A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GAthersw
    Nincsen vele semmi baj, hogy nem sietsz, de mi sietünk, nemtudom mikor volt Japó Béta, de hidd el elég sokat nyomtam már kézzel, hogy viszketésem legyen tőle. Annó nem úgy ment mint manapság, hogy 21én lettek kreálva a karik és már 72 a nagyja (bot nélkül is meglehetne de kinek van kedve zombivá válni), Kb 1 hétig tartott mire megléptük a lvl20at anno, vagy tovább, a játék akkori TOP XP helyén (AL szív) egy 3 fős partyban kaptál olyan 1-2k XP között valahol (nyílván nem lehetett megcsinálni 3 fős partyval mert akkoriban nem volt minden sarkon egy buffbox) szerinted mennyire van csömöröm az XPzéstől? Ráadásul én a botolást élvezem is, tetszik, hogy mikor visszajövök és benyomom a monitort még mindig ölnek és esetleg valami drop is volt, egyáltalán nem vágyom már a Lineage2 grindre, de egy normális, megbízható szerveren akarok játszani, ahol a feltételek mindenki számára adottak. Ha te ezzel nem értesz egyet szíved joga, de a kárörvendés az nagy geci dolog. Másrészt meg kurvára nem kell neki a spot és hányinger mikor valaki azon élvezkedik ha másokkal kibaszhat és számára semmi jó nem származik belőle, ráadásul ő se kézzel húzta a karijait, mikor végre megborult és fenyegetőzött, hogy neki több S grades tőröse is van, majd mindjárt jön a következővel... Biztos kézzel húzott még1et mert az élvezetes...

Amúgy ezt a bot/antibot dolgot hidd el ez a topik többször megélte már, mint amennyi hajszálad van, csak az arányok változtak azóta botterek/antibotterek közt (Vajh' miért??) és soha nem volt konstruktív vita, de felesleges is, mindenki úgy játszik ahogyan akar.