MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
néha van olyan az msn el hogy belépek és nem a nevek vannak kin hanem az email cím átállítom és jó (csak mindne szart kriajzol) de aztán exitet et nyomok lemegy alulra és megint rosz
alabol olyan hogy kiírja a neveket (meg [ c=16 ][ / c] (ez nem tom mi xD) ) de az ilyeneket hogy (L) csak sima (L) nek írja hál istennek
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"az a te bajod, hogy vidéken nõttél fel és nem fejlõdött ki az agyad"
(by: csapdle-csacsi)
vagy ilyesmik?
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az msn plusban be van allitva hogy naplozza a beszelgeteseket , es le van vedve jelszoval , viszon en elfelejtettem azt es az lenne a kerdesem hogy valamelyik progival nem lehetne megnyitni ezeket a fajlokat ?
kossz
talán van 1kbyte is a különbség a két mutató közt 😮
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
valami konkrétum ?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
egy kis furcsaság eset meg vellem 😊
futot az msn és átléptem az outlookra letöltöt pár levelet és amikor végeztem visza akartam lépni az msnre de a megszokot alt tab most nem jött be mindha eltünt volna az msn allul a kis ikon nem a megszokot zöld ki embert mutatot hanem egy piros villámot pár klik és viszajött minden ez még nem fura csak ez után jön minden partnernél ott volt ez az irás "ne zavarj"
ez virus?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Hogy tudok MSN-en távsegítséget níújtani, mindig azt írja ki, hogy töltsem le a Windows Messenger legújabb verzióját , de már a legeslegeslegújabbat töltöttem le és még mindig azt írja ki: H E L P
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
A runtime error r6025... nevû hibára tud valaki megoldást?
Hiában telepítem újra akkor is az jön be intításkor!