8023
  • Peugeot
    hát lehet ! most még kiprobálok mindent amit tudok aztán ha jutok valamire akkor majd elmondom mi is van ... azért kössz az ötleteket !
  • akyyy
    biztos h nem ez a baj,, taláb sp1-es van...vagy egyik se... az xp a luidas az tuti...
  • Peugeot
    de te elöbb rakod fel a winampot vagy elöbb az msn ent ? nem tudom csak elgondolkodtam hogy ez is lehet baj .. nem ? már az xp telepités utánra gondolok hogy ott mi a sorrend !?
  • Peugeot
    hát a windows tüzfal az nincs bekapcsolva és engedélyeztem a virusirtoba is ! ezért nem értem de ami a legviccesebb hogy az xp tüzfal jelzi ki hogy nemokés vm .. pedig be sincs kapcsolva ! :S
  • akyyy
    xp beépített tűzfala, vagy valami védelem... sajnos erre jó megoldást nemtok mivel nálam ilyne soha nem jelentkezett:(
  • Peugeot
    hát ez a baj hogy sehol sincs a fájl tehát... pedig ellméletileg átjött hisz azt irja !
  • PassionFruit
    hello, lehet már ismeritek, de aki nem, annak jól jön. Ha ujratelepités, stb. miatt, nem akarja elveszíteni a képeket, szmájlikat. Az msn-ből kilehet menteni ezzel a progival.
  • Cat 02 #6850
    hát ... új nem jó h winamp bol add file ?
  • Peugeot
    helló
    miért van az ha fent van a winamp, akkor ha kapok egy mp3 fájt mint beérkezett fájl, azt az msn nem menti el sehová, és még le se tudom játszani ! hisz egyszer már átjött a fájl ! mikor rákattintok hogy, megnyitás azt ijra ki, hogy a tüzfal nem engedélyezi ... de a tüzfal nincs bekapcsolva sehol ! ???
  • HyperGames
    A progiban??
  • Flamer
    van valahol egy ojan hogy e-mailcimem megerősítése.. keresd meg.
  • HyperGames
    8.0-ban hol tudom megerősíteni az e-mail címem mert nekem régebben sikerült csak most másnak szeretném megcsinálni, előre is thx!
  • akyyy
    vannak ilyne progik, de csak helyi hálózaton jóak!
  • Zomil
    meg lehet csinálni ugy, h a smiley-t pl a Microsoft gif animatorral átrakni gif-be és végteleniteni a lejátszását, igy normális eredeti méretbe fogja berakni:), viszont a gif-eket nemt jöttem még rá, h lehet normális méretbe berakni
  • Flamer
    ijen kérdés mán volt. spng kéne hozzá. én nem tuok rola hogy belehetne tenni nagy smilekat. qrva msnt ugy irták meg hogy az alapok benne legyenek..
  • misirulez
    Az msnclub.hu-n van több olyan letölthető smiley, amit ha berakok msn-be lekicsinyul.
    De ettől függetlneül nekem meg vannak alapbol olyan smileyaim amik nagyok. Szóval, hogy tudok magamnak nagy smileyt betenni?
    nonemám rosszra gondolni, msn-be akarom betenni
  • Flamer
    LOÁL!!4
  • misirulez
    Olyan progi nincs amivel meg tudom nézni, hogy a bnőm miről beszélget a bnőivel?
  • HyperGames
    Hi All!
  • Flamer
    nem nagy file? hány mega? mer nem biztos elfér a mailon.. :|

amugymeg nincs tárhejed?:C
  • frc0032 #6837
    dobj 1 mailt a frc0032(at)gmail.com mélre, és elküldömneked!
  • Flamer
    teddfel netre. htx :P
  • frc0032 #6835
    ja, mexereztem a tejjes verziót, és atz gúd! köszi!
  • frc0032 #6834
    hát...
    nekem ez valahogy nem műxik...
    legalábbis nem találta meg a jelszót...
    :(
  • akyyy
    http://akyyy.uw.hu/msn/MSN.Messenger.Password.Recovery.v1.1.410.2006-HERiTAGE.zip
  • akyyy
    mindjárt feltöltöm, ha leér
  • frc0032 #6831
    Hello!!
    nincs olyan progitok, ami meg tudja keresni az tárolt msn jelszavakat a gépen, és vissza is fejti azt?
  • misirulez
    Nagony-nagyon-nagyon köszönöm ezer hála neked!
    Eszembe se jutott volna, hogy a dátumbeállítással van a gond :D
  • akyyy
    http://www.msnfanatic.com/articles/solving-error-80048820-444.html
  • misirulez
    Természetesen ki van kapcsolva a tűzfal...:(
  • misirulez
    Akárhányszor teszem újra az msn-t, akármeylik verzióbol, mindig ez az ünenet fogad:

nincs 5letetek?
    soha nem volt még gond az msn-el, egészen keddig, amikor berakatam az uj videokarit, azóta nemmegy....:(
  • zserrbo
    Kicsit buta kérdése, de az MSN jelszavamat hol tudom megváltoztatni?
  • tyler82
    Ja jó. :)
    És az én problémámra ki tud valami megoldást ajánlani?
  • akyyy
    amit én momdtan neki, az kell neki:) ugyanerről van szó ;) csak van ennek topikja is itt!
  • Szuperkaraj
    de neki olyan kell(ene) hogy a fogadott/bejövő üzenetekre automatikus választ küld, felismervén az üzenetet tartalmát!....legalábbis előre beállítani a szituációkat...amit te mondassz az "ez ellen nem véd!" :D (javítsatok ki ha tévedek)
  • tyler82
    Nekem MSN7.5 van arra fel kell még raknod az MSN Plus! bővítményt. Lehetőleg a legfrisebb verziót nemtom az most melyik nekem a 3.63 van
    1.: Felrakod a Plus! bővítményt. http://www.msgpluslive.net/
    2.: Plus!/Beállítások/Saját állapot/előre beállított.
    asszem 20at tudsz beállítani.
    Ennyi.
  • zmeor
    ez nagyon jólenne

ugyis azt használom

el tudnád ezt hozzám juttatni?
  • akyyy
    ilyen csak szrkiptbe van, és az csak windows live messengerhez van!
  • bertino
    hát kolléga én is szeretnék sokmindent :DDDDDDd
  • zmeor
    hali!

szeretnék egy olyat az msn-be hogy ha valaki ír nekem valamit akkor automatikusan válaszoljon rá.. pl,: mizu? - semmi
    és ez mind ugy látszódjon mintha télleg én írtam volna...

előre is köszi