8023
-
tich #5734 Tudna valaki segíteni?Bejelentkezem a mess-re és állandóan azt írja "nem válaszol"Megoldás?köszi -
lál! -
jah, kiverte aszemed, juhéjj!
-
ricky #5731 Találtam hozzá frissítést... Lehet, h a régi még nem tudja! -
ricky #5730 az azonnali üzeneteken belül nekem nincs olyan,h lapfülek... -
Szuperkaraj #5729 Plus!>Beállítások>Azonnali Üzenetek>Lapfülek>Beszélgetések automatikus csoportosítása->PIPA -
ricky #5728 akkor nem tudom miért nem müxik... -
Szuperkaraj #5727 de, a plus :D
A legújabb MSN Plus kell és semmi más, az tudja az ablakon belüli beszélgetéseket, a füleket -
ricky #5726 így nem megy. Nem kell valami kiegészítő hozzá? -
plus, alt+F9 -
ricky #5724 Feltettem újra az egész MSN-t ma. Régen ha több emberrel beszélgettem, akkor a tálcán csak egy ablak jelent meg, és a chat ablak baloldalán voltak a nevek akikkel beszélgettem. Ezt hogy lehet visszacsinálni, mert most külön ablakban nyílik meg minden... -
telepítsd fel ujra (törléssel) -
akkor most mi a teendő, h rendesen menyjen? a többi cím megy rendesen is... -
megy. -
nézzd meg valami webes msnel müxik e. -
ok, kösz azért -
azt írja h a szolgáltatás átmenetileg nem érhető el, később próbálja meg. már 2 napja -
Szuperkaraj #5717 nemtudom, valami biztos el lett állítva, vagy elállítódott, ha eddig ment és most nem megy...nem tudok ebben segíteni, de ha eszembe jut vmi szólok :) -
automatára van állítva a bejelentkezés szóval a jelszóval nemhiszem h gond lenne... a gmailre be tudok lépni vele... -
Szuperkaraj #5715 valami történt biztos a címeddel, nézd meg hogy él-e még a címed, hogy be tudsz-e jelentkezni, vagy hogy jó jelszót adtál-e meg -
akkor mi lehet a gáz? a többivel megy pedig... -
Tmac #5713 Nekem gmailes van és rendesen beenged. -
valaki nem vágja, hogy pár napja mért nem csatlakozik a gmail-es címemmel, más címmel meg igen?? másnál sem megy gmail-es cím? -
Eszközök, hangulatjelek! -
hogyan tudok szmájlikat csinálni?
nekem nincs ilyen menüpontom!!! -
Szuperkaraj #5709 csak akkor lehet őket a letiltottak listájáról kitörölni, hogyha ők is kitöröltek téged a partnerlistájukról -
hi,szeretném ha a letiltott partnereim ne szerepeljenek sehogyan sem az msn emben,de a letiltottak listájábol is ki akarom törölni öket...ezt hogyan érem el?...thx -
Egyéni szmájlik levédetése "lopás" ellen.
Töltsük le ezt innen, majd futassuk. Tegyünk be egy Custom szmájli packot, akkro kb 10-14 szmájlit fog betölteni msnbe. Az egyéni szmájlik panelt msn-be megnyissuk, és módosítjuk a szmájlit, beteszünk egy másik képet. Szépen rendelünk hozzá billentyűparancsot, majd Ok.
Ezután, ha szépen betesszük a beszélgetésbe aszmájlit, a partner nem fogja tudni lelopni:P
Megj.: Stuffplugin és egyéb klónlopó progikkal továbbra is el lehet lopni de szvsz aki azt használ az meg is érdemli! -
az se rossz.ha meg én akarok msn-ezni akkor meg visszamásolom
-
megnyitot a program filest, és kitörölsz egy csomó, lényeges fájt:D -
császtok.vmi olyat nem lehet h elintézni h erről a gépről mondjuk vki ne tudjon bejelentkezni? -
ricky #5703 Sziasztok
Letöltöttem a Messenger:Mate-t, és feltelepítettem. Azóta nem indul el a messenger. Ha uninstallálom a mate-t akkor megint jó. Gondoltam, lehet h az abaj, h csak angol messenger-rel megy, de azzal is ugyan ezt csinálja. Nem tudtok valami megoldást erre a problémára? -
pbes #5702 Ha nem akarod feltenni a klienst, próbáld meg a Meeboval törölni, ez is webes IM kliens, de több hálózatot is tud. -
Segítenétek? Az a helyzet, hogy webmessengert használok,(mert nincs otthon szélessávúm) és a felvett partnert hogyan tom kitörölni a listámról? Kösze.
-
leírom faq-ba, nem nehéz, csak most egyéb dolgom van:( -
Vegas #5699 olyant nem leheet csinani h rákattintóslink legyen a nevembe? :D:S:AD:AS:DASDA
reggel van még o_O -
szaharin #5698 Hogyan csinalod?:D -
asszem sikerült megitn lelnem egy ksi türpisságot:) megtom csinálni hogy acustom szmájliamiat a partnereim ne tudják lelopni:D úgy látják mintha eredeti msnes szmájli lenne 

-
Szerintem csak rosszúl állítottad be, ha minden igaz Partnerek --> Partnerek karbantartása --> Partnerek megjelenítése --> Megjelenítendő név -
a faq-ba nics leírva de megoldódott