8023
-
Tmac #5654 Létezik olyan progi amivel hosszabb személyes üzenetet lehet beírni? -
??? milyne kód híbát ír ki? -
Nekem miért nem segitetek?
Amikor be akarnék jelentkezni felhozza azt a képet hogy az msn hibát észlelt elnézést és leáll... :(
Újra telepitettem de ugyan az!
Mit lehet tenni? -
Egerwin #5651 Van tűzfalam (Kerio Personal Firewall4), de az se működik ellene:(
Mondjuk szedtem le egy progit ami állítólag véd ellne (Simplite MSN), de nekem ezzel nem jelentkezik be, szal. nem tom. mit kéne csinálni.
-
én inkább már fel se rakom -
nagyon fatális egy program ez a checker sniffer :)
esetleg egy tűzfal? ;) -
Egerwin #5648 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy lehet védekezni a MSN Checker Sniffer nevű progi ellen?
Azért kérdem mert úgy néz ki, hogy a hálózaton amin vagyok valaki megfigyeli ezzel a progival a msn beszélgetéseket.
-
Hellotok!
--SEGÍTSÉG!--
Légyszi vki segítsen nekem! Az a gond hogy be akarnék jelentkezni msnbe akkor tölt és mire be menne kilép az egész! Mi lehet ez? Valami virus?
-
laliking #5646 az .mp3 kiterjesztésd vedd/vegye le és úgy küld/küldje el. aztán odafirkantod a kiterjesztést és lám megy :) -
GixEr #5645 megkaptam a kepet kulon, koszi.. -
baromi nehéz: megkéred, hogy küldje el -
GixEr #5643 sziasztok, az MSN hol tárolja a kapott hatterkepet? Kaptam egyet es szeretnem elrakni nashova. -
én azt hiszem a stuffplug kikapcsolja.. legalábbis azt hiszem az..nekem csak plus meg stuffplug van fenn és nincs ilyen problémám.. -
laliking #5641 lehet nem teljesen ide üt, de a trillianba hogy tudom belerakni az msn-es partnerlistámat? -
szaharin #5640 igen ez engem is idegesit, nemtom hogy...:D nemugykell megnyitni hogy msn ablakban kattintasz ra, hanem ahova tetted... -
DecenS #5639 hi,
a napokban kaptam 1-2 mp3-at msn-en keresztül.
mindig, amikor a beszélgetés ablakban (a letöltés végeztével) megjelenő linkre kattintva akartam elinditani a zenék lejátszását, a win biztonsági lófasz (ami egyébként ki van kapcsolva) - küldött egy üzenetet, hogy biztonsági okokból zárolja a file-hoz való hozzáférést. Mivel más lehetőséget nem kínált fel az üzenet [OK] -t nyomtam... erre egy laza mozdulattal törölte is a file-okat a vinyóról.
hogy a rákba lehet ezt kikapcsolni? az msn beállításai közt nem találkoztam ilyesmivel. -
chokeerigo #5638 ehh... ha csináltok egy MSN partyt ahol többen vagytok, ne írjátok bele, mert kidob
-
egy külön olyan progi nincs ami a színkódokat teszi megjeleníthetővé ?
ezért Plus-t nem teszekfel, csak idegesít a sok színkód a listán :| -
akkor nem lesz :D -
jó jó az már megvan de ott nekem az a felület bonyolult :S -
http://spaces.msn.com/
"Create your space" -
Hellotok!
Segítene valaki azügyben hogy hogyan kell "MSN Space"-t csinálni? -
gomoo #5632 szevesztok az msn -em nem enged bejelentkezni ezt írja ki:800488020 nem tudjátok esetleg mi a baja v. mit jelent?
-
hatalmasat szivtam en is evvel, egyszeruen otletem sincs :S akkora fassag ez a megerositesdi, nem tok mind1, hogy milyen email cim az msn-ed? max akkor fontos, ha SZERETNED hasznalni a hotmailt. -
Olyankor mit tudok csinálni ha az msnem mélje megerősítésre vár de az az imél cím amit meg kellene erősíteni már megszűnt és a megerősítést oda küldi?? mit lehet ilyenkor csinálni??? -
gomoo #5629 hy all lenne 1 kérdésem, az hogy v.mi okból nem engedfel ,se az msn-re se a windows mess.-re. Nem tudtok esetleg help-elni?
-
boleta #5628 akkor abba segits plz hogy te szerinted melyik a legjobb mesenger(de ne az msn-t) és ha tudnál odal cimet adni az jó lene hogy honan tőlthetem le -
boleta #5627 ez a java mesenger én jobbnak gondoltam de kősz
-
MSN-t feltelepíted, és a login ablaknál lesz egy olyan opció, hogy "Új fiók létrehozása" -
ott fennt a bannerban? o_O
http://www.netchatforum.hu/msn/msn.php -
boleta #5624 hol találhatok magyar nyelvű java messenger aki tud segitsen
-
Meg tudja valaki mondani hogy hogyan kell regisztrálni az msn-ben?
-
egy kis easter egg:
ne írjátok a partnereteknke hogy
gallery.php
mert úgysem küldi el

-
a név és design változik, és gondolom lesz benne pár új feature -
#5610 -
Vagyis az mit jelent? -
szaharin #5618 Probaltad?Mien?:D -
Evil.MSN.v3.0.6.2.Final (ATW) -
szaharin #5616 valaki probalja ki es mondjon rola velemenyt..:D wlm8al is mukszik?:Q -
azért, mert a netem speciális városi szolgáltatónál van, és az egész városba mindnekinek ugyan az az IP cime. Szal ha én most rosszalkodnák és St kibannolna ip szerintm, akkor repül az egész város:D szal szerencse kell hogy tudjak onnan tölteni!