8023
-
És ha nekem nincs olyan mappám? -
laliking #4242 sztem nem :D de ha azt akarod hogy elmentse a bllításokat akor kénytelen leszel "szenvedni"vele :D -
FAQ -
ha jpg akkor is!
kijelentkezés v kilépés mer nem mind1? azér ezt fáradtságos mindig megcsinálni, nem? -
Akkor se menti el a beállításokat ha rámegy a start menüben a kikapcsolásba és az kapcsolja ki az MSN-t. Rákell menni az ór mellett az MSN-re hogy kikapcsolás és akkor elmenti -
felesleges! ki ne lődd a gépet :D
elég ujraindítani MSNt normális kilépés után, én is mindig ugy csinálom xDD -
aláírás és kép általába azért van, mert úgy létpél ki az msnből hogy nem mentette el a beállításokat....... (pl ctrlaltdel-el; vagy minyomod a gépet egyből)
de szvsz nézd meg mennyi szabad hely van a C-n. -
laliking #4235 .jpg kiterjeszésű legyen nekem úgy ment.
a másodikat passzolom de nekem is szokta cseszegetni hogy az aláírást kicseréli előzőre. -
Császtok!
mért van az hogyha be akarom rakni más képet, azt írja hogy: "A választott kép nem érvényes képfájl"?
másik meg hogy amikor bejelntkezek eltünnek a beállításaim ( aláírás , kép is)
EZEK MÉRT VANNAK? -
Én most kaptam szintén egy hasonló trojan-os linket, és rá is katintottam, erre kiadott nekem a NOD32 két ablakot.
Eredeti link + szöveg amit kaptam:
ve esa vaina
http://hometown.aol.com.au/miralafoto/foto.exe -
a pontosítás kedvéért a trójai az egy vírusfajta!! :)
Bertino az nagy hiba!!
Sajnos a vírusok terejdésének egyik legfőbb oka, hogy nagyon sokan nem is védekeznek ellene
-
msn discovery gátolhatja a bejelentkezést, mióta letöröltem, újból egyből bejelentkezik! -
Szuperkaraj #4230 nekem megy, türelem, menni fog sztem -
Annyira jó, hogy nem jelentkezik be ez az elcseszett szar
-
Ez a fájl nem az én tárhelyemen van és nem tudom kinek jó az, hogy baszogatja a tárhelyemet. Mindenesetre elnézést, ha valami gondot okozott ez valakinek! Megpróbálok valamit intézkedni. -
lol, te már ide is spemmelsz? ;P -
a pontosítás kedvééért:
azért a trójai nem vírus
hanem trójai :) -
nekem trojandownloader volt mindig a gépen :| -
Akkor a Win32/TrojanDropper.Agent.CO trójai szerinted mi ha nem vírus?
ime a kép róla:
virus
Sürgőssen szerezz be egy NOD32-t!! de legelöször töröld le azt a fájlt a tárhelyről... -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Szuperkaraj #4222 én csak arról tudok, amikor a partnered ír a te nevedben, de úgy hallottam van olyan is amikor más valaki ír ( ez nem tuti, szal majd várd meg amíg más is válaszol ), de MSNDiscovery-vel a partnered tud a te nevedben írni magának...tulképp skizofrén effektus :P:D -
olvasd el a #3523-astól a hsz-eket,de a lényeg tulajdonképpen a #3529-ben van:) -
üdv.eddig nem fordult velem elő,de ma az egyik partneremet megszólította valaki (aki nem én voltam) viszont az én nevemmel,betűtipusommal el kezdett előttem beszélni a partneremmel elég csúnya dolgokat... És természetesen nem tudom elhitetni hogy nem én vagyok /nem tehetek róla.mitől van ez?hallottam már ilyesmiről de reméltem hogy velem nem történik meg.
légyszives segítsetek,nagyon fontos lenne. -
TRac #4219 Csé! Van egy JVC GR-D93 digitális miniDV kamerám,amit webakmként akarok használni. Minden programnál normálisan bejön a kép,sőt,még az msn videohangoló beállitásainál is,de mikor végértem vele,és megnézem a webkamera beállitásait,vagy webkamozok,akkor olyan mintha belenne zoomolva. Pl a hangolásnál,vagy a windowsban a monitornál van a kamera,és úgy rendesen benn vagyok meg minden. Mikor meg elinditom a webkamerázást,akkor nem fér bele a fejem a képbe,úgy bezoomolja. És nem a kamera,hanem szoftveresen. Ja és 1394 FireWire porton keresztül csinálom. HELP! -
nem azért mondtam mert idejét múlt, hanem ezzel a programmal akármilyen msn-ed lehet, ki tudja szedni képeket, szmájlikat és nem kell telepíteni sem. Nem is csatlakozol akkor is müködik. -
biztosíthatlak arról, hogy semmilyen vírus nincs azon a tárhelyen -
oké, persze, nekem mind1, csak azért nem fogok egy olyan progit javasolni ami 6.2-eshez kell.... amin már eléggé eljárt az idő kereke...
mintha egy progit ajánlanék win95höz, ami xpbe is megvan sokkal jobb változatban. -
persze sőt azt is fogok :) -
6.2-est használsz?:S -
én MSN Crawler-t használok, ez egy különálló program, nem kell feltelepíteni így én is 6.2es msnnel tudok képeket és szmájlikat menteni :) -
betettem a faqba ezt a kérdést ésa választ.
Le lehet e lopni valamelyik partneren képét?
A discovery, vagy stuffplugin támogatja ezt. Stuffpluginnal /xstealdp parancsal, discoverynél csak megnyomjuk az ALT-ot. A képek csak kis méretűek lesznek. Stuffpluginnal a /xcedpstealer parancsal le is lehet menteni. Animált képeket nem lehet ellopni.
-
cseszdmeg petka... a gtahacksite linkedről csak 2 vírus próbált meg felmászni a gépemre... te tenyészted a vírusokat? 
-
én betettem azt amit Petka linkelt, és nem átlátszó -
nesztek, aszittem hogy valamiért nem lehet megcsinálni, aztán megnyugodtam hogy csak te nem tudtad =)
ezt jó betenni MSN-be! =>:)
(természetesen átlátszó a smiley) -
óóó köszi műxik :DDDD megcsinálnád a másikkal is? :PP
PCPHEEU: Stuff Plugin, FAQban van hozzá link -
PCPHEEU #4207 Lehet hogy már kérdezték de le lehet valahogyan tölteni a másiknak a megjelenítendő képét? -
Fehér hátteret nem tudtam kiszedni, úgyhogy :CC... Kellemes ünnepeket!
-
akkor linkeld már be plz a képet ide :DDD mer én nem tudom megcsinálni :(
akyyy: megteszi :D:A:Dass:AD:Dsas -
ez nem jó?:D -
én már régóta használom a
-t msn-en :DD
:)