8023
-
FAQ:) -
Hi!
Kellene egy kis segítség.
Péntek óta nem tudok a MSN-en telefonálni pedig a beállításokhoz nem nyultam. Tárcsázok vagy hívnak elfogadom és várok meg várok de hang one.
megoldás.
Köszi előre a segítséget.

-
Vampi #5692 Hello!
Egy ideje az msn-em partnerlistáján nem jelennek meg nevek, csak a hozzájuk tartozó e-mail címek? ez valami beállítási hiba részemről? uninst - reinst de a probléma maradt... tudom így is hasznalni, de azért mégiscsakmárNa ! :)
köszi
üdv -
SomebodyEra #5691 Szóval StuffPlug...Nem tudom én nagyon rég óta Discovery-t használok, de ha azt mondjátok, hogy jobb... -
Szuperkaraj #5690 mit értessz az alatt hogy fedik? ha azt hogy megférnek-e egymás mellett, akkor szerintem igen, de mindkettőt szerintem fölösleges feltenni, ha javasolhatok akkor a StuffPlug.
A snifferes dologhoz nem tudok hozzászólni -
SomebodyEra #5689 Sziasztok!
A StuffPlug és a MSGDiscovery fedik egymást?
És engem is érdekelne ez a sniffer...
Köszi
üdv. -
Tmac #5688 Nemcsak helyi hálón na arra kiváncsi vagyok. -
Szuperkaraj #5687 sajnos nemtok segíteni, 2 héttel le vagyok maradva...
Ezek valami újkeletű programok? Még jó hogy említitek, így énis megtudom hogy léteznek :D -
egykét helyről le lehet tölteni, de még a discoverynél is aljasabb ezért nem tettem publikossá -
Olyat hogy szerzel? Magát a sniffert. -
ugye vannak ezek az ún. snifferek, amivel lehet nézni helyi hálón ( vagy nem csk azon?) a beszélgetéseket. ( hasznos olnya háztatrásokban ahol több gép is van és leshetjük miket beszélgetnek:D)
erre milyen védekezést ismertek? fontoss lenne -
Szuperkaraj #5683 Eszközök, Beállítások, Üzenetek, A legutóbbi üzenetek mutatása a párbeszédablakokban vagy vmi ilyesmi -
ma1x #5682 ok és hol lehet ezt beállítani? -
persze, elnaplózza, be lehet állítani hogy látszódkjon az előző beszélgetések, stb...:) -
ma1x #5680 Eddig icq-t használtam, csak minden ismerősömnek msn-je van, ebben is vissza lehet nézni vhogy egy előző beszélgetést? -
Szuperkaraj #5679 Tudtommal semmilyen program nem szükséges hozzá, lehet hogy lassú volt a kapcsolat, próbálgassátok, ha nem megy akkor talán próbáld meg újratenni az MSN-t, de ahogy visszaolvastam volt 1-2 gondod az elindításával szal csak végső esetben tedd újra, nehogy megint szívózzon -
Köszi
-
hellotok
az mitöl lehet hogy az egyik partneremet nem látom webcamen? Más látja öt de én nem... Vmi progi kell hozzá?
-
Szuperkaraj #5676 hello, talán egy kicsit kimaradtam :) -
F1re #5675 nincs meg vaklinek az elitespyz5 ? -
http://www.msgplus.net/pluginsdb/down/?action=file&id=82 -
Valaki tud olyan linket ahol Xcolornick v2-t lehet letölteni ?
Win reinst volt, aztán eltünt ;D :S -
Tmac #5672 Létezik olyan progi amivel hosszabb szöveget lehet beírni a nevem alá? -
amúgy C:\Documents and Settings\Akyyy\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\2332354405\CustomEmoticons\ -ben vannka, mint *.dat, az e -
Olvasd el először a FAQ-t mielőtt kérdezel!| -
Vegas #5669 Amik MSN-be vannak GIF-ek azokat el menti valamijen mappába?? vagy azt baszhatom..? -
hozzá se nyultam. felraktam restart és automatik be kellett volna jelentkezni msnen és kijött az ablak... még mindig nem jo a 7.5 de felraktam a 8 bétát de hát ez meg nagyon ratyi... -
és már megy? tuti nem egy vírusirtó fogja elrontani ha csak nem állítottál benen valamit úgy el hogy ihaj -
nod32-t... de le is töröltem -
mit tettél fel amióta rossz? -
csak azzal lehet megoldani hogy windows ujratelepités??
-
más nincs 

-
akkor win újratelepítése megoldhatja a problémát -
az van fennt, ha jól látom :)
AppVer: 7.5.324.0 -
talán tedd fel a 7.5-öt :D -
icigyá -
Itt egy kép a hibárol!
Mit tegyek hogy jó legyen?
Nem jo msn nélkül légyszi segitsetek! -
ja, hogy arra gondolált!
ezt sajnos nem tudom XD -
Tmac #5656 Hát nem tudom így sem tudok hosszabb szöveget beírni... (én arra gondoltam ami a nevem alatt van) -
stuffplug tud ilyet