8023
  • tich
    Tudna valaki segíteni?Bejelentkezem a mess-re és állandóan azt írja "nem válaszol"Megoldás?köszi
  • bertino
    lál!
  • akyyy
    jah, kiverte aszemed, juhéjj!
  • ricky
    Találtam hozzá frissítést... Lehet, h a régi még nem tudja!
  • ricky
    az azonnali üzeneteken belül nekem nincs olyan,h lapfülek...
  • Szuperkaraj
    Plus!>Beállítások>Azonnali Üzenetek>Lapfülek>Beszélgetések automatikus csoportosítása->PIPA
  • ricky
    akkor nem tudom miért nem müxik...
  • Szuperkaraj
    de, a plus :D
    A legújabb MSN Plus kell és semmi más, az tudja az ablakon belüli beszélgetéseket, a füleket
  • ricky
    így nem megy. Nem kell valami kiegészítő hozzá?
  • akyyy
    plus, alt+F9
  • ricky
    Feltettem újra az egész MSN-t ma. Régen ha több emberrel beszélgettem, akkor a tálcán csak egy ablak jelent meg, és a chat ablak baloldalán voltak a nevek akikkel beszélgettem. Ezt hogy lehet visszacsinálni, mert most külön ablakban nyílik meg minden...
  • akyyy
    telepítsd fel ujra (törléssel)
  • scorpeeon
    akkor most mi a teendő, h rendesen menyjen? a többi cím megy rendesen is...
  • scorpeeon
    megy.
  • akyyy
    nézzd meg valami webes msnel müxik e.
  • scorpeeon
    ok, kösz azért
  • scorpeeon
    azt írja h a szolgáltatás átmenetileg nem érhető el, később próbálja meg. már 2 napja
  • Szuperkaraj
    nemtudom, valami biztos el lett állítva, vagy elállítódott, ha eddig ment és most nem megy...nem tudok ebben segíteni, de ha eszembe jut vmi szólok :)
  • scorpeeon
    automatára van állítva a bejelentkezés szóval a jelszóval nemhiszem h gond lenne... a gmailre be tudok lépni vele...
  • Szuperkaraj
    valami történt biztos a címeddel, nézd meg hogy él-e még a címed, hogy be tudsz-e jelentkezni, vagy hogy jó jelszót adtál-e meg
  • scorpeeon
    akkor mi lehet a gáz? a többivel megy pedig...
  • Tmac
    Nekem gmailes van és rendesen beenged.
  • scorpeeon
    valaki nem vágja, hogy pár napja mért nem csatlakozik a gmail-es címemmel, más címmel meg igen?? másnál sem megy gmail-es cím?
  • akyyy
    Eszközök, hangulatjelek!
  • Swy
    hogyan tudok szmájlikat csinálni?
    nekem nincs ilyen menüpontom!!!
  • Szuperkaraj
    csak akkor lehet őket a letiltottak listájáról kitörölni, hogyha ők is kitöröltek téged a partnerlistájukról
  • Ryleh
    hi,szeretném ha a letiltott partnereim ne szerepeljenek sehogyan sem az msn emben,de a letiltottak listájábol is ki akarom törölni öket...ezt hogyan érem el?...thx
  • akyyy
    Egyéni szmájlik levédetése "lopás" ellen.

Töltsük le ezt innen, majd futassuk. Tegyünk be egy Custom szmájli packot, akkro kb 10-14 szmájlit fog betölteni msnbe. Az egyéni szmájlik panelt msn-be megnyissuk, és módosítjuk a szmájlit, beteszünk egy másik képet. Szépen rendelünk hozzá billentyűparancsot, majd Ok.

Ezután, ha szépen betesszük a beszélgetésbe aszmájlit, a partner nem fogja tudni lelopni:P

Megj.: Stuffplugin és egyéb klónlopó progikkal továbbra is el lehet lopni de szvsz aki azt használ az meg is érdemli!
  • jbal
    az se rossz.ha meg én akarok msn-ezni akkor meg visszamásolom
  • akyyy
    megnyitot a program filest, és kitörölsz egy csomó, lényeges fájt:D
  • jbal
    császtok.vmi olyat nem lehet h elintézni h erről a gépről mondjuk vki ne tudjon bejelentkezni?
  • ricky
    Sziasztok

Letöltöttem a Messenger:Mate-t, és feltelepítettem. Azóta nem indul el a messenger. Ha uninstallálom a mate-t akkor megint jó. Gondoltam, lehet h az abaj, h csak angol messenger-rel megy, de azzal is ugyan ezt csinálja. Nem tudtok valami megoldást erre a problémára?
  • pbes
    Ha nem akarod feltenni a klienst, próbáld meg a Meeboval törölni, ez is webes IM kliens, de több hálózatot is tud.
  • ffxi
    Segítenétek? Az a helyzet, hogy webmessengert használok,(mert nincs otthon szélessávúm) és a felvett partnert hogyan tom kitörölni a listámról? Kösze.
  • akyyy
    leírom faq-ba, nem nehéz, csak most egyéb dolgom van:(
  • Vegas
    olyant nem leheet csinani h rákattintóslink legyen a nevembe? :D:S:AD:AS:DASDA
    reggel van még o_O
  • szaharin
    Hogyan csinalod?:D
  • akyyy
    asszem sikerült megitn lelnem egy ksi türpisságot:) megtom csinálni hogy acustom szmájliamiat a partnereim ne tudják lelopni:D úgy látják mintha eredeti msnes szmájli lenne
  • xxdani
    Szerintem csak rosszúl állítottad be, ha minden igaz Partnerek --> Partnerek karbantartása --> Partnerek megjelenítése --> Megjelenítendő név
  • 79Alba
    a faq-ba nics leírva de megoldódott