88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Szekijoe
    Jah bazz tegnap kaptam egy infot. Egy 70+os sps kb 8 óra alatt farmol ki egy bp collectionra való papyruszt (természetesen empowerrel és wild magic-kel+elder tölti a manáját ezerrel) Ezért van az MXG és a DS klánok full Ag szetekben!
  • Nethyrrea
    remélem 2-3 hónap legalább
  • Nethyrrea
    oké, itt már fájt a hasam a röhögéstől XDDDDD

• Szekijoe
    Mert egy 20-30millát érő receptel minimum 100-200 millát kaszál ha kiül craftshoppal.
    Amit bemásol a könyvébe az mint tárgy eltűnik az inventorijából. De utána ha craftolja a könyvéből nem tűnik el. Tehát a B és A gradés craftokhoz kell 1 törpe akinek ha egyszer bemásolta a könyvébe a recit bármikor tudja craftolni, és aki kraftol annál kell lenni egy másik receptnek ami eltűnik craftoláskor. A törpének azért éri meg bemásolni mert rengeteg ember craftolhat nála ha csak ő ül kint épp azzal a receptel!

A törpének nem végtelen a receptkönyv kapacitása! Tehát egy idő után valamit törölnie kell! és azt a receptet akkor elvesztette!
    Azt nem tom mennyi a max kapacitása a receptkönyvnek. És hiába van megtanulva 40. Egyszerre max asszem 8 cuccot állíthat be a craft shopba a törpe. De ha szétnéz a piacon mielőtt beállítaná akkor azokat rakja bele ami nincs a piacon.
  • hpzolee #46728
    Emlékszik vlk, hogy mennyi honap különbség van koreai és NA-s szerverek között? Csak arra akarok kijukadni hogy mennyi idö mulva fog kijönni NA-s c4 PTS :)
  • azirafael
    Ez a C4 nagyon szép lesz, rengeteg ötletes dologgal... SZUPER!!!!
  • azirafael
    Láttam itt ezt a sok craftot... ezek szerint ha Craft könyvbe teszed a recepteket, (2-2 darabot) akkor a B-s A-s receptek sem tünnek el? Vagy ha igen, akkor minek éri meg a 1-2 milláért lecraftolnia a törpének, ha 20-30 millát is megkap a receptért?
  • Sanca
    http://files.filefront.com/Giran_2005_09_18_part2avi/;4158464;;/fileinfo.html
  • phalanx
    HIVATALOS C4 TÉRKÉP
  • gPROject
    na és az igazi idióták se maradjanak ki

• Nethyrrea
    bizzurk az IC-sek egyik craftere
  • Nethyrrea
    jókérdés, mindenesetre ha jóltudom az IC-s Khail is még c3 elején hamar royal coin collector lett és farmolta ezeket.

de ha adenben járkálsz láthatod a stolen infernium ore/medál ár diktátorait, a 2 farmert (az egyik ott is van a screenshotodon), LOVEAK47, és likebaby. folyton alám/fölémkínáltak amikor én, vagy mások ültek ki eladni/venni (időnként felállt valamelyik lecsekkolni az árakat), mostanra meg szépen felsrófolták az árakat...

felváltva vesznek/eladnak. ugyanazt. ez mondjuk akkor jó, ha van az embernek 2 extra accountja csak ezt csinálni 24/7.
  • gPROject

• gPROject
    egészségére
  • gPROject
    erről meg csak annyit, hogy már 1 hónapja farmolok kail's coinokat, de még 1db blazest nem láttam a környéken

na vajon honnan van neki ennyi, amikor én az 1 hónap alatt nem tudtam ennyi coint kifarmolni pedig nálam gyorsabban csak 1 sps/se kombo tudja gyorsabban farmolni ezeket(igaz nekik pihenni is kell, nekem nem), és ez csapatban sem esik jobban mivel last hites küldi
  • Nethyrrea
    yumii eredetileg Obatala volt, tempestes BD, aztán gondolom megvette ezt az accot még BH-ként, majd kitudjahogyan felszintezte 75-re, és csinált egy spellsinger subot :)

valószínűsítem hogy bot/ebay is közrejátszott nála, bár ami a vagyont illeti, szerintem innadril manorral elég szép hasznot csiholtak maguknak. asszem ebből volt is valami botrányféle hogy Galrahn lenyúlt párszázmillát a közhaszonból és eladta ebayen, vagymi.
  • Nethyrrea
  • gPROject
    ez a yumii is 3-4 hónapja került elő, de már a subja is 61+-os

• Nethyrrea
    jójó, nem pontosan, de ez a törpe egy nap többet keres így mint én egy év alatt kb :)

blah-on, a topik elején van még pár kép (screenshotoknál) ahol egy elf bemutatja a tulajdonát....kvászi az összes A grade armort/fegyvert. legtöbbje overenchantolt, és a legtöbb fegyón SA is van.....és emellé még van majdnem 2milliárd adenája.
  • gPROject
    nem semmi, hogy egyes playerek mennyit tudnak craftoltatni

teljesen unfair az egész rendszer, vannak akik tele vannak a grades receptekkel, mások pedig életükben nem tudnak egyet se összekaparni :(
    sieghardton is egy csomó ember árul 2-3 helmetet mellette 3-4 kesztyűt/cipőt én meg a büdös életbe nem tudok szerezni egy helmet recit, hacsak nem fizetek érte 50-120millát, kesztyű/cipő reci is 25-50milla
    röhej, mi a szarért kellett toiba berakni azt a kibaszott küldit
    ncsoft azt hiszi mindenki kibaszott nagy klánokban nyomja az ipart, ááá :/
  • Sanca
    Kiveve amikor nem, kep 4#
  • Sanca
    Mondjuk azert gaz hogy nem szedtel ossze "egesz palyafutasod" soran 50M-t... Cuccaid alapjan siman megvan az.
  • gPROject
    ahogy nézem szinte felváltva failed-received, szóval érdemes megkérdezni a craftert mielőtt craftoltat az ember, hogy az utolsó craftja sikerült e :)
  • Sanca
    Az 1. es 2. kep csak 1 kraftolassal van eltolva, de azert igyse rossz.
  • Nethyrrea
    oké. ez a bartzos törpe kb 1 perc alatt több pénzt szedett össze mint én egész pályafutásom során.

bazz....

• gPROject
    nem mindig(90%-ban túléli, ha nem akarsz túl sok mobot megölni vele), myxcrafttal sokat öltem így
    mindig összeszedett 20-30 mobot aminek 2 big boommm kellett(teljesen mindegy hány mob, mindig uannyi kell nekik), ha maradt még pár mobnak egy kevés élete akkor aterület lándzsás skillel kinyírta őket
    ez nagyon megéri, mert 1 big boomm 1 d-crystal, és a 20 mobból kapsz kb. 15x600-1200adenát+materialokat
    én is ezt akarom csinálni, csak az a baj, hogy 58-tól van big boom :((
    valahogy meg kellene csinálnom még azt az 5 szintet
  • Nethyrrea
    kibírja addig a bigboom míg felrobbantja magát? O.o mármint, nem szedik addig szét a mobok?
  • Sanca
    Clanunkban a WS, aki lvl 73, solozik big boommal(vmi golem AOE), aszonta 1 ora alatt 2%-ot csinal, ami kb 2x jobb mint amit en csinaltam anno perfect partival saintsban(~1.1%/1ora).
  • gPROject
    piacon 7k-ért láttam ma :)

mikor partyzunk?? :)

lvl53 WS LFG!!!!! ^_~
  • Sámán
    De mostanában amelyik mob dob sima threadot az dob metallicot is -elég jól. Nekem már van jó pár 100 :)
  • Nethyrrea
    bázz, most megérné újrrktiválni az accom hoyg eladjam a raktárkészletem....mörfi szeret engem..... ><
  • GAthersw
    S billentyűm kiesett a helyéről :D
  • gPROject
    találsz* ^^
  • gPROject
    És talán még találksz hibát, ha keresel.
    Szóval keress! :)
  • tangabuvar55
    Muhaha Köszi!
  • Sonic13
    Gather az íráshibát javítsd ki a bannerban :PP
    Nem vagyunk mi olvaók :PP
  • phalanx
    metallic thread nem csak ékszerekhez kell, nekem több százra volt szükségem pl az a-s fegyo craftolásnál
  • phalanx
    A bannolás elsősorban nem a farmereket érintette, hanem a a botozókat, és ez a szám megoszlik a 7 vagy 8 NA szerveren, tehát szerverenként nem olyan jelentős! (NCsoft azt állítja, nem ez az első eset hogy ennyi accot bannolnak egyszerre, csak ekkor nem jelentették be)

Farmereket meg csak azért nem látni mostanság mert legutolsó update óta nem megy a walker, de amint kijön az új verzió, a fermerek is újra megjelennek.
  • Szekijoe
    A főbb helyeken nem kell mondani, hogy "pls leave we need room"
    Szerintem meglátszik a hiányuk. A materiál árak emelkedésén is egyre jobban érezhető. Aki nem kraftol éppen semmit, annak nem annyira feltűnő a hiányuk mert a piacos farmer karaktereket nem bannolták. Csak a partyk tüntek el. Nekem eddig nem volt problémán a farmerekkel (olcsóbb velük az élet és kivétel nélkül mindíg átadták a szobát amelyikbe mi akartunk farmolni.
  • azirafael
    Milyen az élet az után hogy álítólag kibannoltak 2657 farmert a szerverről? Kacsa a hír vagy tényleg eltüntek a farmerek?