Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
k 😊 egész nap leszek szal addig fejlödök meg minden 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

HUNrricane
Beast, csuzlee meg stb.. 9kor gyertek gludio-ba adok penzt es beveszlek titeket a klanba

Majd felébredsz!

SDana
Manoooot szeretni fogják nagyon, mert nincs híler (valaki lentebb írta, hogy 3 klánnyi emberre van 3 gyógyász). Mondjuk én már csináltam egy buffbotot magamnak, hogy aztán késõbb segíthessek vele másokat (meg magamat 😊.
És úgy látom, nagy divatt lett ez hawkeye, eddig kb veled együtt 3 lesz, és csak egy de ijjász (én 😊. Tünde ijjászról nem is tudok...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
énmeg a szokásos DE varázsló 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuzlee
Nah, most beszeltem Mano-val, este jon o is free serverre, Zitus Gladiator akar lenni, Mano healer, en meg Hawkeye 😄 CsuzleeHUN lesz a nickem, majd privizz ram!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

BEAST
nem 😊 én tegnap kezdtem el a karimat a free serveren ... eq2t kiprobáltam ... és már sok belöle 😄DD

csuzlee
EQ2-re gondolsz? Meg nem dontottem el hogy bejone vagy nem 😄 Kicsit eroltetett nekem 😞

hpzolee
Most inkabb megyek aludni.Tök jo meg van elsö official nmynk teonon 😊 este nyomtunk 1kis wart.Amoylan ismerkedöset.Tök jo volt nem volt olyan hogy jött 1 40 es kari és szétbaszott mindenki meg nem volt senki agyon tápolva,full izgi volt😊Hu de fasza lesz majd az elsö cruma partyk,igaz a castle siege kicsit arrébvan.Jah ti már megvoltatok ezzel tegnap meg tegnap elött?😊)))))))) Nethy engem tovabbra sem érdekel kiholgamel nem tom hol olvastad soraim közül😊 de 1 ilyen ..... ne hasonlitsa már össze diabloval lineagét LOL teljesen más korszak teljesen más generáciot fog meg :FASDASDF

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

BEAST
hihi megint 1 gémben jáccunk <#vigyor2>

csuzlee
Valaki segitsen hogy walkerral hogy tudok felmenni a free serverre?

csuzlee
En is ugy dontottem hogy megvarom meg a C2-ot, de mar most elkezdek jatszani a free serveren, es ha minden igaz jon Zitus is. Az az igazsag hogy lvl 50 felett nekem mar nagyon szenvedos az l2, jatszom 3 orat es lepek 10%, mert nem nagyon van mar jo party, es nagyon sokan ott is hagytak. A free serveren meg tok jol el lehet funolni, meg az jatszom amit szeretek, es meg ingyen is van. Z3d mondta jol, nagyon szeretem az l2-ot szep jatek, de fizetni mar nem eri meg erte 😞 Az EQ2-vel meg nem jutottam dulore 😄

hpzolee
😊 ez ilyen üdvözlö meg köszön szöveg lett nálam😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
z3d te kész vagy else olvasom annyit irtál minek 😄 igy randomra tuti nem tetszik a game de azért játszol vele mert ezzel is gamelnak😊

Strahd_
tényleg ez is hiányzik a 12 es szerverröl...

ha estetleg nem egy mondatot ragandál ki az gész irományból akkor talán látnál összefüggéseket a mondatok között. . . .
szóval
a lineage alapból egy szar játék. egy grafikailag feltupírozott diablo szarabb dropratel és egy még rosszab craftrendszerrel. semmit nem lehet csinálni csak hentelni. prsze most jön az ostrom szöveg: az ostromlás mint kiderült szavaitokból zergelõs hentelés szintén.
a free szerver a rendszer számomra sz*r részeinek egy jelentõs hányadát eldobta. bár néhány alapvetõ hiba nem javult ki de van ott nagyon sok normális ember. mivel nem kell fizetnem ezért játszom ott ahol jó a társaság.
azt hogy miért vagyok itt? nem vagyok itt. már nem játszom 3 hónapja, és sajánlom is hogy valaha pénzt költöttem erre a dologra. itt az összefüggés: ingyen a minõség megteszi, pénzért már nagyon nem.
az hogy mennyire felületesen beszélek: ne viccelj már, mielõtt befizettem a játékra megmondtam mik a hibái és miért fogják otthagyni az emberek. . . .igazam is lett.ennyi.
és még eygszer mondom: szinte mindenki elhúzott a fizetõs szerverekrõl, ennél több bizonyíték nem hiszem hogy kell egy játék idõállóságáról. . . szóval megint visszakérdezek: mirõl beszélünk?
mondtam : én nem nézek le senkit mert itt játszik. én a játékról és nem az emberekrõl akartam véleményt mondani, ti kezdétek hogy "szegény" free szerversek erre reagáltam.
nety nagyon jól leírta a szerver elõnyeit, nem is hiszem hogy jobban el lehetne mondani. aki jön jön aki nem az nem hiányzik.

ami a PK és KS dolgot illeti "szeretettel" várlak a free szerveren egy próba erejéig 😊)

BEAST
jol szórakozol?

hpzolee
Ok kkösz thx party me ok? pkpkpk ksksksksk 😊

HUNrricane
Én imádom a diablot, a Dio 2vel több mint 2 évig nyomultam 😉

Majd felébredsz!

HUNrricane
Szia
1. lépes regelj ezene a forumon: http://lineage2free.uw.hu/forum/index.php?showforum=3
Ha regeltél lépj be-> általános ->játékról -> Hogyan regisztrálj a játékba? topicba.
Itt leírják a lépéseket. Viszont a C1patch nem elérhetõ, ezért egy másik topicban találod me. A másik topic neve C1patch..
Szolj ha valami nem sikerült.
A besikerült lépned akkor privizz rám: HUNrRiCane a karakterem neve.

Happy Hunting

Majd felébredsz!

hpzolee
Nethy maradj a tárgynál olvass vissza😊 jaja skill bocsesz 😄

Nethyrrea
és? szíved joga maradni.

részemrõl azért mentem ét a freere, mert:

1. kicsit jólesik funolni a rengeteg monoton grindelés után (farmoló birkatürelmem ide vagy oda)

2. ott nem izgat annyira ha egy köcsög provokál hogy üssem meg rodban, és közben kiderül hogy egy 40+-os th aki unatkozik és kicsiket pk-zik (ettõl még ugyanúgy utálom a buzit, csak nem akkora géz ha dobok valamit)

3. sokkal gyorsabban fejlõdik a kari, és ki tudok tapasztalni többfélét, ha esetleg rerollolni támad kedvem a rendesben. egy bladedancer után elég fura és új élmény egy íjászt csinálni, elég soxor meg is haltam már mire elkezdtem rájönni hogy is megy az íjjal/tõrrel harcmodor. DE nem ment el vele 3-4 hét mire kellõ szintre felküzdöm, és nem áll fenn a veszélye hogy eldobom valamimet és akkor kéthavi farmolásom eredménye úszott el, mert egy nap alatt akár visszakeresem az árát.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ezt felse hoztam mert ott csak bot futott!

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

hely a 9 es szerveröl én nem beszéltem!
ott szerver indulástol banig folyamatosan ment a bot!
én a 2 esröl beszélek és az ott lévö 6 karakterröl!

hpzolee
Kizárt😊"a kariaim szintjét 95% ig én csináltam" 😄DD nahja sztem is ültél anynit a gépelött:FFFFFFFFF amikor mondom megyek aludni aztan csak latom hogy 23-24-25-26 és felébredsz 😄aztán nyomtál 1szintet😊 aztan use god mode és 28-29- 😊 Ez tény.

a kariaim szintjét 95% ig én csináltam! a sámánnal utolso karimmal botoztam az hogy pár törpicsek közenn hajtott nekem az más tészta...
hidd el én is ültem gép elött annyit mint te de sokszor nem élveztem
😞
csak a pénz kárpotolt de ez innentöl már munka!

arrra kérlek csak egyszer gyere fel a free re én sem igy képzeltem és + meglepetésben volt részem!!!

hpzolee
Én tartom a teonon az én kis szintemet😊 és élvezem a gémet :F skill nemtudom miröl beszélsz:F szinte csak bot ment nálad (ne vedd fel).Amugy jo lehet vlmenynire jo a free de meddig :F

hpzolee
aha AKKOR SE MEGYEK FREE SZERVERRE 😄DDDDDD😄:::😄DDD

Gugger
Zoli, én is beláttam hogy amíg megy a free szerver érdemes ott nyomulni! Remélem legalabb meg egy hónapig kitart mert akkor mar valszeg elerem azt a szintet amit a 2 esen fél év alatt. Addigra a magyarok legalább 2-3 várat befoglalnak és én is részt vehetek benne. Ha ezután megy tovább a szerver az már csak ajándék, ha nem akkor meg majd meglátom akarom e még folytatni a 2 esen a karim.

tegnap elkezdtem a freen nyomni...
élvezem!!! mondjuk kaptam 950k támogatást amivel 40 simán el leszek! thx 😊
nem ugy ülök le hogy majd pár honap mulva megyek talán siegére hanem ugy hogy jövö hétvégén már mehetek is!
a hivatalos szerver ezek után viszanézve tényleg csak arra volt jo hogy pénzt keressek! (sok munka kevés élvzet)

Strahd_
Játszottam eleget a "valoso" Linegen is.
Kösz szépen, de kösz nem.

Kinek mi okoz élvezetett.

hpzolee
Nah ja elmesélted ajátékot "2 nap alatt" Grat tök jo lehet.De ez tényleg olyan mint 1 god mode ON. De legalább ne ugatnátok ennyit gyertek a valos lineagéval gamelni. Ne itt okositsal :FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF<#vigyor2>

Strahd_
Feltupirozott Diablo 😊)

Tegnap mekkora volt mér a DM event 😄 😄 (Olyan event ami nagyritkan van a Sieghardon, és itt (free) igen sokszor van )

Elmondom miért játszanak ott az emberek, mert szeretik a játékot és nem azt hogy pénzért (real) mindnt megvehetsz. Egro ha valaos életben pénzed van akkor a játékban is pénzed van ennyi.
Free szerveren meg az öszetartás azért van mert nem a pénz számnit, mert kis segtíségel a kicsik felé és minden megszerezhetö.

Hog yhol a kihivás benne? Kb ugyanott mint az "élesen" csak nem fél év hanem 1 honap mulva érkezel el oda.
Ha mégsem tetszik a karid nem fél év hanem
1-2 hét altt meglátod.
én most napi 10% ot fejlödök. Miért? Mert anyi oszeroffenés (ilyen raid olyan raid , GM event stb van 😊 hoyg nincsidö farmolni) Ha ezt az élesen tenném 1 hét alatt fejlödnék ennyit.

Mindenki olyan szerveren játszik ahol akar szerintem.
De érdekes.. ha élesen játszik span ha meg nem akkor köcsög freeszerveres tünjön innen ? Miért is? A Játék maga ugyanaz. Akár a másik sorszámu szerveren is nyomhatja... akkor se jöhet ide? ha ezentul nem free hanem 12 es szervert mondunk akkor jobb lesz?
Vagy csak irigység van? hogy szenvedsz az egyiken míg a másik nem? Nem értem ezt....

Éles szerveren megtörik az accodat a Gm válasza Élvezd a játékot jo linegazést.
a 12 esen is 😊 csak itt a csapt osszedobja neked a Comp armort, Delusonnal ennyi.

12 esen se rohangál sok ember b ben. max cuccaink amik vannak Demon set, Eminence bow, Yakasa maxe meg 1 dual SLS ugyanugy kevés a tárgy.. szoval nem értem mire a fujás...

Én 1 különbséget látok ti a 2 esen mi meg a 12 es szerveren játszunk egymásra nincs befolyással.

A játék maga ugyanaz , csak más a support, más a kiszolgálás.
Más kérdés az hogy az egyikért havi 3k (+suppoort botokért +3k kat ) fizetsz havonta. Mig a másikon ez igyen van.

GAthersw
bõõõõõõõõõõõõ

01110000 01110010 00110000

BEAST
lol akkor szerinted mi a lineage????

Sugam
www.l2orphus.com

Tufa16
Ezt néztem már, de sajna nem jó 😞

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

pkpkpkpk ksksksks hp+++++ 😄DD
még pár ilyen comment és szolok kinaiaknak hogy te is span vagy! ^.^

pkpkpkpk ksksksks hp+++++ 😄DD
fejlödsz még pár ilyen comment és be szolok kinaiaknak hogy te is span vagy! ^.^

hpzolee
rövidebben egy rakás sz*r ért nem fizetek akkor inkább más game vagy ez de ingyen többi sima betütípus sorry

hpzolee
aha rövidebben egy rakás sz*r ért nem fizetek akkor inkább más game vagy ez de ingyen Ha neked ennyi 1 lineage akkor mit keresel még itt:FFFF ellenmondást látok ebben a mondatban.Ha 1 x szar akkor miert gamelsz vele? Magyarázd meg miertnem gamelsz EQ2 tö vel vagy wow val ?Ja hogy meg nem lehetett elöfizetnirá meg nincs ez meg az? aha ebben az esetben miröl beszélünk?.Ja és ne hasonlizsd 1 diablohoz l2 töt.Annyiban van félig igazad, hogy elég sûrû a szerver leállás,DE erröl nem a lineagéd tehet hanem NCSOFT(talán ezért mentél más szerverre..?)Szval hol is tartunk? aha Légyszi ne beszélj ilyen felületesen lineagéröl ok kösz thx pkpkp ok? party me? ksksksksk 😊)))

hpzolee
talan ezt tudnám ajánlani: http://www.game-center.de/quests/#1st

nekem a joistenért nem akar összejönni a dolog...minden megvan már full autoupdate ijen javitás olyan anyám f¤sza stb...elinditom a gamet belépek...csinállok 1 karit és nem menti el...sztem mostmár tényleg leteszak a game-röl mert már majdnem 1 hete sz¤pok vele és nem akar menni...😞
Tufa16
es hogy keressek rá? mien cimszavakra? ugy gondoltam hogy egy L2es topicban talan vmi konkretabbat is tudnanak mondani :/

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

KulacsKa
De van Google.com 😊 <#mf1><#mf1><#mf1>

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Tufa16
Tudnátok segíteni nekem? Elértem a lvl 20at human mysticel, és elkezdtem a questet. KB 2 óra alatt eljuttottam az elso célpontig, a tüzes fülbevalóig. utánnna elküld wastelandba vagy hova, de ott a 30+os agro szörnyek egy kicsit durvák. A másik meg hogy nem találom azt aki/amivel beszélnem kéne! Nincs vmi oldal ahol esetleg Térképen jelölik hogy mit és hol?! Nagyon kéne!

BEAST
hihi de ebbõl adodik hogy tudják hogy milyen a normalm és igy jáccanak freen 😛

sok bétás arc is ott tolja...

phalanx
remélem azt azért tudod, hogy javarészt olyanok játszanak a free szerveren akik valaha játszottak a rendesen is <#idiota>

bocs de ti sajnáljátok le azokat akik a free szerveren játszanak nem fordítva.
akik eljöttek - és ez nem kevés, ez is jelent valamit - úgy gondolják hogy inkább a te szavaiddal élve funolni akarnak, nem "dolgozni" azért hogy kicsit szórakozhassanak. jó a fizetõs szever biztos azoknak akik idõmilliomosok, HC gamerek stb stb de én a semmi supportért az állandóan leálló hivatalos szerverekért, a felturbózott diablóért nem vagyok hajlandó fizetni. rövidebben egy rakás sz*r ért nem fizetek akkor inkább más game vagy ez de ingyen.
a másik hogy a társaság sokkal normálisabb mint itt valaha is volt vagy lesz, Strahd demon kesztyûjéért kb 5-6szor volt demon king raid es ez csak egy példa - itt meg a magyar klán összehozása sem sikerült, sõt nagyon gyakran csak az anyázás ment egymásra.
szóval nem kell sajnánlni minket szegény free szervereseket. . . apropó hány magyar játszik még L2öt. . . nemm hallom . . .ja hogy szinte mindenki elhúzott a rettentõen sz*r grafikájú WoWra, meg EQ2ni. . . .
ennyit az L2rõl.
aki mazo módon élvezi hogy napi 1%ot fejlõdik és folyamatosan szív, "dolgozik" ahelyett hogy szórakozna az játszon itt. én inkább játszom.

hpzolee
Irjatok mar meg hogy mi a free szervernek a neve.Mert a szobatársam szenved és nem tudja kideriteni nah persze meg lusta visszaolvasni,engem meg nem érdekel.Szval vagy a szerver nevet vagy vlmilyen linket köszi elöre is az õ nevebe 😊