MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtudja vki honnan lehet azt a patch-et letölteni msnhez amivel folyamatosan lehet rezgetni?????elõre kösz!!!😊)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kösz
max stuff pluginnal láthatod ha megnyit és közbe nem elérhetõ.
az meg 1-el elõtted van.
Elõre is kösz.
Utána néztem vmi StuffPlugin nevû cuccot kellene letölteni hozzá, de sehol nem találom...
pls, segítsetek (ha tudtok)
Segítség kellene!
Azt szeretném, hogy a "mit hallgatok" - funkció winamppal is mûködjön!
Milyen plugint kell letöltenem, és honnan?
Köszi!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
de AZZAL se megy.
Most ez miért van??
A smooth sea never made a skillfull sailor
Megnéztem a Plus! mappáját és nincs benne .exe vagy hasonló fájl...
A smooth sea never made a skillfull sailor
Winfos XP SP2 van felrakva, talán Home Edition, minden új frisítés letöltve, telepítve. F-secure antivírus és tûzfal. Alaplapom AN8, Nvidia chipset-tel, tehát fõleg ezek tulajdonosaira igaz, de szerintem az Nvidia chip más alaplapon is megcsinálja ezt. Lehet, hogy elég arra is figyelni, hogy ha alaplapi drivert felrakjuk és megkérdezi, hogy kell-e ez a program, akkor nemet kell nyomni. Mikor összeraktam a gépet, akkor még nem volt netem otthon és már nem emlékszem, hogy hogy került fel a progi.
ha valami még bõvebben érdekel valamit ezzel kapcsolatban priviben elér😊
azért remélem elég ennyi is.
The Matrix has you...
Bármelyik 2 kliens kombinációjával. Lehet, hogy van erre vmi plugin is, de abban nem tudok segíteni, azokat nem ismerem.
programok közé beirta magát vagy hogy szedhetõ le.
még eztis irdle. hátha más nem okos 😄
http://loal.atw.hu
azért írok magamnak (hú, kicsit skizós😊 ), mert sikerült egy barátom segítségével megoldani a gondomat. leírom, hogy más is tanuljon belõle. a lényeg, hogy aki integrált hálókártyát használ és hasonló problémák merülnek fel az internet bevezetése után, akkor nézzen szét a programok között, mert nekem fel volt rakva egy Nvidia Network Access Manager nevû progi, ami valszeg az alaplapi driver-el került fel, még az új gép összerakásakor (ez se most volt). Ez egyfajta tûzfal volt, mert semmiféle komolyabb csatlakozást nem engedett meg. Mióta leszedtem minden frankó és még gyorsabb is a net😊
The Matrix has you...
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
volt anno egy programom,beirtam egy parancsot,és úgy irtam a havernak mintha õ írna
nah szal értitek😄 ennek mi a neve? mert most jól jönne csak már nem emlékszem rá😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Kikeresed a smile kódját pl.:
= 😊 és Eszközök >>> Beállítások-ban beírod...
lehet volt már ezerszer de én akárhogy keresek vissza nem találom!
a nevembe hogy tudok hangulatjeleket bettenni, próbálta a /nick...
de ezzel nem tette be
a windows live messenger 8.1-et felraktam a gépre. elõtte az alap 4.7 volt. új a net, 2 napja kötötték be.
a 4.7-el ment simán a csevej, be tudtam lépni stb.
a 8.1-nél nem enged ki, a tûzfalat miatt rinyál. F-secure használok, elvileg mindent beállítottam, tehát ki kellene engednie.
ezt a hibakódot adja ki bejelentkezésnél: 80072efd
mikor hibaelhárításra klikkelek, akkor sárga 3szöges felkiáltójel van a kulcsfontosságú portoknál.
mit kell beállítani, hogy mûködjön normálisan?
ja és azt is írja, hogy pillanatnyilag nem kapcsolódik a következõhöz: .NET Messenger Service
segítséget elõre is köszönöm.
The Matrix has you...
és ugy halottam h a régi stuffplugin tudott is ilyen funkciot
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
elöre is köszi
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://loal.atw.hu
ehülyült az msn
a billentûk en mott vannak ahol kéne
például a felsõ számok(0,1,2,3,4)nem azokat jelentik(pl.zárójel)
nem ottvan ahol kéne lennie
meg az angolban nem létezõ betûket sem ismeri
1ik pillanatról a másikra
valaki helo mer így nó msnm:'(
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"