88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Chear
    Elhiszem, hogy minden krónikában könnyült valamennyit a fejlődés, és Ti ősjátékosok annyit szoptatok, hogy húúúúha. De azért úgy emlékszem, hogy én is SS és buff nélkül (hol voltak akkor még a newbie guide-ok) xp-ztem lv 40-ig, sétálva a városok között, mert nem volt lóvé teleportra. Még élveztem is, amilyen perverz vagyok. :D
    Sőt még azt is, hogy 19 hónap alatt elérem az lv 74-et. Ennyi időm van rá és kész. Játékban valahogy sesem volt gyomrom csalni (onnantól már nem nevezném játéknak), valószínűleg egy looooooser vagyok. :D

Korm!

Hagyd a francba az egészet, legfeljebb Don Quijote és Sancho Panza lehetünk ebben a kérdésben. :D

Shien
  • Requuu
    jah és amúgy aranyos vagy :D
  • GAthersw
    Nem gondolom, hogy ma kezdted, de olyan szopásban mint anno (amit eleinte még talán élveztünk is) nem hiszem, hogy volt részed.
  • aalat
    Ezt en nem ertem.. mindenki ugy beszel, mintha en ma kezdtem volna el jaccani..
    Olvasom ezt a forumot.. nagyon regota. az egy dolog, hogy nem irok ide, mert neha inkabb nem is olvasom el a commenteket, annyira nem erdekel ki hogy anyazza a masikat.

• aalat
    senki nem mondta, hogy legit.. de mivel vegig clanban volt (taggel nem botozik senki az allybol elvileg), ha jol tudom, akkor akar ezt is el tudom kepzelni.
  • Gordis2k
    allyban lvl 82 MM (Wolkuz) és persze legit:P én meg a télapó:P persze, van hova 85 a max:) de én is ráérek mostmár.
  • GAthersw
    Nincsen vele semmi baj, hogy nem sietsz, de mi sietünk, nemtudom mikor volt Japó Béta, de hidd el elég sokat nyomtam már kézzel, hogy viszketésem legyen tőle. Annó nem úgy ment mint manapság, hogy 21én lettek kreálva a karik és már 72 a nagyja (bot nélkül is meglehetne de kinek van kedve zombivá válni), Kb 1 hétig tartott mire megléptük a lvl20at anno, vagy tovább, a játék akkori TOP XP helyén (AL szív) egy 3 fős partyban kaptál olyan 1-2k XP között valahol (nyílván nem lehetett megcsinálni 3 fős partyval mert akkoriban nem volt minden sarkon egy buffbox) szerinted mennyire van csömöröm az XPzéstől? Ráadásul én a botolást élvezem is, tetszik, hogy mikor visszajövök és benyomom a monitort még mindig ölnek és esetleg valami drop is volt, egyáltalán nem vágyom már a Lineage2 grindre, de egy normális, megbízható szerveren akarok játszani, ahol a feltételek mindenki számára adottak. Ha te ezzel nem értesz egyet szíved joga, de a kárörvendés az nagy geci dolog. Másrészt meg kurvára nem kell neki a spot és hányinger mikor valaki azon élvezkedik ha másokkal kibaszhat és számára semmi jó nem származik belőle, ráadásul ő se kézzel húzta a karijait, mikor végre megborult és fenyegetőzött, hogy neki több S grades tőröse is van, majd mindjárt jön a következővel... Biztos kézzel húzott még1et mert az élvezetes...

Amúgy ezt a bot/antibot dolgot hidd el ez a topik többször megélte már, mint amennyi hajszálad van, csak az arányok változtak azóta botterek/antibotterek közt (Vajh' miért??) és soha nem volt konstruktív vita, de felesleges is, mindenki úgy játszik ahogyan akar.
  • aalat
    Még mindig nem erted meg, hogy nem sietek, van idom, nem erdekel mikor leszek 85! ha 2 ev mulva, akkor 2 ev mulva, miert faj ez nektek ennyire?
    En is jarok strandra, en is bulizok, stb.. ne hidd azt, hogy en annyi ido alatt akarom elerni a dolgokat, mint az aki bottal nyomja..

Van az allyban lvl 82 MM (Wolkuz), ugyhogy meg van hova gyurni Gordi... te is low vagy :P - ezt csak azert mondtam, mert en orulok neki, hogy 77 vagyok, es nem erzem magam kicsinek, meg ha mas azt is mondja -
    Az meg hogy meghalok egy m crittol.. ez van, mit tehetek ellene? Nem erdekel. En meg meg tudok olni torpet! Biztos neki is szar, hogy megoli egy sk. De ez van. En egyedul pvp-zek, vagy kis partyban az sk-val es nagyon szeretem. Jo erzes amikor 3v1 es te nyersz (neked biztos baromi uncsi, mert 3 loves es gf..) de nekem nem, mert en elszarakodok veluk akar 10 percig is, es elvezem. Ha meg mass pvp, akkor megyek a bishoppal, az is fun.
  • GAthersw
    Téged is próbáltalak elérni, de te se voltál online (Fairyprincess-t PMeztem, nemtom van -e más karid.)
  • Gordis2k
    Valóban legitten jobb 24hx6milla IoP =144milla /day (miközben a strandon mulatom az időm a már emlitett kemény melbimbokkal:P) FoG a létező legjobb xp 34mill/ora 2főre (5 boxal) vagyis 4,2or/nap megállás nélkül ahoz ,hogy egálban legyünk. De 4,2óra 2 főre 6óra 3 főre 8óra 4 főre. Namost lehet rövidtávon legit FTW de 79-81 2 hónap van minden nap min 4,2 órád?

Etől még én is FoG ben lepzselek azt húznak a Titánok:P!!!!

Én tuti nem örülnék ha igy halnék nap mint nap orárol órára. hozáteném minden videón CH bufban vagyok mpower 1...
  • BaalKain
    Nekem már napi 50m is elég még a végén hamar kinövöm a helyet és nemtok farmolni ^^
  • ErrOrHUN
    azért lenne rá fogadásom, hogy élőben tudok-e több XPt csinálni, vagy botozva. DoD aoe, vagy FoG 40-50M xp óránként :D ha eljutok hellboundra majd mesélek, hoyg milyen xp (íjász party 20-25M/h). már csak 2-3 nap elvileg
  • Gordis2k
    Azt mondom LOW 79 pont ezt mondom:P

Figy én egy legit klánban vagyok igy persze sok party van de attól még tudom ha nincs bot én sem vagyok 80as:( egy nukkerrel legit 80 nem létezik!!! Kivéve ha beül egy power lvl partyba thats it.
  • daemonervosa
    Ezek valoszinuleg gorogok vagy oroszok, a kinaiak meg a koreaiak nekem ki szoktak menni.

De amugy nem trainelni kell, hanem pkzni. sokkal egyszerubb :)
  • solyomb
    Te akkor érdekes emberekkel találkozol, iopon pár foggyosnak meg kellett tanitanom, hogy kié az a spot ahol léptem majdnem egy teljes szintet:D
    De pár wich warder és pvp pont után felfogták:)

Engem csak az tud felbaszni, hogy egyes embereknél joval több cp poti van mint nekem manám:D, és képtelen vagyok annyi dmg-t bevinni nekik, hogy ne éljék túl valami csoda folytán, én meg ne fogyjak ki teljesen mindenből:/
  • aalat
    Teonon nem mennek el.. sot, meg nekik all feljebb, meg pvpznek is, ha arrol van szo. eszmeletlen mennyire pofatlanok tudnak lenni.
    Aztan amikor mar 100szor traineled oket, akkor meg irjak a pm-et, hogy nem akarsz-e belepni a partyba, es ulni a folyoson, csak hogy ne keljen menniuk.. szerintem ez gusztustalan.
  • BaalKain
    A legjobb mikor saintsbe jönnek aoezni a gyökerek és ki akarnak nyomni a szobából. Na ilyenkor kezdődik a szobák rámhúzása, belövöm az SS-t és jobban fejlődök mint bármikor :D
  • daemonervosa
    Engem meg az tud felbaszni, ha valaki legyilkolja a botot, ha ott akar levelezni mert NEM ez a megoldas .Sokkal egyszerűbb: ráirsz megkéred ,hogy menjen el.

99%ba el szoktak menni / el szoktam menni.

Gondolom ezzel tisztaba vagy mivel teonon minden tele van bottal, akarcsak franzon vagy lunan.
  • aalat
    low lvl ja.. a partymban 79es karik vannak, biztos low lvl ok is.. Ti is megerthetnetek, hogy valakinek nem unalmas ez a jatek.. de ezt nem birjatok felfogni. mellesleg a 77es karimmal azert mar annyira nem vagyok low.. es ha nem mage jon velem szemben, akkor nem igazan szoktam megfekudni.
    Az meg hogy ki legit es ki nem, en is leszarom, ( ha mar hangnemet valtottunk..) de az, hogy itt sir a szaja, hogy nem tud botozni, mert valaki leoli a csapatot.. hat ja.. na ez fel tud baszni.. nem kicsit.
  • solyomb
    Örülök neki tartsd meg jószokásod:)
  • solyomb
    Ahány ember annyi szokás. Én a levelezést marhára unom, a pvp-t a raideket és egyebeket pedig nem, így én ezt teszem. És nem is tagadom. De azért kicsit visszás a dolog, mikor örömmel ülök be mögéjük, máshol meg fuj fuj fuj bot...
  • Gumbo
    Hát ez az. Én is elmegyek sörözni, de addig a kari szépen fejlődik.
  • daemonervosa
    hát nemtom te hogy vagy vele de itt szakad az eso 2 napja:D
  • Gordis2k
    MErt low lvl vagy... ezt értsd meg!! Egyszerüen sokot kapsz és quitols mikor 10ora játékkal szerzel 1%... et kell megértened.

Az meg, hogy mi a carebear....pvpz ellenem de gyors feldobom az elmult egy ora eseményeit és megérted menyire nincs értelme stad up srácnak lenni!

És az, hogy legit vagy senkit nem érdekel és az sem ha botozol ezt végre már tisztázhatnánk... mindenki ugy játszik ahogy akar.

Gather nektek meg bocsi itt a jóidő keményednek a mellbimbok a hideg vizben stb stb. szal ritkán vagyok:) de azért keep PMing:P
  • VipJoco
    WTS franz:

+5 Infernal master w/crit damage
    Maj robe set
    Tallum heavy set
    +4 myst sword w/acu

PM itt avagy maile játék : VipJoco
  • MeoH #74148
    Igen c1-c2 meg pvp volt: mert nem volt akkora gear kulonbseg, gondolok itt arra hogy 70+ karik Bgradeben voltak. Nem volt auto ss, nem volt cp-poti mivel cp sem volt, nem voltak elbaszott isten buffok, nem voltak uber boss ekszerek, nem voltak herok, es akkor meg a legtobb player elo volt... Igen akkor sem volt balance, de jobb volt a pvp...
  • aalat
    Igen, irtam, hogy nekem tobb ido megszerezni a dolgokat, de mindig vannak nalad gyengebbek, es mindig vannak nalad erosebbek.. ez sztem nem problema. az meg hogy mondjuk 25 orat jaccom egy heten, hat ez van, nem sietek, ha azt mondjak menjek sorozni, szo nelkul felkelek a gep elol es megyek.
  • aalat
    A 4 évet sztem vehetjuk tobb evnek.. es meg mindig nem unom.. ez van :)
  • daemonervosa
    Hozzam a legkozelebb a c1 es idok allnak , amikor még a diablo2 utan valami ujat latott az ember.Mai napig nfc1 volt a kedvencem ,pedig az mar csak sokadik szerverem volt.

A cpspam meg bizonyos mértékben elcsufitotta a jatekot, de sok ujat is hozott bele.(az hogy valaki nostromova,winmacroval,g11el vagy meg sorolhatnam mivel nyomja egy más kérdés mert ha nem cp akkor mas lett volna amit bottal zörget :P lenyeg ,hogy valamivel elonyt kell szerezni.)

A bottal pedig soha nem tudod felvenni a versenyt. Lehet neked Sgraded, elérheted a 80at, lehetsz hero, lehetnek epic ekszereid, csak a probléma ott van, hogy mire ezt mindet megszerzed vagy eléred, más már rég 2 szer nagyobbat lő ,2 szer tobb hpja van , etc.etc...

Egy másik nézőpontbol kozelitem meg a dolgot akkor, gyors számolással rájövök ,hogy egy bot egy heten 168 orat tud olni, egy legit player még ha kocka is ennek kb a harmadát. Tehát ez a különbség nemhogy csokkenni de még nőni is fog.

-Ott van ugyan meg egy lehetoseg, a dvp példa, csak ahhoz rengeteg penzre lesz szukseg ;>
  • Tüskés
    Ha megunom, abbahagyom.
  • solyomb
    Majd mond el ugyanezt, amikor 6-7óra/1%nál jársz, és mondjuk több éve játszol:)
  • solyomb
    Engem nem tartotok elég ütőképesnek?:( Multkor se szorakosásbol mentem le megnézni hogy ottvan e még...
    De ha van más aki segítsen hát hajrá
  • aalat
    A gazdasaggal kapcsolatban talan igazad van, en is a piacon veszem meg a 2000 csontot, ha craftolni akarok valamit, es mindenki tudja, hogy ezeket botok szedik ki. Ami megint hulyeseg, mert manorral is ugyanugy ki lehetne szedni.. Itt annyi van a hatterben, hogy az ember egy lusta, kenyelmes leny, es inkabb kitalal valamit, csak ne keljen "dolgozni".. de ezen talan nc-nek kene valtoztatni.. hadd ne en talaljam ki hogyan.
    Es mellesleg, miert nem erek a kozelebe a "legit playersegemmel" a walkerezoknek?
    Megvan mindenem, es meg is lesz mindenem, csak kicsit tobb idobe kerul a megszerzese. Nekem ezzel nincs bajom, raerek, van idom. Es nem vagyok irigy sem, hogy valaki felbotozza a karijat 80/80/80-ra, aztan meg full dinasty setben rohangal. Nekem ez nem jatek.. ezt meg tudom csinalni egy high rate serveren is.

"-szerinted hanyan jatszananak, retailen mindenfele bot nelkul?
    -milyen pvp lenne, milyen gazdasag lenne bot nelkul?"

1. Sajnos nagyon kevesen
    2. nezz meg egy c1-c2 es videot, amikor meg nem volt, vagy legalabbis sokkal kevesebb bot volt. Teljesen mas volt a pvp.. nem az szamitott, hogy be tudod-e konfigolni a progit, hogy 80% cp-nel kezdjen potikat spammelni, vagy hogy tudod-e nezni a radart meg a jatekot egyszerre, hogy be tudod-e kapcsolni az auto targetet, hogy meghallod-e a szirenat, ha rangen belul jon az enemy, hogy el tudod-e olvasni, hogy a rangen belul ert enemy milyen karakter..
    Ez mind kenyelmi dolog, ami valjuk be.. elrontja a jatekot.

• Gumbo
    Ők pofáznak hogy 5en levernek 3 embert és jön a LOL NOOB LOOLLLLL. És akkor így mondom hogy "szarakodás".
  • aalat
    Nem kell "pofazni es szarakodni"
    Vissza kell menni es kesz.. Ha olyan emberekkel jaccol, akik pofaznak es szarakodnak, akkor az nem lehet valami nagy elmeny, de ha mindenki szo nelkul csinalja a dolgat, akkor az kicsit mas. A jo tarsasag mindennel fontosabb ugy gondolom, legalabbis nekem. En a 2%/3 óra xp miatt nem unatkozom, mert jo a tarsasag akikkel csinalom.
  • daemonervosa
    Egy darabig mindenki ugy all hozza, hogy majd most o lesz a nagy legit player, csak ezzel van egy probléma : legit jatekkal a kozelebe sem fogsz soha érni a jo oreg walkernek. Lehet ,hogy ez teged zavar, vagy nem is erdekel, mondván "majd megolom oket ugy is, mivel jobban pvpzek" .Csak erdemes elgondolkodni azom, hogy miért van valker?

-szerinted hanyan jatszananak, retailen mindenfele bot nelkul?
    -milyen pvp lenne, milyen gazdasag lenne bot nelkul?

vázolom: lenne kb 5-800 player aki gyüjtogeti a materialokat, meg kraftolgat, mivel full drop csak elvétve van a piacon, materialt meg szinte senki sem arul.Az ss ára az egekben, mivel mindenki meg akarja kapni a pénzét a törpén kattintgatással elbaszott időért, amibol az kovetkezik, hogy kurvara ss nelkul fogsz olni, mert nemlesz rá pénzed.
    Aki jatszott free szerveren tudja, hogy milyen erzes C meg B gradebe olni, mikor lassan jon az S expertise.

Egyszo mint száz, a bot nélkülözhetetlen a játékban, ha botozol hanem, mindenképp rá vagy szorulva a botokra.
    ---------------

Gondolom már többen azon gondolkoznak, hogy milyen frappáns választ kanyaritsank ide, hogy meggyőzzenek az ellenkezojerol vagy csak éppen állást foglaljanak az ellentétes nézőpont oldalán.
    Inkább gyorsan leirom a válaszom nekik is:
    - NCfostnak ha akarná minden probléma nélkül kitiltaná az összes botot /nem csak walkerre értem/ , de akkor saját magával baszna csak ki.Az okait és a magyarázatát mindenki találja ki maga, szerintem nem lesz nehez.
  • TuShEe
    megvolt a reggeli jó élmény, valakinek kiesett a zariche goddardban és leölték a guardok a chban, mikor bevitte őket
  • Gumbo
    Lol na ne nevettess! Látszik nem ismersz... Én még soha a büdös kurva életben nem bsoeztam el pvp elől... Csak annak szerintem kurvára nincs értelme hogy ott vannak józsiék, akiket simán leverünk mert béna szarok, aztán az hívja a buzi haverjait szarréenchantolt S gradeben és lelő 2 lövésből úgy hogy még rá se bírok nézni. Az ilyennek nem látom értelmét. Ha túl bírok élni 3-4 lövest akkor már van értelme harcolni. Nem Bsoezok, inkább nem kerülök addig olyan helyzetbe hogy valami kis esélyem legyen és ne kapjak agyvérzést az ilyen helyzetektől.
    Valóban különbözőek vagyunk. A lassan 4,5 év alatt megváltozott a hozzállásom a dolgkhoz. Engem nem az zavar ha megölnek, hanam a vele járó pofázás és szarakodás...újra felbuffolni, leküzdeni magunkat stb.
  • aalat
    Carebear ftw..
    lvl70 kornyeken mit szamit egy halal warban? Ne nevettess...
    A subom most 72es es 55 kornyeken leptem be ebbe az allyba. A 72es skillek utan maradt 8 millio SP-m. Szerinted hanyszor halok? De mi ebben a rossz? Az enemy kozott is van alacsonyabb szintu kari.. bar sztem nem epp egy fair dolog 10 szint kulonbseggel gyilkolaszni, de ez mar mas.

Es a valaszodbol az derul ki, hogy te is csak a pvp-ert jaccol. Miert nem mesz egy high rate pvp szerverre?
    Mellesleg nemtom.. engem mindig is joerzessel toltott el az, ha az enemy nalam magasabb szintu, esetleg meg tobben is vannak, de meg tudok fektetni parat.
    Probald ki egyszer.. hogy ha radmegy egy party enemy, akkor nem bsoe, hanem olj meg annyit amennyit birsz, aztan meghalsz.. de kit erdekel? Te vagy a jobb..
    No mindegy, kulonbozoek vagyunk.
  • Gumbo
    Mondjuk ténylegjó lenne kézzel játszani. Belépnénk valami klánba, és a 70es karijainkat legankelné pár 78+ os S gradeben. Jó is az ilyen... Inkább untagged felbotozom magamat én is olyan szintre hogy érjek is valamit. Felesleges dolgokat nem szeretek csinálni.

Meg nekem már nem élvezet az, hogy 3 óra alatt fejlődök 2%ot.