MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
msn live-ba
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Help!
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Ez jelent bármit is?
Vagy vehetem úg, hogy ez nemjelent semmit?
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
stuffpluginba volt benne.
de kivették anévjegykártyák miatt, mert ha valaki csak aztnézte meg is jelez, de ha nincs is gépnél senki is megjelenik. itthon több gép is van, és ha amásiknál nincs senkii itt jelezni szokott hogy megnyitottak.
XY started a (mittomén mi) with you...
Tehát valszeg kétszer a nevemre kattintott h bejöjjön a beszélgetõablak, és úgy nézze meg a képem.
szerintem ez elég arra, h lebukjon, mert nem volt aktiv...😄
nézd csak meg te is, egy tiszta új géprõl jelentkezel be, fent van 10 ember, megnézed az egyiknek a névjegykártyáját, ugye nincs ott semmi kép. de ha már van ott kép az azt jelenti, hogy a gép lketöltötte, a te beavatkozásod nélkül, tehát ha fent vol az illetõúnek ez a szkript, akkor jelzett neki, de te meg se nyitottad, sõt lehet a gépnél sem volt😊
de persze ha valaki megnyit, akkor jelez is.
De vanwlm topik, sõt
itt szkriptek is vannak.
ha valaki rákattint a képemre akkor nekem ki irja
és most megfigyeltem csomóan kattintanak a képemre, de nem irnak semmit...
az a poén ha valaki nem aktiv neked és akkor irja ki, hogy megnézi a képed <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
" Attachment: Live Notifier.plsc (357.33 K😎"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
ma 2 kor próbáltam elõször belépni, tengpa még fullos volt, és szal 2 tõl nem ment, de még mostsem, úgyhogy már elég idegesítõ...
ezt írja ki:

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
#7196!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
felül van egy olyan hogy😮lvasd el elõször a FAQ-t mielõtt kérdezel!|
és az elsõ bekezdés pont a te kérdésedre a válasz.. nc
msn live
msn live-ban elküldtem valakinek egy üzit amit nem kellett volna de nincs még bejelentkezve..
hogyan lehet visszavonni az üzenetet mielõtt bejelentkezik hogy ne kapja meg?
pls pls pls heeelp <#shakehead>#shakehead>
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
A következö dolgot szeretném megcsinálni az MSN 8.1-ben
és azon belül is a beszélgetö ablakokban!
Nem akarom hogy kiírja a nevem ill. a partner neve mögé hogy
xy üzente:
Ha van valakinek 1 jó kis tippe vagy a Plus Live hogy jó Script-e
akkor azt meghálálnám...
Tényleg nincs magyar Plus Live Script weboldal?
Üdv
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Szerintem valami hacker lehetett, de ez mellékes.
Nem tudjátok hol találom meg az eddigi partnereim címét?
Nem menti el valami dokumentumba? Segítsetek mert ez nagyon fontos! <#help>#help>
Lépj ki msnbõl ( az óra mellet se legyen) és akkor tudod törölni<#nemtudom>#nemtudom>
Elõtte esetleg kapcsold ki messengerbe a megosztási mappák funkciót( az ablakába hogy szüneteltetés asszem), és utána törölgess.
Ha nem kapcsolod ki valszeg megint bejön hogy partnered fájloakt szeretne megosztani. Akkor menj a nemre.
Ui.: Ha meg valaki belémkötne hogy ott a fakjú akkor az tehet egy szívességet.
Elõre is kösz!
Kéziráûst bármelyikben lehet, csak menj a súgóra a felugró ablakban, és tedd meg a teendõket😊
.: mobilize.hu :.
mit lehet tenni az ellen hogy az MSN ne zabáljon ennyi memóriát és filmnézés közben ne akadjon a film mikor valaki üzentet ír nekem... gyakorlatilag film mellett nem tudok MSN-ezni pedig nem HD-t nézek..
segítségeteket elõre is köszönöm
Úgy érzem vki állandóan belép a jelszavammal az msn-re, pedig mindig megváltoztatom 😞
Canon 450 D