Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyelmeztetlek, hogy Gugger megin 1 budostalput inditott, szal jol gondold meg az elobbi kijelentesed<#bee1>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sztem meg aki botozik az szamoljon a vegelges bannal.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

SDana
16, hílerbuffer+ddtank... bármi jöhet mellénk 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Gugger
lvl?

Tom3
#36427?
SDana
Ha valaki esetleg 9esen, elven ruinnál TIn partit keres, pm Danagor 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Sámán
Igazán mutathatnál egy szép képet a monkod tulajdonsogáiaról ezzel az ogrespirittel <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Tényleg kiváncsi vagyok rá!

FeketeVipera 77 SS

Tom3
http://l2.hsclan.com/download/L2C1Update.zip -et nem tom letölteni mit csináljak?<#help>
barret
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>Annyira azért nem rossz!

Bérbe vehet? reklámfelület...

BEAST
hmm lehet majd odaszagolok 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hl2 ûbergagyi sztem...

!WTB

A 02-es szerveren VENNÉK adenát HUF-ért.

Privát üzenetben várom az ajánlatokat. <#nezze>

Köszönöm.

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Sámán
Új accot tuti senki nem fog venni, max folytat egy használtat -banig természetesen <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Szerintem már (majdnem) mindenki ott tart hogy ban esetén keres valami szép új játékot -végleges ban elsöre tényleg hülyeség, mondjuk lehetne egy sárgalap elötte <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

hétfön rossz napja lessz az nsoftosoknak?

hetföi "tiltakozás" ?!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

egyenlöre még nem küldtek semmit :/
majd lessz valahogy...
az zavar hogy unom már q3, w3, nfsu2,
kéne a halflife 2 de egy egész dvdt letölteni :/
ha veszik sok veszik szerintem mert az én 2 botomon kivül volt még ott 2. 😞
szal majd meglatjuk de jo lenne már irnának vlamit!

Csajozz akkor😊)

Ense orulnek neki, dehat orphuson azt irjak h tobbnyire vegleges a ban ilyenkor. De remelem hogy azer legalabb az 1iket visszaadjak.

HUNrricane
Pár kép HellSpawn Free szerverröl:
-Az 1. Dual SLS a szerveren "Uga-é"
-A többi képen pedig a Dioni ostromunk látható:

Majd felébredsz!

ne agodj 75 nél utolérik egymást 😊

SDana
Csak hogy ma se maradjatok értelmetlen képek nélkül <#crazya>

pkpkokgogo <#vigyor2>

Csúnya randa kínai botok költöztek a szép kis dándzsönbe TIn... Kénytelen voltam kicsit megebrudalni õket a helyi lakosság legnagyobb megbecsülésére... A sors iróniája, hogy a mögöttem feltûnõn szögletesen szaladgáló buffbotot senki nem szúrta ki 😊

Itt meg épp egy pók csáprágóiba próbálom beletuszkolni a bicskámat, mialatt Silphile méretes feszítõvasával akarja elválasztani a rovart a fától...

Mára ennyi, mindenki 16os, Silphile megint elhúzott Danagor pirulása miatt 😊

könyebb othagyni valamit mint ujra küzdeni!

😊) pedig most megneztem a forumot,tenyleg csomo betas arc jatszik,ahh a regi szépidõk😊
ma volt valaki giranba? ennyire meg nem lattam kihaltnak,ha 20 arultak akko sokat mondtam,IC hogymost egyszer kikapott elhuzz a sunyiba?
na neeeeeeeeeeeeeeeeeee azért anyira nem ^.^

HUNrricane
Free szerver: http://lineage2free.uw.hu/forum/index.php?showforum=3 regelj a forumon es ott kerezsd az "Igy kell Regleni" topicot. 😊

Majd felébredsz!

awawawawawawawawawawawaw
kezdenek elöjönni a elvonási tüünetek! =/
mit fogok csináln ha banolnak nem tom...
már most halálra unom magam! 😞

jaja utlnám igazad lenne remélem jövö hétig kigondolják mit akarnak!

Tenon nincs testing, boldogan oljuk a farmereket😊)

Nem sertegetni akarlak, de nem vagy tisztaban a dolgokkal. Sleepkiller kapott ideiglenes bant. Be is baszott volna, ha azert banoltak volna, mert bot alol, vagy makroval shopolt, lol. Ha az ember jozan esszel gondolkodik, ezert egyszeruen nem jarhat ban! Szerencsere nem is jar. Skillt meg ideiglenesen banoltak, AMIG KIVIZSGALJAK AZ UGYET, aminek kovetkezmenye sztem szinte biztos, hogy vegleges ban lesz.

azaz, semmi masra nem vagyom jobban😊)

Ma, vasarnap du vagy estefele tudna par ember jonni segiteni nekem cruma lvl2-n? Olyan parti kene, amivel be tudok menni megint a Titan's Box-hoz. Mint a multkor, csuzzal, dinizzel, shaerevel, zitussal, bissel.
Szoval pls segijjetek man na! 😊
Csak ez hianyzik a bounty huntersegemhez
Nethyrrea
b@sszák meg a testinget...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Velemenyem szerint azert nem osztogatnak mar tul surun vegleges ban-t mert rajottek, hogy ugyis mennek el az emberek wow-ra meg eq2-re jatszani, minek a maradekot bannolni.
Ezert uszta meg slipkiller is meg skill is ideiglenessel
áll a forum ha nem rakok be képet vagy irok féloldalas érthetetlen szöveget?!

gPROject
bocsi, de dolgom volt ma 😞
kb. 1/2 óra múlva leszek, de reggelig 😊

GSXR
privit olvass pls

ha véglegest kapok megyek aranyat gyüjteni wow ba >😉

pff 😄
a lol az egészben hogy ez aközben történt hogy warcraft3 maztam és nem halottam hogy csipog szal csak simán letiltottak 😞

en tanusitom,hogy nem botolt,láttam!!😊))
vegsõ esetbe jon Zorro es megmenti a bito alol😄DD
BEAST
mi a tanulság ... a sánta skillt is ugyanolyan hamar lebuktatják mint a botozó skillt 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Azt irtak hogy ideiglenes bann, es hogy kivizsgaljak? Mer ha kivizsgalas is ottvan abbol nem lehet jo...

<#szomoru1>

GAthersw
Vivien!!! Gyere teszt szerverre!

01110000 01110010 00110000

de kaptam
idéglenes banom van

nem kaptál e-mail-t?

hhehe az a lol hogy itt ultem melette
épp dotátztam ezért furcsalom
csipogott volna

Sámán
Ezért van 5 karim <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

SDana
Pedig nekem visszahozta a játékkedvem az új kari a teonon 😊
A siegen nem lenne viszont kedvem napi max 10%ért egész este öldökölni 😞

Baszkurátor
<#eljen><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#eljen>

Sámán
Sajnálom Sieghardton hagyni az aranyos kis karijaimat amikkel annyit szenvedtem... <#szomoru1>

Végre majdnem mindegyiknek van szépruhája stb <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS