A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
aalat #74166 Még mindig nem erted meg, hogy nem sietek, van idom, nem erdekel mikor leszek 85! ha 2 ev mulva, akkor 2 ev mulva, miert faj ez nektek ennyire?
En is jarok strandra, en is bulizok, stb.. ne hidd azt, hogy en annyi ido alatt akarom elerni a dolgokat, mint az aki bottal nyomja..
Van az allyban lvl 82 MM (Wolkuz), ugyhogy meg van hova gyurni Gordi... te is low vagy :P - ezt csak azert mondtam, mert en orulok neki, hogy 77 vagyok, es nem erzem magam kicsinek, meg ha mas azt is mondja -
Az meg hogy meghalok egy m crittol.. ez van, mit tehetek ellene? Nem erdekel. En meg meg tudok olni torpet! Biztos neki is szar, hogy megoli egy sk. De ez van. En egyedul pvp-zek, vagy kis partyban az sk-val es nagyon szeretem. Jo erzes amikor 3v1 es te nyersz (neked biztos baromi uncsi, mert 3 loves es gf..) de nekem nem, mert en elszarakodok veluk akar 10 percig is, es elvezem. Ha meg mass pvp, akkor megyek a bishoppal, az is fun.