Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem több ! 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

baker az ilyenek miatt meg fogom mozgatni az agyam! 😄
eddig max nök vetköztetésére használtam! 😉
a tanárjaim tuti meg fognak dicsérni hogy használom a fejem és nem csak az esöcseppek le fejelésére használom! 😄
na ezt gobbogozá^tok meg ! >.< ^.^

Strahd_
2-3 ora? .)

Strahd_
nem .)
11-13 közöt kapok most egy pokbol.

Nethyrrea
és mennyi idõ alatt lettél 17? 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
tegnap egy low lvl sracd kapott egy SLS-t 😊

az egész klán tprobálta a megoldást 😞((

"
Elmentem piknikezni , leültem a fübe
Egyszer csak jött egy hivtalan vendég és megharapott
Feláltam es elindultam haza a táborba
Mikor oda értem látam
Te jo ég elveszett a csomagom
"

ennyi .) idegesit ott voltam az sls közelében de roszs felé fordultam a kanyarban 😄 😄

8 mob 100k lol
ez már azért tulzás

B@lu
jaja

vagom

nekem nincs az elgesz ellen ellenvetesem(1 kivetelevel), sot pozitiv hogy a magyarok 95 % a ott jaccik, en is azert csinaltam oda accot!

Mindenesetre tuti hogy bottal fogom felhuzni, mert partyja ugysem lesz, azt meg hogy ott farmoljak a rendes helyett, hulye ne mvagyok😊

az 1etlen ellenerv: hol lesz a free server pl 4honap es 16 nap mulva?
szarul esne ha jol osszeszokott banda szeledne szet amiatt hogy a tulaj lelovi a servert es csinal pl egy WOW freet.
nektek ne mgaz mert mar jaccottatok 20-30 online gamet, de nekem ez az elso komolyabb, es nekem bejott, sokaig tervezem maradni.

B@lu
mondjuk az durva volt hogy a 17 es monkomnak volt kb 200K ja ... es ss re meg potionokra elment egy csomo.

jaja elég gáz adták volna inkább egyik lvl 1 es karakternek! 😄D

Strahd_
másik nem éri meg 😊 nekem 8 mob 100k .) kinek érné meg nekem nem 😊 ez egy donation! amit nem kötelkezeö adni de a servert uzemeltetik belöle de azért pénzt kapsz is érte de ez jelképes!

B@lu
persze hogy jogos

de real penzrol van szo itt is😊

vajon ha szepen megkernem akkor elemtenne egy keltirt ami 1000millio XP t ad?😊 es akkro ne mkene farmolassal toltenem 1 honapot hogy legyen egy 50+ os karim...

na az lenen az igazi fun😊

legalabb mehetnek a raidekre es siegekre

Nethyrrea
naja, csak hogy itt nem kötelezõ fizetni, és kb egy-másfél óra alatt megkeresel 100k-t a játékban minden további nehézség nélkül 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

lol
lvl 39-es (vagy az alatt) kaphatott B-s fegyvert?😄DDDDD
ez tiszta szar 😄DDDDD

csuzlee
en jogosnak tartom ezt a 10 dolcsit, mert gondolom egy ember csinalja ezt a szervert, es szerintem ennyit megerdemel 😄 es ugyis csak az fizet aki akar 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

B@lu
sorry de itt meg jobban a penzrol szol fizetsz 10 dolcsit, kapsz 100K adenat, ja, es ha szepen megkered egy SLS t is meg top B cuccot😊)

B@lu
lol

en sosem sajnaltam le senkit, csak azt ved eszre hogy amit tia jaccotok az egy fals oldala a gamenak.

en is regeltem mert nekem is jol esne ha tenyleg 80 magyar egyutt megy kozos raidekre, maxos karikkal, de hidd el nekem sajna lesz meg arnyoldala a free servernek.

ameddig mukodi kmindenesetre ki kell elvezni ez tuti

aztan majd ha ne mlesz free, vagy onnan is elmegy minden magyar egy wow free vagy egy masik mmorpg free miatt, akkor visszajovok a sieghardtra es jaccom tovabb, egy felszenvedett viszonylag magas karival, ameddig jol esik.

a server leallasokrol annyit hogy talan OB ota ne mlattam ennyit lagolni servert es leallni mint a freen, persze ezt elnezi az ember egy ingyenes servernek.

ja, hoyg a fizetos is xaraxik, igen, de lattal te mar tokeletes dolgot mit ember alkotott? hallottal mar oylan dologrol amirol minden embernek egysegesen csak pozitiv velemenye van?
nalam a merleg nyelve a "+" iranyba billen el...meg most...

kar is vitazni, ugyis talizunk a freen, es ne mazert leszek ott mert "bassza meg az nc soft" erzesem van.

sok mindennel nem ertek egyet, de nem szeretek mas embereket gyozkodni, vitat sem akarok ezzel nyitni, es amugy is...

ui. vazzzeg tegnap vegre sikeralt normalisan hasznalni a freet, mint kiderult a adsl routertol akadt ki a pofam leszakadt..
atto viszont mar is rosszul vagyok, hogy 17 es monkommal ugyanugy kell grindelni mint a rendesbe😊

GSXR
Egyik este Gludin arénába volt szinteknek megfelelõ pvp lvl 39-ig. A gyõztes B-s fegyót és ruhát kapott!

csuzlee
en is igy vagyok vele 😄

SDana
Azt hiszem, maradok én is a free szerveren kicsit, elegem lett a tápolásból. 52n egy este alatt 10% jó partival 😞 Szeretném folytatni a bicskalányt, de már nincs idegem hozzá.
Majd egyszer talán 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Ez nem igaz, lehet cuccokat kapni GM event alatt (pl ha van rajtad manti alsó felsõ, akkor jutalomként esetleg kaphatsz egy marha ritka cipõt hozzá).
És nem ám egyszerû eventek vannak, legtöbbször találóskérdések. A nagyvilágban valami ködös utalások alapján meg kell találni a GMet (láthatatlan, pont elé kell állni és azt mondani, hogy ott van).
Ha jól hallottam, akkor volt, hogy bow of perilt is kaptak már így.
Szóval a nagy farmolás és a kínai népköztársaság támogatása helyett mókás feladatokban lehet jó cucchoz jutni 😊
GM event eddig minden nap volt este (mondjuk még csak két napja játszom 😊.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

B@lu
ajanlom neki hogy mihamarabb tegye meg😊

B@lu
gyere jaccani es megtudod egyre tobben vagyunk😊

csuzlee
valaki segitsen hogy tudok felmenni a free serverre walkerral? Inditok egy spoiler botot 😄

Strahd_
Néha elöfordul 😊)

igen csak a craft alapanyag gaz beszerezni... de nem teljesen lehettelen

Tom3
Sikerült fel frissítenie!!
Tegnap nem is frissítettem szinte.

De van egy kis baj a 2.-nál elakadtam sehogysem tudom letölteni az a file-t.

<#help><#szomoru1><#help>

Most mit csináljak? <#confused>
hát craftal van a baj mert nekem van vagy 30 material lvl 17re 😊
ilyenkor már simán 200-300 volt a warteban a 9 es serveren3,,

teganp feltunt hogy seighard testing a free servernél!!! halucináltam?

csuzlee
mondjuk en ezt nem ertem, ezen a szerveren nem lehet craftolni? Mirt ne lehetne Emi bowja valakinek? Harit Lizardman Shaman dobja, nem? pl.

csuzlee
jojo, tudom, dehat ez mar csak fun 😄 en nagyon sajnalom HUNcsuzlee-t, meg Manoooo-t, de nincs mar idom igazan izombol jatszani veluk, ahogy azt az l2 megkivanna, mert csak azert hogy naponta jatszom 1-1 orat, es fejlodok 3% es semmire nem jutok, azert mar nem fogok fizetni sajnos 😞

na igen...a dual kardosok járnak legjobban mert õk boltból meg tudják venni a szintjükhöz megfelelõ fegyvert, de pl. egy íjász mjad lvl 70-en is csak akattal szaladgál majd 😄DDD
LOL

na látod ez a gáz...free serveren ahol ilyen 5-10-szeres drop/exp/sp van még így is bot-hoz kell nyúlni 😄DDDDDDDDDDDDD

az a gáz hogy többet van lenne a városban de levelelni mint a terepen spoilozni! ha meg healerrrel viszed akkor 24 órábol 2 órát spoilolna :/

meg az egész hülyeség hogy bottal vittem öket fel magas szintre! már akkor 6 karakterem volt amikor botrol nem is halottunk!
2 botolt karim van volt a sámán egy részét bot vitte meg 24/7 ben a warriorom!

csuzlee
Miert nem inditunk duo botokat, spoiler+healer? Csak az alapanyag, receptek, hozzavalok, miatt 😄

egy karim van 40 felett és azzal sose botoltam 😛

Nethyrrea
naigen, ez egy hátulütõ..legfeljebb a BD-k majd dual delusionnel fognak mászkálni 😄

én SR-t indítottam, de már nem hiszem, hogy felmegyek tobbet freere 😛
15-ös szinten volt kemeny hunting bow-m, meg legalapabb armorom ami lehet boltban kapni, + 80k szvsz
azért most sajnálom azokat akik a sieghardton gémelnek még 😞(
már csak külföldiekkel gémelhetnek, van max 5 magyar
a free serverrõl meg annyit, hogy nekem az nem jön be, hogy szinte csak bolti szarokban járhatok, mert ugye ott nincsennek kínaiak, akik adnak el alapanyagot és ezért neked kell egy spoilos botot indítanod, hogy legyen alapanyag, ez tiszta szar......

ja és ha el sem olvasod amit írtam legalább ne írj be hülyeségeket. . .

de van a LoDban egy drow íjász még láttam 😊

"de 1 ilyen ..... ne hasonlitsa már össze diabloval lineagét LOL teljesen más korszak teljesen más generáciot fog meg "

egy "ilyen"? milyen? mit tudsz rólam? te vagy a király mert a fizetõsön játszol? vagy miért is vagy te királyabb akárkinél is? más generáció? egész sok generációt megéltem már a játékok fejlõdésében és a TE szupergamed aligha fogja magát bevésni a játéktörténelembe. egyébként ha ilyen vagyok miért kerestél meg hogy kéne az l2es accom? csak nem kéne egy buffbot? ne LOLozzál már itt nekem. . . .kettõnk közül nem én kezdtem a másik szerveresek leanyázást . . .
menjél szépen csicsikálni, de ha felkeltél akkor gyorsan lineagezzél egy kicsit mert ha már nem játszol fél órát lemaradsz a tápolásban.
ez a LOL.

sztem elviszi 40ig aztán onnan csak botozik mint mindig <#idiota><#buck>

Strahd_
Cuki ha legalbb 1 hetet játszik akor igen 😄 nem tudja elkerülni kevés a variáciok száma :d

Strahd_
Dana nincs is egyedi vagy 😊 még 😊)

sztem neked a fríííííííí szerveren is lesz vagy 80 karid és egyik se lesz 40+-os 😄DDDDDDDDDDDDDDd

csuzlee
kk

szuper! este dumálunk!

csuzlee
Kedves baratom , nem felejtettem el, csak 1 perc idom nincs most sajnos jatekra, de ma este gyere fel ventrire, es mar adom is 😄 Ott van manoooo Giranban, nala van!

én is de ijasz vagyok leszek bár 40 ig még sok lol nem is sok 😄

örülök hogy látlak! valamit nem felejtettél el?!

csuzlee
Oksi, koszonjuk elore is 😄 Hajo muxik a jatekban?