Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊)ha megszerzed valahonnan a Eq2 dvdket,megadom a kodot hozzá,nekem nem nagyon jon be,inkabb HL2 most,megmajd Pirates
vagy majd josz te is a horda oldalara, ott a kezdo helyek meg ujak lesznek😄D

hehe, mire kijon mar nem is fog erdekelni, kinlodhatsz majd hogy jojon valami uj beta😄D

BEAST
nem pont hogy nem unom ... de most minek jáccak ennyit bétán ha ugyis törlik ... nameg azt sem akarom hogy minden kis részt ismerjek a játékból már most ... az instance küldik hatalmasak ... akkora élmény végigvinni 1et hogy szeretném ha az uccso 5-6 amit még nem láttam majd csak a véglegesben jöjjön 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mi van unod WoWot?😄

BEAST
<#rinya> ha lenne karim mennék 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

B@lu
felolem mehetunk

Ma este tudna vki jonni velem comp helmet receptert DV-be? Nem kell nagyon bemennunk, csonti ijasz dobja. Keressetek majd benn, utana szivesen elmegyek masnak is spoilozni vagy segiteni.
Na, végre Bounty Hunter lettem! Köszönöm a segítséget Iluvatornak, ZitusHUN-nak, Shaerenek. Mostmar jol meg tudom szivatni a rohadt azsiai farmereket, megvan a fake death 😊
Sugam
jah c2 es re enis nagyon kivancsi vagyok😄<#finom>

gastra az csak mobok ellen jobb...
stre jobb pvp-ben hiába lassabb, akkor is nagyobb a sebzése...
C2-es free server nincs még?😛
én már azt várom 😊)

SDana
Be van kapcsolva már a grim collector...? Én még abban a tudatban élek, hogy nem mûködik.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Nem azért van neked 3.-4. ilyen bowd, mert ez húde nagy szám, hanem mert egy +3as gastra ennél jobb 😊 De még mezeien is jobb a gastra.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Gugger
hát igen, de ha pl. a legelejétõl ki..szták volna a botokat, akkor most nem halódna az L2! De ez már lerágott csont! Én pl. az NC Soft helyében a béta karikat is töröltem volna ...

BEAST
L2 style 😛

Nethyrrea
aztán pedig jött a törpe scavi+ prophet buffbot farmer style. az a baj hogy a nemkínaiak is egyre többen csinálják ezt....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hpzolee
NOh mind1 mentségemre legyen szolva hogy egész korrekt üzletet kötöttem :F

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Nincs vkinek elado Comp helmet receptje? Kolcsonbe is jo!
ha valaki tudja azi elérhetöségét kérem pm ezzen!
van még elado acc? >.<

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

egyébként ventin vagyok! aaaaaaaaaaa
ma kezdödik a vizsga idöszak! 😞
ha banolnak lehet kezdek egy varázslot! ^^
iszonyatosan unatkozom 😞

nem mondod! 😄
mintha nem játszottam volna elget l2 vel 😊
te montad hogy gastra jobb pvp miatt nem?

hpzolee
Skill ez nem 1 gastra:F ez str. long bow :F

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

ha nem drop akkor nem jár dicséret! 😊
más gastraval szaladgál pontosan azért mert ahogy te is mondtad pvp...

hpzolee
Khm izé legujabb szerzeményem ezen a szerveren talán nekem van 3-4. nek ilyen bowja 😛

phalanx
nah most ért véget a gludioi siege a kain-on.... huha nagyon fasza volt, kb háromszoros túlerõ ellen simán nyert a védõ csapat... már az elsõ órában ledöntötték az összes zászlót, a támadók még csak a külsõ kaput se tudtak betörni.

Igen, es azok az idok most vannak😊
Ez a kep tegnap keszult Teon serveren.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
ez úgy látom még grim collectoros idõkbõl való kép

Szal ahogy igertem, itt a farmeres kep, ahol a kinai farmerek olik egymast a teruletert, hogy kesobb az ott megszerzett penzt el-ebay-ezzek😊

Ezutan az 1ik piros is lett, csak sajna keson vettem eszre😛

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

😊)))))

BEAST
jolvanna fáradt vagyok 😊 akkor igazad van neked is 😊 najo lelépek mert még a végén méfnagyobb hülyeséget csinálok 😄DD

Hat amit irtal az nem beleszakertes volt, hanem megerositetted a velemenyemet. En ezt irtam:
"Mellesleg nem tudom ki veszi meg, wowba nem nagyon van ertelme a sok penznek sztem"
Te is u.ezt irtad kb😊

BEAST
milyen igaz <#eljen><#nyes>

SDana
Nem baj, majd vesz valaki 60as karit is az 1000 arany mellé 😛

BEAST
amugy enchanter sem fog aranyat venni haenm elmegye küldizni instancekbe akár sokkal kisebbekbe segiteni kicsiket a zöld cuccokért cserébe 😄

BEAST
a szakmákban igazad van ... bár én herb/alchemys vagyok növényeket találok eleget nem kell vennem .. 1st aidhez vettem ruha anyagokat de azt már csak 50 körül akkor meg simán megvettem mert volt elég aranyam önerõbõl ... az ezres lóhoz lvl60 kell 😛 60ra az 1000 arany felesleg alap 😄DDDD

SDana
Wowban is van értelme az aranynak... Elég ha csak arra gondolsz, hogy milyen egyszerû egy-egy szakmát gyorsan felfejleszteni, ha aukciós házból megveheted hozzá az alkatrészeket (fõleg enchantert, de bármi mást is).
Meg persze 1000 arany az 1000 arany, hogy lehessen vagizós hátasa az embernek 😛

BEAST
akkor tévedtem <#dumcsi><#hehe>

SDana
Elején, open béta idején valóban sötételf farmerek voltak a jellemzõek. Leginkább a pókos kveszten voltak sokan (pókonként két farmer...). Aztán jött a tündeállomány, akik ACben farmoltak nagyokat (ugyebár ott is volt küldi).
A tünde farmerek eltûntek késõbb (vagy eladták õket...) és a sötételfek maradtak soda farmernek legfeljebb.
Mindez azért, mert megjöttek a kis mosolygó kselõ kínai farmer törpelányok, akik mitril tunicban (sok mp) és nehéz alsószoknyában sóznak bármit.

BEAST
simán beleszakértek 😊 minek vennék aranyat ha énis simán összegyüjtöm 😊 az elején cuccra? minek a küldikbõl minden meglesz 😄 szal nemtom ki veszi azt meg ... L2ben érthetõ volt 1 halom farmolástol mentette meg az embereket ... Wowban cuccokat meg karikat árulnak majd , magának a pénznek nem sok értelmét látom ... eq2ben már van farm bot is lol ... wowba még nincs ... 😊

Nyilvan mindenhol van ilyen.
Az a wow egesz jo biznisz😊) 1 aranyert 10 dolcsi, lol. l2be 1 milla megy annyier, de az legalabb 2 nap eloteremteni nagyon magas szinten, wowba meg kozepes szinten 1 nap alatt siman megvan. Latom a wow a kinai farmerek jateka lesz😛P
Mellesleg nem tudom ki veszi meg, wowba nem nagyon van ertelme a sok penznek sztem. Bar ebbe Beast biztos beleszakert😊

BEAST
az elején minden faszafarmer DE karit csinált , de ezt szerintem dana is megmondhatja hogy az uj generácios 😄D kiskinai farmerkarik Elf bicskások voltak 😄

Na majd ha kilepek l2bol, posztolok ide 1 kepet, es meglatod kinek volt igaza😄

BEAST
nemis .... Elf Bicskás == gonosz kinai farmerbot 😊)))

IGEN😄DDDDDD
DE=gonosz kinai farmer bot, ennyi!
😊

BEAST
mire is gondolsz? 😄

gPROject
ennyi low detailes képet se láttam még l2-rõl
jó reklám :/

gPROject
gPROject
off
everquestnek van trial verziója, vagy valami ahol ki lehet próbálni?
én sajna nem jutottam be a bétára, ezért fogalmam sincs milyen, látatlanban pedig nem fogok rá elõfizetni
on

gPROject
nektek megy a játék?
nekem se a rendes se a teszt szerver nem megy, sõt még a lineage2.com se jön be

Lynx_TWL
ez egy hülye idióta volt aki így rekláomzza az oldalt szint minden topicban 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;