8023
-
nem tul valószínű, hogy bezárja kapuit,
szerintem -
Sam16 #4844 ezt hogy érted nem iagz? -
wtf -
Sam16 #4842 Hi azt szeretném megkérdezni hogy ki mit tud arrol hogy az MSN bezárja kapuit? hogy van ez? iagaz vagy nem iagaz? nem tom valaki tudja hogy igaz-e????
Plz mondja meg valaki
thx -
pbes #4841 Nekem routeren van, semmit nem kellett beállítanom, pár hete volt olyan gondom, hogy nem jelentkezett be egyáltalán, miután a sima felhasználónév/jelszavas ADSL helyett átállítottam, hogy a helyi hálóra kapcsolódjon a gép (végülis itt sem kellett változtatni semmit, csak nem kapcsolódtam ADSL-re, mert a router már megtette) és a router kapcsolódik az ADSL-re, azt írta, hogy az alapértelmezett átjáróval van gond, ami persze nem igaz, mert minden más ment. Végül kiderült, hogy a 7.5.0319-es (ebben nemvagyok biztos, 1-2 oldallal hátrébb megtalálod a pontos verziót és a hiba leírását) MSN hibás, leszedtem és visszaraktam a 7.0.0813-at, mert 7.5ösből nem volt frissebb magyar verzió, akkor még csak angolul volt elérhető a 7.5.0322-es javítás.
Ha viszont kapcsolódik, de ha nincs forgalom, ledob, akkor valószínűleg a routered van rosszul beállítva, nézd meg a beállításait (általában böngészővel lehet elérni, nézd meg a kézikönyvét, hogy mi az IP címe, rendszerint 10.0.0.1, 192.168.0.1, 192.168.1.1, stb szokott lenni, azt írd be a böngésző címsorába és ha minden jól megy a router beállítóoldala jelenik meg, a felhasználónév/jelszó páros is a kézikönyvében van) és valószínűleg a pppoe kapcsolata nem állandóra van állítva, könnyű megtalálni, de a leírásban biztos ott lesz a válasz. -
jó, de most, hogy mindenki ezentul ezt használja visszatérhetnénk a reális MSNhez, mert ez a szemüvegesdi kezd uncsi lenni, köszi 
-
Jefferson #4839 Vedd fel a szemüveged Pro 3.7 ez a progi nekem megvan majd megkeresem aztán felnyomom valahova, sztem nagy állat és még kezeni is könnyű -
"Vedd fel a szemüveged Pro 3.7"
-
...végülis elvileg lehetséges... egy képet rányom a webcam-tól szedett képre és voilá.:D -
mert jó lenne ha lenne... -
Szuperkaraj #4835 mer nemtom ki mondta neked, de az vagy hazudik, vagy nagyon át akar baszni :D -
Szuperkaraj #4834 hol hallotál ilyenről? :S -
vg #4833 Szerinted létezik ilyen "progi"? Gondolkozzál már egy kicsit, te szerencsétlen... -
de:
Vedd fel a szemüveged Pro 3.7
és Viselj koronát 2 -
hm matiz #4831 Sziasztok nemn tudja valki,hogy melyik az a progi amivel msn-en a wideo beszélgetésnél. Lehet olyan dolgokat csinálni mintha szemüvegem lenne vagy koronát viselnék stb. Elöre is köszi.
-
dátum/idő be van állítva? -
semmi, van aki unatkozik.. -
Carti19 #4828 Kérdezném hogy miezaz email ami terjeng msnes címeken??? Mármint hogy megszűnik a messenger meg hasonló... -
értem, és erre tuti nincs valami megoldás? -
Hellosztok.
Pls valaki segítsen már!
STLAB routerem van,és ha ha bekapcsolom az msn-t, s nem használom kb. 5 percig, akkor ledob a netről.
Van akinek ilyen routere van,mert jó lenne tudnia belső beállítását, mert már *** kivan, hogy nem tudom használni az msn-t. Vagy valaki nem tudja mit lehet ilyenkor csinálni?
Már mindennel próbálkoztam.
Előre is kössz a válaszokat!
-
van windows messenger, de azzal 99% hogy nincs összefüggésbe, mivel egyrészt nem indul el automatikusan, másrészt csak 2 gépen van meghülyülve az msn, a 3. gépen egyből bekonnektál.
egy jótanács, hagyd akkor tovább az msn. nálam is változó. msn elindul, aztán óra melett ikon az olyan mintha bekonnektált volna, viszont maga az msn ablak le van fagyva. eltelik néhány perc, a fagyott ablak(maga za msn) megjavul, és kiírja, hogy nem tudott bekonnektáln, hagyom hogy megint próbáljon bekonnektálni, és utána egyből jó. na most itt a lényeg, hogy meddig fagy az msn. ez van mikor 3 perc, van mikor 6-8. én általában akkor zoktam elindítani, mikor vagy sz*rni megyek, vagy kaját csinálni. mire visszajövök az esetek 80%-ában már jó. -
kerio tüzfalat vagy mit használ, s nincs sp2-je. ezzel összefüggésben lehet esetleg? -
azért mert az msn egy fos.. -
Hi!
Az mitől lehet, hogy egyik ismerősömet már egy jó ideje nem látom, mikor van bejelentkezve. Ő sem lát engem. Más viszont látja. Azt mondja benn vagyok a cimlistájában, szóval elvileg látnunk kéne egymást. Nem tudom mi lehet a gubanc. Valami ötlet?? -
Értem, ez volt az a link google-n sajnos nem találtam:(
Még valami:
Valaki tud logikus magyarázatot adni:
Ha belépek rendes msn-nel akkor másnál kijelzi hogy beléptem de nálam azt irja h nem léptem be, és ha megnézem optionsbe is azt irja hogy nincs csatlakoztatva...és mindez a nav telepitése körültől-bár lehet h nem attól (ott engedélyezve van minden), szoval passz.. -
Pl itt is -
már napok óta nem tudok felmenni msnre,me ha rámegyek a bejelentkezésre,akkor kiírja hogy sikertelen aztán van hibaelhárítás,ott azt írja hogy IP-cím érvénytelen!rámegyek a javításra,kipipálja az IP-címet de akkor sem indul mert megint írja hogy IP-cím érvénytelen,remélem érti vki,és plíííííz segítsen is!amúgy az IP-címemet hol tudom megnézni?
köszi...
-
messengerdisable.exe
"barátunk a google":)
amúgy azon gondolkoztam, hogy bármilyen hülyeséget el lehet terjeszteni az msn segítségével, csak kicsit aktívkodni kell..:) ez már félelmetes... legközelebb már reklámok fognak így terjedni.:). vagy nem is tudom.. -
és ugy tünik h nem lép be 5 perc után sem:S -
egyébként a beállításoknál azt irja hogy nincs csatlakoztatva msn szervizhez...a francba is ...
buta windoóóóz
-
van windows msn a gépeken? ha azt leszeded nem lesz jobb? -
vagy: futtatás/msconfig és letiltod startupból a Windows Messengert -
u.ez van nekem itthon 2 gépen.
várj kb 5 percet(lehet, hogy lesz 6-8 is), ne zárd be az msnt, és ne piszkáld( menj közbe pisilni vagy mittomén :DDD), és be fog konnektálni utána magától. hidd el beválik. -
Most kaptam:
"ma este éjfélkor szerelmed észre veszi h szereted,ha most szakítod a láncot holnap készülj fel életed legnagyobb boldogságára.ha szakítod 10 éven keresztül problémád lesz kapcsolataiddal kivéve ha elküldöd ezt 10 embernek" -
és belépést kijelzi csak aki maga belép az nem tud semmit csinálni. LOL -
az msn beállításoknál azt irja hogy NEM csatlakozik a netmessengerhez -
A disable progi kéne amivel a windowsos messzendzsert le lehet szedni. Sajnos a navot amiota telepitettem nem megy az msn.:( Nem tudom mi a gond..engedélyezve van elvben -
én már 3 embert letiltottam emiatt a szar miatt. sok hülye be is veszi... -
akI SOHa NEm kÜLdI TOVÁbb EzT a LEVELET, aNNak a REgISzTRÁcIÓJÁT
mEgSzÜNTETJÜk, ÉS kÖTELEzNI fOgJUk 10.00 aNgOL fONT (kb 4000-
4200 fT) fIzETÉSÉRE az ÚJbOLI HaVI HaSzNÁLaTÉRT!
ez a legjobb :DD -
mod #4806 Nekem is elküldték, akkora baromságok ezek!!!