Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
11/24/2004 4:09 SleepKiller Shout WTB Zubei's Leather Shirt Recipe!!!!!!
11/24/2004 4:12 SleepKiller Shout WTB Zubei's Leather Shirt Recipe!!!!!!
11/24/2004 4:15 SleepKiller Shout WTB Zubei's Leather Shirt Recipe!!!!!!
11/24/2004 4:18 SleepKiller Shout WTB Zubei's Leather Shirt Recipe!!!!!!
11/24/2004 4:21 SleepKiller Shout WTB Zubei's Leather Shirt Recipe!!!!!!
11/24/2004 4:24 SleepKiller Shout WTB Zubei's Leather Shirt Recipe!!!!!!
As a result of this violation of the EULA and/or Rules of Conduct, your account has been temporarily suspended for 72 hours. After the 72 hour suspension has ended, you are welcome to resume playing Lineage 2 normally.
LOL, a faszkópé RiPes bejelentett (õ is ezért a receptért shoutolt 😄DDD
01110000 01110010 00110000
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Hajnalban lementem a teszt szerveren gludio alá rod-ba. Akartam ölni egy kis zombit, de sajna alig találtam belõlük, így aztán gondoltam neki megyek egy ruin imp eldernek(sárga volt nekem), az volt a szerencsém, hogy rengeteg éxer dropom volt és felvoltam szerelve rendesen(ha nincs drop, nem vettem volna még), mert ez az átkozott elõször egy életszívást nyomott, azután pedig folyamatosan aura burnt, kb. 10-20 hp-val úsztam meg, pedig fullon mentem neki. Ugyanígy jártam a szemekkel, gondoltam kitérdekel ha lerrotol, de az a barom egy wind-es varit nyomott rám aztán meg szintén nyomatta az aura burnt, és ezt viszont már nem úsztam meg élve. 😞
A crumás esetrõl meg már beszéltem, ott a mordeo burozott ütés közben.
Ha nem, akkor érthetõ, hogy miért csak olyan kevesen vannak ott, itt is akkor volt igazán forgalom 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Ja, és johnny walkernek van már teon kompatibilis verzsönje? (kéne buffbot miatt 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
ezt én sem
már egy ideje irogatunk egymásnak
elenben mintha téged zavarna 😄
超出时间,换目标 = Surpasses the time, trades the goal
Which maybe means
"Time has expired, Changing Target
föleg hogy elsö 10 szint szinte semmi föleg best ng ben...
de ugy vélem a 9 esen alakul a csapat és ha sikerül lecsalnom pár magyart a forgotembe partyzni ki fogom merni jelenteni hogy a 9 esen nem mi leszünk a toon a siegéken!
a másik én pl azért nem igen irokgatok ide mert mindent meg tudok oldani msn és ventri segitségével! na meg JÁTSZOM!!! 😊
a 22 topic amit te emlitettél 2 meg nem jelent játék foruma ahol a sok ember aarra vár hogy jáchasson itt pedig olyanok vannak akik játszanak!
zolee 1 vagy 1.5 nap alatt csinált lvl 19 es ijászt? 😊
nem csoda hogy nem ide irogat!
Mas: Ugy latom haldoklik a magyar lineage2 scene. Erre akkor jottem ra, amikor atmentem EQ2 meg WoW topicba, foleg az EQ2-be. Ott van szinte mindenki akivel az utobbi idoben partizni tudtam l2-ben 😞((
Most menjek en is at?
WTS WTT adena on server 9...
PM!
akár IC akár Tempest a tulajdonosa a várnak, csak azok fognak a bevételbõl részesülni akik már régóta klántagok és haverok, mi pl tuti hogy nem fogunk, hiába segítettünk elfoglalni girant. Az meg amit gat is emleget, az nálunk is megvan: eccer épp arról beszélgettem hogy milyen cuccokat kell még összeszednem a szetemhez, erre monta az egyik klántárs gyerek hogy talizzak vele a piacon, és mindenféle ellenszolgáltatás nélkül a fejemhez vágott 4 gluet meg 2 lubricantot. pedig az azéé nem ócsó senkinek. nem klán, hanem hozzáállás kérdése. de ha valaki haszonlesésre jáccik és rögtön ott kuncsrog hogy akkor léccilécci adjatk már egy-két topos cuccot hogy jólegyek, az ne is várjon semmit.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2