Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Majd felébredsz!
És úgy látom, nagy divatt lett ez hawkeye, eddig kb veled együtt 3 lesz, és csak egy de ijjász (én 😊. Tünde ijjászról nem is tudok...
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
szóval
a lineage alapból egy szar játék. egy grafikailag feltupírozott diablo szarabb dropratel és egy még rosszab craftrendszerrel. semmit nem lehet csinálni csak hentelni. prsze most jön az ostrom szöveg: az ostromlás mint kiderült szavaitokból zergelõs hentelés szintén.
a free szerver a rendszer számomra sz*r részeinek egy jelentõs hányadát eldobta. bár néhány alapvetõ hiba nem javult ki de van ott nagyon sok normális ember. mivel nem kell fizetnem ezért játszom ott ahol jó a társaság.
azt hogy miért vagyok itt? nem vagyok itt. már nem játszom 3 hónapja, és sajánlom is hogy valaha pénzt költöttem erre a dologra. itt az összefüggés: ingyen a minõség megteszi, pénzért már nagyon nem.
az hogy mennyire felületesen beszélek: ne viccelj már, mielõtt befizettem a játékra megmondtam mik a hibái és miért fogják otthagyni az emberek. . . .igazam is lett.ennyi.
és még eygszer mondom: szinte mindenki elhúzott a fizetõs szerverekrõl, ennél több bizonyíték nem hiszem hogy kell egy játék idõállóságáról. . . szóval megint visszakérdezek: mirõl beszélünk?
mondtam : én nem nézek le senkit mert itt játszik. én a játékról és nem az emberekrõl akartam véleményt mondani, ti kezdétek hogy "szegény" free szerversek erre reagáltam.
nety nagyon jól leírta a szerver elõnyeit, nem is hiszem hogy jobban el lehetne mondani. aki jön jön aki nem az nem hiányzik.
ami a PK és KS dolgot illeti "szeretettel" várlak a free szerveren egy próba erejéig 😊)
1. lépes regelj ezene a forumon: http://lineage2free.uw.hu/forum/index.php?showforum=3
Ha regeltél lépj be-> általános ->játékról -> Hogyan regisztrálj a játékba? topicba.
Itt leírják a lépéseket. Viszont a C1patch nem elérhetõ, ezért egy másik topicban találod me. A másik topic neve C1patch..
Szolj ha valami nem sikerült.
A besikerült lépned akkor privizz rám: HUNrRiCane a karakterem neve.
Happy Hunting
Majd felébredsz!
részemrõl azért mentem ét a freere, mert:
1. kicsit jólesik funolni a rengeteg monoton grindelés után (farmoló birkatürelmem ide vagy oda)
2. ott nem izgat annyira ha egy köcsög provokál hogy üssem meg rodban, és közben kiderül hogy egy 40+-os th aki unatkozik és kicsiket pk-zik (ettõl még ugyanúgy utálom a buzit, csak nem akkora géz ha dobok valamit)
3. sokkal gyorsabban fejlõdik a kari, és ki tudok tapasztalni többfélét, ha esetleg rerollolni támad kedvem a rendesben. egy bladedancer után elég fura és új élmény egy íjászt csinálni, elég soxor meg is haltam már mire elkezdtem rájönni hogy is megy az íjjal/tõrrel harcmodor. DE nem ment el vele 3-4 hét mire kellõ szintre felküzdöm, és nem áll fenn a veszélye hogy eldobom valamimet és akkor kéthavi farmolásom eredménye úszott el, mert egy nap alatt akár visszakeresem az árát.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
ott szerver indulástol banig folyamatosan ment a bot!
én a 2 esröl beszélek és az ott lévö 6 karakterröl!
hidd el én is ültem gép elött annyit mint te de sokszor nem élveztem
😞
csak a pénz kárpotolt de ez innentöl már munka!
arrra kérlek csak egyszer gyere fel a free re én sem igy képzeltem és + meglepetésben volt részem!!!
élvezem!!! mondjuk kaptam 950k támogatást amivel 40 simán el leszek! thx 😊
nem ugy ülök le hogy majd pár honap mulva megyek talán siegére hanem ugy hogy jövö hétvégén már mehetek is!
a hivatalos szerver ezek után viszanézve tényleg csak arra volt jo hogy pénzt keressek! (sok munka kevés élvzet)
Tegnap mekkora volt mér a DM event 😄 😄 (Olyan event ami nagyritkan van a Sieghardon, és itt (free) igen sokszor van )
Elmondom miért játszanak ott az emberek, mert szeretik a játékot és nem azt hogy pénzért (real) mindnt megvehetsz. Egro ha valaos életben pénzed van akkor a játékban is pénzed van ennyi.
Free szerveren meg az öszetartás azért van mert nem a pénz számnit, mert kis segtíségel a kicsik felé és minden megszerezhetö.
Hog yhol a kihivás benne? Kb ugyanott mint az "élesen" csak nem fél év hanem 1 honap mulva érkezel el oda.
Ha mégsem tetszik a karid nem fél év hanem
1-2 hét altt meglátod.
én most napi 10% ot fejlödök. Miért? Mert anyi oszeroffenés (ilyen raid olyan raid , GM event stb van 😊 hoyg nincsidö farmolni) Ha ezt az élesen tenném 1 hét alatt fejlödnék ennyit.
Mindenki olyan szerveren játszik ahol akar szerintem.
De érdekes.. ha élesen játszik span ha meg nem akkor köcsög freeszerveres tünjön innen ? Miért is? A Játék maga ugyanaz. Akár a másik sorszámu szerveren is nyomhatja... akkor se jöhet ide? ha ezentul nem free hanem 12 es szervert mondunk akkor jobb lesz?
Vagy csak irigység van? hogy szenvedsz az egyiken míg a másik nem? Nem értem ezt....
Éles szerveren megtörik az accodat a Gm válasza Élvezd a játékot jo linegazést.
a 12 esen is 😊 csak itt a csapt osszedobja neked a Comp armort, Delusonnal ennyi.
12 esen se rohangál sok ember b ben. max cuccaink amik vannak Demon set, Eminence bow, Yakasa maxe meg 1 dual SLS ugyanugy kevés a tárgy.. szoval nem értem mire a fujás...
Én 1 különbséget látok ti a 2 esen mi meg a 12 es szerveren játszunk egymásra nincs befolyással.
A játék maga ugyanaz , csak más a support, más a kiszolgálás.
Más kérdés az hogy az egyikért havi 3k (+suppoort botokért +3k kat ) fizetsz havonta. Mig a másikon ez igyen van.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
még pár ilyen comment és szolok kinaiaknak hogy te is span vagy! ^.^
fejlödsz még pár ilyen comment és be szolok kinaiaknak hogy te is span vagy! ^.^
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
akik eljöttek - és ez nem kevés, ez is jelent valamit - úgy gondolják hogy inkább a te szavaiddal élve funolni akarnak, nem "dolgozni" azért hogy kicsit szórakozhassanak. jó a fizetõs szever biztos azoknak akik idõmilliomosok, HC gamerek stb stb de én a semmi supportért az állandóan leálló hivatalos szerverekért, a felturbózott diablóért nem vagyok hajlandó fizetni. rövidebben egy rakás sz*r ért nem fizetek akkor inkább más game vagy ez de ingyen.
a másik hogy a társaság sokkal normálisabb mint itt valaha is volt vagy lesz, Strahd demon kesztyûjéért kb 5-6szor volt demon king raid es ez csak egy példa - itt meg a magyar klán összehozása sem sikerült, sõt nagyon gyakran csak az anyázás ment egymásra.
szóval nem kell sajnánlni minket szegény free szervereseket. . . apropó hány magyar játszik még L2öt. . . nemm hallom . . .ja hogy szinte mindenki elhúzott a rettentõen sz*r grafikájú WoWra, meg EQ2ni. . . .
ennyit az L2rõl.
aki mazo módon élvezi hogy napi 1%ot fejlõdik és folyamatosan szív, "dolgozik" ahelyett hogy szórakozna az játszon itt. én inkább játszom.