A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ingy3nfr3g #57035 1. mindenki mondja hogy igy free meg ugy free hogy köze nincs a offhoz hát onnan azért láccik hogy elég kevés a tapasztalat a téren (ismerek csákót aki volt offon is meg velem freezett egy csomót és ő aztmonta hogy egy jó free majdnem ugyanolyan mint az off (ezeket zárogatják most be :)) én mondjuk csak wowban toltam free-n is meg offon is, de egy bugmentes free után túl sok újat nem nyomott az eredeti nameg szerintem mondjuk az egész wow nagyon kaki l2-höz képest :)
2.
én utolsó elötti hsz-emben leirtam hogy ez az én stílusom hogy belekötök mindenkibe (mert nekem ezért teccik egy mmorpg (wow offon is belekötöttem még a 3 tier 1-es hordásba is miközben lv46 voltam, és viszamentem amig végre el nem húztak :)) szal off nem off a játékstíluson múlik nemazon mekkora a szorzó (jah sokszor utáltak bannoltak :)) DE AZÉRT AKINEK NINCS LEGALÁBB 500+ PVP PONTJA az nekem nemondja hogy én nem vágom a pvp-t meg ő a 3 offos pvp-je alatt többet tapasztalt mint én a kb 1000 alatt :)