8023
-
Üdv. Valaki tudja hogy hogyan állítsam be a mesit esetleg a tűzfalat (Kerio Personal Firewall 4) hogy ha fájlokat küldenek át nekem MSNen akkor ne lassuljon be a fájl átvitel?? 3MB/s -es netem van. Eddig gyorsan átjött amit küldtek de amióta felraktam a kerio-t lassú a fájlátvitel. A Keriónál engedélyeztem a TCP meg az UDP illetve az ICMP meg az IGMP-t is. 8mivel nemtom az MSN melyiket haználja...) -
Ma is egész nap ment az msn, de mikor beraktam az uj vidkártyát azóta, ha be akarok jelentkezni msn-en bejön az a hibaelhárito izé ami akor szokott ha nincs net...persze most is ujra raktam vagy 5-ör az msn-t meg ujra inditottam 20-or a gépet, de semmi javulás...
5let
-
1, stuff pluginnal lehet mást betenni házzájuk.
2, az az új messenger plsunak a szineszítési jele, tedd fel azt:P -
pbes #6814 Az első az MSN Messengerben is kikapcsolható, Eszközök/Beállítások/Üzenetek és vedd ki a pipákat a hangulatjelek megjelenítése elől.
A másodikra a megoldás, hogy MSN Messengerhez felteszed a Plust vagy ha Windows Live Messengert használsz az alapból tudja: partnerek átnevezése/becenév megadása. -
töröld le az msnt. -
Cat 02 #6812 kérdések
: a :) -re megjelenmő undorító smiley-t hogy kell kiszedni és berakni simán :) _t :D
és a [c=2]ssss[/c=5] meg ien nevek ellen mit lehet tenni ? -
Daveee #6811 kösmár sikerült
-
Daveee #6810 feltettem és smot micsináljak pls help meee -
pbes #6809 Winamp Toaster plugin -
Daveee #6808 hello ho tom a msn t ugy beálitani hogy winampban halgatot zenéket mutasssa!, ami a faq ba van link nem jo -
pbes #6807 Ok, azt is ismerem, de a meebo sztem egyszerűbb, gyorsabb, több hálózatot ismer (msn, icq, aim, jabber, gtalk, yahoo) és megy a legtöbb böngészővel (Opera, Firefox, IE, Safari). -
Hello!
Ha én csinálok magamnak egy smiley-t, akkor azt miért viszi össze???
(Akkorára, mint a ":D" smilye-t) -
Cat 02 #6805 thnx
de találtam már vmi webmessenger.com ot :) -
pbes #6804 Meebo -
Hmmm... 
magátol megjavult.:) -
Sziasztok!
Ma egész nap jo volt az msn-em, aztán egyszer rákkattintontam, h megnyissam (+nézzem kik aktivak) és lefagyott maga az msn. ha control+alt+del-t nyomtam természetesen a "program nem válaszol"-t irta ki nekem. újra indítottam a gépet, ugyanez. újra feltettem az msn-t ujra ugyanez. letöröltem teljesen+ujraindittotam, megint feltettem, és megint ugyanez...
szerintetek mi lehet a baj ???
előre is köszi a válaszokat! -
Cat 02 #6801 vmi chat.hu/msn/
vagy vmi iesmi xD -
Cat 02 #6800 link vaz ? -
srv-n van -
Cat 02 #6798 hmm mi a netes msn címe ? :D
nekem nem jó a banner -
keress rá a googlén.. 
(pl.: ittvan-e..) -
Hali!
Az msn-em azt a hibakódot írja ki állandóan,ha valaki tud azt kérem segítsen! 80048439-es hibakód előre is köszi -
gaspy #6795 értem köszi -
faq szerint nem -
Code92 #6793 jaja nagy valószínűséggel a 235 partnaer lesz a probléma -
gaspy #6792 Hy
azt megtudom nézni valahogy hogy x személy letiltott-e engem? -
gyerekek, msn 7.5öm van de baszott lassú...bejelentkezés után amikor a kis ikon a tálcán már bejelentekezettet ír, kb. fél percet kell várni, addig az ablak fehér vagy nem lehet kattolni sehova...szal kurva lassú...meg lehet valahogy oldani?
lehet az az ok hogy 235 partnerem van, mivel régebben nemvolt ilyen hiba...de ha nem, akkor help plz :) -
morfologus #6790 kösz! XD -
szmájliba? meg! megjelenítő képnek? nem. háttérnem? nem... -
morfologus #6788 Helló all!
Meg lehet valahogy oldani, hogy ha egy gif képet rakok be maganak akkor lejátsza??
Mert nekem nem megy. -
sztem csak ha online vagy plussal lehetséges.
wlm-ben már lehet hogy lehet, nemtom. -
TRibor #6786 De ha már itt vagyok még egy kérdés! :)
Az MSN-el vagy más progival meglehet azt csinálni hogy egy adot időpontban küldjön az egyik partnernek egy üzenetet, még akkor is ha nem vagyok on-line? -
TRibor #6785 Sziasztok! Lenne egy érdekes kérdésem!
Az MSN-ben mikor a webkamerát kell beállítani, a listában benne van a tuner kártyám is. Azt meglehet valahogy oldani hogy a tunerkártyám képét lássák beszélgetés közben? -
vlszleg törölte is a programot... -
AMugy nektek mivel járt a virus ?
Nekem olyat csinált hogy beléptem egy programba és a porgram pedif kikapcsolta magát azonnal. -
sztem kiir vmi hibakodot is, és ha beirod lent akeresőbe, valszeg már van hozzá megoldás is. ha nincs, akor ird be ide a kódot -
mindenesetre legközelebb minden uj kapcsolatfelvétel után mentsd le a listát... -
Hali!
Már 2 napja nem tudok bejelentkezni msn-be (sem Live, sem a régi 5-ösbe), míg más a gépemen simán be tud jelentkezni a saját adataival, és én más gépen sem tudok bejelentkezni! Ilyenkor mit lehet tenni? Nem szeretnék ujra regelni a kapcsolatok miatt! :(((
Légyszi, ha van ötlet, ne kíméljetek, nagyon fontos lenne!
Köszi!!! -
Hali!
Már 2 napja nem tudok bejelentkezni msn-be (sem Live, sem a régi 5-ösbe), míg más a gépemen simán be tud jelentkezni a saját adataival, és én más gépen sem tudok bejelentkezni! Ilyenkor mit lehet tenni? Nem szeretnék ujra regelni a kapcsolatok miatt! :(((
Légyszi, ha van ötlet, ne kíméljetek, nagyon fontos lenne!
Köszi!!! -
ahoz le is kéne tölteni