Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw
hmmm milyen idevágó dolgot találhatok ott?

01110000 01110010 00110000

gPROject
jaj, összekevertem, én a confusion-re gondoltam

SDana
No állj! Én DE fájterrel kezdtem, aki SK akart lenni... Még mindig ott vár rám a Siegen 24esen 😊
Egyébként szerintem tényleg nem ér semmit a charm. Annó fejlesztettem kicsit, de amikor egy agrót se tudtam leszerelni abba is hagytam. Egyébént elég belegondolni, hogy pont ellentétes hatásu, mint az agression szkill lovagoknál (az az agrót növeli a lovagra, a charm csökkenti a tündére, aki kasztolja), csak 10ed akkora erejü...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
hát ez van 😊 tudod evolucio ... a következõ DE lesz 😊 a tökéletes faj 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

😛P
De most ilyen paraszt ember lett, elvesztette hitele egy reszet😊))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BEAST
én a helyedben danának hinnék 😛 õa bicskás boszorka csak tudja 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

😞((((((((((((((
Akkor most kinek van nagyobb igaza?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

PKPK OK?
<#vigyor1>

Oke, charm megveve😄DD

hpzolee
Várat foglal banán sett be 😄:😄😄:😄:😄DDDD

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

SDana
Az más, az switch. Az tényleg átteszi a mobot. Charm nem ér semmit.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Acrobat csak a magasról leesés. Boost breath hasznos lesz majd C2ben, ha sokat vagy vízben 😊
Charm meg úgy nem ér semmit, ahogy van. Talán majd 60on, maxolt charmmal le tudsz szerelni egy 15ös agró mobot... Harcban meg úgyse ér semmit, nincs akkora ereje.

gPROject
ma ki is probálom a teszt szerveren 😊

gPROject
charm az összezavarja mobot
nem megy re rólad, ha egyedül vagy, ez nem peace
ha más is van a közelben, akkor tudod használni, mert akkor ha rányomod a mobra a másik playert támadja
ez akár pkzni is jó, ha húzol magad után egy kemény mobot, és amikor odaérsz az áldozathoz rányomod a charmot a mobra

Sugam
nalam maga az egesz la2 konyvtar annyi😄

Tom3
azaz perpill ennyi nekem mert még frissíti
Tom3
#36463-ben 2.86giga
#36467-ben 4,21giga?
Érdekes nekem 3,01 giga
Sugam
4,21giga

Koszi sracok. Szal akkor Charm meg Boost Breath -nek nincs ertelme.
Az Acrobat -al kapcsolatban amit GSXR mondott az igaz, vagy csak ez a magasrol leugros nem sebzodos dolog vonatkozik ra.

GAthersw
Acrobat az azt jelenti, hogy ha leesel magasról, nem sebzõdsz, ez most még nem lényeg de C2ben ha magasról ugrasz, sebzõdni fogsz. Boost Breathet jól mondta Bitang a Charm meg azt jelenti, hogyha egy Mob rádaggrózik és rányomod ezt a skillt, elvileg elmegy rólad, ez gyakorlatilag lehetetlen legfeljebb ha ultramagas szinten van akkor talán egy sima aggrót elijeszt, de ha már megütöd... SP pazarlás az egész skill.

01110000 01110010 00110000

GSXR
Acrobat az hogy nem akadsz bele olyan könnyen a tereptárgyakba tehát atfut simán egy kis kiálló sziklán. Boost B-vel tovább bírod a víz alatt. Harmadikat nemtom

Lynx_TWL
2.86giga

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Tom3
Hány mb-os a Lineage 2 könyvtáratok?
Sugam
nemtom nalam 2-3 ora volt😄

Sugam
jujj koci.de eza rohatt irao nem csinalja a dolgat😄

2-3 nap. Mondjuk en meg tobbiek egy idoben toltottuk. Van akinek csak a "karakter font-os" update volt 2 nap😄 Meg hozzajon a c1 update meg ilyenek...

phalanx
lineage 2/system könyvtár

Sugam
mi??2-3 nap?nem ora?mert en bekapcs reggel fel 8 es 10 re fel 11 re kesz lett.

ja

Sugam
nekem 2 és fél ora alatt.nalam egy human warrior keszulget.
ja es ha nyomok print screent hova menti el a fajlokat?
koci.

Tom3
És abba lehet hagyni?Úgy hogy utána folytassa.
2-3 nap. Sztem itt a tobbsegnek tobb "kicsi" frissites volt. Az egesz olyan 30 ora lehet, ha vegig tolt.(nem c1-es kliensel)

Tom3
Lécci válaszoljatok!
Nektek mennyi idö alatt frissítette fel?
Tom3
Nektek is 2óra alatt 6mb-ot töltött le??
Vki meg tudna mondani, hogy Elven scout-nal a Boost Breath skill mit cisnal pontosan a gyakorlatban? Meg a Charm es Acrobat is erdekelne.
Sejtesem van rajuk, de nem vagyok benne 100% biztos😊

😊
az még nem bisztos
o.O
friss gamerek😛P

the world is mine

Tom3
ohh...
hehe én 4 oránál kikapcsoltam...szal még várhatsz
Tom3
Mennyi ideig frissíti?
Mert nekem már több mint 2 órája frissíti.

És #36427?
azért rápriviztem hátha jonak tünik kiakarom probállni 😊
hát sztem akkor ez kihagyom...azért kössz a segitséget!
nem keresek én olyan jol hogy csengessek 1 játékért
free szerverért meg sztem nem könyörgök ugyis elhajtanak...
akkor nektek jo játékot
lineage 2 delete
Hivatalos oldalon csinalsz egy plaync accot utana lineage2 accot, ahhoz venned kell 50 dolcsiert cd-keyt, es mehecc is jaccani😊
Ez fizetos dolog, 15dolcsi/ho. De sztem jobban jarsz ha vkitol vezsel accot, mer ugy olcsobb. Ha ez erdekelne, irj, mert tudok embert aki elad.
Ha meg free serveren akarsz jaccani akkormeg privizz hunrricane-ra.

figy egyenlöre az van hogy olvastam rolla...lehuztam...felraktam...elinditottam...kérte az accot vagy mi a rákot...felmentem a hivatalos oldalra...meg akartam csinállni de nem igazán engedi!
szal nem is vagyok én ennyire othon a dolgokban lehet sik vagyok vagy hülyeséget beszélek...
Fizetossel nem tudsz krealni lineage2.com-on, vagy vmi free server szarral probalkozol?

én szeretnék ezzel a game-el játszani...nagyon nagyon...de a jo istenért nem tok creállni uj accountot...lehetságes ez?vagy csak megint lamer vagyok?pls vki segitsen
Pfehh, milyen melyre sullyedtel...
Belolem meg igenyes ember lett, szal tundet inditottam😛

Err, az artatlanra most nem kellett volna macskakorom😛

1. a bot will sit down at a by a user defined point of hp or mp or both
2. a bot will stand up a a by a user defined point of hp or mp or maximum 100% of both
3. a bot will log on and log of mostly the same time every day
4. a bot will not do pvp
5. a bot will never use 2 times the same save restspot cuz its to complicated to program this specific route (like the save spot in eg)

Az elso 2 pont alapjan igen konnyeden ki lehet szurni a botozast, szal nem hinnem hogy "artatlant" banoltak volna...

SDana
Tudom, majd jó lesz csontvázeledelnek... 😊
Amúgy most nem kényes tünde lányka vagyok, hanem tenyerestaplas ember 😛