MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérlek segítsetek! Letöltöttem ilyen Smiley Central nevû cumót amibe vannak ilyen aranyos kis mozgó figurák de amikor beakarom tenni valamelyiket akkor csak a szmájli nevét rakja be 😞 miért?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nincs valami leírás hogy milyen újdonságok lesznek az MSN Messenger 8-ba (a állítólagos gyors fájlküldésen kívül)?
rossz domain nevet adtam meg <#idiota>#idiota>
azért köszi <#idiota>#idiota>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
beírtam a felhasználó nevem, a jelszavam (többször is), de nem fogadta el...
help!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Miert nem mindjart monitort veszel? lehet, hogy abban van ez a hibauzenet ablak es amit veszel ujonnan abban nem lesz...
Amugy Service problemanak latszik amit nekem sem sikerult eddig megtalalni, de egy ido utan magatol helyreall. Ha visszaolvasnal akkor latnad, hogy visszamenoleg 2 hetig ezen folyt leginkabb a diskurzus.
:3
egy windows reinstall, vagy egy vírusírtó megoldj/hatja/ a problémát!
A keresett lap nem kérhetõ le.
--------------------------------------------------------------------------------
Tegye a következõt:
Nyissa meg a www.microsoft.com honlapot, majd keresse meg a szükséges információkkal kapcsolatos hivatkozásokat.
Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon késõbb.
Kattintson a Keresés gombra, ha információkat szeretne keresni az interneten.
A kapcsolódó helyek listáját is megtekintheti.
501/505-ös hiba - Nincs megvalósítva vagy nincs támogatva
Internet Explorer
Ilyenkor mit csináljak??
tudod görgetsz lefele, kiolvasod a betûket, aztán a szavakat, és végül a mondtatokat. Ha ez megvolt akkor elküldöd elemzésre, és ha elég magas verziójú agyad van akkor kiköpi a megoldást <#gonosz1>#gonosz1>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Ha feltelepítem az MSN Massenger 8 (beta) progit, akkor miért nem engedbe a 7-nel müködõ passeportal?
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
nem véletlenûl van rendszergazda-user bejelentkezés...
az öcsémet le keleltt tiltani mindenféle dologról...
senki nem tapasztalt még ilyen hibát ?
B.I.T.C.H - Beautiful, Intellidgent, Talented, Cute, Humorous!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
egy kérdés...
miért van az h ha a gépen rendszergazda jelszóval vagyok bejelentkezve akkor vannak msn megjelenító képek...
de ha nem rendszergazdaként akkor nem tudok betenni semmilyen képet..
mitõl van ez.... ????
B.I.T.C.H - Beautiful, Intellidgent, Talented, Cute, Humorous!
For further support: [email protected]
Thanks <#smile>#smile>