A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#53520 Nem tudom miért hangsúlyozzátok ki a szólózást, semmi értelme sincs. Annak idején mikor én is elkezdtem, nekem is ez járt a fejemben, ezért választottam a WC kasztot (felbuffolom magam, magamra kapok egy heavy vagy egy light ruhát, jó fegyó a kézbe azt lehet szolózni). Ez szerintem, csak egy free beidegződés.
Én kb lvl 30-ig toltam csak egyedül, utána folyamatos partym volt, még akkor is ha a WC ezen a szinten szart sem ér, de tudták akik vittek, hogy később pedig ők nem fognak szart sem érni a buffjaim nélkül. Hogy megnyugtassalak, a mai nap ha belépek sokszor arra sincs elég időm, hogy beköszönjek alli-ba már jön a party invitálás. Mindenki megtalálja azt a pár embert akivel szinte napi fix partyja van, és jobb ha már előzőnap feltankolsz, hogy 5 perc múlva már kedvedre irthasd az ellent.
Nukert, is választhatsz, mivel avval is mehet a szoló, de csak akkor, ha van kedved 10 perc játék után 10 percet ücsörögni.
No ennyit a szolózásról
Ja, és van még egy megoldás, veszel 2 accot és magaddal partyzol