A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Bármilyn karakterr lehetsz minden jó!!!!!
Csak mígy egy nukerrel, íjásszal, tőrössel ölsz a többivel segited őket ,hogy ölni tudjanak! De ettől még nem kissebb a dicsőség. Lehet iszonyat táp egy nuker vagy egy törös de buff nélkül pl: full draconik szettes 78 as sagitarius DireRain 3 x megölt a 76os sps és a 76 os necromanta subjaval is 78 as buffer buffban. Tegnap töle vettem egy +9 es homonkuluszt és kérdezte (épp akor let 78as kb 15 perce) nincs e kedvem pvpzni (arena). Persze nekem mindig van. SE és Prof buffban voltam és ő is. Első körben engedett volt a cancel lecanceleltem majd nukoltam várva a stun shotot ilyenkor mindig ez a döntő 1. lementek e a bufjai 2. be tud e stunolni. Hát nem tudott kockáztattam és ráaltattam hátha levittem a mental shieldet azért mék lesz időm tálan megölni ha faild is. Elaltattam. Mégegy cancel és nuk nuk nuk meghalt 1 lövést vitt be nekem egy 600as stun faildet. Na a lényegre térek:) cancel nélkül is megöltem (amúgy a cancelem az első alkalommal 4!! bufjat vitte le death wisp, focus, mental shield, magic barier mák mák mák:) ) na cancel nélkül is nyertem mert egy magic krittel lelöttem. De buffban 2580 at lött rám ami ha tánc van rajta 5160 tehát meghalok abban az egy lövésben buff nélkül 190-600 ig critben 1000+. jól látható a külömbség! Így a buffer létfontosággú mert nélküle a DD nem DD. És minden kaszt de minden kaszt király:)
Ja és tegnap engem is le PKzot az mxg... szemét lianli hátba lött:(