8023
  • XRV
    Még mindég nem tudod megnézni? Hm hm én most néztem meg FF fel és okés volt.

2 dolgot tégy, sztem az első lesz a jó.

1, Felugró ablakot itt engedélyzd.

2, várd meg míg hazaérek
  • ffxi
    Hogyan lehet tagokat törölni webmessenger-ben?

THX!!

• akyyy
    ha van pluissaa, kérd meg h írjabe ezt (!IP)
  • Daffy
    Sziasztok

Erdeklodnek hogy letezik-e msnhez olyan beepulo modul ami megmutatja egy bejelentkezett illeto IP cimet ahonnan a bejelentkezest megtette?Magyarul ha valaki bejelentkezik megtudom e nezni ezt milyen IP cimrol tette.Kerdezem ezt azert mert valaki poenkodik a loginommal es jo lenne tudni Magyarorszagrol unatkozik valaki vagy itt a kornyekemen(new jersey).
    A valaszokat elore is koszonom
  • desigo
    jók nagyon!!
  • totya24
    nah..megint alkottam... Ravasz az agy és a két füstölgő puskacső filmből kivágott hangok: ravasz.plp
    ...használjátok egészséggel...
  • akyyy
    :DDD
  • shevy
    Ákombákom erre nem is gondoltam, azóta nem jött fel, de szerintem igazad van :)
  • akyyy
    1a szponzorprogit ne tedd fel!
    2 nem virusos nem kémprogis, be fogsz tudni jelentkezni
  • bertino
    ^^ NEHOGY feltedd
  • DEXTER92
    Megint felrakom a Plust, de előbb megkérdezem:
    1. A szponzort engedélyezzem vagy ne?
    2. Vírusos, esetleg kémprogis? Megint nem fog bejelentkezni?
  • akyyy
    szólj az illetőnek, vegye le a hangerőt, vagy használjon füllhallgatót:) nos?
  • shevy
    miért van az hogy hallom magam amikor hangbeszélgetést folytatok?
    más progival nem hallom magam
  • totya24
    A mess.be-n érdemes az ilyen dolgokat keresgélni..ott minden megvan..

Újlátom, a hangokkal kapcsolatos ötletemre senki nem reagált..sebaj, azért majd csinálok egy oldalt, ahol összegyűjtöm a dolgokat..:)
  • Extraboy
    Ah! koszi szepen, nekem is jol jott!
  • xxdani
    áhh pont ez kell köszi
  • Extraboy
    google-ba beirod... "download MSN discovery"
  • akyyy
    előtted írják :O
  • jumuki
    hello! tudja valaki, hogy hol lehet letölteni a discovery programot?
  • Sheva
    ez mire jó?
  • Peugeot
    mennyi partnerem lehet max msn-en ?
  • KaBuTo666
    senki nemtudja hogy mi a baj az én msn-nek?
    most állandóan hibaelháritást ir ki...valami kulcsfontosságú portok kellenek...elöbb még ment aztán ujratettem és megint nemegy...
  • Amse
    trillian rulz.thx
    nem az volt a bajom, hogy nem tudok telepíteni, mert azt tudok, csak nekem nem tetszik az msn progi.trilliant viszont nagyon bejön.
    sokkal jobb, hogy ha több emberrel beszélek azt is egy ablakban figyelhetem külön fülekkel váltva az emberek közt.
    még1x thx!
  • totya24
    Esetleg egy külső programmal..pl advanced wma/mp3 recorder -rel. Én ezt használom netrádiókhoz meg miegymáshoz és telsejen jó..arról nem is beszélve, hogy egyből tömöríti (cracket meg könnyű szerezni hozzá:))
  • Idegroncs
    Hello.. a #4608 as kérdésre a válasz volt a #4610.. asszem.. Le is szedtem a cuccot de hogyan kell használni??? Légyszi vki mondja már el
  • akyyy
    amit pbas írt mind jó, bár sztem aletöbbet telepíteni kell. amire te goondolsz az a www.e-messenger.net lesz. ez azért jó mert van mobilos része is, én ezen szoktma mobilról feljönni:)
  • pbes
    Ha nem tudsz telepíteni, akkor ezeket sem fogod tudni használni, de hátha:
    Miranda IM
    Gaim
    Gaim hivatalos honlap
    Trillian
    De ha csak a Java miatt nem jó a Java Messenger, akkor használhatod még a Web Messengert, ez nem javas.
  • Amse
    hi!

létezik olyan program amivel be tudok jelentkezni msn-re msn messenger nélkül?
    mármint nem szeretném feltenni melóban az msn-t, de szeretnék beszélgetni pár emberrel.valami gyszerűbb progi kéne.olyasmi mint a java messanger, de nem webes.

ha van akkor légyszi írjatok.
    thx

(oprendszer:win2000)
  • fistin
    nem, már vki mondta, de nemnem!

német fórumon megtaláltam!

Start/Futtatás/regsvr32 MSXML3.dll

80072ee6 hibaüzenetre
  • geri15
    rencerdátumot nézd meg, az soxor gond
  • fistin
    jajajajjaa, nekem is szokott ilyen lenni!

++++MÉG MINDIG NAGYON NAGYON ÓRIÁSI PROBLÉMÁM:
    msn 7.5 nem jelentkezik be... vhol már belinkeltem egy képet, mindig azt írja ki... 7.0 meg bejelentkezik! pedig egyik napról a másikra kúródott el a 7.5... és nemtom mér!
  • xxdani
    A mikrofonos beszélgetést fel lehet valahogy venni ? azon kívül hogy a mikit tartsam a hangfalhoz van valakinek más ötlete.
  • geri15
    nemzavar
  • Salty
    Helló, az a gond, hogy néha a partnereim amikor beszélek velük, a "nem elérhető állapotot" látják rajtam, én meg ezen csodálkozom, néha meg én látom egyes partnereken, ez mitől lehet?
  • bertino
    ma küldött nekem mailt az MSN, hogy "Windows Live is here!" :_ ))
    ki lehet próbálni a próbaszolgáltatásokat... még nem néztem meg
  • totya24
    innen
    örülök, hogy nem vagy a partnerlistámon :/
  • kirol
    FAQ -ban van: Stuffpluginnal a /xcedpstealer parancsal le is lehet menteni a képet.

De akkor nekem miért nem menti le? Nincs semmi olyan ,hogy save as stb. Csak berakja a többi kicsi választható képhez, de nem tudom nagyban megnézni. Miért?
  • Idegroncs
    Hi all.. Megtudná vki mondani h honnan tudom letölteni az "imitate" szivatós progit? :) Köszi :)
  • bertino
    sokat ittál te már mára

bár a FAQ se dísznek van hozzátéve, hogy nekem még mindig nem jön be, de ez ne zavarjon titeket
  • geri15
    dejó lenne ha vennétek és elolvasnátok azta kurva faq-ot