten keresztül nagy a szám féle gyerek vagy? 😄DDD

nem hiszem le lettél járatva!
mindenki (talán nety mint mindig kivétel) ugyan ugy látja ahogy Te meg én...
szerintem

azért irtam ki forumra mert nem esküdnék meg arra hogy esetleg másal nem tévedtél volna hasonlot...
na erre mit reagátok?!
lássuk mit tudtok!!!

BEAST
nah most már mindent értek ... amennyire a játékbol megismertelek te nem vagy ilyen szal ezzel nekem semmi gondom ... és mosthogy tudom mirõl van szo és hogy már megbeszéltétek tényleg nemtom miért kellett ide berakni 😞

én irtam csak nem értem akkor mért most csapodott le! lol lassan reagáltok!
mindenki ugy csinálja ahogy akarja és tudja...
rajtam nem fog átok kés meg nehezen ál belém a monitoron keresztül...

nem tojod le mert itt csinálod a sokadik comented a kép ota!
ezt szeretem benned!
"akció nyugdijas" ról halóttál már?

ja bocs hogy power vagyo a 9 esen!
3 karival megcsiáltzam a lvl 10 es questeket fejenként 2 öt ami darabja kb 10k t ad
szal az 60k + a kisebb questek meg a dropok4 (bocs hogy dobtak dev tunicot bone setett cotton setet meg még kitudja mit...)
én kérek bocsánatot az érzékeny lelküektöl!
(miota a szerver megnyilt folyamatosan játszom én hibám ezért is bocsánatot kérek!)

miota megvettem a 150k s fegyot (még zolee is adott bele pénzt hogy minnél elöbb meglegyen) gyorsan jön a pénz de biztos én vagyok a hülye a béna és a szemét!
én egy gerinctelen álat vagyok és amint megforduls zhátbaszurlak!
hisz ismersz már mert olvastad a pár 100 comentem itt!

Na elmondom pontosan mi volt, aztan itelje meg mindenki maga:
Vettem Skilltol iront 200/db, varnisht 300/db, charcoalt 400/db aron. Charcoal nem is nagyon kellett, volt korabbrol egy rakat, coal kellett volna, de az nem volt neki.
Kurva sokat vettem, kpben kifizettem! Tobb mint egy milla volt.
Kikototte, hogy mindet csak magam hasznalhatom fel, mondtam neki, hogy csak a fele varnish meg a fele iron kell maganra (Caliburs-hoz gyujtok, meg ezer mas project, de a Caliburs a fo).
Igy is ideadta azon az aron, ez fontos.
Aztan elkezdtem csinalni belole steelt, meg cokes-ot.
Kozben NorbHUN kitalalta, hogy csinal elven long swordot, kene neki steel. Hozzam fordult, adtam is neki 3300/db aron. Piacon kb. 3500 volt akkoriban.
Na most ami a lenyeg - a sajat felhasznalasu ironbol meg varnishbol eltettem mar magamnak a steelt ami kell a Caliburshoz. Abbol a felebol amit meg a vetelnel mondtam hogy nem sajat felhasznalasra lesz, azt csinalok amit akarok. Nem??
Az nem volt szep, hogy Norbnak 2500 helyett 3300-ert adtam a steelt.
Mentsegemre legyen mondva, hogy piacon kb. 3500 volt, ez meg mindig 200-al olcsobb volt.
Masreszt en azert inditottam torpet - MINT MINDENKI !!!! - mert penzt akarok keresni vele, hogy tudjam menedzselni a tobbi szerencsetlen karimat, akinek kvazi semmije sincs.
Ezt az egyet hibaztam, hogy Norbnak olcsobban kellett volna adnom a steelt 😞 Srry, azota tobbszor is elnezest kertem tole, visszaadtam a kulonbozetet is.
Norbhu-tol ujra elnezest kerek, nem volt szandekomban megkarositani, de ha torpevel jatszok, bennem van a kereskedover, ezt nevezik szerepjateknak egyesek...
Lehet hogy sokan nem ertik mirol is beszelek, na mindegy.
Skillrol meg annyit, hogy egy arrogans szemelynek tartom, akivel tobbet semmilyen uzletet nem kotok, mert elegem van belole. Nem tudom ki vette volna meg rajtam kivul azt a rengeteg alapanyagot egyben!
Meg egyvalami: En soha nem tettem ki a massal folytatott beszelgetesem logjat semmilyen forumra, ez nem volt szep, ezt nem kellett volna. 😞((
Ha le akarsz jaratni egyetlen pici hibaert akkor persze jo modszer, de ezt azert ne lecci.
Egyebkent meg tovabbra is segitek mindenkinek, aki hozzam fordul, penzem pld osszes kolcson van adva, (kiveve gattaca penzet, aki ugy latszik megbizik bennem), barmikor hivhattok partizni, segitek, spoilozni ingyert megyek barkinek, ha akartok valamit venni, delelottonkent veszek, stb, stb.
Egy pici hibaert nem kell az embert a foldbe dongolni, egyebkent megbeszeltuk a jatekban, nem tudom minek kellett ide is behozni, azt hittem lerendeztuk, de ugy latszik megsem 😞
"és ugyebár mivel kevés player lessz föleg elején ezért mindig lessz hely botoknak...
1 honap kellet mire a 2 esen találtam egy jo helyet és elfogadtatam a jelenétem a kinaiakkal...
itt nem lessz gond és fejböl mondom hogy hova érdemes beálitani botokat...
ha az elsö 1m em összejön onnan már gyerekjáték lessz...
remélem!"

ezt pl. te írtad! biztos nem fogsz botozni...LOL

Lynx_TWL
ja tényleg😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Nethyrrea
amit egyébként magasról letojok hogy mit hogy csinálsz. amíg nem nekem ártasz vele addig nemérdekel.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
nah akkor sztem tudod mit csinálj? ... nyiss 1 topicot "Skill apro fejtöröi" néven ... minden nap beraksz vmi képet és a "buta" népnek kikell találnia hogy te mire gondoltál a kép készülése közben 😄DDD

Nethyrrea
énis buktam már üzleten, de

1. amit eszti csinált, nemhiszem hogy szándékos átverés lett volna

2. milyen jogon teregeted ki a privát beszélgetéseteket? sztem ez elég gerinctelen dolog, már csak az illem, vagy alapvetõ jómodor diktálja hogy ne csinálj ilyet

3. nem felvágásból mondtam

4. saját lelkiismereteden múlik hogy szarul érzed-e magad, de ha az egyik szerveren botozol, a másikon miért ne tehetnéd...mindenesetre fura mindenki szemében hogy ilyen rövid idõ alatt ilyen power emberke lettél ott...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lynx_TWL
menj aludni😄
nem mondtam semmit csak azt, hogy megértettem a lényeget és kész, nem ell belevarrni, hogy sztem õ scammelt vagy nem, nem érdkele a téma annyira, hogy ezen értelmetlen vitában aktív résztvevõ legyek😄

hogy jön ide hogy botozom a 9 esen ??????
valaki idézze már vagy a coment számát irja!!!

ja bocs hogy felhivom egy problémára a figylemeteket hogy ne esetek hasonloba!

bocs nety de nem mindenki olyan "pro" mint te... mint láthatjuk...

egyébként örülök hogy enyien olvasátok a forumot!

a végén még nekem kell szarul éreznem magam ? lol
csak a magyarok ilyenek vagy az összes nép ilyen hülye?

Nethyrrea
"Masik kerdes miert kell frenkizni valakinek hogy milyen kiraly Eu serveren ha egesz nap csak a bot jatszik helyette?"

that makes some sense....

BEAST
hehe vald be te is a sötétben tapogatozol 😄DDD

Skill bazz ezen a két képen anyi infó van hogy bármire gondolhatnánk.
pl.
azt kell nézni hogy...
- használsz Ventrit?
- DJ Newl-t vagy mi a rákot hallgatsz?
- Orphusnál a skilleket meg a fegyvereket nézted meg?
- van a gépeden DC++ meg TotalCommander?
- botozol?

mi a rákot lessek mond már meeeg??!!! 😄DD

BEAST
"Masik kerdes miert kell frenkizni valakinek hogy milyen kiraly Eu serveren ha egesz nap csak a bot jatszik helyette?" ez mondjuk engem is érdekel <#zavart2>

Nethyrrea
egyébiránt pedig én meg mielõtt veszek valami alapanyagot körbejárom 3 város piacát, körültájékozódva az árakról (bár inkább magam farmolom ki a kellõ alapanyagokat)

Lynx_TWL
hagyjuk inkább😊

Nethyrrea
de most komolyan nemérte. eszti elszámolt valamit. é ezt te a világ legnagyobb scamjének fogtad fel? vagy most mi? tudatlan lelkemet világossítsad ugyanmár fel némileg

NorbHU ha tudott volna olcsobban venni miert nem vette??Ha te ennel olcsobban tudtad volna adni neki miert nem tedted??
Igaz nem szep masokon nyereszkedni de 1 nem szep masokat leegetni plane ugy hogy mint a szovegben olvashato megeggyeztetek hogy Eszti visszafizeti a kulonbozetet.Akkor most mi itt a problema?
Masik kerdes miert kell frenkizni valakinek hogy milyen kiraly Eu serveren ha egesz nap csak a bot jatszik helyette?
Irtam az elobb hogy kicsit nyügi vagyok😊

Zitus

BEAST
amcsi béta már nincs 😄D closed eu van ^^