88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• phalanx
    ez a játék a farmolásra épül, ha ha nem szereted, bele se kezdj (legalábbis officialon ne) trial nincs max free szerver. EU szerver sincs, mi mind az amcsi szerveren jáccunk. én nagyon élveztem alacsony szinten a játékot, de az már régen volt, mindenki "kicsi" volt és nem ismertük a világot, annak aki most kezdi vagy free szerverről jön át nem biztos, hogy lesznek ilyen élményei, magas szinten pedig a pvp/ostromok/raid-ek jelentenek kihívást szvsz.
  • Tufa
    7
  • gPROject
    de rögtön nem szünik meg, 5 nap alatt oszlik fel asszem
  • gPROject
    az npc-nél kell valamit csinálni, akinél megcsináltad a klánt
  • Atrium
    valaki pls válaszoljon! :S
  • BEAST #48785
    nahát!
  • xt198
    sámán, lenne számodra egy karácsonyi kérésem, vagy újévi fogadalom... de tartsd is be! :)

1. Mikrofon
    2. Ventrilo

köszi!!! :)
  • xt198
    haha :D azért nem olyan pikpak lvl75 az ember :D:D:D
  • Sámán
    Pikkpakk megvan az egész, nem is értem miért nem mindenki így csinálja?!
  • xt198
    ebben a játékban MINDIG vannak kis és nagy szintű emberek egyaránt, szoval ne aggódj. igen a farmolás jellemző rá, de ha okos vagy, csinálsz egy craftos törpét, először azt húzod fel, és lesz sok sok pénzed, azután pedig ha van sok sok pénzed, csinálhatsz egy main karaktert (főkarakter) és akkor lesz pénzed mindenre.
    ha nem akarsz uj karit kezdeni, akkor felhúzod a törpédet lvl75-re, csinálsz egy subclasst neki, és választhatsz akármenyik kaszt közül (kivéve ha darkelf vagy, elfet nem, ha elf, akkor darkelf nem lehetsz) és tolhatod azzal, rögtön lvl40től
  • MrStokes
    Sziasztok!

Szeretnem a jatekot kiprobalni, mielott esetlegesen megvennem es elofizetnek ra.
    Erdemes free szerveren kiprobalni esetleg, vagy letezik letoltheto trial belole?

Azt halottam a jatekkal kapcsolatban h erre a jatekra nagyon jellemzo a farmolas. Ez mennyire igaz? Ha nem farmol annyira eszement modon az ember, akkor is lehet boldogulni benne, elvezheto marad a jatek magas szinten is?

Mennyire elvezheto az alacsony szintu jatek, vannak -e alacsony szintu emberkek meg most is? A legtobb MMO-ban az a gondom, h mindig kifogok vmi high pop szervert, - mondvan h ott vannak a legnagyobb szamban a honfitarsak- , ahol mar keves az alacsony kari es nem elvezheto a jatek ily modon, ami mellesleg meg a gazdasagot is elronja.

Leteznek europai szerverer? ezt csak halkan kerdeznem, mivel sejtem h igen, de gondoltam biztosra megyek. :D
  • Atrium
    helló. lenne 1 kérdésem. csináltam 1 klánt , de megbántam és most szeretném törölni! Hogyan tudom ezt megoldani?
  • Szekijoe
    ~15$
  • Cobra.
    Nincs fent a legújabb Flash player a gépeden, az a baj.
  • Sanca
    Ez az oldal nekem nem megy, a bejovo oldalnal nem tudok tovabbjutni.
  • menyasszony
    Sziasztok!

Csak annyit szeretnék kérdezni, h mennyi a havi díja egy eredeti szervernek?

Köszi ha válaszoltok.
  • gPROject
    hoppá, nem dollár hanem font :) nem mindegy :)
  • gPROject
    és chronicle 3
    azta, ez nekem kell :)
  • gPROject
    hehe 10 dolcsiért megvehető a game, ha jól látom :)
  • gPROject
    azt itt kereshetsz :)
  • gPROject
    Lineage 2 New Europe Site

tök jó
  • xt198
    wtb sealed tallum gloves recipe, pm me :)
  • Cobra.
    Ilyet elvileg tömörített file kicsomagolásánál írna ki egy tömörítőprogram, ha régebbi verzióval akarod kitömöríteni, mint amivel be lett tömörítve.
  • Rayden14
    Császtok nem tudja vki hogy mi a baja a lineage 2 nek vKI HELP msn [email protected] ezt irja ki : The archive was created with a different version
  • Gordis2k
    2K = 2000 remélem az iqmat takarja:) szerdan megyunk szegedre:) is be lehet ...
    ja kösz közben 51
  • pharao
    Hmm, remelem az S2K nem az IQ-dat takarja shan, mert ezt megkérdőjelezném , De egyébként meg Grat az 50-hez...
    (Nemártana már leugornotok Szegedre!!!)
    BB
  • Gordis2k
    Na regeltem jómagam is:) ma csinázok logot is:)
  • phalanx
    ahh régi szép idők, OB-ban meg prelude-ban, mennyit hajókáztam, volt mikor egyszerre 20-an utaztunk a hajón, volt hogy felszállt egy pk-s, és mire megérkezett a hajó a kikötőbe, a fedélzet tele volt hullákkal
  • Szekijoe
    Mindenféleképpen a humánnak kell átjutnia a fő kontinensre!
    3 lehetősége van.
    1. Összeszed annyi zsetont hogy átteleportál. (ez elég soká van de addig nem is kell együtt mennetek elszólózgattok)
    2. Áthajózik ez olcsóbb és szebb nem kell hozzá olyan sok zseton (a legtöbb free szerveren nem műkszik a hajózás vagyis én 1 ről tudok amelyiken műkszik)
    3. Az öngyilkos kamikaze módszer, minden értéket amit összeszedett berakja a warehouse-ba és kimegy a víz szélére és elkezd úszni (ha jól lőtte be az irányt akkor amikorra meghal már átér Gludin területre és a faluban éled fel csak úszni kell rendületlenül
    Mondjuk szerintem az 1. fog beválni (iszonyat meg lehet kavarodni a víz alatt)
  • Strahd_
    inkább ö jusson el hozzád :) mivel késöbb ugy is a fö kontinensen lesztek a legtöbbet.
  • mattempus
    Aha köszi, de a dark elfemmel hogy jutok el haverhoz az emberi faluba? :) Kicsit messze van a térképen...
  • Sámán
    Itt a fajok nem nagyon ellenségeskednek, inkább csak a klánok :)
    Mindenki partyzhat mindenkivel akárhol -és ugyanúgy bárki leölhet bárkit, akár a saját fajtájából is :)
  • mattempus
    Sziasztok! Újabb kezdő kérdés. Ha én szeretnék együtt játszani haverommal, és dark elf-et választottam ő meg embert akkor tudunk együtt nyomulni? lehetünk egy party-ban? Kezdéskor igencsak más helyre tett, és van egy olyan gyanúm hogy két ellenséges fajról van szó :), köszi
  • Szekijoe
    Jah Ilu vagy Tituska Mihamarabb tudjátok meg meik magot érdemes és kell farmolni a manor menegernek! Az ifjú magyaroknak tutter kell az info ^^ De asszem az Oreni magokból majdnem mind jó. Tehát ha jól van beállítva akkor érdemes szólózni és harvesztálni Oren környékén!(vagy elvetik devil Islandon és beváltják Orenben )
  • Szekijoe
    Azért nem teljesen mindegy mert ha bénán csináljuk akkor többet vesztünk mint nyerünk a megölésével. (már csak 5 Brezem van a wh-mban egy pár elment antharaszra és elfogytak a nálam lévő Brezek) Szóval ha néhányan akik sok %-ot vesztettek "véletlenül" nem csinálják meg a quesztet akkor szopás is lehet a dologból ha nem megyünk elegen. Minthogy most is volt aki szeretett volna jönni csak nem csinálta meg a quesztet!

Ezért kell érdeklődni, hogy legközelebb jobban/gyorsabban/kevesebb halállal sikerüljön. Az Oren bevétele is eléggé átgondolt volt mindíg ott ütöttük őket ahol nem számítottak ránk A külső kapu betörésekor pl asszem nem vesztettünk embert mert nem számítottak rá hogy kinyitjuk azt ismiközben a hog canonok máshol lőtték a falat. És minden rush előtt pihentünk.
  • xt198
    mind1 megöltük szal király. jaés miénk oren

• Sanca
    En csak kb 4-5 percig tartottam magamon, a legvegen. Szal atlag 2-3 percenkent targetet valt, mondjuk volt olyan hogy 1valakit vagy 8-9 percig kergetett. Mi ugy csinaltuk hogy volt 2 archer group(meg meg par meele aki lejott, de az tok mind1), aki allandoan futott elotte, es lotte folyamatosan, es az esetek 90%-ban ezert az archerekre aggrozot. Ha meg raaggrozott 1 nukerre, az kifutott a tomegbol, es kozben minden nuker abbahagyta a nukelest, es az archerek probaltak magukra agrozni. Mellesleg ugy vettuk eszre hogy a sikeres entanglera, es 2 egymas utani cirticalra valt aggrot.
  • Gumbo
    1x 1x 1x 1x 1x
  • jackson21
    És altalában milyen szorzok szoktak lenni ezeken a szervereken?
  • Szekijoe
    Asszem 50$ a game(ebben benne van 1 hónap ingyen játék) és 15$ a havidíj