A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sziasztok!
Szeretnem a jatekot kiprobalni, mielott esetlegesen megvennem es elofizetnek ra.
Erdemes free szerveren kiprobalni esetleg, vagy letezik letoltheto trial belole?
Azt halottam a jatekkal kapcsolatban h erre a jatekra nagyon jellemzo a farmolas. Ez mennyire igaz? Ha nem farmol annyira eszement modon az ember, akkor is lehet boldogulni benne, elvezheto marad a jatek magas szinten is?
Mennyire elvezheto az alacsony szintu jatek, vannak -e alacsony szintu emberkek meg most is? A legtobb MMO-ban az a gondom, h mindig kifogok vmi high pop szervert, - mondvan h ott vannak a legnagyobb szamban a honfitarsak- , ahol mar keves az alacsony kari es nem elvezheto a jatek ily modon, ami mellesleg meg a gazdasagot is elronja.
Leteznek europai szerverer? ezt csak halkan kerdeznem, mivel sejtem h igen, de gondoltam biztosra megyek. :D