A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• homeless
    Érdekes, hogy én láttam olyan offos videot ahol a csávó 10 perc alatt több pvp pontot szerzett, mint a magyar offosok nagy része 7x szint alatt, többezer óra játékidővel. Érdekes, hogy csak a magyarok szarnak pvpzni, merthogy húú jaj most mi lesz ha megölnek. Akkor egyáltalán minek fejlődtök és minek szerzitek a cuccokat? Azért, hogy kiálljatok gk mellé mutogatni, hogy húú de nagy prok vagytok?

Arról meg nem érdemes beszélni, hogy a free szerverek mennyire másak, mint az off. Ugyanis mióta ellopták a c4 pts-t azóta kb ugyanaz mindkettő, annyi külömbséggel, hogy nem 1x a rate, hanem 3 vagy 5 vagy 7 vagy esetleg 1000. A nagyobb low rate szervereken csúcsidőbe 4-5k játékos van fent egyszerre, úgyanúgy van politika, és úgyanúgy ellened lesz a fél szerver ha pkzol mindenkit orrba-szájba. Én csak arra tudok következtetni, hogy offon vagy nincs mass pvp, vagy csak a magyarok igyekeznek kimaradni belőle. Nekem volt olyan, hogy egy mass pvp alatt 15-20 pvp-t összegyűjtöttem.

Az anyázásból meg nem kérek, mert már nem játszok se offon se free-n, szóval leszarom az egészet, csak már nem bírtam nézni, hogy a sok offos mekkora pronak hiszi magát mert hogy ő havonta fizet érte és 1x rate-en fel tud szenvedni egy karit 78-ra.