88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Szekijoe
    A noble pontot nem lehet átváltani csak ha 50+van a Hero váltáskor.

Szerinted összerakjak inkább mégegy draco bowt és azt overenchantoljam?
    nálunk most 380m egy draco recept(nem probléma van 880 relic-em tehát draco recim is lesz kb 1 héten belül) mondjuk el akartam adni a recit és venni boss jewelt az többet dobna rajtam és nem látszana kívülről
    Jah meg most éppen nem nagyon csinálják a 13as cry-t és nekem is csak piros 12es van még a majdani arcana macémra. és az Sg armour recept questből is még csak 1,4k itemem van arra a projecetre is kell tartogatnom zsetont (tehát a nobles gate passból vett BEWS-t amit 1-2 hónap múlva tudok csak ugyis kiváltani, majd akkor rakom rá akkorra már kevés pénzem lesz de nem lesz gáz ha +4 helyett csak +0ás a draco bowugyis most is csak +0ás. Jah miközben írtam közben eldöntöttem magamban inkább maradok az eredeti tervemnél 2 hónap múlva BEWS.

Jah és szerintem csak ez éri meg (mert soha a budös életben nem fogok látni egyébként BEWS-t)Az összes többi Bless enchantot szerintem meg lehet majd szerezni a piacon, mondjuk én mindíg szerettem magamnak összeszedni/kifarmolni a cuccot
  • LineageII
    én értettem de a választ nem tom :p
  • Sanca
    Ja, azt vagja vki hogy mitol is fugg a 2nd subclass? Azt mondtak hogy csak siman addolok 1et es megvan(en nem mertem meg:D) Meg csak questet sem kell hozza csinalni(ugye az 1. subclasshoz van az a raid boss olos quest). Namost azert tudok csak ilyen egyszeruen 2nd subot addolni mert nobless vagyok, vagy mer a sub lvl 75? Es ha pl felhuzom a 2nd subot mondjuk lvl 50-re, es delvl-zek a 1st subbal 74-re akkor az egesz 2nd subom elveszik, vagy nem, mivel a 2nd sub a noblesstol fugg es nem az 1st sub 75-os lvl-jetol. Ha vki tudja a valaszt es megertette amit osszehalandzsaztam, annak elismeresem:D
  • Sanca
    Kosz:)
    Akkor gondolom 1 noble pontot nem eri meg/nem lehet atvaltani gate passra.
    Mellesleg nezem a hivatalos oldalon hogy 300k gate pass 1 BEWS? Az akkor kb 300 mill adena? Megeri erre aldozni a gate passokat? Lehet olcsobban kijonne ha csak siman enchntolnad.
  • Szekijoe
    uh tényleg grat a n00bles-hez

Sajna nem tudom hogyan lehet buffot venni. De valahogy tuti lehet.
    Minden nobles hónap elején(hero váltáskor) 18 nobles pontal kezd hetente kap hozzá +3at ha olimpiázol ezt tudjátok egymástól elnyerni (általában a veszes 1/3ad pontját nyeri el a nyertes de ez nem mindíg van így) Ha nyersz egy csatát akkor a pontok mellé még kapsz "Nobles gate pass" nevű itemet 50-et vagy 100at nah ebből lehet szerintem venni buffot valahogy csak nem néztem utána mert nem érdekelt ez a része a dolognak(gyüjtögetem mert ebből tudok majd venni Blessed EWS-t)
    Tehát a 18 pontod lényegében semmit nem ér ha meglesz az 5 fight akkor fogod látni kb hogy állsz a noblesz pontjaiddal (és lesz tapasztalatod kikkel tudsz self buffban elbírni ezután már lutri hogy mikor iratkozol fel és kikkel harcolsz) Nagy reward akkor van ha folyamatosan tudsz nyerni és 50+ noblesz pontot össze szedsz a csatákkal mert akkor át tudod váltani azt is nobles gate passra 1 az 1000 arányban tehát kapsz 50k gate passt ez nálunk kb 40-50millát ér. ha hero leszel az 100k gate pass.
    Grat mAilka a PvP pontokhoz is. 7% fejlődés 9 PvP
  • Sanca
    Koszi a kimerito valaszt. Focusom lesz SOES focusbol, szal inkabb hastet meg dw-t vennek a passokbol. Most noble pointom van(18) mondjuk ha 1et bevaltok lesz eleg gate pointom hastet venni?
  • Sanca
    thx:)
  • Sámán
  • Sámán
  • Sámán
    Rage of paagrio, ol buff, felső képen balról a harmadik = berzeker.
    Amúgy meg alsó képen van rajta egy rakat másik buff is, azokat is vond le
  • pharao
    Rage of paagrio van rajta, aminek mint már mondtam berzerker effect-je van, csak éppen OL buff és ha nézed a fölső képet balról a 3. az a villás akármi... és igen p.def-et és m.def-et is vesz lesz... C5-ben még evasion-t is...
  • GamerAdams007
    Nem látom, hogy lenne rajta berzerker, amúgy meg az nem csak a p.def/m.def-et veszi le?
  • Szekijoe
    a zerk miatt van
  • pharao
    Berzerker effect...
  • Szekijoe
    Szerintem a C5 indulását pont a Heró váltás idejére időzítették tehát van még most is egy nagyon pici esélyed.(mivel megváltoznak a feltételek C5ben akkor nem tudom ki lesz a tápos)
    A hero competitionre tanács még C5 előtt próbáld teljesíteni először a minimum követelményeket 5 fight min 1 win. Most még a nukerek ownolnak mindent az olimpián tehát ha van nuker ismerős akkor kicsit könyörögj neki hogy passzoljon át egy kevés pontot.
    Nálunk sajna úgy műkszik aktuálisan hogy az ellenséges nukerek és OL kempelik a stadiont és a haverjaiknak adnak pontot ha kell, mivel az iszonyat tápos nukerek az ellenséges allyban vannak ezért egyenlőre nem tudjuk kiverni őket.
    Én ezért várom C5öt hátha tudok valamit csinálni a nukerek ellen.
    Tehát először is tuddmeg mennyi SR noblesz van és kik (mien felszerelés mien ally) esetleg belső infót szerezni mennyi pontjuk van (habár ebben ugysem bízhatsz) viszont sok balek csak egyszerűen elbénázza és nem teljesíti az alapkövetelményt 5 fight/min1 win. huh láttam egy trükköt az egyik törpe critikál slowos fegyóval lőtt az elején de szerintem neked a focus draco jobb. Te SR vagy mindenkit lekiteolsz nukerek viszont jó eséllyel le fognak nukolni. Ha olyannak kerülsz össze akiről úgy gondolod legyőzne azzal próbálj szóban még a fight előtt(a buffolás alatt)szóban megállapodni döntetlenben (ehez elég gyorsan kell írni :D de ven egy kicsi esély) jah lehet venni buffot a fightre a passaidból(nem tudom hogyan és mennyiért) de neked ezért érdemes az elején kikönyörögni egy győzelmet és akkor lesz 50 vagy 100 pass-od a későbbi fightekre édemes neked focus buffra áldozni(mert self ww-d az van)de a focussal lehet nyersz.
    Ha eszembe jut valami még írok
  • GamerAdams007
    Grat a cucchoz, viszont télleg elég érdekes WC buff + song + dance-el nem csak a p.atk-od a kevesebb, hanem a speed-ed is, meg az evasion... szal nem értem...
  • mAilkaEVO3
    Egész jó Statok egy Party Assist Type Fightetől^^ :P
    Itt csak Patk érdekes:D

WC buffban+song&dances
  • mAilkaEVO3
    grat grat ^^

és a Hell knife-hoz hogy Mental shield-et adjon RED 9 Cry kell
  • Sanca
    3 nap napi 14 ora zombulas utan jott 120% exp, es meglett a nobless vegre:)

Par a temaban jartas egyen tudna tanacsot adni a hero competitionre? Elvileg kapok kolcson drac bowot, drac settet meg boss yeweleryt az olympiad idejere, de sajna a lvl az csak 76, szal nincs hamstring shot.

Mellesleg a hell knife -hoz hanyas szintu kristaly kell(mental shieldre akarom hasznalni)?
  • Cobra.
    Az szép, akkor a 4x HP-s mobokat egyedül farmolja (na jó, a bufferek kellene mögé)
  • B@lu
    Bazz most láttam egy sc t Kariokarol, a wigg csinalta, full buffban 4600 m attack es 1360 cast speed
  • phalanx
  • pharao
    Remélem olvasok az IC-sek gondolataiban, ha ez így van, akkor itt egy kis infó a gyengébbek kedvéért... Infócska
  • ErrOrHUN
    hát leendő RS tagoknak át kell beszélnünk majd az egészet, mert eszméletlen káosz volt néha :)láttam már egy két dolgot, de mikor jöttek fel a lejtőn, megremegett a kezem egy pillanatra. aztán 10/5 ben fejeztem be a sieget :D
  • Adre
    Szeki, mi nem búsúlunk,ellenkezőleg kib@szottul élveztük,még több ilyett
  • ricsimaster
    valaki leirna reszletesen hogy kell várat foglalni pls vissza kerestem nem találtam
  • Szekijoe
    Egész király volt a vasárnapi ostrom(-15%)
    Inadrilt elbuktuk
    DE ez ne keserítsen senkit az első C5ös ostrom úgy tűnik még dúrvább lesz és ott mi leszük a támadók. 2 hét alatt mindenki sokat tud fejlődni és valami várat tuti leownolunk
  • Kurgal
    Ez igaz vagy csak rumour? Én azt hallottam 2007 vége 2008 elején derül ki, hogy mi lesz.
  • McWolfy
    Nekem nagyon hiányzik tőrösöm... azzal harcoltam nagyon sokat, delf vazsival nem igazán volt alkalmam gyakorolni... mindig vagy +27 szinttel jöttek, vagy +25X3 :)
  • Sámán
    Lol, ha csak annyi hozzászólás lenne ahány kép hogy offon, 1vs1-ben (nem pk!!!) egy 70 alatti kinyír egy 76+t toppos cuccban akkor igen kihalt lenne a fórum
    Egyik soa (meg akikkel még cw-ban állunk) tag se igazán mászkál hatalmas rakás gcp,qhp poti/full buff/vészhelyzetbsoe nélkül (tény hogy aki tőlünk pvp-zni megy az se), de mindenki kezdheti berakosgatni a saját trófeáit
  • McWolfy
    Piha, en is lottem le siegen tizenparezer hp-s destrot :)
    Szegényke rohangált körbe mint állat, nem tudta, honnan osztják, én meg fent rátenyereltem hurrikánra.
  • PíszLávJuniti
    A C5 hány giga?
    tegnap letöltöttem 2 GB-t belőle, most meg nem akarja folytatni
  • ErrOrHUN
    igazság szerint siegen én is megborítottam :) azt sem tudta honnan jön az áldás trónteremben :P
  • B@lu
    ja persze
    de ha figyelted akkor az az OL csak 65 os, az SR meg 76 os:)
    cp toltes ide vagy oda egy joval kisebb karakterrel olt meg egy top dd t
  • dogjoy
    Lehet lemaradtam, de be van jelentve a L3?
  • gPROject
    kis pontosítás: 1 plaync accon van rajta a 2 játék, ezért csak egybe tudom eladni viszont így kevesebbért adnám :P
    na ennyi, privát, ha valakit érdekel :)
    chea:P
  • gPROject
    persze azért szép teljesítmény :)
  • gPROject
    nem ez a kari amelyik cp-t tud magának visszatölteni? akkor szerintem nincs miről beszélni :)
    a pts-en aw-val egy ol-dal nyomtam pvp-t, a harc végére csak pár száz cp-je hiányzott a tagnak
  • gPROject
    Te minek mész az új szerverre? :P

tényleg amúgy ki jön az új szerverre és milyen karival?
    én spoilost és egy buffert/healert csinálok(99%), Franket próbálom rábeszálni egy ws-re, hogy jól megszedjük magunkat :)