A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
uh tényleg grat a n00bles-hez 

Sajna nem tudom hogyan lehet buffot venni. De valahogy tuti lehet.
Minden nobles hónap elején(hero váltáskor) 18 nobles pontal kezd hetente kap hozzá +3at ha olimpiázol ezt tudjátok egymástól elnyerni (általában a veszes 1/3ad pontját nyeri el a nyertes de ez nem mindíg van így) Ha nyersz egy csatát akkor a pontok mellé még kapsz "Nobles gate pass" nevű itemet 50-et vagy 100at nah ebből lehet szerintem venni buffot valahogy csak nem néztem utána mert nem érdekelt ez a része a dolognak(gyüjtögetem mert ebből tudok majd venni Blessed EWS-t
)
Tehát a 18 pontod lényegében semmit nem ér ha meglesz az 5 fight akkor fogod látni kb hogy állsz a noblesz pontjaiddal (és lesz tapasztalatod kikkel tudsz self buffban elbírni ezután már lutri hogy mikor iratkozol fel és kikkel harcolsz) Nagy reward akkor van ha folyamatosan tudsz nyerni és 50+ noblesz pontot össze szedsz a csatákkal mert akkor át tudod váltani azt is nobles gate passra 1 az 1000 arányban tehát kapsz 50k gate passt ez nálunk kb 40-50millát ér. ha hero leszel az 100k gate pass.