MSN Messenger (.. 7.5)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
na ez is megvan, kiraly, kösz a helpet!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
unicows

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
bezsarok most meg vmi uncows.dllelt hianyol a 7.5, de ha felteszem akko se jo...

akyyy
sztedirdle:)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ColdFire
sikerült, ha vkinek kell a help hogy hogy kell, irjon, mert egy progi is kel hozza

ColdFire
hát én ezt mindjárt szétverem!!!!!!!!!!!!!!

ColdFire
windows live messenger,ok

ColdFire
WLM? azmiaz?

akyyy
tegyél fel ujabb msn-t (esetleg WLM?), és a windows messengeredet is frissítsd( tudod, azt a kezdetleges msn-t.)itt le tudsz tölteni egyet.

ColdFire
thx

bazs1
ColdFire
nem tudom milyen frissitest, es meg a keresovel se talalok semmi ertelmeset

akyyy
tegyél fel vmi frissítést... vagy start menü futtatásba irj bele vmit..(nemtom már mitt, de volt rola szo a topikban, lent keresõt haszálva keresd meg)

ColdFire
Pls help... :'(((((((((

akyyy
ez a távsegítség kérése, az alkalmazásokban van benne, ajátékok mellet...

Sziasztok!
Hallotam olyan programról ami a msn-be épül bele valami távjavító, amivel mások gépét megtudom javítani ha õ is felteszi!! Nem tudjátok a nevét vagy egy linket PLZ!! Elõre is köszi!
ColdFire
ujra is telepítettem már....

ColdFire
van egy kis gondom, ezt írja amikor inditom az msnt :'(
(a regi msn müködik, ez 7.5ös)
Help!:(

prezi
ez bukó :D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

akyyy
beállítások, adatvédelem, sé felveszed a partnereidet

SEGÍTSÉG!!!
Hacker támadás ért bazz!
!! ]<->[acked ßy: Private Hacker Team !! ---> EZ VAN A NEVEM HELYÉN!
És az összes partnerem törlõdött!
Valaki segítsenek nagyon kérem! Volt vagy 150 partnerem...
Gyocsika
Ok megvan csak ugy csináltam hogy telepitettem és közben ment a winamp és nem hozta be az msn messengert ott a bal sarokban ujra kellet inditanom a winapot!

akyyy
bal oldalt van az msn messenger, nem tlaálod? rosszul tetted fel akkor

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gyocsika
Letöltöttem az msn gen nevü izét hogy winappal is mûködjön az hogy ymit hallgatok feltelepitettem és a winapban megnyomom a CTRL+P és ott nem találom holl kelll engedélyezni??? HELP

akyyy
<#schmoll2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

0ppika
ejj Áky nagyon gyûlnek a pontok :@

http://epica.nl

Zomil
senki nem tudja h lehet elkerülni h az msn-en ne nyomja össze a smiley-nak berakott .gif-eket???

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

helló. hol tom megváltoztatni az msn-es jelszavamat???????

Alternatív MSN klienst keresel?
Gaim, Miranda
akyyy
FAQ-ban benne van, Egy partnerem angol szöveget írt, és egy linket, rámentem, és most az én cimem is ilyeneket küldözz, pedig hozzá se nyulok!

Sajnos vannak vírusok , melyt úgy lehet felfedezni, ha különféle angol mondatokat írnak, és egy cimet is, amiben általában a mi címünk is benne van. Semmiképp se menjünk rá, ha nem akarunk vírust bekapni, ha mégis, vírusirtóval írtsük ki a férget!

Raccoon
Ha tudtok még a Trillian-hoz hasonlót akkor mondjátok már meg a címét és kipróbálnám vele. THX!

Raccoon
Hi! Az miért van, hogy winxp újratelepítés után sem tudok csatlakozni? Van netem, megy minden, semmi hiba, de egyszerûen sem a 7.5 sem a 8-al nem tudok belépni! Más géprõl beenged, de az én gépemrõl még más címet sem enged be az msn! 2x már volt winxp full, formatos telepítés, mégis semmi! Elõtte viszont valami spy lehetett a gépemen, ezért kellett újratelepíteni! Nem megy a Trillian sem, folyton ledob, és már próbáltam másnál is fellépni a saját gépemmel akkor is semmi. Na ezt mondjátok meg mitõl van!!!! Thx!

Balumann
Ha Windows Live messenger 8-atok van akkor töröljétek le és tegyétek fel a messenger 7-et. Ez úgylátszik bevált, legalábbis mondtam valakinek és utána nem kküldött ilyen fotoalbumot. Próbáljátok ki.

grebber
Nemtudom leirtani mert nemtudom mi a progi neve ami csinálja ezt és egybõl kilövi Nod-ot.

Valaki feltenné az õ msconfig automatikus inditásának képét??

Mert nekem ott van 2 cucc mind a 2 ki van pipálva de mögötte meg üres a rész nincs leirás.

Next PC upgrade: 2022

© babaluga tegnap 17:04 | Privát | Válasz | #1

Sziasztok!
Egyik nap egy hasonlót kaptam msn-be:
The person have send you his fotoalbum your client doesn't support .blablabla
Rákattintottam és besz*ptam valami vírust.
Van valakinek ötlete hogy lehet eltüntetni?
Köszi, hellosztok

Ez a bezárt illetve törölt MSN VÍRUS topikból van

valaki mintha írta volna ugyanezt már....talán a wlm topikban láttam

grebber
Más megoldás nincs?

win reinstall az igazi, ha meg nem akkor csökkentett módban a nod32 ha elindul

grebber
Valaki help egyik srác küldött egy üzit valami photo album akármi szöveggel én mivel megbiztam benne hisz beszéltünk már meg minden elfogadtam és gyanítom valami vírus mert elsõ dolga volt bezárta a NOd32-ömet.
Bármit beirog google-be és keresésre megyek az oldal egybõl bezárodik.

valaki tud valami megoldásT?

Ghostika
Valaki tud nekem proxy kiszolgálót az msn-hez?

tudja valaki hogy lehet msn bot-ot csinálni? :)
bertino
<#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GyimiGábor
Azt hogy hogyan lehet kikapcsolni a megosztási mappát hogy ne tudjanak nekem fájlokat küldeni?
De ezt mintha már kérdeztem volna...

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

bertino
?

mit is akarsz pontosan ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GyimiGábor
Hello
Hogy lehet kikapcsolni a megosztási mappát? mert nem korlátlan az internetem és teljesen lefogyasztják a partnereim pedig má 100-szor elmondtam nekik hogy ne küldjenek.<#buck><#buck><#buck>
A megosztás szüneteltetése nálam csak addig tart amíg ki nem jelentkezem.

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

hali
hogy lehet MSN-be a másik embernek a videóját rögzíteni? :D
köszi szépen :O...

Zomil
valaki erre tudna megoldást? pls :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

fery02
ÓÓÓÓ, nagyon szépen köszönöm, mûködik!! :)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

xxdani
nézd meg hogy be van-e állítva a win media playerben....eszközök->beállítások--->beépülõ modulok--->háttér--->és ott van az msn messenger...

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)