8023
-
van, itt nézelődj
http://forums.msgdiscovery.com/index.php?showtopic=1732
http://forums.msgdiscovery.com/index.php?showtopic=1260 -
helyesírás rohadtul rulez -
Hali az MSN Discoverynek van Magyar verzíóka ?? -
Amúgy kézi mődszerrel végigtúrtam a registryt és úgy kitöröltem mindent ami erre vonatkozott, - lehet volt ott más bejegyzés is, ezért is érdekelne ez a progi. -
Bocs, hogy nem reagáltam, de visszanyomtam a rendszert egy korábiból, mert nem tudtam ezt a felugró ablakot kiszedni. Viszont, roppantúl érdekelne ez a Registry Help Pro program. Esetleg tudnál adni 1 linket, mert én kerestem, de nem találtam... Előre is köszi... -
pbes #4920 Messengerben menüsoron Súgó -> Témakörök -> a megjelenő oldalon a bal felső sarokban kereső: beírod, hogy kézírás, entert nyomsz, a legfelső linken megtalálod a választ -
súgójában benne van -
Nócika #4918 sziasutok! 7.0.-ra hogy tudok kézírás funkciót rakni?
mi kell hozzá?Milyen progi?
-
thx
-
Beállítások-->Üzenetek -
msn messengerben nem jelennek meg smiley-k, csak az azt előhozó billentyűkombináció,pl: :) hogy lehet visszaállítani? help. -
Szuperkaraj #4914 lehet hogy nem támogatta a 7.5-öt a géped, vagy op. rendszered, bár ezt kétlem.. -
FFX #4913 vááá köszi 
ez volt a megoldás. A 7.0 elindult (remálem azért késöbb nem fogja kérni az update-t). Amúgy nemhiszem hogy vírusos lenne a gépem mert 2 órája telepítettem. :) A dátum helyesen van beállítva, routerem nincs. Nem tudom mi lehetett a gond mert másik gépen be tudtam jelentkezni.
-
pbes #4912 Sok helyen írják ezt a dátumos dolgot, próbáld meg azt is, és ha routered van, akkor annak a dátum/idő beállításait is ellenőrizd.
Ha ekkor sem megy, akkor rakd vissza a 7.0-át, innen szedheted le. -
Szuperkaraj #4911 dátum/idő be van állítva? tűzfal vagy egyéb védelmi program nem gátolja a a portokat ill. az msn-t? vírus van a gépeden? ( hülye kérdés, csak arra célzok hogy futtas le egy keresést ), ha ezekután sem megy, akkor bocs hogy pazaroltam az idődet, csak hátha sikerül :) -
FFX #4910 attól nem lesz jobb, de lehet, hogy azt kéne 
-
Szuperkaraj #4909 verd agyon :D -
FFX #4908 hmm újratelepítettem a gépet és még mindig nem enged be :/ -
engem is -
Nem tudja még mindig senki h msn szpészre h kell zenét meg órát meg iesmiket felrakni? Engem is nagyon érdekelne -
josi #4905 Ehhh, tényleg?
amit ajánlottam az gyorsabb, alaposabb és egyszerübb lett volna neki:DDD -
már le van írva a topikba jópárszor, onnan akkor lehet törölni neveket, ha a apartnerlistájhukból téged is törölt az illető
(az egyes pluginok ezt szokták ellenőrizni, ki mikor törölt) -
zidane5 #4903 Hi all!
Nemtom, olyet lehet h a megj.képemnek mzgóképet teszek be vhogy? Tom h van ez a Winks, de azon kívül megoldható-e a dolog, h diavetítésszerűen mutasson képeket?
Köszönök minden értékes választ! -
Halihó! Nem tudja vki,hogy a beállításoknál az adatvédelem résznél mindig megmarad az összes név (akiket engedélyezve vannak,akiket letiltottam) vagy vhogy lehet törölni a listából? -
pbes #4901 Hibaelhárítás mit mond?
Ha az alapértelmezett átjáróra panaszkodik, akkor nézd meg a #4664-et, a megoldás kicsivel feljebb van.
Mástól is hallottam már erről, de ott megjavult magától, valószínűleg átmeneti hálózati probléma volt. Nézd meg, melyik a legújabb verzió a messenger.msn.com-on, ha a 7.5.0311-nél újabb, akkor próbálkozz azzal, ha nem, akkor az én megoldásommal. De ha a sem a java sem a webmessenger nem megy, akkor ott tényleg hálózati probléma lesz. -
start - futtatas - regedit... -
josi #4899 Szia!
Használd a Registry.Help.Pro progit, be írod a regkeresőjében pl: MSN Content Plus
és kitudod törölni a szarságait. -
Dzsi #4898 hello! nagyon fontos kérdésem lenne. hogy lehet ha lehet egyáltalán az msn plus-ban megjelenő hang fájlokat gépre menteni hogy azokat pl formázás után ismét használni tudjam. mer mindenhol kerestem de semmi nem jött össze. smile-ra találtam az msn backup-ot az nemrossz, de hanggal nem tok mit kezdeni.
más: mitöl tüntek el a smile-k az msn-ből. néha ha ujra inditottam a progit akkor megjelentek de most semmi.
légyszives segitsetek, mert egy format már nem ártana...
-
FFX #4897 hát ezel sem megy
akkor rip
-
Hat ha a java se jelentkezik be akkor ketlem, hogy ilyennel megoldanad. Probald ki webmessengerrel. (ha nem tudod a linket, kattints ide) -
FFX #4895 Hy!
Van egy kis problémám:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060127/msn_problem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Itt már csak a reinstall segíthet? A java messenger sem akar bejelentkezni. -
pofonegyszerű, elindít egy számot Mediában vagy Winampban, vagy amit használ abban
mert ilyenről még nem hallottam -
sziasztok ! kérés
MSN SPACE re.. hogy lehet kitenni mediaplayert? illetve hogy lehet azt megcsinalni hogy ahogy belép vki az oldalra a spacere.. egyből induljon 1 zene alatta? köszi help me -
majd en eleneklem neked 
-
CLY #4891 Nincs meg valakinek véletlen a Vedlik a Puli by Szala, msnplusszon terjedő zenerészlet teljes verziója? :) -
Szuperkaraj #4890 mennyi fasságot kitalálnak -

már másodszor irod, és az előző nem volt még 10 hsz-el visszább se... -
kiskex #4888 Ha valaki még nem ismerné:
http://www.sweetim.com
sok sok lol smile és winks -
Axl Rose #4887 Tessék hitetlenek 
http://www.logitech.com/index.cfm/products/videoeffects/welcome/HU/HU,crid=2354&categoryid=446
A dolog szépséghibája, hogy csak 4 féle Logitech kamerával működik... -
hangokat, emotion ikonokat, meg bejátszásokat lehet +-ban felrakni a mess-re. Fizetős lenne, van 1 triál része is. Viszont ha vki ilyet bejátszik a beszélgetésbe, nem tudod fogni, mer kell hozzá ez a progi - ezért raktam fel. Viszont amikor uninstall volt ez a regisztrációs vacak, valahogy rajta maradt a gépemen. és neeeeeem találom, hogy kellene eltűntetni. erre kellene a help...