88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
miért fontos a szólózás? nos lássuk.
annakidején azért hagytam abba a játékot, mert BD voltam, és, az én oldalam nagyrészéből szépen leforgácsolódtak azok az emberek akikkel partizni tudtam volna. és, ugye, mind BD, nemigen tudok egymagam mitkezdeni (max ha ebayeltem volna elég pénzt hogy über cuccom legyen, vagy lenne pénzem 3 accra hogy húzzak magam után buffereket vagy valami).
mivel egyik feltételt sem tudtam vállalni, inkább aztmondtam "eh bazz, lássuk meddig bírom felhúzni a kesh/damámat. ha felrobban, kilépek." +5-nél PUKK!
nethyrrea meg abbahagyta szépen l2-t. -
#53520 Nem tudom miért hangsúlyozzátok ki a szólózást, semmi értelme sincs. Annak idején mikor én is elkezdtem, nekem is ez járt a fejemben, ezért választottam a WC kasztot (felbuffolom magam, magamra kapok egy heavy vagy egy light ruhát, jó fegyó a kézbe azt lehet szolózni). Ez szerintem, csak egy free beidegződés.
Én kb lvl 30-ig toltam csak egyedül, utána folyamatos partym volt, még akkor is ha a WC ezen a szinten szart sem ér, de tudták akik vittek, hogy később pedig ők nem fognak szart sem érni a buffjaim nélkül. Hogy megnyugtassalak, a mai nap ha belépek sokszor arra sincs elég időm, hogy beköszönjek alli-ba már jön a party invitálás. Mindenki megtalálja azt a pár embert akivel szinte napi fix partyja van, és jobb ha már előzőnap feltankolsz, hogy 5 perc múlva már kedvedre irthasd az ellent.
Nukert, is választhatsz, mivel avval is mehet a szoló, de csak akkor, ha van kedved 10 perc játék után 10 percet ücsörögni.
No ennyit a szolózásról
Ja, és van még egy megoldás, veszel 2 accot és magaddal partyzol
-
Gratu ,,The Cube,, 

-
az a baj, hogy nem lenne sok időm a gép elött és nem is akarok, csak a free szerver állandóan leáll fél napokra, és ha pont akkor akartam volna játszani akkor szopacs.
Még nem tom mi lesz, és fontos a szólózás, mert ha újra elkezdem, akkor én nem fogok senkire várni, hogy party mehessen, mert arra 1 felesleges percem sincs! -
Lol a boss 2 oraval hamarabb spawnolt. De Az RS-sel kinyirtuk. Köszönöm mindenkinek aki megjelent. 

-
GRAAATTT Akhi akkor látom összejött a 700 mob bocsi de már naon hulla voltam :(
csak igy tovább :P -
Srácok!
Ma este 8 előtt 10 percel kellene egy kis segítség. Kell nekem egy Raid boss (80+os) a Ketráknál és nem tudom az IC sek elég gyorsak e hogy elég embert összeszedjünk úgyhogy arra kérném a magasabb szintű magyarokat, hogy segítsenek. Az Ongbey 2 grp-al 1 perc alatt öli meg a bosst úgyhogy van esély arra hogy hiába szervezkedek.
De mivel kell a boss a gyorsaság számít! Tegnap megpróbáltam bekommandózni (Gordi szállította az infót hogy éppen fenn van a boss) de sajna nem tudtam rangen belül érni mert hamarabb megőlték a bosst.
Engem szerintem nem is láttak.
Tegnap pedig mivel az ongbey Baiumot várta az IC 11 bosst nyírt le. -
AW nek +5 STR +4 DEX dye ból meg egy Plated Leather Set (+4 STR -1 CON) = 50 STR | 38 DEX | 22 CON
-
jóbazd szóval .... -
AW nek +5 STR +4 DEX dye ból meg egy Plated Leather Set (+4 DEX -1 CON) = 50 STR | 38 DEX | 22 CON
-
najó #53511 epp kezd elmenni a kedvem,a szervert egy farmerklan uralja akarhogy is nezem
az arak teljesen irrealisak,gyakorlatilag adena vétel nélkül nincs elörehaladas
questek a famereknek kedveznek:már az a nemtulsok,mert most kb 2 van amit csinalhatnek:1ikhez 1000questitem kell masikhoz kb 2400-2500. megcsinalasuk legalabb 2 het 8-10ora napi jatek,kockáknak meg talan van eselyuk de ugy igazan most megint holtponthoz ertem es nincs kedvem ugyanazt olni
c5 se hoz igazán érdemi változást,tovabbra se lesz S-es drop ami levinne az arakat,sőt bejon a klanfejleszteshez szukseges klanitem ami megint az amugyis bossokat olo farmereknek kedvez
ma megyek melozni,de pénteken szerintem autoassault trialozom majd:)
amugy grat akhi -
GRATULALÁK AZ ELSŐ MAGYAR MYSTIC MOUS nak:):):):)
Igazán klasz kocka vagy:) 1 vs 1?:) -
Bármilyn karakterr lehetsz minden jó!!!!!
Csak mígy egy nukerrel, íjásszal, tőrössel ölsz a többivel segited őket ,hogy ölni tudjanak! De ettől még nem kissebb a dicsőség. Lehet iszonyat táp egy nuker vagy egy törös de buff nélkül pl: full draconik szettes 78 as sagitarius DireRain 3 x megölt a 76os sps és a 76 os necromanta subjaval is 78 as buffer buffban. Tegnap töle vettem egy +9 es homonkuluszt és kérdezte (épp akor let 78as kb 15 perce) nincs e kedvem pvpzni (arena). Persze nekem mindig van. SE és Prof buffban voltam és ő is. Első körben engedett volt a cancel lecanceleltem majd nukoltam várva a stun shotot ilyenkor mindig ez a döntő 1. lementek e a bufjai 2. be tud e stunolni. Hát nem tudott kockáztattam és ráaltattam hátha levittem a mental shieldet azért mék lesz időm tálan megölni ha faild is. Elaltattam. Mégegy cancel és nuk nuk nuk meghalt 1 lövést vitt be nekem egy 600as stun faildet. Na a lényegre térek:) cancel nélkül is megöltem (amúgy a cancelem az első alkalommal 4!! bufjat vitte le death wisp, focus, mental shield, magic barier mák mák mák:) ) na cancel nélkül is nyertem mert egy magic krittel lelöttem. De buffban 2580 at lött rám ami ha tánc van rajta 5160 tehát meghalok abban az egy lövésben buff nélkül 190-600 ig critben 1000+. jól látható a külömbség! Így a buffer létfontosággú mert nélküle a DD nem DD. És minden kaszt de minden kaszt király:)
Ja és tegnap engem is le PKzot az mxg... szemét lianli hátba lött:( -
Snau #53508 Ti hogy alltok? -
Snau #53507 Gratu! -
Danika87 #53506 Sziasztok, nem tudjátok h magyar klánba hogy lehet jelentkezni? mert hallottam h van egy elég nagy klán... most 35ös szintű human knight vok, de fullos lenne gey klán...
-
Grat, szépen gyűlnek a magyar Hero jelöltek
-
Gratula!!!! -
Nah még 1 flémer...
-
LineageII #53502 hol szereztél ilyen könyvet és enyi adenát?és mi ez a fény körülötted?
-
LOL! Látom nem unatkozol mostanság! GRAT!!! 

-

-
AW mennyire szar most ... amikor utoljára játszottam vele még össze vissza misselt a képességeivel =) -
Képeket kérek! vagy videót
-
de megvédtük :d -
SZAR VOLT MA INADRIL SIEGE!!!! 

-
Snau #53495 Tudod akarmelyen meglepo volt akkor is ventri!!:P
De az a 10 magyar aki akkor volt a szerveren kulonbozo szintu volt es bizony eleg sokszor kellett hogy kulfoldiekkel partizzon.Az IC-ben akkoriban csak a tokeletes partik indultak utnak. Volt biz hogy 2-3 orat vartunk mig osszejott a parti. -
Snau #53494 Huh latom beindultal!:)
Healer parti nelkul halott.
Vari kiraly istancsaszar de csak ha van manautanpotlas akkor tud fejloddni.
Toros v ijjasz elmegy magaban is de bufival halados.Kevesebb mana kell amugy mar az ijjaszhoz.
Bd es dalos pacsirta keresett kari siman kapsz vele partit.Ha meg buffer akkor WC.
Azert jok meg az ork harcosok sot nezd Ilu is tud izgin jatszani a DA-val.
"hát freen csinaltam több ijászt is, de egy jópofa varázsló simán lenyomott" mindenki halando.Ot meg lenyomja egy masik vari v egy felbuffolt ijjasz stb
Amihez kedved van azzal gyere.Szerintem freen mindent kiprobaltal csak tudod mar melyiknek a stilusa jott be. -
bocs meg se köszöntem... bár nem nagyon tok kiigazodni rajta és nem is lettem sokkal gazdagabb... -
Tudod azóta változott egy csöppet a rendszer, mivel meglepő, de létezik a ventrillo!!! Egy szavadba kerül (ha eggyáltalán szóhoz jutsz
)
-
it ilyen gond sztem nincs...mindenki megtaláltaa saját partyját..bár 1edül nehéz a kezdet de sztem lvl20flett találsz party!!
-
hát annó azért hagytam abba mert a több száz fős ally ban sem lehetett partyt találni, vagyis lehetett csak órák kérdése volt mire mindenki odaért a találkozó helyre ... -
Bizonyos craftokat minden kaszt meg tud tanulni. Healerrel meg most sem lehet szolozni. Es a szolot szerintem nem kell eroltetned. Kb. 90 fos a magyar ally most, sztem az nem talal partyt aki nem akar.
Ui.: a varik tapok!!! -
hílerek között talán a Dark elf nek vannak jó buffjai szolózáshoz ?! vagy nem? -
vagyis minden karakterrel lehet? -
human hílerrel lehet kraftolni ? -
hílerrel lehet szólózni ? -
THE DAHAKA3 #53484 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy melyik az az elf, és dark elf, amelyeknek önbuffjai vannak ? -
fogalmam sincs milyenek most a karakterek , sok C-vel ezelött játszottam =D -
és érdemes visszajönni ? bot progik? törpét csinálni kezdésnek, hogy pénzt csináljon? (lvl20-ig aztán dss-t árulni a piacon)