MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
azt hogy tudom megcsinálni hogy amikor nemvok fenn akkor amit írnak az a mobilomra jöjjön???
a mirceshez, meg nemtom hogyan müxik, de már ki lett próbálva
További jó napot! 😉
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ez müxik is?
Mer kiprobáltam beirtam mindent (név,jelszo),és nem kapcsolodik mégse tüzfal minimumra van már véve.
(* /sockwrite: 'msn' not connected (line 144, msn.mrc))
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az lenne a problémám, leszedtem a legújabb MSN Messenger 7.5-t.
De nem enged belépni , vmi olyasmire támaszkodik, hogy a partnerek nem elérhetõek.
Ez miért van ? Tuti volt már valakinek kérlek segítsetek.
Mert a MSN a lételelem! 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
<#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
MSN---Az akik tiltakoznak a CSirkkék behozatala ellen az tegyék a nevük elé (CS) és ezzel megakadályozzuk a külföldi CSirkék inportálását és elkerüljük a Madárinfluenza veszélyt EZ MÁR NEM VICC
:CCCCCCCCC
aki tudja hogy lehet az msn exploreben berakni képet ami nincs benne alapból (pl sakk, gumikacsa) az írja má le hogy kell mert ott sajna nincs ilyen lehetõség hogy saját képek tallózása :-( szval plz help!!!
thx
http://mlp.jedimark.co.uk/
itt egy kép is:

Mivel nincs sok tapasztalatom etéren, szeretném megkérdezni hogy kábelnettel müködik e az msm-en keresztül a beszélgetés?
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
én arra is gondoltam hogy kéne egy banner a linksor fölé, és azon villoga persze normálisan hogy FAQ, vagy mittudomén..
mert az igazat megvallva eléggé elbújik 3 másik link között, kék háttérrel a kék MSNFAQ felirat
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
sebaj ha már 10 embernek segítettem azzal h megvan akkor megérte
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ezt most leltemhttp://www.netchatforum.hu/msn/msn.php
ZsirosKenyer @ work
monnyatok egy olyan msn klienst amit telepítés nélkül is lehet használni(a web messengeren kívül) - tehét nem webes alapú kellene
ZsirosKenyer @ work