A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Szekijoe
    Szerintem a C5 indulását pont a Heró váltás idejére időzítették tehát van még most is egy nagyon pici esélyed.(mivel megváltoznak a feltételek C5ben akkor nem tudom ki lesz a tápos)
    A hero competitionre tanács még C5 előtt próbáld teljesíteni először a minimum követelményeket 5 fight min 1 win. Most még a nukerek ownolnak mindent az olimpián tehát ha van nuker ismerős akkor kicsit könyörögj neki hogy passzoljon át egy kevés pontot.
    Nálunk sajna úgy műkszik aktuálisan hogy az ellenséges nukerek és OL kempelik a stadiont és a haverjaiknak adnak pontot ha kell, mivel az iszonyat tápos nukerek az ellenséges allyban vannak ezért egyenlőre nem tudjuk kiverni őket.
    Én ezért várom C5öt hátha tudok valamit csinálni a nukerek ellen.
    Tehát először is tuddmeg mennyi SR noblesz van és kik (mien felszerelés mien ally) esetleg belső infót szerezni mennyi pontjuk van (habár ebben ugysem bízhatsz) viszont sok balek csak egyszerűen elbénázza és nem teljesíti az alapkövetelményt 5 fight/min1 win. huh láttam egy trükköt az egyik törpe critikál slowos fegyóval lőtt az elején de szerintem neked a focus draco jobb. Te SR vagy mindenkit lekiteolsz nukerek viszont jó eséllyel le fognak nukolni. Ha olyannak kerülsz össze akiről úgy gondolod legyőzne azzal próbálj szóban még a fight előtt(a buffolás alatt)szóban megállapodni döntetlenben (ehez elég gyorsan kell írni :D de ven egy kicsi esély) jah lehet venni buffot a fightre a passaidból(nem tudom hogyan és mennyiért) de neked ezért érdemes az elején kikönyörögni egy győzelmet és akkor lesz 50 vagy 100 pass-od a későbbi fightekre édemes neked focus buffra áldozni(mert self ww-d az van)de a focussal lehet nyersz.
    Ha eszembe jut valami még írok