8023
  • LeePí17
    saját galériába be..onnan rakd ki....
  • akyyy
    nekem megy... csak a bannerral kéne vmit kezdeni mert srv nem érhető el :Q
  • McGrady
    hello, nektek megy most? én nemtok belépni :(
  • gaspy
    aha ez szerintem elég nagy f*szság...:)
  • Szuperkaraj
    hát nem vagy vele egyedül mivel nem volt benne ilyen opció:D
    és....azt valószínű nem is látták, mert nem is tudtál írni, de most mivel tudsz így látják is! ;)
  • gaspy
    csak mert sima msn messengerbe nem is tudtam írni ha rejtett módba voltam....
  • Szuperkaraj
    hát mi értelme lenne ha nem látná? :)
  • akyyy
    látja
  • gaspy
    hy...
    a live messengerbe akkor is tudok irni ha rejtve kapcsolódok...
    ilyenkor ezt látja az akinek írok???
  • akyyy
    a főablakban mieoőtt bejeletnkezel ott kell lennie h uj passport igazolvány, vagy vmi ilyesmi
  • lampard99
    hello pontosan hol tudom magam rgisztrálni mert szeretnék csinálni egy újat. Szóval pontosan ho kell reisztrálnom magam
  • Szuperkaraj
    én ilyenről még nem is hallottam :D
  • edikee
  • akyyy
    le van írva a topikjában
  • Csabesz6
    kösz-.-:)
  • Firerock
    és azokkal a srciptekkel mit kell csinálni
    de ugye ez az a progi amikor 2 felhasználóval is be lehetek jelentkezve
  • akyyy
    srciptek csak windowslive messengerhez van, abba a topikban benne van a linje a topiknak ahol van link!
  • akyyy
    http://akyyy.uw.hu/msn/index.php
  • Firerock
    holvannak a letöltések??
    mer nemtalálom
  • prezi
    édesanyátokkal is így beszéltek ?! fórumozzatok normálisan vagy keress rá google-n: szép magyar beszéd...
  • Flamer
    sehogy. valaki felvette hogy lány vagy. és énse értettem honnét vette. azét kérdeztem.. de nem gondoltam hogy hazucc..

#6753: inkábbnemismondok erre semmit..
  • Sland
    mi a faszom? :O amikor megnéztem akkor valamilyen edit volt a neve :O
    hát bocsessz valamit kurvára elnéztem :D

szerk: jah már látom. a fölötte lévővel kevertem össze. bocsi még 1x :D
  • Csabesz6
    szasztok
    volt ien oldal ahol voltak faja scriptek:) mock meg ienek...mmi a címe ?
    thx
  • Szuperkaraj
    jó, tartalomban igazad van, de fejezd ki magad normálisan, vagy cső

amugy honnan veszitek hogy lány??:D
  • reaper4
    vegyél már vissza wazz!! vagy ne gyere ide...
  • Brolly
    "okés hogy hazudik a nemével kapcsolatba hogy fiu" ezt hoyg erted hogy hazudok?
  • Flamer
    miarákról beszélsz?:o
  • akyyy
    testépítés nem = a testszépítéssel..:D
  • Flamer
    má nem azé de sohjasem nézem meg senki adatlapját.. kérdezni szoktam. de mivel a help szempontjából tökmind1 mijen nemű ezért nem érdekell..
    másrészt:
    Foglalkozás, hobby: Foci,Testépités,Számtech,Zene

okés hogy hazudik a nemével kapcsolatba hogy fiu.. nade foci? yó még azis okés. nade testépitő meg számtek? csak nem lány.. :CC
  • Brolly
    Honnan veszed hoyg nő vok?
  • akyyy
    Neme: fiú
  • Sland
    Nem azért, de szerintem nem kéne így beszélni egy hölggyel...

Oké hogy igazad van, de mégis azért a formalitás :)
  • edikee
    melyik az a progi amivel több játékot nyithatok meg msn en keresztül ??
  • moon21
    hello!
    nem tudja valaki, hogy a Plus-ban lévő hangokat, például amit a töbiek küldenek, ki tudom-e valahogy exportálni pl. egy wav fájlba, vagy egy mp3-ba??
  • Brolly
    ja jó, azt nem néztem, mert én csak magyar lapok közt kerestem, de azért köszi szépen, és bocsi.
  • Flamer
    k*r*a anyádat!!4 mértnem tudod használni a ku*va googlét? nézdmeg: nézdmeg!!!!4

aztán meg eztis nézdmeg b*sz*m a szád! "Click here to go to the download of msvcr71.dll"

utálom az ojanokat mint te ba*****. nem tudsz semmitse megcisnálni magadtól..
  • Brolly
    en tudmo hogy van iylen oldal, de én nem találom, ezért is írtam hogy béna vok, meg be is írtam a keresőbe sokféleképpen, de egy nem mutatot oylan odlalt ahol le lehetne tölteni, csak a szokásosat. rákerestem úgy is hogy dll, úgyse adott oylan oldalt. Nem tudnátok vhogy belinkelni amit ti találtatok, nagyon hálás lennék.
  • homeless
    Nem érted, hogy ebbe nem volt semmi angol szöveg és a címem se??? Semmi vírusra utaló jel nem volt, max a port. A faq-ba sincs benne. Amúgy segítséget kértem nem okoskodást. Ha nem tudsz segíteni, akkor inkább hozzá se szólj. De szerencsére nem mindenki, olyan mint te. Egy másik fórumon találtam rá megoldást:
    Itt egy leírás a vírusról:
    http://www3.ca.com/securityadvisor/virusinfo/virus.aspx?id=58387
    Az etrust antivirussal lehet leírtani, a nod-al NEM!
    etrust:
    https://www3.ca.com/register/form.aspx?cid=40068
    Itt megadod az adataidat és emailbe elküldik a letöltési linket.
    Először is rendszervisszaállítás kikapcs, utána csökkentett módba ki kell törölni a windows\system32\dllcache\fifa2007.exe filet, és csak ez után lehet normál módba telepíteni az etrustot. A vírus egyébként eltávolítja a service packot és az összes patchet, szóval vírusírtás után ezeket is újra kell telepíteni.
  • Szuperkaraj
    rákeresel guglival vagy jahúval vagy amivel akarsz hogy dll és fog adni olyat ahol dll-ek letölthetők ( a címét nemtom, de én is keresővel találtam )
  • Flamer
    multkor találtam egy oldalt ahol csomo dll fájl volt.. unrealircd -hez meg simán kell ez a file szoval ojan oldalkon is megtalálhato ez a fájl.. szoval ne mond már nekem hogy nincs..