8023
  • Dexantreal
    Nekem fent van, de ugyanúgy sok a c meg b :S.
  • allock #7460
    Messenger Plus! 3.63.14

Messenger Plus! 3.63.14
  • Cat 02 #7459
    hol lehet +-t letölteni 7.5 höz ? (idegesít a sok c meg b :S)
    csak live hoz találtam
  • Attila889
    Azt szeretném megkrédezni hogy hol tudom beállitani hogy a tálcán megjelenjen az a sárga bigyó hogy írtak?Mert nem jelenitődik meg...am. sajna 8.0-s verziót használok :(
  • Rage47
    ennyi?:D
  • Flamer
    Használhatja meglévő e-mail címét.
    Windows Live ID rendszerbeli hitelesítő adatainak létrehozásakor bármilyen e-mail szolgáltatónál fenntartott tetszőleges létező e-mail cím megadható. A regisztráció után hitelesítő adataival a Windows Live ID rendszer bármely webhelyére bejelentkezhet.
    E-mail üzeneteinek a www.hotmail.com webhelyen való eléréséhez MSN vagy Hotmail rendszerbeli e-mail címet, illetve egy MSN Személyes címhez (MSN Personal Address) tartozó e-mail címet kell használnia.
    * Az első lépések

Hitelesítő adatok létrehozása:
    Adja meg a Windows Live ID azonosítójához használni kívánt e-mail címet és jelszót. Válasszon egy kérdést és arra adandó titkos választ, hogy új jelszót hozhasson létre, ha elfelejtette a régit.

nos.. mi a rákér nem lehet google-zni hm?:|
    innentől megtudod má csinálni? vagy necsináljak nkd screensátokat? :CCc
  • bertino
    az gáz...
  • Rage47
    hol lehet beállítani azt, hogy mástól küldött fájlokat ne fogadja automatán az msn-em? vmiért mostanában rájött, hogy egyből elkezd tölteni mindent, amit küldenek :S
  • norbre
    regelj egy hotmail-es címmel.. nem kell hogy valóban legyen olyan, ez csak kvázi azonosító..., aztán a reg során megadhatsz egy második email címet és később erre is kérheted majd az elfelejtett jelszót pl..
  • Brankley
    hmm, hol kattintsak rá, hogy van már címem? Nekem ez jön be, ha rákattintok, hogy ujat akarok csinálni: http://get.live.com/getlive/overview Régen még megtaláltam, msot már nemnagyon.. :/
  • Flamer
    lehet. mondazt hogy má van cimed. :D
  • Brankley
    Lehet még olyan mail címet csinálni, ami @freemail.hu vagy @vipmail.hu és nem hotmailos? Pls segítsetek!
  • akyyy
    vmi ip checker szkript, ved dfel egy másik cimedre (csinálsz ha nincs9, és megtod az ipjét. eseteg hátha fent van a partnereid közt ugyanaz az ipjú, és akkor tudod is ki az:D
  • PENGEinno3d
    Már megvolt!De én vmi célra töröbbre gondoltam, IP alapján megkeresni és jól összeverni!
  • akyyy
    jelszováltozás -.-
  • PENGEinno3d
    Hi! Feltörték az msn-em! Nem tudjátok, hogy hogyan lehetne megkeresni vagy vmit tenni ellene, hogy ne tudjon újra bejelntkezni az a kis csíra?
  • norbre
    jaja.. addig má eljutottam közbe énis hogy flash és próbáltam is összerakni, de mindig hibát jelez mikor felraknám a sajátot..
    csessze meg a M$.. :)
  • akyyy
    http://www1.cae.mypersonalexpression.com/index.pd
    használd ezt a honlapot, sok minden van itt.. és telepíteni se kell semmit se a gépre:)

te viszont nem tudsz csinálni. a mozgók nem giffek, hanem mivel dinamikusak, flashel csinálták, plusz hogy beszúrható legyen msnbe, kéne hozzá vmi licensz, vagy mi a szösz, amit csak megvenni lehet jósokdrága pénzért:D
  • norbre
    hali.. mozgó avatart szeretnék csinálni MNS live- alá.. olvastam a FAQ-t, ott ezt találtam:
    "Hol lehet több animációt/mozgó képeket letölteni?
    Winks and Moods-ra van szükséged letölthető itt"

a winks az gondolom nem az.. a moods lenne az?.. mert a megadott linken nem találok semmit.. csak hogy erre keressek rá vagy ne?..

köszi..
  • akyyy
    pont ezétr kell lemérni. mert ha drasztikusan kevés akkro lol.

nekme akkor szokott iylen lenni mikor én vagy tesom tölt ezerrel és nem marad sávszél:D
  • Szabi1991
    nállam csak a linkeket nem küldi el néha :S
  • bertino
    szolgáltató problem is lehet :\
    akyyy osztálytársadnak, musztafának is folyton ez a gondja :\
  • akyyy
    mennyi a fel és letötési sebességed?
  • gabyy
    Hali! Valaki tud segiteni abba h mit csináljak azzal h irnak nekem msn-en de én nem kapom meg amit irnak csak néha:S Virusirtás megvolt, ujra tettem a 7.5 öt nem ment, aztán a live-ot és még mindig ez a hiba..
    Lécci valaki segitsen köszi
  • xxdani
    Ha regisztrálok egy új msn címet akkor valahogy át lehet társítani az új címemre a régi msn spaces oldalt?
  • Rexor
  • Flamer
    loál. :DDdd és ő nem láttya hogy világít a power gomb szerinted?

meg ha msnezés közbe videoszarságot csinálaz ember akkor azt a videóküldő is látja amit a másik.. :| szóval ezt képtelenségnek tartom. valaki yól felültetett :DDdd
  • LecterDoktor
    Üdv!
    Hallottam egyszer egy olyat, hogy van olyan program, amivel belehet kapcsolni a másik fél webkameráját anélkül, hogy ő erről tudomást szerezne. Tudja valaki, hogy melyik programmal lehetséges ez, vagy hogy hogyan lehetne ezt kivitelezni?
    Előre is köszi!
    Üdv!
  • geri777
    Sziasztok MSN be a jelszót hogyan lehet megváltoztatni?
  • liverpool123
    na újra mükszik az msn
  • akyyy
    nem zavar, hogy eőtted 120-an beírták hogy nem müködik?

meg a többieknek is szó, most nem jó, senki se tud bejeentkezni, gondolom mess.be-re kiirják mi volt a gond.

egykté embernek "jó" ehet, mert nem jenetkeztek ki, de nekik se fog rendsen müködni.
  • allock #7430
    nekm se yo

yo h megígértem vkinek h leszek...
  • liverpool123
    császtok az alapértelmezett átjáró nem mükszik msn-embe nem tudjátok orvosolni a problemot?
  • Peugeot
    ez hihetetlen egyszer kéne msn en és és ... áhh
  • Met
    azt is észrevettem, hogy ha rányomok a bejelentkezésre akkor a 6 karakteres jelszóbol 8 karakteres lesz
  • vodMarci
    Nekem sem jó.
  • Met
    nálam se jó
  • Lunki88
    Más be tud jelentkezni az msn-re? Mert nálam most nem jó...
  • Flamer
    messpatch.
  • csiter
    Sziasztok!!
    MSN Messengerem alján reklámok villognak....
    A plust még fel se raktam és szponzort se telepitettem!
    hogy lehetne azt onnan eltüntetni mert már nagyon zavar!