Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom mert "botozott"(bottal shopolt) Logban latni hogy 3 percenkent shoutolja tok u.azt.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
a teszt szerverhez visszatérve, mûködik a grim collector küldi

gPROject
ezért banoltak 72 órára, vagy mi van?

Hat ja, ok igy "harcolnak"<#lama>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GAthersw
11/24/2004 4:06 SleepKiller Shout WTB Zubei's Leather Shirt Recipe!!!!!!
11/24/2004 4:09 SleepKiller Shout WTB Zubei's Leather Shirt Recipe!!!!!!
11/24/2004 4:12 SleepKiller Shout WTB Zubei's Leather Shirt Recipe!!!!!!
11/24/2004 4:15 SleepKiller Shout WTB Zubei's Leather Shirt Recipe!!!!!!
11/24/2004 4:18 SleepKiller Shout WTB Zubei's Leather Shirt Recipe!!!!!!
11/24/2004 4:21 SleepKiller Shout WTB Zubei's Leather Shirt Recipe!!!!!!
11/24/2004 4:24 SleepKiller Shout WTB Zubei's Leather Shirt Recipe!!!!!!

As a result of this violation of the EULA and/or Rules of Conduct, your account has been temporarily suspended for 72 hours. After the 72 hour suspension has ended, you are welcome to resume playing Lineage 2 normally.

LOL, a faszkópé RiPes bejelentett (õ is ezért a receptért shoutolt 😄DDD

01110000 01110010 00110000

csuzlee
En legalabb 30 embert ismerek aki most tolja EQ2-ot es szerintem legalabb ennyien vannak akiket nem ismerunk 😄 Naponta tobben msg-znek ram, hogy "szia, gondolom magyar vagy" 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

pm és küldöm infokat

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

gPROject
Azoknak akik maradnak c2-ig, egy jó tanács: szerelkezzetek fel a lehetõ legjobb éxerekkel, mert különben szívni fogtok!

Hajnalban lementem a teszt szerveren gludio alá rod-ba. Akartam ölni egy kis zombit, de sajna alig találtam belõlük, így aztán gondoltam neki megyek egy ruin imp eldernek(sárga volt nekem), az volt a szerencsém, hogy rengeteg éxer dropom volt és felvoltam szerelve rendesen(ha nincs drop, nem vettem volna még), mert ez az átkozott elõször egy életszívást nyomott, azután pedig folyamatosan aura burnt, kb. 10-20 hp-val úsztam meg, pedig fullon mentem neki. Ugyanígy jártam a szemekkel, gondoltam kitérdekel ha lerrotol, de az a barom egy wind-es varit nyomott rám aztán meg szintén nyomatta az aura burnt, és ezt viszont már nem úsztam meg élve. 😞
A crumás esetrõl meg már beszéltem, ott a mordeo burozott ütés közben.

na, szal eq2be nem volt open ha jol tom, es amikor l2 jelent meg akkor tolta vagy 40 magyar😊

Asszem nem volt, de amikor megjelent eq2 emlexem vagy 40 magyar tolta(fizetosen).

SDana
Eq2bõl volt open béta?
Ha nem, akkor érthetõ, hogy miért csak olyan kevesen vannak ott, itt is akkor volt igazán forgalom 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

En is ezt mondom hogy eq2 mar megjelent, es max 7-8 ember irogat a topicba😄 Nezd meg amikor l2 jelent meg hanyan irogattak😄

SDana
Skill, siegrõl 9esre milyen arányban viszel át manit? 😊
Ja, és johnny walkernek van már teon kompatibilis verzsönje? (kéne buffbot miatt 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Eppenhogy az a baj,hogy az EQ2 mar megjelent! Es bizony a magyarok jelentos reszet elszipkazza! Nezzetek meg kik irogatnak abba a topicba.
Hoppa! Poent hallottunk skilltol! omg!!:GG

超出时间,换目标 <== erre gondolsz ? 😊
ezt én sem

Mondtam, en mar nem forditok😊 Meg megin van benne 1 szo amit nem ertek, szal eselytelen hogy leforditom😄

a #36259 comentet nem tudnád leforditani?

lassen hozá szokhatnál 😊
már egy ideje irogatunk egymásnak

Nem zavar, csak neha fura hogy vmi teljesen nem normalis modon reagalsz.

ja és én meg is vagyok ezzel a problémámmal 😛
elenben mintha téged zavarna 😄

Hat az egyeni szocproblema.

nem szeretek poénkodni

töbnyire figyelmen kivül hagyom

Szted mier tettem oda a smajlit? Vagy te nem tudod ertelmezni a smajlit?

valaki forditsa ezt le plz:

超出时间,换目标 = Surpasses the time, trades the goal

Which maybe means

"Time has expired, Changing Target

az se rossz
föleg hogy elsö 10 szint szinte semmi föleg best ng ben...

Nekem az eq2 topic kihaltabbnak tunik mint ez, pedig eq2 nem reg jott ki...

Mellesleg Siegehardt egyaltalan nem halodik, maximum magyar viszonylatban.

Zoli csak 9lvl-t lepett vele. Igaz 10-19ig, de az nem szamit<#idiota>

2 es szerver haldoklik már régota ,ez tény ,
de ugy vélem a 9 esen alakul a csapat és ha sikerül lecsalnom pár magyart a forgotembe partyzni ki fogom merni jelenteni hogy a 9 esen nem mi leszünk a toon a siegéken!

a másik én pl azért nem igen irokgatok ide mert mindent meg tudok oldani msn és ventri segitségével! na meg JÁTSZOM!!! 😊

a 22 topic amit te emlitettél 2 meg nem jelent játék foruma ahol a sok ember aarra vár hogy jáchasson itt pedig olyanok vannak akik játszanak!
zolee 1 vagy 1.5 nap alatt csinált lvl 19 es ijászt? 😊
nem csoda hogy nem ide irogat!

Szerintem csak kicsit irigykednek max, de miert utaljanak, ha egy csomo azsiai ugyanezt csinalja/fogja csinalni ott is. Ha te nem csinalod ott, csinalni fogja mas, ennyi.

Mas: Ugy latom haldoklik a magyar lineage2 scene. Erre akkor jottem ra, amikor atmentem EQ2 meg WoW topicba, foleg az EQ2-be. Ott van szinte mindenki akivel az utobbi idoben partizni tudtam l2-ben 😞((
Most menjek en is at?
tudom ezért megint soan utálnak majd:
WTS WTT adena on server 9...
PM!

Nethyrrea
már megint nemérted mirõl beszélek...

akár IC akár Tempest a tulajdonosa a várnak, csak azok fognak a bevételbõl részesülni akik már régóta klántagok és haverok, mi pl tuti hogy nem fogunk, hiába segítettünk elfoglalni girant. Az meg amit gat is emleget, az nálunk is megvan: eccer épp arról beszélgettem hogy milyen cuccokat kell még összeszednem a szetemhez, erre monta az egyik klántárs gyerek hogy talizzak vele a piacon, és mindenféle ellenszolgáltatás nélkül a fejemhez vágott 4 gluet meg 2 lubricantot. pedig az azéé nem ócsó senkinek. nem klán, hanem hozzáállás kérdése. de ha valaki haszonlesésre jáccik és rögtön ott kuncsrog hogy akkor léccilécci adjatk már egy-két topos cuccot hogy jólegyek, az ne is várjon semmit.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ott írta. a chronicle 2 teszt szerveren a hivatalos c2 indulásáig ilyen változtatásokat léptettek érvénybe: tízszeres mani, ötszörös xp, drop, spoil, stb. aszondják a ToI-ban elég rendesen dobnak pénzt....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

jaja

gPROject
valószínûleg nem. legalábbis PayPal semmilyen magyar kártyát nem fogad el.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Gugger
ez mi ez ?!

hpzolee
Sanca korrigald beállitásaid 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Hmm VISA val nem tom MASTErrel minden bizonylag.Szval neked nem mondtam sokkal többet :F,csak azért hátha elirtad.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

GSXR
Off:

K&H internetes Visa kártyával lehet ebay-ezni?

gPROject
nem baj, de legalabb kitudom próbálni némelyik új skillt, újdonságot

Ja, aztan tok kellemes erzes lesz mikor December 8-an torlik a karit:F

GAthersw
töltöm 😊

GAthersw
Full itemek?

gPROject
huuu, kaptam annyi mindent, fel se tudom sorolni 😊

GAthersw
mesélj 😄

gPROject