Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baszkurátor
<#eljen><#eljen><#eljen><#ravasz1><#ravasz1>

ja és tényleg rohanok tul sok mindent kéne csinálni és csak egy van belölem szal kénytelen vagyok szelektálni és az emberi komunikáciot csak akkor aktiválom ha nöröl van szo... >.<

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

elég gáz 😞
botbol hogy lehet gm nek irni ? 😊

SDana
Én nem vonok le ilyen messzemenõ következtetéseket... Azt viszont már rég tudom, hogy az NA gmek egy f**zbanda, l****rt se érnek és elmehetnek a ***...
Ja, ténleg... Tegnap buffbottal a hátam mögött (bár elég okos a johnny, azért látszik, hogy bot) jelentettem fel egy spammelõt TIn. Semmi félelem nem volt bennem, hogy botolás miatt bant kapok mert felfigyelnek rám. Úgy látszik jó okom van így gondolni... Olyanokat is banolnak gyanuval, akik nem botoznak. És olyanokat meg nem, akik botoznak. Egyenlõ esélyeim vannak a banra, akármit csinálok 😊
Mellesleg a 2boxing asszem nem tiltott eula szerint. Azt meg lazán mondhatom, hogy van egy másik gépem és followra tettem a buffolómat...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Baszkurátor
Nethy,nelegyél már naiv!!Mibõl gondolod, hogy nem õk a legnagyobb farmolók a gmekkel karöltve??????Geci dolog meg minden de hülyék lennének kihagyni ......
szvsz

gPROject
Pihenõ accot keresek "kölcsön" !
Ha van valakinek olyan accja ami be van fizetve, de nem használ most(teljesen mind1 mi van rajta, vagy mi nincs), és úgy gondolja, hogy megbízik bennem és sonic-ban az plz írjon privit. Kizárólag a teszt szerveren használnánk az accot, csak arra kellene, hogy tudjunk kicsit együtt partyzni.

Nethyrrea
http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=63587&st=0

mostmár puszta gyanúért is banolhatnak, ahogy némelyiküket tették a teon-on. pedig csak volt idejük játszani sokat.

Máig az a véleményem hogy az ncsoft részesedést kap az ebayelt adenából a kínai farmerektõl...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Ez nem igaz. Sokkal könyebb úgy partit csinálni, ha shoutolsz, hogy dd és hílerbuffer keres partitagokat, mintha azt kiabálnád, hogy dd keres partit...
Erkölcsi részrõl meg szerintem nem nagyon érdemes la2 esetében beszélgetni, ahol az ebajozás és a karikereskedelem a botozással karöltve teljesen mindennapos dolog...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Baszkurátor
Ez vitaqthatatlan.Én megnéztem valami RYL-t.Hát mit mondjak????ISZONYAT a grafikája.....

BEAST
de tényleg szép 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
az hogy nézheted milyne szép a karid😛
kb ennyi

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
hehe a buffbot csak 1 dologra jo 😄 még inkább 1edül maradsz 😄 mi a jo abban hogy nincs szükséged partyra? 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
magadnak mondtál ellent
annyira nem érdekel a gamma, hogy buffbot accot vegyek hozzá, hogy talán tudjak is fejlõdni
másik dolog, hogy a bb-s szintén botozás, szal semmivel nem vagy elõrébb erkölcsileg sem😊
ha adsz egy accot, amit hazsnálhatok bb-k talán még nyomnám is, de nekem kurvára nem volt feeling, hogy 2k-s questért 1órát baszakszok, és ha egy horror betámadt, akkor fél térképen át üldöz, mert az ember csajszlim bazi lassú, szal alig marad le
20ig írtó nagy sux, igazábol 40ig is, utána meg azért suxx, mert nincs cél (nekem nem cél a lvl75), az egésze gy grind, az hogy a csaj fenekét bámulom az meg marhára nem kompenzálja a többi szopást😊
dehát izlések és pofonok

SDana
Egyébként nem értek veled egyet abban, hogy mondtad, hogy meguntad a 9es szerveren az új karit.
Nekem nagyon is meghozta a kedvem, hogy minden elérhetõ cél belátható közelségben van. És persze így, buffbottal sokkal mókásabb a játék 😊

SDana
Vele nem ez lenne az elsõ eset, hogy botot otthagy valamit csinálni 😊

Egyébként nem igaz, hogy csak a nõk ilyenek... Szerintem is aranyos Silphile ebben a ruhában 😊 És nekem is fontos, hogy jól nézzen ki a karim, ezért is nem akarok blue wolfot Danalienának, mert szerintem az nem áll jól egy bicskás tündének 😛
Bezzeg a doom lájt nagyon jó lesz Danagoron 😊

Csakhogy koztem es Sleepkiller kozott az volt a kulonbseg, hogy en ott vagyok a gepnel amikor eladok/veszek vmit (kiveve kaja, Wc stb), es ha vki ram privizik pld GM akkor valaszolni is tudok ra.
Sleepkillernel az volt a baj tuti, hogy raszolt a GM hogy mi van, es mivel nem volt a gepnel, bebizonyosodott hogy bottal csinalja.
Jockey
nõk..😊))

Sámán
L2-t egyellöre már csak azértse hagyom abba mert minél magasabb szintüek a karijaim annál jobban néznek ki -és mivel van egy pár talán nem is annyira unalmas <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
És a sárki is aranyos 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ez is szép ruha 😊

FeketeVipera 77 SS

BEAST
nagyon jo kép ... a farkasember csapása marha jol néz ki ... nah igen grafikában tényleg nagy az l2 ...

Végre😊)

the world is mine

Sámán
Másik cucc jobban állt neki! <#crazya><#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

SDana
Nesze, eksön...

<#crazya>

Sámán
Milyen ruhája van Silphile-nek??? Aranyos! 😊

Szombaton én is szeretnék felrakni már pár képet Szyl gépéröl -ezen a hülye laptopon nem találom hova menti el öket... 😞

Tutyira (30as orksámlicsaj) ráadtam egy halfplatet, iszonyat jól áll neki, még a végén megint játszani fogok vele!!!! Jó kis hevyarmor masteryjei is vannak, akár még tankot is nevelhetek belöle 😄

FeketeVipera 77 SS

hpzolee
😊))))))))))) Skill tényleg 1kicsit forcsán reagál,de csak azért mert állandoan rohan(én már megszoktam, majd idövel kibékül😊 most pl pár comment után)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Csak akkor tudol csatlakozni a clanhoz ,ha 1x pkpkpkp whiteboyhun-t (nyugi, majd segitek nekem 3 lövés 😄😄😄,nah jo nem).persze e za komment csak JK =)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
:TTTTT De, tök jo, feltettél 1 képet.Mondjuk annyira nem mond semmit és annyira unalmas 1 kép, hogy jó nézni😊)))))

hpzolee
Gather megint jol haladsz 😄😄😄😄😄😄DDD:::😄

majd privizz whiteboyhun ra hogy ha akarsz csatlakozni a klánhoz!

SDana
Kicsit haladgatok Teonon is 😊
Danagor már 10es, Silphile meg 11

gPROject
most lettem éppen assasin

Hanyas vagy mar?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
na már klánom is van a teszt szerveren 😊
illetve 2 másik magyarnak akik bartzosok, és bevettek engem is 😊

Udv mindenkinek!
Szoval mar 3 napja en is eq2-vel jatszogatom,ugyhogy egyenlore l2 c2-ig tuti pihentetve.Tehat dec.7-8ig nemhiszem hogy bent leszek Zitussal.Acc meg dec kozepeig el addig kiderul melik jatek jon be ill szorakoztat jobban.Addig is jo jatekot nektek!
ZitusHUN
U.i:Esetleg Ilu vigyazo kezei kozott neha felbukkanhatok az emlitett idoszakon belul is.

Zitus

GSXR
Én szóltam tegnap hogy rohadtul idegesítõ vagy Esztibabával együtt<#csodalk>

SDana
Kóreában az elsõ szülinapra kapott mindenki 1 pár kinézetváltoztató löttyöt. De alapból c2ben nem lehet ilyet csinálni. Majd gondolom egyszer itt is osztanak ilyesmit...

C2-ben majd meg lehet változtatni a kinézetemet, vagy csak az uj kariknál lehet majd?

GAthersw
jah...

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
makrók meg amúgyis lesznek majd c2-ben, csinálhatsz a játékon belül magadnak

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GAthersw
Nem csak bottal lehet egyébként, alap játék+egy egyszerû makró és kész.

01110000 01110010 00110000

HUNrricane
Többen írtak nekem, hogy nem müxik a HellSpawn patch elérési utja.
Free forumon is nyitottam egy topicot, ahol megadtam az elérési utat. "aki nem olvasná (vagy nem találná meg) annak ittvan:
http://l2.hsclan.com/download/L2C1Updates.zip

Majd felébredsz!

jaja

Nethyrrea
és honnan tudták hogy bottal shoutolt? mert pontosan 3 percenként írta be? akkor ennyi erõvel a ripest is banolhatnák, mert máskülönben honnan adhatott volna ilyen pontos infókat... vagy nagyon nemértek valamit.

Nethyrrea
jah, 72 órára felfüggesztették az accát

De az teljesen mas. Itt most nem a floodelt zartak ki, hanem mert bottal csinalta.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
upszbocsi, no pk ok?

😄

Nethyrrea
bezzeg amikor a fasszopó kínai telefossa a screent "99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999" vel akkormeg nem csinálnak semmit

Semmi, mivel az vet az eula szabalyai ellen:F

gPROject
akkor mi lesz majd c2-ben, ha makroval shoutolok egymas utan akár 24 üzit, 1 mp alatt 😛PP