8023
-
Dexantreal #7461 Nekem fent van, de ugyanúgy sok a c meg b :S. -
Messenger Plus! 3.63.14
Messenger Plus! 3.63.14 -
Cat 02 #7459 hol lehet +-t letölteni 7.5 höz ? (idegesít a sok c meg b :S)
csak live hoz találtam -
Azt szeretném megkrédezni hogy hol tudom beállitani hogy a tálcán megjelenjen az a sárga bigyó hogy írtak?Mert nem jelenitődik meg...am. sajna 8.0-s verziót használok :( -
ennyi?:D -
Használhatja meglévő e-mail címét.
Windows Live ID rendszerbeli hitelesítő adatainak létrehozásakor bármilyen e-mail szolgáltatónál fenntartott tetszőleges létező e-mail cím megadható. A regisztráció után hitelesítő adataival a Windows Live ID rendszer bármely webhelyére bejelentkezhet.
E-mail üzeneteinek a www.hotmail.com webhelyen való eléréséhez MSN vagy Hotmail rendszerbeli e-mail címet, illetve egy MSN Személyes címhez (MSN Personal Address) tartozó e-mail címet kell használnia.
* Az első lépések
Hitelesítő adatok létrehozása:
Adja meg a Windows Live ID azonosítójához használni kívánt e-mail címet és jelszót. Válasszon egy kérdést és arra adandó titkos választ, hogy új jelszót hozhasson létre, ha elfelejtette a régit.
nos.. mi a rákér nem lehet google-zni hm?:|
innentől megtudod má csinálni? vagy necsináljak nkd screensátokat? :CCc -
az gáz... -
hol lehet beállítani azt, hogy mástól küldött fájlokat ne fogadja automatán az msn-em? vmiért mostanában rájött, hogy egyből elkezd tölteni mindent, amit küldenek :S -
regelj egy hotmail-es címmel.. nem kell hogy valóban legyen olyan, ez csak kvázi azonosító..., aztán a reg során megadhatsz egy második email címet és később erre is kérheted majd az elfelejtett jelszót pl..
-
hmm, hol kattintsak rá, hogy van már címem? Nekem ez jön be, ha rákattintok, hogy ujat akarok csinálni: http://get.live.com/getlive/overview Régen még megtaláltam, msot már nemnagyon.. :/ -
lehet. mondazt hogy má van cimed. :D -
Lehet még olyan mail címet csinálni, ami @freemail.hu vagy @vipmail.hu és nem hotmailos? Pls segítsetek! -
vmi ip checker szkript, ved dfel egy másik cimedre (csinálsz ha nincs9, és megtod az ipjét. eseteg hátha fent van a partnereid közt ugyanaz az ipjú, és akkor tudod is ki az:D -
PENGEinno3d #7448 Már megvolt!De én vmi célra töröbbre gondoltam, IP alapján megkeresni és jól összeverni!
-
jelszováltozás -.- -
PENGEinno3d #7446 Hi! Feltörték az msn-em! Nem tudjátok, hogy hogyan lehetne megkeresni vagy vmit tenni ellene, hogy ne tudjon újra bejelntkezni az a kis csíra? -
jaja.. addig má eljutottam közbe énis hogy flash és próbáltam is összerakni, de mindig hibát jelez mikor felraknám a sajátot..
csessze meg a M$.. :) -
http://www1.cae.mypersonalexpression.com/index.pd
használd ezt a honlapot, sok minden van itt.. és telepíteni se kell semmit se a gépre:)
te viszont nem tudsz csinálni. a mozgók nem giffek, hanem mivel dinamikusak, flashel csinálták, plusz hogy beszúrható legyen msnbe, kéne hozzá vmi licensz, vagy mi a szösz, amit csak megvenni lehet jósokdrága pénzért:D -
hali.. mozgó avatart szeretnék csinálni MNS live- alá.. olvastam a FAQ-t, ott ezt találtam:
"Hol lehet több animációt/mozgó képeket letölteni?
Winks and Moods-ra van szükséged letölthető itt"
a winks az gondolom nem az.. a moods lenne az?.. mert a megadott linken nem találok semmit.. csak hogy erre keressek rá vagy ne?..
köszi.. -
pont ezétr kell lemérni. mert ha drasztikusan kevés akkro lol.
nekme akkor szokott iylen lenni mikor én vagy tesom tölt ezerrel és nem marad sávszél:D -
Szabi1991 #7441 nállam csak a linkeket nem küldi el néha :S -
szolgáltató problem is lehet :\
akyyy osztálytársadnak, musztafának is folyton ez a gondja :\ -
mennyi a fel és letötési sebességed? -
gabyy #7438 Hali! Valaki tud segiteni abba h mit csináljak azzal h irnak nekem msn-en de én nem kapom meg amit irnak csak néha:S Virusirtás megvolt, ujra tettem a 7.5 öt nem ment, aztán a live-ot és még mindig ez a hiba..
Lécci valaki segitsen köszi -
Ha regisztrálok egy új msn címet akkor valahogy át lehet társítani az új címemre a régi msn spaces oldalt? -
-
loál. :DDdd és ő nem láttya hogy világít a power gomb szerinted?
meg ha msnezés közbe videoszarságot csinálaz ember akkor azt a videóküldő is látja amit a másik.. :| szóval ezt képtelenségnek tartom. valaki yól felültetett :DDdd -
Üdv!
Hallottam egyszer egy olyat, hogy van olyan program, amivel belehet kapcsolni a másik fél webkameráját anélkül, hogy ő erről tudomást szerezne. Tudja valaki, hogy melyik programmal lehetséges ez, vagy hogy hogyan lehetne ezt kivitelezni?
Előre is köszi!
Üdv! -
Sziasztok MSN be a jelszót hogyan lehet megváltoztatni? -
liverpool123 #7432 na újra mükszik az msn -
nem zavar, hogy eőtted 120-an beírták hogy nem müködik?
meg a többieknek is szó, most nem jó, senki se tud bejeentkezni, gondolom mess.be-re kiirják mi volt a gond.
egykté embernek "jó" ehet, mert nem jenetkeztek ki, de nekik se fog rendsen müködni. -
nekm se yo 
yo h megígértem vkinek h leszek...
-
liverpool123 #7429 császtok az alapértelmezett átjáró nem mükszik msn-embe nem tudjátok orvosolni a problemot? -
Peugeot #7428 ez hihetetlen egyszer kéne msn en és és ... áhh -
azt is észrevettem, hogy ha rányomok a bejelentkezésre akkor a 6 karakteres jelszóbol 8 karakteres lesz -
vodMarci #7426 Nekem sem jó. -
nálam se jó -
Más be tud jelentkezni az msn-re? Mert nálam most nem jó... -
messpatch. -
Sziasztok!!
MSN Messengerem alján reklámok villognak....
A plust még fel se raktam és szponzort se telepitettem!
hogy lehetne azt onnan eltüntetni mert már nagyon zavar!