8023
  • Pharaoh
    És ha nekem nincs olyan mappám?
  • laliking
    sztem nem :D de ha azt akarod hogy elmentse a bllításokat akor kénytelen leszel "szenvedni"vele :D
  • akyyy
    FAQ
  • Scholes18
    ha jpg akkor is!
    kijelentkezés v kilépés mer nem mind1? azér ezt fáradtságos mindig megcsinálni, nem?
  • Balumann
    Akkor se menti el a beállításokat ha rámegy a start menüben a kikapcsolásba és az kapcsolja ki az MSN-t. Rákell menni az ór mellett az MSN-re hogy kikapcsolás és akkor elmenti
  • bertino
    felesleges! ki ne lődd a gépet :D
    elég ujraindítani MSNt normális kilépés után, én is mindig ugy csinálom xDD
  • akyyy
    aláírás és kép általába azért van, mert úgy létpél ki az msnből hogy nem mentette el a beállításokat....... (pl ctrlaltdel-el; vagy minyomod a gépet egyből)

de szvsz nézd meg mennyi szabad hely van a C-n.
  • laliking
    .jpg kiterjeszésű legyen nekem úgy ment.
    a másodikat passzolom de nekem is szokta cseszegetni hogy az aláírást kicseréli előzőre.
  • Scholes18
    Császtok!
    mért van az hogyha be akarom rakni más képet, azt írja hogy: "A választott kép nem érvényes képfájl"?
    másik meg hogy amikor bejelntkezek eltünnek a beállításaim ( aláírás , kép is)
    EZEK MÉRT VANNAK?
  • Balumann
    Én most kaptam szintén egy hasonló trojan-os linket, és rá is katintottam, erre kiadott nekem a NOD32 két ablakot.

Eredeti link + szöveg amit kaptam:
    ve esa vaina
    http://hometown.aol.com.au/miralafoto/foto.exe
  • EvilDevil
    a pontosítás kedvéért a trójai az egy vírusfajta!! :)

Bertino az nagy hiba!!
    Sajnos a vírusok terejdésének egyik legfőbb oka, hogy nagyon sokan nem is védekeznek ellene
  • akyyy
    msn discovery gátolhatja a bejelentkezést, mióta letöröltem, újból egyből bejelentkezik!
  • Szuperkaraj
    nekem megy, türelem, menni fog sztem
  • DEXTER92
    Annyira jó, hogy nem jelentkezik be ez az elcseszett szar
  • Petka
    Ez a fájl nem az én tárhelyemen van és nem tudom kinek jó az, hogy baszogatja a tárhelyemet. Mindenesetre elnézést, ha valami gondot okozott ez valakinek! Megpróbálok valamit intézkedni.
  • Zs0lt1
    lol, te már ide is spemmelsz? ;P
  • Ahhoj
    a pontosítás kedvééért:
    azért a trójai nem vírus
    hanem trójai :)
  • bertino
    nekem trojandownloader volt mindig a gépen :|
  • EvilDevil
    Akkor a Win32/TrojanDropper.Agent.CO trójai szerinted mi ha nem vírus?

ime a kép róla:

virus

Sürgőssen szerezz be egy NOD32-t!! de legelöször töröld le azt a fájlt a tárhelyről...
  • Laky
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Szuperkaraj
    én csak arról tudok, amikor a partnered ír a te nevedben, de úgy hallottam van olyan is amikor más valaki ír ( ez nem tuti, szal majd várd meg amíg más is válaszol ), de MSNDiscovery-vel a partnered tud a te nevedben írni magának...tulképp skizofrén effektus :P:D
  • Elvie
    olvasd el a #3523-astól a hsz-eket,de a lényeg tulajdonképpen a #3529-ben van:)
  • PLackó
    üdv.eddig nem fordult velem elő,de ma az egyik partneremet megszólította valaki (aki nem én voltam) viszont az én nevemmel,betűtipusommal el kezdett előttem beszélni a partneremmel elég csúnya dolgokat... És természetesen nem tudom elhitetni hogy nem én vagyok /nem tehetek róla.mitől van ez?hallottam már ilyesmiről de reméltem hogy velem nem történik meg.
    légyszives segítsetek,nagyon fontos lenne.
  • TRac
    Csé! Van egy JVC GR-D93 digitális miniDV kamerám,amit webakmként akarok használni. Minden programnál normálisan bejön a kép,sőt,még az msn videohangoló beállitásainál is,de mikor végértem vele,és megnézem a webkamera beállitásait,vagy webkamozok,akkor olyan mintha belenne zoomolva. Pl a hangolásnál,vagy a windowsban a monitornál van a kamera,és úgy rendesen benn vagyok meg minden. Mikor meg elinditom a webkamerázást,akkor nem fér bele a fejem a képbe,úgy bezoomolja. És nem a kamera,hanem szoftveresen. Ja és 1394 FireWire porton keresztül csinálom. HELP!
  • prezi
    nem azért mondtam mert idejét múlt, hanem ezzel a programmal akármilyen msn-ed lehet, ki tudja szedni képeket, szmájlikat és nem kell telepíteni sem. Nem is csatlakozol akkor is müködik.
  • Petka
    biztosíthatlak arról, hogy semmilyen vírus nincs azon a tárhelyen
  • akyyy
    oké, persze, nekem mind1, csak azért nem fogok egy olyan progit javasolni ami 6.2-eshez kell.... amin már eléggé eljárt az idő kereke...
    mintha egy progit ajánlanék win95höz, ami xpbe is megvan sokkal jobb változatban.
  • prezi
    persze sőt azt is fogok :)
  • akyyy
    6.2-est használsz?:S
  • prezi
    én MSN Crawler-t használok, ez egy különálló program, nem kell feltelepíteni így én is 6.2es msnnel tudok képeket és szmájlikat menteni :)
  • akyyy
    betettem a faqba ezt a kérdést ésa választ.
    Le lehet e lopni valamelyik partneren képét?

A discovery, vagy stuffplugin támogatja ezt. Stuffpluginnal /xstealdp parancsal, discoverynél csak megnyomjuk az ALT-ot. A képek csak kis méretűek lesznek. Stuffpluginnal a /xcedpstealer parancsal le is lehet menteni. Animált képeket nem lehet ellopni.
  • EvilDevil
    cseszdmeg petka... a gtahacksite linkedről csak 2 vírus próbált meg felmászni a gépemre... te tenyészted a vírusokat?
  • geri15
    én betettem azt amit Petka linkelt, és nem átlátszó
  • Aquir
    nesztek, aszittem hogy valamiért nem lehet megcsinálni, aztán megnyugodtam hogy csak te nem tudtad =)

ezt jó betenni MSN-be! => :)

(természetesen átlátszó a smiley)
  • geri15
    óóó köszi műxik :DDDD megcsinálnád a másikkal is? :PP

PCPHEEU: Stuff Plugin, FAQban van hozzá link
  • PCPHEEU
    Lehet hogy már kérdezték de le lehet valahogyan tölteni a másiknak a megjelenítendő képét?
  • Petka

Fehér hátteret nem tudtam kiszedni, úgyhogy :CC... Kellemes ünnepeket!
  • geri15
    akkor linkeld már be plz a képet ide :DDD mer én nem tudom megcsinálni :(

akyyy: megteszi :D:A:Dass:AD:Dsas
  • akyyy

ez nem jó?:D
  • Petka
    én már régóta használom a -t msn-en :DD