88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Jungle #57069 vki idézze már ki, hogy melyik offos, melyik postban írta azt, hogy a %vesztés miatt kerülne pvpt.. nem láttam
viszont egy free szerveren ahol baromi gyorsan lehet fejlődni nem kell az alacsonyabb klántársok érdekeivel törődni. macsón meglátsz egy xy1 klánba tartozó embert, meglövöd, visszalő, ha szerencséd van agyonlövöd, utána kettőt pislantasz és már "xy2 has declared clanwar".. szerver politikájának köszönhetően ezt ráadásul általában követi egy war az xy2 xy3 xy4 ... -től is. ha ilyenkor a klánod nem csupa 70+ emberekből áll, akkor a kisebbek nagyon fognak örülni, aztán vagy kilépnek a klánból vagy összeszorítják a fogukat és szívnak.. sokat.
random klánnélküli embereket ölni is azért jó, mert kiderül, hogy az xy vezérének kiskarija és ugyanaz történik.
ha valaki erős klánban van, ami sok odavissza igazolt warban van, akkor nyílván jobban kúsznak a pvp pontok.
freeken ebből nyílván nincs gond, ezt kéne végiggondolni.
franz új szerver, sztem ott is kevesebb a kockázat ilyen téren, hiába off, nincs "történelem". -
ugyanerre jutottam. nem is értem miért
-
a borsófőzelékről sem tudod hogy jó e amig ki nem próbáltad milyen :D Na de olvashattuk majd ha eljön c6 :)
Engem is lehet szidni van komoly 2pvp pontom lvl76on
-
ulrik #57066 udv, kicsit mas temaban kene help:)
otherworldly invader elite soldier meg egyen otherworldly mobok hol talalhatok vki help pls., thx
Beast: Ha voltal tagja a DK klannak valaha, akkor irj mar nekem,
nem tom lehet csak a nicked azonos
-
Na leseggele megpróbálok hozászolni valamit mert ez már sok:)
És még képet is teszek be:) -
dadas9999 #57064 semmi baj azzal, hogy nem jössz egy szarabb szerverre át, ráadásul még fizetős is.
csak ekkor légyszives ugass a ti szerveretek fórumán.
mi sem osztjuk az észt egyik free fórumon sem. -
ingy3nfr3g #57063 pff én nembaszok ki pénzt azért ami ingyen jobb .... -
dadas9999 #57062 anyukám szobatársának a nővérének a fiának a haverja is játszott offon és ő mondta.... :)
gyere offra ingy3nfr3g és mutasd meg a sok kockának hogyan kell pvp királynak lenni.
gatersw remélhetőleg törli az összes hozzászólást ebben a témában.
-
az en apukam ugyis erosebb!4!!
-
Hú... ez kezd olyan szinvonalas lenni mint az MTV-n az a nemtudommiacíme "ki mondja meg jobban a másiknak" anyázás 

Na jó, nem szóltam, mindjárt nekem is letépi a fejemet valami igazi f***a gyerek...
-
ingy3nfr3g #57059 figyelj max neked vannak felfogási gondjaid ember....
nagyon szomorú hogy ennyire elvakult kockák vanak :) -
ingy3nfr3g #57058 na eztmondom énis. -
homeless #57057 Érdekes, hogy én láttam olyan offos videot ahol a csávó 10 perc alatt több pvp pontot szerzett, mint a magyar offosok nagy része 7x szint alatt, többezer óra játékidővel. Érdekes, hogy csak a magyarok szarnak pvpzni, merthogy húú jaj most mi lesz ha megölnek. Akkor egyáltalán minek fejlődtök és minek szerzitek a cuccokat? Azért, hogy kiálljatok gk mellé mutogatni, hogy húú de nagy prok vagytok?
Arról meg nem érdemes beszélni, hogy a free szerverek mennyire másak, mint az off. Ugyanis mióta ellopták a c4 pts-t azóta kb ugyanaz mindkettő, annyi külömbséggel, hogy nem 1x a rate, hanem 3 vagy 5 vagy 7 vagy esetleg 1000. A nagyobb low rate szervereken csúcsidőbe 4-5k játékos van fent egyszerre, úgyanúgy van politika, és úgyanúgy ellened lesz a fél szerver ha pkzol mindenkit orrba-szájba. Én csak arra tudok következtetni, hogy offon vagy nincs mass pvp, vagy csak a magyarok igyekeznek kimaradni belőle. Nekem volt olyan, hogy egy mass pvp alatt 15-20 pvp-t összegyűjtöttem.
Az anyázásból meg nem kérek, mert már nem játszok se offon se free-n, szóval leszarom az egészet, csak már nem bírtam nézni, hogy a sok offos mekkora pronak hiszi magát mert hogy ő havonta fizet érte és 1x rate-en fel tud szenvedni egy karit 78-ra. -
Még mindig nem fogtad fel öreg, hogy ingyen serveren PVP-zni kb 0... Nincs tétje öreg... nem fizetsz egy kanyi vasat sem a játékidőért... low rate-en én is csont nélkül nekiálltam PVP-zni de officialon nem hiszem, hogy csinálnám.. egyrészt drégék a cuccok, ha eldobálod másrészt meg 70+ szintén ordenáré időmennyiség visszaszerezni a szintedet. 3-részt itt nem kreálsz másik accot ha sok az ellenséged és kezded nulláról a kraidat... maximum ugyanazon accon egy altot, de az meg limitált számú lehet.
Szóval amíg nem a saját farkaddal vered a csalánt addig szimplán nem méradó, hogy milyen OnlyPK klánba voltál tag.. ugyanis az nem offi... ÉS fingod sincs, hogy az Offi milyen... -
homeless #57055 Akkor teázgassatok havi 3000-ért giran főtéren! -
Chear #57054 Gondolom valamelyik nagyon ügyes spawnPK-st tisztelhetjük benned. :p
Többek között a hozzád hasonlók miatt vártam már, hogy végre official-on játszhassak. -
http://lineage2.stratics.com/content/library/quests/index.php?id=15046
Ha jól tudom a fák a Catacomb of the Witch bejáratának közelében vannak.
Nekem is lenne egy kérdésem: van valakinek tapasztalata Paralyze SA-val? (C-s fegyvernél) Használható vagy inkább mást rakjak fel? Ha azt mondjátok, hogy használhatatlan, akkor mi legyen: magic power vagy hold? (Sorcerer használná, 1vs1 PvP nem olyan fontos, SpS-t úgyse tudok megverni) -
Vki csinálta a Little Wing's Big Adventure questet?
Mert ha igen akkor merre vannak azok a fairy treek vagymik akikkel vmit kell csinálni? srry, de nem találtam sehol sem leírást
-
ennek a kezeben bomba robbant? wazzeg allat!
meeg ilyeneket ez peldaerteku es nevelo hatasu lehet! -
Szia
Mennyiert adod? -
gathers ugyis törli (remélem)
egyébként meg fasznak raksz be ilyen undorito képet bazdmeg! -
ez kamuképnek tűnik, de ha nem az akkor ilyeneket nem kéne -
még mindíg nem vagy képben, én feladom
-
ingy3nfr3g #57045 Értem az elejét de én csak olyan klánban birtam eddig sokáig ahol pk ment mint állat és csak beirtam allychatre hogy itt vannak elöttem 30 an mindenki jöjjön és jött is. :)
a high rate server pvpk megint nem azok amikre gondolok pff...
én 3* rate-n illetve most 10*-en pvpzgettem sosem ultra pvp serveren ott kb 1 hetet birtam aztán meguntam mert azott a ló másik fele :)
amugy nemtom fogjátok e a lényeget abban amit mondok:
ne mondja azt valaki hogy mekkor pvp szakértő ha összesen volt 100 (jó esetben) pvp-je mert akkor nem vághatja úgy a pvp-t mint aki több ezret megélt mondjuk csak ennyi. (én nemirok többet freeről)
Azért aképek még jöhetnének. -
vagy megsem , namindegy ... most mar tenyleg joejt :D -
hmm , lehet majd enis meglesem :o -
Pukkka #57042 Halottam már róla,de féltem, hogy nagyon laggos. Nah majd akkor most megnezem. -
nem, csak pvp-re van kihegyezve a szerver 24/7-ben megy a pvp a jó és a rossz oldal között -
Pukkka #57040 Nem tul bugos az a mod? -
lehet meg baratok is lehettek , de majd csak ha meglesz az 1000+ pvp pont
-
3 napja kezdtem játszani a goodvsevil free szerveren és 150 pvp pontom van, nagyon durva vagyok mi?
edit:
ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy míg a freen 3 nap alatt meglett a 150, offon 2,5 év alatt sikerült csak elérni a 100-at a DA-val
-
...az en haverom haverja is ismer egy "csavot" ... de mindegy , voltam official es free l2 servereken is es nem , nem ugyanaz ... freen oda mesz ahova akarsz mert a legnagyobb serverek populacioja sem kozeliti meg egy Sieghardt kozosseget es figyelembe kell venni hogy kik a baratok es kik az ellensegek ... ahol meg kisebbek is vannak a klanban ott meg korultekintobbnek kell lenni nehogy felesleges warok miatt haljanak es e miatt menjen el a kedvuk , ha eddig megertetted mar gond nem lehet , ha magas akkor felesleges az egesz ... a wowra direkt nem terek ki , nem a topik temaja...
ui. lehet ki kene egesziteni a banner alatti szovegecsket hogy a free serverekkel kapcsolatos temak , vitak , etc nem erdekelnek itt senkit es ezert is bunti jar ... hatha -
KABALL #57036 
-
ingy3nfr3g #57035 1. mindenki mondja hogy igy free meg ugy free hogy köze nincs a offhoz hát onnan azért láccik hogy elég kevés a tapasztalat a téren (ismerek csákót aki volt offon is meg velem freezett egy csomót és ő aztmonta hogy egy jó free majdnem ugyanolyan mint az off (ezeket zárogatják most be :)) én mondjuk csak wowban toltam free-n is meg offon is, de egy bugmentes free után túl sok újat nem nyomott az eredeti nameg szerintem mondjuk az egész wow nagyon kaki l2-höz képest :)
2.
én utolsó elötti hsz-emben leirtam hogy ez az én stílusom hogy belekötök mindenkibe (mert nekem ezért teccik egy mmorpg (wow offon is belekötöttem még a 3 tier 1-es hordásba is miközben lv46 voltam, és viszamentem amig végre el nem húztak :)) szal off nem off a játékstíluson múlik nemazon mekkora a szorzó (jah sokszor utáltak bannoltak :)) DE AZÉRT AKINEK NINCS LEGALÁBB 500+ PVP PONTJA az nekem nemondja hogy én nem vágom a pvp-t meg ő a 3 offos pvp-je alatt többet tapasztalt mint én a kb 1000 alatt :) -
-
Pukkka #57033 Látom kiütött belőled az intelligencia. Nem baj, fogjuk arra, hogy izgulsz mit hoz a mikulás. Az a baj, hogy az ilyen 2 bites agyú idióták mint te, még olvasni is csak szülői segítséggel tudnak, nem hogy fogalmazni. Ha csöndben maradtál volna okosabb maradtál volna....
Viszont köcsögözni itt nem szokás, főleg nem olyan embert aki semmi rosszat nem mondott. Nah mind1, majd jön a bünti....
STFUDIETARD
-
ezen jot mosolyogtam , koszonom :D:D:D ... nezzuk csak szep sorban :
1. nem , nem vagyok a haverja , ha nem esne nehezedre a szovegertes , te is erezted volna az enyhe cinizmust a mondatban
2. nem , nem free serveres pvp bajnok vagyok mivel mar lassan 1 eve nem lattam L2-t belulrol , de mar prelude ota van aktiv accountom , ami jelenleg is aktiv , igaz mar regota ocsem hasznalja
3. ezek utan lehet megsem en vagyok a degeneralt , de ahogy erzed ... buta embereknek is lenniuk kell -
nincs semmi baj ezzel a BÍSZT gyerekkel csak most vitatkozós kedvében van 
-
még szerencse, hogy nem a sieghardton játszol így is van már ott elég idióta
-