8023
-
nekem olyan is van, hogy a másiknak én nem vagyok bent és beszélgetek vele... előfordul néha -
Úgy kaptam egy üzenetet valakitől,hogy rejtve voltam kapcsolódava
az,hogy? -
az eg vilagon semmi nem volt fent, meg csak 1 msn plus sem
egyebkent lehet baromsag, de lehet koze hozza valamilyen kulso program uninstalljanak? gondolok itt arra, hogy most toroltem le a heroes3-t, es az ugye vmi microsoft zone nevu cuccot is dobalgat a gepre, lehet akarmi koze hozza szted ? -
leszedtél mindnent ami az msnel kapcsolatos (péugin, disvorey, stb...)?
lehet az okozza ezt, ha nem akkor pasz:S -
valaki nem talalkozott meg olyannal, hogy egyik pillanatrol a masikra az msn nem hajlando tobbet megjeleniteni a partnereket, es lefagy rogton indulasnal ?!
akarmilyen registry, filetorolgetesnel, ujratelepitesnel igy marad :
itt lefagy -
Szuperkaraj #4278 tudom, ez nekem is így van, szó sincs a Plus letörléséről, csak vmiért nem indul el neki az msn -
pff... másik is annak fogja jelezni... ezt leirták nem is olyan nagyon régen egy cikkben... nem vírus és nem is spyware, nem kell letörölni... nekem mióta van, azóta azzal fut az MSN, szal no para, én vagyok a biztosíték... -
Szuperkaraj #4276 a Microsoft Antispyware kémproginak jelzi, sztem futtass vmi másik vírus/spyware írtót is
hajrá -
Nah halljátok kib*ott érdekes egy sz*r ez a sz*r!
Letöröltem a Plus!-t, lehet hogy feleslegesen, de szerintem nem. Ugyanis utána Microsoft AntiSpywarerrel töröltem minden kémprogit, és be tudtam jelentkezni. Amúgy kifejezetten MSN Plus! vírust írt ki amúgy az MS A.Spyware.
Na mindegy, legfeljebb nem lesz Plusom :( -
jah, ok bocs :-))) -
Szuperkaraj #4273 majd lesz frissítve ha olyan fontos, mér, mi hiányzik belőle? ( információtgyűjtök a FAQ szerkesztőinek :D ) -
nem olyan rég.......de szvsz újat kéne csinálni
-
Mikor frissítettétek a FAQ-t utoljára? :D -
Szuperkaraj #4270 szerintem szedd le, virusscan, és utána tedd fel, de lehet elég ha csak simán újrateszed -
MSN discovery soha nem is látta a gépemet, ha az az a program, amire gondolok. MSN Plus volt felrakva /töröltem/, de most se jelentkezik be. Szerintetek megéri újra rakni az msn-t?? -
Szuperkaraj #4268 öm...DC-ről talán, de nemvagyok otthon a száundpekkekben -
laliking #4267 Honnan lehet letöltenimagyar sound packokat? -
Szuperkaraj #4266 ömm..úgy látom, ahogy csökkent a FAQ elolvasására buzdító szöveg, úgy csökken maga a FAQ "népszerűsége" is
-
Szuperkaraj #4265 nalátod, ott a pont, grat :D -
laliking #4264 faq-ban le van írva hogy nem tudnak olyanról. -
sziasztok, valahogy meg lehet nézni, hogy msn-en ki tiltott le?
olyan progit már találtam, ahol azt lehetett megnézni, ki törölt a contactlist-ből, de hogy ki tiltott le, azt nem.
kösz. -
laliking #4262 és akkor mi van hogyha már régebben rákattintott és most az ő címe küldözget ilyeneket.
jahh hát vírusírtó :D -
Szuperkaraj #4261 ne kattints rá lol :D -
Szuperkaraj #4260 hátöö...akkor az lehet hogy a Stuffplug verziód nem kompatibilis vagy a Plus!-oddal, vagy magával az msn verzióddal, és amíg ezen nem változtatsz, addig nem fogod tudni használni ezt a funkciót, szal szerintem próbálj meg egyel régebbi verziót Plusból is, meg msn-ből is, hátha úgy jólesz...de nem biztos, csak egy tipp -
valaki tud ajánlani valamit erre az MSN-en terjedő linkelős vírus-ra, mert sztem sokaknak szüksége van rá? 
-
laliking #4258 pont az kéne hogy kezelje a lapfüleket :D -
talán maga a discovery :DDDD -
Feltettem az msn discovery-t és utána az msn nem akart sehogyse bejelentkezni, ha uninstalláltam akkor megjavult az msn. Mi lehet a baja? -
Szuperkaraj #4255 kikapcsolni a lapfülek szerkesztését, a Stuffplugban -
laliking #4254 Nekem a köv. lenne a kérdésem:
Msn Mess. 7.5-öm van plus!-al. feltettem a magyar Stuf plugint és amikor újraindítom a gépet ízt írja ki:
Hiba a következő(k) betöltése közben:
-lapfülek
Ilyenkor mit lehet tenni? -
Megvan, csak véletlenül itt néztem:
c:\Documents and Settings\nevem\Local Settings\Application Data\Microsoft\
-
mostmár jó -
jaa oki
-
Az Application Data az általába rejtett könyvtár szokott lenni, így sincs meg? -
Ha firefox-ot használsz a jobb alsó sarokban engedélyezd a felugró avlakokat az sg-ről. -
http://msnfaq.rotfl.hu/ -
xD ...semmi sem történik
Akármire kattintok, akár MSN FAQ, MSN állapot-ellenőrzés, JavaMessenger, Mess.be,semmi nem történik -
fölül az MSN FAQ-ra kattints -
én is azt mondtam
-
én ha rákattintom a FAQ-ra nem történik semmi