Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
mire gondolsz? ic vissza akarja foglalni girant? 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

KulacsKa
Hi all van egy Wolf Collarom gondolom mindenki ismeri .Azt szeretném tudni hogy hogyan tudok ss használni a blöki fegyverébe mert hát van és irja is hogy ss no grade 2-es ha van Help akkor köszönöm elöre is .

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

SDana
Mesélj 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

B@lu
na ez az amitol en is kiakadok!

lesajnaljato kazokat akik a sima serveren jaccanak!

es akkor meg jon a panasz hogy a scavi torpe mire eleri a 60 at nem tud osszespoilolni egy gladiusra valo alapanyagot hat lol😊

en is inditok a free serveren karit de attol meg a rendes serveren fogok 100% os bedobassal jaccani, a free csak fun!

en ezt a free servert ugy fogom fel mint a quake -et vegigtolni god modban minden fegyverrel noclippel stb vagy siman feler egy aimbottal CS ben.

valahogy nem erzem realisnak ezt a fejlodest...

ez csalas... de azert nekem is bejon, fun erejeig.

amugy elarulnam hogy nagyon nagy dolgok keszulodnek a sieghardton, sajnalhatja aki nincs itt mostanaban.

Sugam
😄.jogos.

Szekijoe
Ja és szabad megkérdezni minden ismerõst hogy nincs-e ilyen könyve 😉 Bocsi rossz napom volt és csak ha jót partyzok akkor lesz esetleg egy kicsit vidámabb.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
LOL nem tudom figyelted-e de én a Sieghardon keresek Spellbook-ot <#nezze> Az hogy a freen is fog kelleni az egy másik dolog<#nevetes1> De a Return könyvemért 3 napig farmoltam Enchanted Valleyben hívtam mindenkit akit csak tudtam. És végül Giránban sikerült megvennem. Most inkább 4 szintel elõbb elkezdem keresni és mire kelleni fog tuti lesz. A 2esen mindig lebeszélem a partyt és fenn vagyok ventrin ha valami van egybõl megyek 2esre, de addig csapkodok a freen mert Elf Elderként nem tudok farmolni csak minimum 4-5 szintel alacsonyabbakat mint én és csak akkor ha ss-t nyomom végig de arra már nincs zsetonom. Inkabb összerakok egy divine felsõt magamnak mint hogy megvegyem mert úgy olcsóbb! Te nem is tudod milyen nehéz egy healer élete. Ha te rossz pillanatban belaggolsz legfeljebb megment a party healere de ha én laggolok vagy fáradtabb vagyok tuti meghal valaki. Ha bármilyen harcossal játszol simán tévét nézhetsz partyzás közben sõt akár le is ülhetsz a sarokba de ha én afkolok akkor megáll az élet mert nincs a healer vigyázó tekintete rajtad! Úgyhogy szabad gyorsan bocsánatot kérni!!! Visszajönni és beszélgetni tovább!!!

Strahd_
vagy attól más a játék hogy fizetsz egy gyengébb szolgáltatásért?

Strahd_
mivel a topic cime Lineage2 -MMORPG

es ez a játékrol szol nem?? Semmi offtopic nem volt..

gPROject
Úgy látszik vagy kell nyitnom egy "Lineage 2 (fizetõs)" topikot, vagy többet nem jövök az sg-re, mert ide már felesleges bejönni, semmi másról nincs szó, csak a free szerverrõl.
Na szóval, asszem byez!
Köszi mindent, jó volt veletek játszani, beszélgetni!

Strahd_
jösz es adom

mikor lesz C2-es free server???!!! 😊))

Szekijoe
Helyes a freen majd az egyik karim igényt fog rá tartani <#awink>

Szekijoe
Ja tutira <#eljen> Csak nem talállak a gaméban

Strahd_
😊 freen van 5 belöle 😊

Tuti ez a neve a spellbooknak hogy Greater Heal? Mert akkor shoutolom/megveszem Giranban.
Szekijoe
Aki még a 2esen van légyszi Shoutolja "WTB SB Greater heal" 20k -ért vegye meg az sem baj ha többen vesznek de nekem és nektek ez nagyon fontos lehet<#awink>Tuti van néhány elfekvõben de én egyedül nem tudom shoutolni mindenhol<#nevetes1>

Nethyrrea
ez minden? 😛 😄D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
wines beépített tûzfalat is kikapcs, sz*rt se ér, csak meggátol pár dologban. nekem a panda tûzfala mellett vígan elfut a játék. eccer az elején megengedtem hogy az l2.exe kimehessen, onnantól no problemo.

Nethyrrea
sztem kezdd azzal hogy sp2 leszed ha nem fontos....
nekem nincs fent, sztem csak ront a helyzeten

B@lu
ha be van a zonealarm kapcsolva a kkor a loginnal kifagy, ha ki van kapcsolva akkor a mobnal cfagy ki, de ha kikapcsolom akkor a sp 2 ben benne levo microsoftos biztonsagi kozpont beugat es nem vagyok benne biztos hogy ne maktivalodik vmi wines tuzfal

ja mondjuk elég zsir hogy lvl 14 en már heavyben feszit! 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Strahd_
és van
2 crafter törpe
1 nagy scavi

Gugger
fun fun, ezért leszek én ORK WarCryer ugyanolyan messzirõl tudok életet szívni mint az íjász lõni. + jó buffer, gyógyítása is elég jó, ha jó a pánzélzat akkor a def je is kircsi, meg persze kell egy dual kard is a nagy patk hoz, és egy jó mage fegyver sem lenne rossz 😄DD

Strahd_
és sajna csak sage staff +3 as van 😞

Strahd_
olyan nincs.... self buff semmi 😊 van shiledem meg concentration azt kifujt 😊

Strahd_
van mindenbol 😊

Tyrant: Ric
Destoyer:Kog,Cromac

😊 az a jo a szerverben sokminden lehetsz 😊

amibol kevés van 😊 Healer.

DA(2), Healer(3) ("3" klanra jut 3 pap),Ijasz(3),Soric(4),SH(3),Spellsinger(1),Destoyer(2),Gladiator(1),BD(1),Tyrant(1)
Törösök(3)

kb igy vagyunk 😊 en igy tudom de közel sem igaz... ennel több van mindenböl. En ezekröl tudok es nem mindenki 40

Gugger
Ez self buffolt adat?

tyrant destroyer warlord?
meg se fordult a fejemben hogy heavy vagy minimum light armomr nélülit inditsak!
ijász sok lessz ugy érzem azért gondolkodom ezeken

Strahd_
Demon Set
Acumen 1
Empower 2
BD tinglitangli (csak mattackbuff)

Strahd_
Elf mage legyetek .) ne legyen az SH common kari 😊

huahuahuahuahua! este megyek én is a free re 😊

tyrant destroyer warlord?
warlord azért szimpi mert lessz party és kap egy olyat hogy Detect Dragon Weakness

Strahd_
Isendur

SDana
Aszonták, hogy ijjászból hadilábon áll a magyar népség, szóval azért leszek ijjász 😊

Ric, az elfogadható a klán szempontjából, ha egy másik accon csinálok egy prophetet, akit húzok magam után johnnyval? 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

tod mit én katapult leszek és teheneket meg disznokat lövöldözöm majd az ostromlok közé 😄

hát milyen fun már a várbol kilövöldözni 😄DD

Szekijoe
Én BD leszek <#wave>

Gugger
mindenki íjász lesz???!!!

Nethyrrea
benéztem kicsit funolni az elmúlt hónapok lassú grindelése után egy kicsit a freere énis 😊 legalább ki tudom tapasztalni hogy kell íjásszal játszani 😊

16-os hawkeye tanonc vagyok 😊

Pedig mar kezdtem nezni hogy vaddafakk😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

kész szerintem l2 topikban vannak a legpihentebb elmék 😊

Sugam
jaja

Gugger
most a magyarok nagy része a free szerveren játszódik !

Gugger
ha kikapcsoloda tûzfalad akkor is kifagy ?

Gugger
<#law>

Gugger
lol, de de de de de ... 😄DD

Gugger
én nem mondtam rá semmi rosszat, azért mert nem botozik, Õ az aki sértegeti itt a népet !😄

Na leszedem én is azt kipróbálom amíg nemjön meg az swg kulcsom 😊 Melyik serveren vagytok?

B@lu
en pl csak bottal tudok a free serveren letezni, ugyanis minden 2. mobnal kifagy a game... es csak resteteles utan jon helyre😊

tehat szegyen , nem szegyen, felhuztam bottal egy 15!!! -os monkot😊