MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\__/) (O.o) ( } { )
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"de ez még tele van egy rakat hibával" - mondj 1et!
áruld már el mi értelme van most felrakni, mikor még csak nem is hivatalos beta <#idiota>#idiota> és csak azok használják, akik csak az uj dolgokra buknak <#idiota>#idiota> "jujj kijött egy ujabb cumó, gyorsan szaladok én tõccsem le elsõnek"
mégha hivatalos BETA lenne bakker <#vigyor>#vigyor> de ez még tele van egy rakat hibával... d😄😄😄
érdekes felrakni ? meg jo bazeg
Amugymeg tesztelonek kell lenni, anelkul folosleg hasznalni, mert a 13as protokollt ugysem tudod, es igy csak egy "MSN 7.5od lesz egy msn 8ba".
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
kompatibilis yahoo messengerrel meg minden,de a tört már nem megy,legalábbis nekem,szal meg kell várni az egész verziót😞
sk8 4 fun
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
érdekes felrakni ? semmiképp
^^
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
egy ötlet még, sztem ez a progi is mehetne a faq ba mert igencsak hasznos!
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
*Posse*T.W.D*
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
persze azért nézz utána, hátha van más is, de ez olyan, hogy ki tudod választani, hogy pl csak a reklámokat töntesd el...
mostmár biztos vagyok benne hogy létezik ennél 1szerûbb megoldás is. anno itt bukkantam rá, de most nem találom.
szóval upgradelt kérdés a következõ😊 : stuff plugin nélkül hogyan lehet eltüntetni a lenti képen látható reklámokat?
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
akkor passzolok, tegyél fel mIRC-et, vagy ICQ-t 😄D
komolyra fordítva bepróbálhatnád a Triliant, az egy alternatív MSN/ICQ/megmégsokminden kliens
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
be tudok jelentkezni, csak nem jelennek meg az ablakok :\
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)