A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
sgjedi #62653 Huuu. Latom nagy a pangas Sieghardt-on....
- Goooodi - pihenteti L2-t
- Gwenhy - ugyszint pihenteti...
- Ventel - megin'csak pihen
- Raziel - az meg kijafax? Jaaa.. a brazil vendegmunkás, aki mindig depresszios? ... felejtos....
... es akkor ki lehetek en?
-- Az IC-s ventrire nem tudok felmenni, mert ujra lett teve azota a winfos nalam, es nem mentettem le a jelszavaimat... ;D De gondolom ucccsem hianyzom nagyon, mint Kensi-s... bar a Kensiben sem lattak mar majd 1 honapja...
-- Nekem ma (27-en) jar le az accom, es szerintem NEM is fogom most befizetni.. inkabb Heroes 5-tel tolom meg a kieggel (HoF) par haverral hamachin....
-- Majd ha jol kereso orvos leszek, es szarra tudom magam donalni, megint megyek L2-zni (remelem olvassatok ti NC-s kocsogok...... adjatok vissza a 2.5 MILLIARDOMAT, TI BARIBA_ZOK!!!

), de sajna utalok a sor vegen, szakadt cuccokban kodorogni... lehet, hogy burzsulysag, de nem az en stilusom a "becsuletes" penzkereses L2-ben... 
-- De azert mesejjjjetek, ha van kedvetek, hogy all a "poloitikai helyzet" Sieghardt-on? Varak megvannak meg? Haboruk vannak? Barmit...
-- Tudjatok, minden honap vegen le kell adnom a drotot a catalystnak
, hogy megkapjam a nagy lovet... 
En Taro Adun (Hopp... ezzel most elarultam magam...
)