A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• aalat
    A gazdasaggal kapcsolatban talan igazad van, en is a piacon veszem meg a 2000 csontot, ha craftolni akarok valamit, es mindenki tudja, hogy ezeket botok szedik ki. Ami megint hulyeseg, mert manorral is ugyanugy ki lehetne szedni.. Itt annyi van a hatterben, hogy az ember egy lusta, kenyelmes leny, es inkabb kitalal valamit, csak ne keljen "dolgozni".. de ezen talan nc-nek kene valtoztatni.. hadd ne en talaljam ki hogyan.
    Es mellesleg, miert nem erek a kozelebe a "legit playersegemmel" a walkerezoknek?
    Megvan mindenem, es meg is lesz mindenem, csak kicsit tobb idobe kerul a megszerzese. Nekem ezzel nincs bajom, raerek, van idom. Es nem vagyok irigy sem, hogy valaki felbotozza a karijat 80/80/80-ra, aztan meg full dinasty setben rohangal. Nekem ez nem jatek.. ezt meg tudom csinalni egy high rate serveren is.

"-szerinted hanyan jatszananak, retailen mindenfele bot nelkul?
    -milyen pvp lenne, milyen gazdasag lenne bot nelkul?"

1. Sajnos nagyon kevesen
    2. nezz meg egy c1-c2 es videot, amikor meg nem volt, vagy legalabbis sokkal kevesebb bot volt. Teljesen mas volt a pvp.. nem az szamitott, hogy be tudod-e konfigolni a progit, hogy 80% cp-nel kezdjen potikat spammelni, vagy hogy tudod-e nezni a radart meg a jatekot egyszerre, hogy be tudod-e kapcsolni az auto targetet, hogy meghallod-e a szirenat, ha rangen belul jon az enemy, hogy el tudod-e olvasni, hogy a rangen belul ert enemy milyen karakter..
    Ez mind kenyelmi dolog, ami valjuk be.. elrontja a jatekot.