MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem biztos hogy pont ide vonatkozik de azért :
msn en fogadok egy fájlt (általában avi-nál fordul elõ) majd amiko rmegérkezik és megnyitnám a mocsok vinfos kölzi velem hogy blokkolta a fájl elérését mert úg ygondolja hogy kárt tehet a gépben. minden kérdés nélkül teljesen eltünteti/törli a file-t
tûzfalban msn engedélyezve van semmi más ilyen jellegû program nem fut
ötlet?
köszi
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
GixEr: mondasz vmit, majd megnézem hátha lehet vmire használni
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
<#idiota>#idiota>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nalatok??
Én hülye meg azthittem én basztam valamit el a gépemen,szétcsesztem a regisztrit újraraktam a gépem...
Na mind1
Elég érdekes ebben a pillanatban 😄DD De azért a szolgáltatás állapotánál azt írja h minden rendszer stabilan mûködök, marhára 😄DD
Nekem az msn szakítja meg a netemet! Olyan 5-6 óra aktív netezés után megszakad a net... Tegnap kikapcsoltam, egész na nem volt bekapcsolva... És hoppá... Nem szakadt meg a net! De most is msn szakította meg! És nekem se megy! Nézzétek csak meg a messenger.msn.com oldalt 😄
Idáig fenn voltam de akivel beszéltem azt mondta, hogy úgy írja ki neki mintha fenn sem lennék. Lejöttem és felakartam menni újra de már nem engedett sehogy sem 😞(
Nemtod mi volt az?Hátha mûxik!
Tök szar lenne ha nem mûködik:'(
Régen haverom adott egy olyan progit amivel olyan dolgokat lehet csinálni,hogy pl én írok egy szöveget és annak teszi be mintha a partnerem írná,megmég volt benne millió 1 lehetõség!
Valaki nemtudja a progi nevét?
Elõre is köszi a segítséget! Sziasztok!
Vendy