88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ty
-
NA JOOO egye fene:
1. kb 150-200 magyaról tudunk de azok nagyon jó közöségben főként itt.
2. 30as szintet röhögve megütöm 1,5 nap alatt és bizonyos kasztal a 40 es szint(törös/ijjász/nuker/) buffban kevesebb mit 2 nap!!
3. európéban 5-10k játékos /szerver átlagosan koreéban nem ritka a 40-50k játékos horror/szerver
4. A free másolata az offnak és igy természetesen rosszabb tökéletlen és sok ponton hamis informáciokat tartalmaz.
Jo ideig nem leszek normális:) -
-
Na majd a nagy válaszolo!! de most rövid leszek:) IGEN BELEHALHATSZ!!
1. Eredete szerveren nem játszanak magyarok mert amikor regisztrálsz autómatikusan kasz amerikai állampolgárságot.
2.30 as szintet nem tudom el lehet e érni 1 év alat az kémény dio nekem persze questel(kasztválto) eggyütt 42 ora volt a 40es szint de én használtam a luck és a pet questet + wish potionban kértem a társalgoxp revardot!
3. néhány 10millio játékos 40 szerveren nagyon gagyi... alig zötyögünk nekem van saját off szerverem is ahova nem jön senki mert csak az enyém ilyen kevesen vagyunk ja és amerikai vagyok hello háv ár u?
4. A free szerverek sokkal jobbak azért fizetünk mert barmok vagyunk és többen közülünk Szado-Mazó klubba jár imádunk pénzt elverni a rossz dolgokra ezt te nem értheted mert te nem amerikai vagy. -

-
Mardwollk #62683 Viszont a lentebb olvasható kérdéseimre senkisem válaszolt pls segitsetek :S -
Mardwollk #62682 *saját -
Mardwollk #62681 Nah xD Fog meg a havarod és verd a fejét a sajű monitorjába ...ien hülyeségeket...:S -
na még 1 kérdés:)
hogyha van már egy playNC accom és ahhoz már hozzáadtam régebben a trial L2-t akkor azt kell majd a teljes kódjával hosszabítani, vagy az eredeti gamet még1x hozzákell adni az acchoz? -
Erotikus #62679 GC questet holl kel felveni ? ez kimarat a kerdeseimbol -
báááázzzXD -
Erotikus #62677 off=offical=eredeti=hivatalos=a szerverek szervere :D:D -
Erotikus #62676 Gordi nagyon nagyon jo es aranyos valsz :D de megis igaz velemis elhitetek hogy mozdonyvetetö leszek es boldogvoltam hogy majd az leszek ^^
Hm es mivan akkor ha nem az orkosat valsztom ?:) csak kivancsisag -
h érted azt h OFF?:) -
Erotikus #62674 lOL sok magyar van :) Aki ide ir az OFF-on jatszik^^
2honapja jatszok es 47es vok(1szeres rate van de ha ugyes vagy olyan frankon fejlodsz hogy az csuda^^)
En 2004-be vetem meg eredetibe a jatekot es ravan irva a dobozra hogy már 3millio jatekos vilagszerte
A free szerver csak azert jo mert nem kell fizetni erte^^
-
Lenne pár noob kérdésem amit egyik haverom mondott nekem... nemhiszem h igaz de szeretnék benne meggyőződni
1:eredeti szerveren télleg nem játszanak magyarok?
2:30-as szintet lehet elérni 1év alatt eredetin?
3:eredetin tényleg alig játszanak?(lol)
4:jobbak a free a szerverek?
(nem kell most oltagatni
)
-
HOHO persze álítolag ha leitatod antaraszt poker közben jobban add valamint kell a sajtos questhez mint azt már irtam lejjeb.
Truby:
A fű azért nő mert elhitették vele a barátai, hogy lehet fa! Ahogy a te szüleid veled, hogy lehetsz tudós vagy ürhajós! És bár nem leszel ürhajós tudos meg pláne nem mégis tutira csinálsz gyereket valakinek akivel elhitették, hogy lehet szupermodell. Na látod látod ahelyett , hogy örülne fű legalább lehet. Azt kell szeretni amid van és lehet később száradsz el! -
OHHH misem egyszerűbb!!
Az a lineage nem küldivel tuningolod magad!! Szörnyeket kell ölni. Ki mész a városból és keresgélsz minden felé vannak ilyen szörnyek amiket meg lehet ölni olyat keres aminek a neve zöld de maximum fehér az tuningol a legjobban. Na ha megvan a szörny akor probáld meg megölni ez nagyon egyszerű klikelj ra a szörnyre és a karaktered megtámadja skilleket is használhatsz de sokkal jobb ha meg próbálod rávenni hogy adja oda harc nélkül az xpt az mindig dupla xp. Ehez kell egy quest amit
Ivory towertől nyugatra a folyó partján lehet felvenni a kis boszorkánylánynál, a küldetés neve wish potion és ha kész a quest válaszd az Okos akarok lenni lehetőséget! Igy már tudsz beszélni a szörnyek nyelvén.
U.I. Én 5,5 orát kártyáztam antarasszal de baszot adni bármit is vele ne probálkoz undok egy dög:(. -
Gordy! Te vagy az én emberem, namost:
-Miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
-miért szárad le, hogyha újra nő?
A választ előre is kösz
-
PhoenixKnight #62669 az a bor az mi az istenre jó 1ébként? nekem volt 1 de 1 másik questhez elhasználtam :) ad vmi bonuszt? -
Erotikus #62668 Gordi te olyan vagy mint 1 remete mindent tüdsz :D azt nemtom hogy bölcsi is vagy-e :P na de mind1:)
Nekem az lenne a kérdésem hogy mien küldikel tudom tunigolni magamat a bor-ost tudom hol kel felveni..
Kösszi szépen :)
A másik meg hogy nemtudtok olyan hejet 47-es nek ahol joltud fejlödni branded lene a megfelelő de full bot party-van állandoan meg a a sok polarmos aki 2teremyi mob-ot szed össze szoval az kilöve :S -
A lineageban 75 alatt minden alacsony! A beast farm rune teruletén van és irja a térkép. Lejebb leirtam a Dioni ork guildba az első részének cime fines wine. -
zOMG sztem szedd be a gyógyikat és feküdj vissza ;PPPPP -
AC2 #62665 Én már csak 2 dolgot nem tok: hol van a beast farm és hol lehet felvenni a dioni questet :) Jah és mi számít alacsonynak? Mondjuk 50 fölött az már nem?
Amúgy thx. -
A mAilka nagyon téved mert én erre is tudom a választ!! Még szerencse, hogy felriadtam. A petek spjét be lehet váltani skillekre mégpedig a beast farmon! Viszont kell hozzá a ma már emlitet Dioni sajt quest! Ha az megvan utána el kell menned a beast farmra és középen van egy npc a neve ugly joe, ennél az npcnél tudsz venni olyan gyökeret amit ha megetetsz a pettel külömböző skilljei lesznek
pl: a piros gyöngygumo az a healolás képesség, lila liliomtő az az Mpower3 buff stb.
Jó nehéz rávanni hogy meg egye, de a legnehezeb hogy alacsony szinten nem is ad gyökeret csak magot amit még el is kell ültetni spice(fűszer) néven adja és legjobban a DE villig melleti mocsárban nő!
Csak kérdezetek továbra is mindent tudok mint azt már említettem. -
sajna nem :( ugyvolt hoyg C5 be majd lehet nekik skilleket tanitani de valahogy elmadadt :( -
AC2 #62662 Az lenne a kérdésem hogy a peteknél hogy lehet "beváltani" az SP pontokat? (magyarul hogy lehet őket tanítani) -
én már a névből is vágtam meg ahogy írsz, nem tudsz álcázkodni :D -
PhoenixKnight #62660 bocs nem akartam enciklopédiát irni ... kihagytam a kinaiakat , a farmereket, a törpéket,az adena kereskedelmet és sok mindent -
in-game? :P -
Siman felmondom A haboru es beket neked, mikozben setalgatok megfontoltan a celfele... Ne akadj fenn ezen, ha nem inged en vedd magadra, hordja helyetted mas. Nekem pl. minden napra van uj InGem :P -
Bot fogalma: olyan karakter amely mögött nem ül ember és 1 program irányitja (kb ez )
ezt kiegésziteném AFK bot-ra már bocs:D -
PhoenixKnight #62656 Bot fogalma: olyan karakter amely mögött nem ül ember és 1 program irányitja (kb ez )
Csak azért irtam le mert 1 magyar beszolt 10 percel ezelött hogy mér vagyok ezekkel a cigány botos sleepersekkel . Ok ez a duma alap l2 be de ami felidegesitett az az volt mikor a srác beszolt hogy "lol te is bot vagy most" .... igaz hogy beszéltem hozzá meg minden de hát... -
OMG RAZI aka Dr.Butcher the Darkelf4life megjelent SGen!!! Mindenki menekuljon!!!! 

Udv Doki!!
-
Köcce már megy is nagyon fasza!!! -
sgjedi #62653 Huuu. Latom nagy a pangas Sieghardt-on....
- Goooodi - pihenteti L2-t
- Gwenhy - ugyszint pihenteti...
- Ventel - megin'csak pihen
- Raziel - az meg kijafax? Jaaa.. a brazil vendegmunkás, aki mindig depresszios? ... felejtos....
... es akkor ki lehetek en?
-- Az IC-s ventrire nem tudok felmenni, mert ujra lett teve azota a winfos nalam, es nem mentettem le a jelszavaimat... ;D De gondolom ucccsem hianyzom nagyon, mint Kensi-s... bar a Kensiben sem lattak mar majd 1 honapja...
-- Nekem ma (27-en) jar le az accom, es szerintem NEM is fogom most befizetni.. inkabb Heroes 5-tel tolom meg a kieggel (HoF) par haverral hamachin....
-- Majd ha jol kereso orvos leszek, es szarra tudom magam donalni, megint megyek L2-zni (remelem olvassatok ti NC-s kocsogok...... adjatok vissza a 2.5 MILLIARDOMAT, TI BARIBA_ZOK!!!

), de sajna utalok a sor vegen, szakadt cuccokban kodorogni... lehet, hogy burzsulysag, de nem az en stilusom a "becsuletes" penzkereses L2-ben... 
-- De azert mesejjjjetek, ha van kedvetek, hogy all a "poloitikai helyzet" Sieghardt-on? Varak megvannak meg? Haboruk vannak? Barmit...
-- Tudjatok, minden honap vegen le kell adnom a drotot a catalystnak
, hogy megkapjam a nagy lovet... 
En Taro Adun (Hopp... ezzel most elarultam magam...
) 
-
de tom ha bemásoltad töröld ki az Obscen-e.dat file-t és menni fog :D -
Mardwollk #62651 hopp nem aprry riposted -
Mardwollk #62650 hy all
lenne 1 kérdésem elvileg a reflect dmg be belehalok?
valamint ugye van a hell knight nak 1 oan skillje ami viszasegbzi a skilleket x% esélyben nah abba belehalok e vagy sem? valamint a torpenek van 1 parry stance skillje asszem vagy 1 másik stance ^^ az h mukodik atkot vagy dmg t is viszadob ? koszi előre is -
LOLOLOL és ha nem akarok ölni csak szúrni, az úgy hogy? Mennyi?
Sztem né fürgyé lé, úgy jobban esik az item...