A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
A noble pontot nem lehet átváltani csak ha 50+van a Hero váltáskor.
Szerinted összerakjak inkább mégegy draco bowt és azt overenchantoljam?
nálunk most 380m egy draco recept(nem probléma van 880 relic-em tehát draco recim is lesz kb 1 héten belül
) mondjuk el akartam adni a recit és venni boss jewelt az többet dobna rajtam és nem látszana kívülről
Jah meg most éppen nem nagyon csinálják a 13as cry-t és nekem is csak piros 12es van még a majdani arcana macémra. és az Sg armour recept questből is még csak 1,4k itemem van arra a projecetre is kell tartogatnom zsetont (tehát a nobles gate passból vett BEWS-t amit 1-2 hónap múlva tudok csak ugyis kiváltani, majd akkor rakom rá akkorra már kevés pénzem lesz de nem lesz gáz ha +4 helyett csak +0ás a draco bow
ugyis most is csak +0ás. Jah miközben írtam közben eldöntöttem magamban inkább maradok az eredeti tervemnél 2 hónap múlva BEWS.
Jah és szerintem csak ez éri meg (mert soha a budös életben nem fogok látni egyébként BEWS-t
)Az összes többi Bless enchantot szerintem meg lehet majd szerezni a piacon, mondjuk én mindíg szerettem magamnak összeszedni/kifarmolni a cuccot