MSN Messenger (.. 7.5)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
hanyas msned van?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Zeccc
felraktam ezt a cuccot de elbaxta az egész msn-em! help me

akyyy
mess.be -n van oylan hogy CustoMess. ezt tölsd le, nagoyn jó progi, és egy kis hibája miatt meg lehet csinálni hogy ne lehessen ellopni a szmájliaidat😄

Zeccc
msnhez ien emotikon,smiley pack-eket honnantudnék letölteni?

akyyy
próbáld meg késõbb vagy fordulj az üzemeltetökhoz ^^

jbal
sziasztok.csináltam egy új msn címet már meglévõ e-mail címmel.megersõíteném de a linkre rákttintva ezt a szöveget kapom:
A kérés teljesítése sikertelen.

A használni próbált hivatkozás helytelen, vagy technikai nehézségek merültek fel a Passport Network rendszerben.

Válasszon egyet vagy többet az alábbi lehetõségek közül:

* Térjen vissza a hivatkozást tartalmazó eredeti e-mail üzenethez, és kattintson újból a hivatkozásra.
* Jelölje ki és másolja a vágólapra a teljes hivatkozást, majd illessze be azt a böngészõ címmezõjébe, és végül nyomja meg az Enter vagy a Return billentyût.
* Ha a probléma továbbra is fennáll, késõbb próbálja meg újból, vagy forduljon az üzemeltetõkhöz.

mit csináljak?

Köszi a segítséget,ezt végülis naggyábol ismertem is. 😊 Viszont 8.0-ban nekem az ékezeteket ilyen krikszkrakszos karaktereknek irja ki,pedig fennvan összes nyelvi file a gépen. Most amivel próbálkozom az egy elég okos progi,bár nem az a topik de azért megemlitem mi oldotta meg a problémám és ez ugy tud rejtözködni hogy közbe fileokat is küldhetsz vele és alig foglal 1 mega helyet. Miranda IM. Ez megoldotta most a problémám. 😊

akyyy
egyik megoldás:
plusvan van automata üzenet, lehet szerkeszteni is.
másikra nincs, max ha 8.0-át használnál. most van hozzá oylan szkript, amivel autoatán visszair bizonyos szavakra:
pl valaki beirja hogy helló, észleli és egybõl visszairja hogy szia.
vagy a csá-ra csõ-t... jó pofa😊 ha kijön az uj verzió megcsinálhatom magyarra is kiteszem

Valaki valamit tud mondani #6548 hozzászólásomhoz? Nekem olyan plugin is jó lenne msn 7.5 höz ami bizonyos embereknek akiket beállítok visszaairja hogy ne zavarj,automata szöveg,bár jobb lenne ha olyan plugin is lenne ami eltüntetné a jelenlétem msn-röl,mert sok ismerõs van akit letiltani nem akarok,de ha hirtelen vagy 30 ember egyszerre rámprivizik,szóval jobb szeretném én eldönteni mikor kivel dumálok. 😊

akyyy
http://www.msnfanatic.com/articles/solving-error-80048820-444.html
máskor használd lent a keresõt. ird be azt a kódot, és lehet megis van a megoldás

0ppika
hiak
kénytelen voltam újra feltelepíteni a hangkártyám driver-ét, és azóta nem akar csatlakozni, ez a hibaüzenet jön:

van valami ötletetek? <#szomoru1>

http://epica.nl

Brolly
<#worship><#worship><#worship><#worship>
Naon szépen köszi!!!!

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

még mindig nincs megoldás arra h mér nem látnak az emberek?

lck
Innen töltsd le, aztán másold be a system32 mappába:
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?winhttp
Háth jó lesz.
Brolly
Hali!
Letöltöttem a 8. valahanyast(nem beta) felteszem, és amikor elakarom inditani, kiírja hogy vmiylen winhttp.dll file hiányzik, nem biztos hogy dll nemt tom de ezt írja ki állandoan. Ha vki tudja a megodlást kérem írja már le.
Elõre is kösz
csá

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Egy pár napja WLM állandóan lefagy és kb 700 mb eszik a memóriából. Letöröltem, majd újra felraktam, de nem segített. Majd letöröltem a következõ mappákat:

C:\Documents and Settings\\Contacts\
C:\Documents and Settings\\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\
C:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\
C:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\

Azonban a gép még mindig sok memóriát eszik, ha megy a WLM. Esetleg le kellett volna még törölni vmilyen mappát?
Elõre is kösz a segítséget!
misirulez
A webcam driverével nekem lehet.

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

SaintSavin
Nem tudjátok, Messengeres videóbeszélgetést lehet valahogy rögzíteni?

Bocy
hello hogy lehet tuningolni az MSN-t😊
most ez csak ugy rámjött és meg kellet kérdezzem😊
azokat tudom
MSN plus
MSN (vami)Stuff Plugin
SweetIM

Sziasztok.
Kipróbáltam a legujabb messengert,de nemjött be,ezért vissza tértem a 7.5-höz. Amit kérdeznék az lenne,hogy nincs a Messenger 7.5 verzióhoz valami plugin ami engedi a rejtett kapcsolódást? Mert 8.0 ba a Messenger Live-ba ez bennevan,de nekem a 7.5 ami bejön.Viszont erre nemtudom létezik e ilyen plugin.

köszi

xxdani
Fiók megszüntetése
Windows Live-fiókjának megszüntetése:
1. Lépjen a Fiókösszesítés lapra
2. Kattintson a Fiókösszesítés lap navigációs sávján látható Beállítások hivatkozásra.
3. Kattintson a lap Általános mûveletek részén látható Fiók megszüntetése hivatkozásra.
4. Gyõzõdjön meg arról, hogy a helyes Windows Live ID rendszerbeli felhasználónév jelenik meg, írja be jelszavát, majd kattintson a Fiók megszüntetése gombra.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

csáttok, kéne nekem gyorsan hogy hogy lehet fiókot megszüntetni, ha lehet, bocs nemotthon vok és nemtom megnézni, mer nincs idõm

aszt zseretném kérdezni hogy van e oylan progi ami meg tudja figyelni hogy a felvet partnerem kivel beszél és mitt

ALien

ajha nézem a fórumokat, már 3embert találtam akinek uanez a problémája szintén 2napja...

mások aztmondják h velük is volt ien de megjavult magátol... na asszem bill gécc tehet rola akkor megint:S

mind1, átmenetileg akkor használj másik ( vagy új ) címet, aztán hátha valaki rájön a megoldásra

hát ja ez hüjeség😄

lehet hogy túl régi, bár ilyenrõl még nemhallottam és szerintem hülyeség is 😄....mondjuk igaz hogy nekem kb évente van új címem, a mostani kb 1,5 éves

hát kb 3 éve van meg a cimem

ja, ja...érdekes hogy mik vannak...egyik címmel megy a másikkal meg nem <#nemtudom>

akyyy
vagy külföldi fórumokon megnézni hátha másnka is volt hasonló problémája

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mióta van meg a címed amelyikkel gond van?

nah az a szitu h beléptem egy másik cimemmel, ott jó minden... csak azzal nem amit használok 99% ba

telepitettem: samsung pc studio(telefonhoz), meg sattelite tv for pc... ennyi

a programon annyit álitottam h 1napra benyomattam h több fiók engedélyezése, de már kiszedtem...

hm...akkor csak próbálj visszaemlékezni az elmúlt 2-3 napban állítottál-e valami programon, vagy telepítettél-e valamit ( a nagyon lényegtelenek hagyjuk ki, mert úgy rengeteg lenne )

ujraraktam msnt, ujraraktam msn plussot... és nincsen rendszervisszaállítási pontom (csak naon régi...)

nézd, próbálunk segíteni, de ha minden tizedik percben beírod hogy help mí, azzal csak ellenszenvet váltassz ki az emberekben....az msn újratételével meg kell hogy oldódjon, ha így sem sikerül akkor meg csinálj egy rendszervisszaállítási pontot, ezt mentsd el oda ahol biztos megjegyzed, majd egy 2,3,4 nappal ezelõttit aktiválj ( mert azt írtad hogy 2 napja van ez a hiba ), ha ez sem megy akkor egyelõre nincs jobb ötletem

help mííííííííííííííííííííííííííí

igen! amugy figy 5éve megy rajt a tüzfal és sose volt vele baj(meg megvan neki engedve az msn...)

akyyy
ha a tûzfaladat kikjapcsolod, akkor is ugyanaz a hiba?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

sygate tûzfal, nod32, samsung internet keyboard, firefox, winamp megy 😄 (mint midnig...)

a netem meg 4MB/sec download és 1MB/sec upload... (mint mindig😄)

és ez a hiba csak 2napja van... (meg egyszer volt msn 7.5 el is 1éve...

pontosan mik mennek egyidõben az msn-nel és mennyi a sávszélességed

próbáltam a telepitõ fileval a javításra menni de azután is semmi..

nincsen... minden ugy van mint szokott lenni!!!

akyyy
nincs leterhelve a neted?

semmit nem tudok vele tenni és ez nagyon gáz... könyi HELP MEEEEEEE

hát...hasonló kérdésre emlékszem, de a válaszra sajnos nem...miket próbáltál eddig?

nagy probléma help könyörgöm... be vok jelentkezve(elérhetõ) de mások nem látnak és ha bemek vkihez az azt mondja h mér kapcsolodsz rejtve??? de én nem!!!!!! PLS HELPPP

mehetsz innen a sunyiba ha nincs kérdésed vagy nem akarsz segíteni, csá.

paxyene
Imádom az ilyen operátornak szólós anyja kezét fogós gyerekeket!<#lama>