MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem engedi telepíteni az újabb verzókat ( 7.5, 8 beta )
sajnos letöröltem a régi 7.0 verziót és így ér vmit a discovery önmagában?
plshtx
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
de ha csak beírod neki hogy neked is megvan a discovery, és tutod hogy az imunite vagy milyen parancsal írod, akkor rájön hgy nem tud átverni😊
van 1 kis gondom
mivel lusta vagyok rendszeresen újabb verzókat telepíteni, ezért egy ideig a 7-es verziót használtam, egészen mostanáig...
...beszélgetek az egyik sráccal és hirtelen érdekes beszólások "generálódtak" valahonnan és a nevemben ilyen üzenetek jelentek meg pl.: "Hé, köt.sög ( ...itt a beszélg. part.neve szerepelt...) , mi a fa. van?"
na szóval legyalultam az egész msn-t a gépemrõl, de ez valszeg egy vírus lehet
nem engedi viszont, hogy feltelepítsem az újabb, 7.5-ös verzót!!!
Mi a gyógyszer erre a problémára?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A kérdésedre pedig: bármilyen e-mailcímre lehet regelni MSN Account-ot, ergo a freemail-esre is.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
van az alap xp-s msn...azon hülye tesóm egyszer bejelentkezett magának (persze kikipálta az autobelejentkezést) és azóta mindig õ is belép a sima msn-en, én meg a 7.5-ösön...
hogy lehetne "kivenni" belõle?
Nem látnak aktívnak,de tudok írni, viszont néha olyankor ha írok üzit az visszapattan"
Mostanában gyakran tapasztalom ezt, van, hogy nekem van, de van, hogy más partnereimnek.
Olyan kérdésem lenne, h a messengerem nem enged néha bejelentkezni, néha eljátsza azt is, h nem vagyok elérhetõ, pedig be vagyok jelentkezve.
Nem látnak aktívnak,de tudok írni, viszont néha olyankor ha írok üzit az visszapattan, és az is amit küldenek nekem. Amúgy egy SMC 7004-s routert használok otthon fix ip-vel, lehet ennek köze hozzá? Az messenger kapcsolódási tesztjénél meg azt írja h ismeretlen NAT on csatizok, pedig a routeren csak a távoli asztal és az Azureus van engedélyezve...
Ha tud vki megoldást erre az légyszives írjon, vagy küldjön mailt ([email protected])
Köszi; Vikipapy
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Olyan kérdésem lenne, hogy... Hogy lehet egyszerre töb smiley-t betenni MSNbe? Mert letöltöttem 301 smiley-t és egyesével nem szeretném õket betenni! 😄 Köszi a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
leszedtem
és kiderült hogy max olyan 5-10 percig tud bannolni
utána újra fel lehet menni 😊
viszont böngésgettem, aztán ráakadtam: (az oldalt már rég ismerem,de csak most estett le hogy skinek is vannak.😊) hátha talál valaki újat
DevianArt - MSN Skins
ez a program is...banolja egymást a nép...hát ide jutottunk 😄
Az MSN Messenger program alapértelmezés szerint partnereit megjelenítendõ nevük szerint mutatja a partnerek listáján. Lehetõség van azonban arra is, hogy partnerei e-mail címük szerint legyenek láthatók az MSN Messenger programban.
A partnerek e-mail címük szerinti megjelenítése:
1. Az MSN Messenger fõablakában kattintson a Partnerek menü
2. Válassza a Partnerek karbantartása, majd a Partnerek megjelenítése parancsot, és jelölje be az E-mail cím elemet.
Ezt visszafele csináld, oszt kész-.-

Segitségre lenne szügségem!
Az MSN-em 7.5-ös nem írja ki a partnerek saját nevét hanem csak a mail címét!
Valaki mondjon rá valami megoldást mert megörülök tõle!!
A Segitséget elöre is köszönöm.
Gerasim
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
bertino: szánombánoM 😄DDDD
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
leszpemmelem, aztán jólkitörlöm 😄D (minimum system requirements: VIPreg^^)
egyet se láttam
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
jaegyébként
take -.-
ezmár a második ma, gtasa 55k (H)(Y)