8023
-
Szmájli projekt indul!! :D
Aki meg tudja csinálni hogy rendesen látszódjon (torzítás, és képhiba nélkül) ezt a két szmájlit MSN-be (
;
) az kap tőlem 12 db szaloncukrot :DDDDdAADDAd
-
-
-
Neked is,no meg persze mindenki másnak is! -
Szuperkaraj #4194 Kellemes Ünnepeket és Boldog Karácsonyt emberek! :D -
de most letöltöttem sikeresen
-
én is tettem fel sok plust, és használtam is, és tudom, hogy nem szabad a szponzort engedni, de most így történt de tényleg nem engedte, hogy tovább menjek amig nem pipáltam be, mert először azt pipáltam, hogy nem kell a sponzor. Én sem értem. -
Utánanéztem és csak microsoft-aláírással lehet még ilyeneket csinálni a vírusokra hivatkozva... -
msn MOODS & WINKs-be van pár animált kép meg kacsintás, és azzal lehet csak ilyet keresni. állítlag van hozzá valamiprogi amivel lehet ilyet csinálni hozzá, és akkor csinálhatunk egyedit, de hát, senki se nagoyn ért hozzá -
az animált msn kép engem is érdekelne -
milyen konvertálásra gondolsz?
valahogy biztos lehet, de érteni kell hozzá a Flash animációkhoz, meg még elég sok dologhoz, és ugy talán lehet.... -
Ronny #4186 hi
lehetséges GIF mozgóképet berakni avatarnak(mondjuk konvertálással)? -
Szuperkaraj #4185 azt nem muszáj feltenni, mármint a szponzort, lehet anélkül is :) -
hát ez érdekes :)
én eddig akárhány Plust telepítettem mindnél ott volt a pipa, hogy a szponzort ne rakja fel :) -
azt nem muszáj, nálam pl nincsen:) -
már kipucoltuk :)) -
most mit csináljak, minden sz@r bejön a gépembe, letöltöttem ezt a plus-t:((
Persze a szponzort muszáj volt bepipálnom, másképp nem akart telepíteni:( -
Szuperkaraj #4180 :D -
ó, hogy az a... :D -
Szuperkaraj #4178 thx, de most megelőztek :) #4151 -
-
Nalam mindig belep, asszem tegnap elott volt egy olyan, hogy a 'regi' msn hasznalokat nem engedte be, aztan neztem nagyokat, hogy 155/10 ember ha fent volt :D -
De én kb. olyan 70* klikkeltem a bejelentkezés gombra... Már megúntam. -
nálam se mindig lép be, nem tudom miért. megoldás: többöször kell klikkelni a bejelentkezés gombra:) -
5* re-installra csak sikerült. Azért kösz.
-
Lehet egy kérdésem?
Próbálom a lehető legkultúráltabban elmondani.
MI A TÖKÖMÉRT NEM AKAR SOHA BELÉPNI AZ MSN MESSENGER 7.5?!?!
Semmit nem ír ki, csak próbál bejelentkezni aztán nem.
Kétszer újratelepítettem és semmi.
A Windows messenger meg simán belép.
-
ööö..lehet hogy 1-2 szó különbözött 
-
tennap 4 után nem tudtam bejelentkezni: "The .NET Messenger Service was unavailable for a just short moment today" -
lol ez a mess.beről vasn, majd mást fog írni?
-
tegnap nekem is ugyanezt írta... -
amúgy minden nap amikor elindítom az msn-t, először nem mutatja a szineket a nevemben, csak a színkódokat, de végülis nyomok 1 alttabot és már jó is lesz, de azér mégis már unom. neketek nem volt ilyen problémátok? -
tegnapi müködésre meg ezt írja:
NET Messenger Service hiccup
.NET Messenger Service hiccup
dwergs says:
The .NET Messenger Service was unavailable for a just short moment today, which resulted in automatic disconnects all over the world. All systems seem to be go at the time of writing.
Totally unrelated but possibly in your benefit, we found an alternative way to score a £5 gift voucher for Firebox. Last week, we already told you about this secret link, but you can also get a free gift voucher by signing up at the bottom of the MSN Perfect Christmas Countdown Calendar page. For other cool Christmas gifts (or ideas what to spend your cash on), take a look at the Messer's Wishlist.
-
thx, amúgy messen olvaasgattam, van eg yujabb fajta msn 7.5, már nemtom hanyas, de mr ujabb a 311-nél. de csak 3 nyelven jött ki:( -
Az hogy az csak bétateszterek használhatják, így a kérdésedben ott a válasz: NINCS RÁ JOGOD 

[apro](néhány izbasz progival működésre lehet bírni, de én azzal nem foglalkozok, félek hogy tele van kémprogival) -
Skacok...
erre fele még nem nagyon irogattam de lenne 1 kis problémám :)
nem tudok bejelentkezni az MSN8beta-val mert azt mondja hogy nincs rá jogom. pedig elvileg minden okés. megerősített az emailcímem meg minden...
mi lehet a gond? -
hát akkor nyissál, ha annyira hiányolod :) -
lassan nyitni lehet egy "Neked megy az MSN?" topikot bazmeg -
de, ok(koppkoppkopp) jó megint :) -
most, hogy fent van uj plus... most megint nem akar -
nekem is... de plus nélkül, ez gondolkodóba ejtett