MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem az lenne a problémám, hogy leszedtem a 7.5-ös-t és azóta bejelentkezni sem enged. Router mögül szeretnék kimenni, és szerintem itt a problémám, de sajna nem tudom melyik port-okkal mit kéne tennem. (Ugyanigy nem engedi a Windows Update-t sem)
Ha kiszedem a router-t és direkre rakom a gépre az ADSL-t akkor megy. A MSN hibaelháritója szerint nincs hiba a router-rel sem, bár gondolom ez csak a gépre néz rá, és nem küldözget tesztadatokat.
Ha valaki tudna nekem segiteni nagyon boldog lennék.
Azt hogy lehet megcsinálni hogy a Smiley amit én rajzolok az is olyan nagy legyen mint amit az internetrõl letöltök? Amit én illesztek be akora mint a hagyományos Smiley. (remélem sikerült érthetõen leírnom 😊 )
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Az MSN a dolgait a c:\Documents and Settings\
Itt mindent at kell masolnom ? mert külön nem talalok egy gif vagy jpeg vagy akarmilyen filet
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
amúgy nekem már megy a zenéd azzal a flash mp3 lejátszoval
Ha valakinek jogtiszta szoftver kell, még nem biztos, hogy becsületes is. Lehet, hogy csak túl peches!
már egyszer leírtam de bemásolom formázás nélkül ( #4996; #5003 )
még nem sikerütl megszólaltatni sajnos😞
&powertoy=musicvideo
pontosan ezt kell bemásolni a böngészõ címsorába, az ott lévõ után.
pl most így nézne ki
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1075637734&powertoy=musicvideo
a példa kedvéért😊
ezután, mikor betötlötte a nagy SEMMIT, rá kel menni a Customize gombra és Modulok...ot megjelenik egy új menüpont, arra kell klikelni, utána már a fõoldalon találva magunkat elég könyûnke tünik😊
vagy
&powertoy=sandbox
ezekkel variálézam... html kódor beszúr, és mennie kell. de lehet vami speckó kód kell,
azokat innét szedtem http://spaces.msn.com/d3vmax/
Ha valakinek jogtiszta szoftver kell, még nem biztos, hogy becsületes is. Lehet, hogy csak túl peches!
http://mygen.co.uk/index.php?page=tutorials§ion=flashplayer1
Kukkantsd meg.<#idiota>#idiota>
Aky hogy lehet csinálni olyan flash mp3 lejátszot a szpészre?
de az adott alfórumbeli társaság ugyebár különbözik, igy a viselkedés is eltér
ha bármi rosszat mondtam volna akkor sorry
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
1-3: az "olykor magától is megy, anélkül hogy télleg rámennék" igaz rá,úgyhogy szerintem egyrõl beszélünk, ezért:
ELNÉZÉST kérek, hogy badarságokat mondtam, meghogy lusta voltam visszaolvasni
2, Haverod mondta... Innentõl fölösleges is továbbolvasni. Ávert a haverod, és kész, innen jönnek elõ azok az eszmék is, hogy "megszünik az msn ha nem küldöd tovább 20 embernek..."
3, Leírásod alapján ez a stuff plugin (vagy discovery), ami jelez ha megnyitnak. Olykor magától is, és ha le vagy az illetõnél titlva, látod hogy megnyit, rákattintasz, és tudsz neki írni. Csak legtöbbször nem küldi el.
Szóval légyszives ne keverjük a dolgokat ennyire.
Haverom gépén fent van, csak neki egy ismije rakta fel, igy nem tudja mi az a prog. Holnap megkérdem másik haveromat õ tudja, ha vkit érdekel rajtam kivül.
ami progi fent van, azt felraktam, de az nem az amirõl beszéltem
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP