8023
-
LeePí17 #6777 saját galériába be..onnan rakd ki.... -
nekem megy... csak a bannerral kéne vmit kezdeni mert srv nem érhető el :Q -
hello, nektek megy most? én nemtok belépni :( -
gaspy #6774 aha ez szerintem elég nagy f*szság...:) -
Szuperkaraj #6773 hát nem vagy vele egyedül mivel nem volt benne ilyen opció:D
és....azt valószínű nem is látták, mert nem is tudtál írni, de most mivel tudsz így látják is! ;) -
gaspy #6772 csak mert sima msn messengerbe nem is tudtam írni ha rejtett módba voltam.... -
Szuperkaraj #6771 hát mi értelme lenne ha nem látná? :) -
látja -
gaspy #6769 hy...
a live messengerbe akkor is tudok irni ha rejtve kapcsolódok...
ilyenkor ezt látja az akinek írok??? -
a főablakban mieoőtt bejeletnkezel ott kell lennie h uj passport igazolvány, vagy vmi ilyesmi -
lampard99 #6767 hello pontosan hol tudom magam rgisztrálni mert szeretnék csinálni egy újat. Szóval pontosan ho kell reisztrálnom magam -
Szuperkaraj #6766 én ilyenről még nem is hallottam :D -
#6745 -
le van írva a topikjában -
kösz-.-:) -
és azokkal a srciptekkel mit kell csinálni
de ugye ez az a progi amikor 2 felhasználóval is be lehetek jelentkezve -
srciptek csak windowslive messengerhez van, abba a topikban benne van a linje a topiknak ahol van link!
-
http://akyyy.uw.hu/msn/index.php -
holvannak a letöltések??
mer nemtalálom -
édesanyátokkal is így beszéltek ?! fórumozzatok normálisan vagy keress rá google-n: szép magyar beszéd... -
sehogy. valaki felvette hogy lány vagy. és énse értettem honnét vette. azét kérdeztem.. de nem gondoltam hogy hazucc..
#6753: inkábbnemismondok erre semmit.. -
mi a faszom? :O amikor megnéztem akkor valamilyen edit volt a neve :O
hát bocsessz valamit kurvára elnéztem :D
szerk: jah már látom. a fölötte lévővel kevertem össze. bocsi még 1x :D -
szasztok
volt ien oldal ahol voltak faja scriptek:) mock meg ienek...mmi a címe ?
thx -
Szuperkaraj #6754 jó, tartalomban igazad van, de fejezd ki magad normálisan, vagy cső
amugy honnan veszitek hogy lány??:D -
vegyél már vissza wazz!! vagy ne gyere ide... -
"okés hogy hazudik a nemével kapcsolatba hogy fiu" ezt hoyg erted hogy hazudok? -
miarákról beszélsz?:o -
testépítés nem = a testszépítéssel..:D -
má nem azé de sohjasem nézem meg senki adatlapját.. kérdezni szoktam. de mivel a help szempontjából tökmind1 mijen nemű ezért nem érdekell..
másrészt:
Foglalkozás, hobby: Foci,Testépités,Számtech,Zene
okés hogy hazudik a nemével kapcsolatba hogy fiu.. nade foci? yó még azis okés. nade testépitő meg számtek? csak nem lány.. :CC -
Honnan veszed hoyg nő vok? -
Neme: fiú -
Nem azért, de szerintem nem kéne így beszélni egy hölggyel...
Oké hogy igazad van, de mégis azért a formalitás :) -
melyik az a progi amivel több játékot nyithatok meg msn en keresztül ?? -
moon21 #6744 hello!
nem tudja valaki, hogy a Plus-ban lévő hangokat, például amit a töbiek küldenek, ki tudom-e valahogy exportálni pl. egy wav fájlba, vagy egy mp3-ba?? -
ja jó, azt nem néztem, mert én csak magyar lapok közt kerestem, de azért köszi szépen, és bocsi. -
k*r*a anyádat!!4 mértnem tudod használni a ku*va googlét? nézdmeg: nézdmeg!!!!4
aztán meg eztis nézdmeg b*sz*m a szád! "Click here to go to the download of msvcr71.dll"
utálom az ojanokat mint te ba*****. nem tudsz semmitse megcisnálni magadtól.. -
en tudmo hogy van iylen oldal, de én nem találom, ezért is írtam hogy béna vok, meg be is írtam a keresőbe sokféleképpen, de egy nem mutatot oylan odlalt ahol le lehetne tölteni, csak a szokásosat. rákerestem úgy is hogy dll, úgyse adott oylan oldalt. Nem tudnátok vhogy belinkelni amit ti találtatok, nagyon hálás lennék. -
homeless #6740 Nem érted, hogy ebbe nem volt semmi angol szöveg és a címem se??? Semmi vírusra utaló jel nem volt, max a port. A faq-ba sincs benne. Amúgy segítséget kértem nem okoskodást. Ha nem tudsz segíteni, akkor inkább hozzá se szólj. De szerencsére nem mindenki, olyan mint te. Egy másik fórumon találtam rá megoldást:
Itt egy leírás a vírusról:
http://www3.ca.com/securityadvisor/virusinfo/virus.aspx?id=58387
Az etrust antivirussal lehet leírtani, a nod-al NEM!
etrust:
https://www3.ca.com/register/form.aspx?cid=40068
Itt megadod az adataidat és emailbe elküldik a letöltési linket.
Először is rendszervisszaállítás kikapcs, utána csökkentett módba ki kell törölni a windows\system32\dllcache\fifa2007.exe filet, és csak ez után lehet normál módba telepíteni az etrustot. A vírus egyébként eltávolítja a service packot és az összes patchet, szóval vírusírtás után ezeket is újra kell telepíteni. -
Szuperkaraj #6739 rákeresel guglival vagy jahúval vagy amivel akarsz hogy dll és fog adni olyat ahol dll-ek letölthetők ( a címét nemtom, de én is keresővel találtam ) -
multkor találtam egy oldalt ahol csomo dll fájl volt.. unrealircd -hez meg simán kell ez a file szoval ojan oldalkon is megtalálhato ez a fájl.. szoval ne mond már nekem hogy nincs..