8023
  • akyyy
    van, itt nézelődj
    http://forums.msgdiscovery.com/index.php?showtopic=1732

http://forums.msgdiscovery.com/index.php?showtopic=1260
  • bertino
    helyesírás rohadtul rulez
  • zico87
    Hali az MSN Discoverynek van Magyar verzíóka ??
  • tibor16
    Amúgy kézi mődszerrel végigtúrtam a registryt és úgy kitöröltem mindent ami erre vonatkozott, - lehet volt ott más bejegyzés is, ezért is érdekelne ez a progi.
  • tibor16
    Bocs, hogy nem reagáltam, de visszanyomtam a rendszert egy korábiból, mert nem tudtam ezt a felugró ablakot kiszedni. Viszont, roppantúl érdekelne ez a Registry Help Pro program. Esetleg tudnál adni 1 linket, mert én kerestem, de nem találtam... Előre is köszi...
  • pbes
    Messengerben menüsoron Súgó -> Témakörök -> a megjelenő oldalon a bal felső sarokban kereső: beírod, hogy kézírás, entert nyomsz, a legfelső linken megtalálod a választ
  • akyyy
    súgójában benne van
  • Nócika
    sziasutok! 7.0.-ra hogy tudok kézírás funkciót rakni?
    mi kell hozzá?Milyen progi?
  • doncarlos
    thx
  • mateus33
    Beállítások-->Üzenetek
  • doncarlos
    msn messengerben nem jelennek meg smiley-k, csak az azt előhozó billentyűkombináció,pl: :) hogy lehet visszaállítani? help.
  • Szuperkaraj
    lehet hogy nem támogatta a 7.5-öt a géped, vagy op. rendszered, bár ezt kétlem..
  • FFX
    vááá köszi
    ez volt a megoldás. A 7.0 elindult (remálem azért késöbb nem fogja kérni az update-t). Amúgy nemhiszem hogy vírusos lenne a gépem mert 2 órája telepítettem. :) A dátum helyesen van beállítva, routerem nincs. Nem tudom mi lehetett a gond mert másik gépen be tudtam jelentkezni.
  • pbes
    Sok helyen írják ezt a dátumos dolgot, próbáld meg azt is, és ha routered van, akkor annak a dátum/idő beállításait is ellenőrizd.
    Ha ekkor sem megy, akkor rakd vissza a 7.0-át, innen szedheted le.
  • Szuperkaraj
    dátum/idő be van állítva? tűzfal vagy egyéb védelmi program nem gátolja a a portokat ill. az msn-t? vírus van a gépeden? ( hülye kérdés, csak arra célzok hogy futtas le egy keresést ), ha ezekután sem megy, akkor bocs hogy pazaroltam az idődet, csak hátha sikerül :)
  • FFX
    attól nem lesz jobb, de lehet, hogy azt kéne
  • Szuperkaraj
    verd agyon :D
  • FFX
    hmm újratelepítettem a gépet és még mindig nem enged be :/
  • akyyy
    engem is
  • Tip DRiLL
    Nem tudja még mindig senki h msn szpészre h kell zenét meg órát meg iesmiket felrakni? Engem is nagyon érdekelne
  • josi
    Ehhh, tényleg?
    amit ajánlottam az gyorsabb, alaposabb és egyszerübb lett volna neki:DDD
  • akyyy
    már le van írva a topikba jópárszor, onnan akkor lehet törölni neveket, ha a apartnerlistájhukból téged is törölt az illető

(az egyes pluginok ezt szokták ellenőrizni, ki mikor törölt)
  • zidane5
    Hi all!

Nemtom, olyet lehet h a megj.képemnek mzgóképet teszek be vhogy? Tom h van ez a Winks, de azon kívül megoldható-e a dolog, h diavetítésszerűen mutasson képeket?

Köszönök minden értékes választ!
  • mateus33
    Halihó! Nem tudja vki,hogy a beállításoknál az adatvédelem résznél mindig megmarad az összes név (akiket engedélyezve vannak,akiket letiltottam) vagy vhogy lehet törölni a listából?
  • pbes
    Hibaelhárítás mit mond?
    Ha az alapértelmezett átjáróra panaszkodik, akkor nézd meg a #4664-et, a megoldás kicsivel feljebb van.
    Mástól is hallottam már erről, de ott megjavult magától, valószínűleg átmeneti hálózati probléma volt. Nézd meg, melyik a legújabb verzió a messenger.msn.com-on, ha a 7.5.0311-nél újabb, akkor próbálkozz azzal, ha nem, akkor az én megoldásommal. De ha a sem a java sem a webmessenger nem megy, akkor ott tényleg hálózati probléma lesz.
  • Extraboy
    start - futtatas - regedit...
  • josi
    Szia!
    Használd a Registry.Help.Pro progit, be írod a regkeresőjében pl: MSN Content Plus
    és kitudod törölni a szarságait.
  • Dzsi
    hello! nagyon fontos kérdésem lenne. hogy lehet ha lehet egyáltalán az msn plus-ban megjelenő hang fájlokat gépre menteni hogy azokat pl formázás után ismét használni tudjam. mer mindenhol kerestem de semmi nem jött össze. smile-ra találtam az msn backup-ot az nemrossz, de hanggal nem tok mit kezdeni.

más: mitöl tüntek el a smile-k az msn-ből. néha ha ujra inditottam a progit akkor megjelentek de most semmi.

légyszives segitsetek, mert egy format már nem ártana...
  • FFX
    hát ezel sem megy
    akkor rip
  • Extraboy
    Hat ha a java se jelentkezik be akkor ketlem, hogy ilyennel megoldanad. Probald ki webmessengerrel. (ha nem tudod a linket, kattints ide)
  • FFX
    Hy!
    Van egy kis problémám:

http://www.kepfeltoltes.hu/view/060127/msn_problem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Itt már csak a reinstall segíthet? A java messenger sem akar bejelentkezni.
  • bertino
    pofonegyszerű, elindít egy számot Mediában vagy Winampban, vagy amit használ abban

mert ilyenről még nem hallottam
  • gee21
    sziasztok ! kérés
    MSN SPACE re.. hogy lehet kitenni mediaplayert? illetve hogy lehet azt megcsinalni hogy ahogy belép vki az oldalra a spacere.. egyből induljon 1 zene alatta? köszi help me
  • Extraboy
    majd en eleneklem neked
  • CLY
    Nincs meg valakinek véletlen a Vedlik a Puli by Szala, msnplusszon terjedő zenerészlet teljes verziója? :)
  • Szuperkaraj
    mennyi fasságot kitalálnak
  • bertino

már másodszor irod, és az előző nem volt még 10 hsz-el visszább se...
  • kiskex
    Ha valaki még nem ismerné:
    http://www.sweetim.com

sok sok lol smile és winks
  • Axl Rose
    Tessék hitetlenek

http://www.logitech.com/index.cfm/products/videoeffects/welcome/HU/HU,crid=2354&categoryid=446

A dolog szépséghibája, hogy csak 4 féle Logitech kamerával működik...
  • tibor16
    hangokat, emotion ikonokat, meg bejátszásokat lehet +-ban felrakni a mess-re. Fizetős lenne, van 1 triál része is. Viszont ha vki ilyet bejátszik a beszélgetésbe, nem tudod fogni, mer kell hozzá ez a progi - ezért raktam fel. Viszont amikor uninstall volt ez a regisztrációs vacak, valahogy rajta maradt a gépemen. és neeeeeem találom, hogy kellene eltűntetni. erre kellene a help...