Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
Javaslom figyelmedbe itt a 879es hozzászólást 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

LOL

barátnõ vagy eq2? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Skill bakker, ha nem te írtad volna.......... 😊)))))))

SDana
Nézd meg a leveleidet, kaptál-e szép búcsúlevelet...
Facér kell otthagyni botot, ha nem figyel rá az ember 😞

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Baszkurátor
Hát ettõl nemlessz kevesebb bot,legfeljebb kevesebb gémer.Mert az olyanok akik szeretnek egyedül jáccccani (mint pl.én) azok majd jól elmennek a rákba (mint pl. én) <#szomoru1>

Baszkurátor
Baszkurátor
A hiba benned van ugyanis létezik ilyen topiKKKK .... <#hehe><#hehe>

Tom3
Nem "HOGYAN REGISZTRÁLJ A JÁTÉKBA?" topic?
Mert én olyat egyenlöre nem találok.
Sugam
hogy lehet gyorsan sok penzhez jutni?😄D.mobok olesevel cask 400 adenat kapok,olyan itemek meg nem esnek amik szazezreket ernek😞.

lehet vége a pályafutásomnak l2 ben? :/
ezt irja a bot 07:25:52 0 BlockedAccountWithMsg.
loginnel meg nem enged be a game nem történik semmi!
valakinaek ismerös ? >😉

asszem megyek eq2 >😉
vagy keritek barátnét?!

na alszom rá egyet!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

HUNrricane
Van tört szerver.. Regelj: http://lineage2free.uw.hu/forum/index.php?showforum=3 (a forumon) és itt van egy olyan topic, hogy hogyan regeljünk a free szerverre.

Majd felébredsz!

keresek minimum adsl el rendelkezö embert aki töltene nekem!
részletek msgben

gyertek a 9esre és teremtsük meg a HUN-ok szigetét!!! (nem dwarfland és nem is a TI re gondolok! >😉)

van egy par cucc a szigeten meglodhato hogy athozd?

SDana
Elb*

SDana
Csak, hogy ma se maradjatok unalmas kép nélkül <#crazya>

Már tizenhármasak mindketten (Silphile kicsit többet halt 😊
Silphile új ruhája nem olyan szép, mint a régi, de legalább a brandisht jól forgatja 😊 Meg danagornak is már van egy dirkje 😊

Sáska
de az íjásznak nagyobb a range-e nem? s talán ha egy stunshottal kezd, akkor lehet hogy van rá mód.. azért kiváncsi lennék. Mert ugye a mage nem tud olyan távolról kasztolni.

msned mikrofonod van ?
msn:[email protected]
esetleg mirc: extra server #l2.hu Skill

ha van kedve vkinek elmagyarézni hogy is megy ez akkor elkezdhetné mesélni mert a képek királyak csak furcsa ez hogyingyen letölthetö???
fizetni kel hogy nyomhassam?
aki 9 esen van szoljon ha belepne klanba!!!

elöre szolok belépés után a leked az ENYÉM! >😉

WhiteBoyHUN

gPROject
makrok

Nethyrrea
elsõ 2 gyorsikonod az mi?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
lehet

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
van, kérdezd ric-et

SDana
De én partizok állandóan 😛
Legfeljebb páran még beszállnak mellém 😊

SDana
Ijjásznak miért lenne? Max akkor, ha a varázsló kicsit elalszik és az ijjász fullbuffban volt (prophet, bd, sws) és egy lövésbõl meg tudja ölni... Amúgy mivel lassan támad, elõbb kapja a bspses altatást, mint lõne egyet... szerintem még buffolva is 😊

Más...
Teonon találtam egy brandisht (gondolom valaki elhagyta, de nem jelentkezett érte senki és nem is voltak a környéken), úgyhogy Silphile már bazi karddal osztja az áldást 😊

gPROject
Pedig C2-ben kell a party. Solozni szinte csak alacsony szinten lehet majd, mert tele lesz a játék csoportos mobokkal.
Giran környékén például csak ilyenek vannak:

Talán ezzel a botozásnak akarnak véget vetni. Bár mindenre van megoldás.

GAthersw
legyen inkább wizard 😛PPP

01110000 01110010 00110000

BEAST
jaaaaj necsináááld ... 1 pillanatra majdnem kedvet kaptam a pici beast spellhowlerhez 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tom3
Senki nem tud válasz adni nekem?
Sáska
Íjásznak sincs esélye?<#vigyor2>

SDana
Az ütésre is van speed 😛 lengetés kezdete, lengetés vége, két lengetés között szünet 😊

SDana
Semmi esélyük. Ha normális a vari (nem bénáskodik), akkor egyik klassznak nincs ellene esélye. Fõleg a tündék ellen a sleep-nuke miatt. Ha bénázik kicsit, akkor pl a DAknak van esélye ellenük a mágiaellenállás, a macska és a sok hp miatt (nomeg stun).
Tömeges csatában meg ugyebár ha egy varázsló nem figyel, akkor már rég késõ, ha valaki mögésettenkedik és úgy kezdi ütni 😊
De szabályos duelben a vari a legjobb.
(lásd azt a kóreai videjót, ahol 6xes varázslók 5v5öztek 7xes tõrösökkel... az utolsó két varázslóra már nem is volt szükség, simán lealázták a bicskásokat)

BEAST
van vagy nincs ? van ... az más dolog hogy kicsi 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

na ne viccelj milyen casting speeded lessz a speedet ado ruhaban acumennel?

BEAST
mert cast time is van ... neked az ütésre nincs 😄

jaja azok huzzanak a ... ba 😊))
kiváncsi leszek hogy a galadiátorom hogy birja majd a varik ellen! :/
félek föleg hogy kapnak critet?!?!?!
mért nem kapnak misst? ugy lenne igazságos!

SDana
Az igazi nyerõ páros az a shilien elder/spellhowler, de ez most más tészta 😊
Én tank után nézek tõrösként, egy tank híler páros meg ddt keresne. Varázsló senkinek nem kell, azok így is túl erõsek 😊

én tank healerre szavazok 😊

Tom3
#36336 és a #36337 ?
ez igy nemigaz!
botnak is jobb ha party van! >😉
egyébként most hogy itt a hétvége akarok partyzni mert ugy azért más...
kár hogy hétfön vizsga 😞

SDana
De ha partira van szorulva és szokva valaki és éppen senki nincs kéznél, akivel lehetne, akkor még inkább magára marad addig... És ahogy tapasztaltam, még a húdenagy CBA szövetségben se mindig egyszerû jó partit találni.
De mondom, szerintem könnyebb úgy partizni, hogy DD és híler keres társakat, mint hogy csak egy kari csapódjon hozzá valakikhez.

Ez igy igaz.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sztem meg annyi cel van hogy felse lehet sorolni. Csak tudni kell megtalalni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

SDana
Ha összejön GW kijöveteléig (febr), akkor hurrá... Ha nem, akkor meg már úgyis mindegy 😊
Egyébként meg csak bot kérdése a dolog... 😊

Doomlight Danagoron, igen!😄 Alig kell meg fel ev hozza:FFF

Dronga ha jol emlekszem.

Zitus

Ivan Pjodr
Tényleg van. Lehet peted, sárkány is, és ha minden igaz hamarosan akár repülõ sárkány is lesz. Legalábbis azon a szerveren (hellspawn), ahol én jáccok. Mondjuk a legjobb az egészben, hogy sok a magyar, és a klánunk az egyik legerõsebbek közé tartozik 😊

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

GAthersw
Ha valaki tudja Tilendol mostani karijának a nevét, vagy esetleg ha Tilendol olvassa ezt a fórumot, keressen meg plz.

01110000 01110010 00110000

Tom3
Ja és lehet benne pet-ünk?
Tom3
Télleg van free vagy tört server a Lineage 2-höz?
BEAST
ejej 😄 de legalább annyit megtudtam hogy csak 1 van belöled 😄DDD