MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
a legújabb messenger live-ot használom és az a problémám, hogy üzeneteket nem kapok meg vagy mások nem kapják meg amiket írok. és még van egy ennél is nagyobb probléma. Sokszor csinál olyat, hogy ledob az msn de én úgy látom mint ha fel lennék jelentkezve. és azt az állapotot látom ami a szakadáskor volt. tehát számomra látszólag be vagyok jelentkezve, gyakorlatilag viszont nem. vki segítsen plz!!! egyébként routeren kersztül nyomom, közvetlenül kapcsolódok upnp rendszerû nat-on keresztül...egyszerûen nem tudom, hogy mi lehet a baj. ha jól emlékszem a 7.5 néha ki is írta kapcsolat tesztelésénél, hogy vmi gáz van a kulcsfontosságú portokkal. de a porttovábbítás sem segített...ha vkinek van vmi ötlete...és ha vki tud rá megoldást akkor írja le érthetõen😊 elõre is köszi
egészen véletlenül nem ismer valaki egy olyan kiegészítõt vagy scriptet vagy programot vagy akármit amivel láthatom hogy ki van online de rejtve?
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Majd késõbb lesz egy jobb banner, ami eleve tartalmazni fogja a gyakori hibákat, kérdésekre válasszokat.
Valaki elmondaná nekem, mi az msn-nek az aktuális legújabb verziója? Valami szar frissítést mondott nekem a 7.5 (az a legjobb számomra) és gondoltam megnézem. Msn Live Messenger izé volt és totál nem jött be, úgyhogy uninstall. Namár most nekem a sima msn nincs fent a gépen, csak az msn plusz. Kíváncsi lennék a 8.0-ra, vagy, ha van azóta újabb verzió, akkor arra. Csak nem követtem nyomon a fejleményeket :S. Ebben kéne segítség, hogy melyik a legújabb és érdemes-e feltenni.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
de ha nem ezt akarod, hanem új cimet is cisnálsz:
Partnerek>Azonnali üzenetváltási partnerek mentése... (vagy vmi ilyesmi)
lenne egy problémám mégpedig a következõ!távsegítséget nem tuok indítani mert azt íja ki hogy az live messenger legújabb verziójára van szükség,pedig nekem az van fent!
mi lehet a probléma???
zene egyenlő élet
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
zöld erdőben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
zöld erdőben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}
de jó lenne már valami bumm....
Kéne egy kis hELp! Windows live messengerem van 8.0-ás ha felrakom hozzá a 4.11 msn plus live-ot akkor minden egyes alkalommal ha kikapcsolom a gépet vagy valami (reset,stb)utána amikor bejelentkezek az msn plus live egyszerûen törlõdik vagy nem tom mit csinál mert nem jeleniik meg az msn menüjébem meg sehol se :S.megnéztem a c:\program files mappában megvan e a könyvtár, és megvan semmi baja. ha valaki tud segítsen mert elegem van az állandó install bóól:@ elõre is köszönöm :Kromka
.: mobilize.hu :.
<#taps>#taps>
de még mindig nem jó
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Amúgy meg tudom, hogy fel lehetne tölteni, de azzal nem oldjuk meg az msn problémáját 😊
(jó az ha gyorsan át köll nyomni egy képet)
de ha jó a feltöltésed, érdemesebb inkább feltölteni egy sendspace.comra vagy társaira, majd emgadni a cimet😊
msn sosem volt nagyn jó file cserélõ
4mbites net szal azér kéne szakítania, meg mint mondottam van úgy, hogy 2-3 napig normális. Meg ugye ha direktbe kötöm dsl modemre akkor is jó. Aki(k) fogadnák azok is szélessávot használnak, szal nem ez a probléma.
Olyan problémám lenne, hogy msnen nem tudok gyorsan fájlt átküldeni. Live 8.1est használok és router mögül netezek. Gondolom ez lehet a probléma, mivel kiírja, hogy: "nem egy upnp rendszerû ip-korlátozott hálózati címfordítón (NAT) keresztül kapcsolódik a rendszerhez". (beállítások/kapcsolatok). Namost router biosába vagy nemtommijébe beléptem ezt az upnp-prtotkollt engedélyeztem rúter restart és akkor ugyanez volt a baja csak úgy volt a szöveg, hogy "ön egy upnp rendszerû...rendszerhez".
Szal lényeg az, hogy ha upnp nélkül akkor se jó és ha upnp-vel akkor se. Próbáltam még portot is nyitni msnnek a routeren, tûzfalon, de minden hiába. Mi lehet a probléma?
Még azt hozzá kell tennem, hogy ez a lassú adatfolyam tart mundjuk 2 hétig, és aztán 2-3 napig gyors mint állat, majd megint 2 hétig lassú, s így tovább.
vagy ha valakinek megvan az msn-en átküldhetné...kösz😊)
Az lenne a kérdésem hogy a messenger miért csinál olyat hogy bejelentkezek mindenki azt látja hogy bejelntkeztem de az én képernyõmön a bejelentkezési képernyõ befagyés onnan nem megy tovább ez miért lehet! Please help! Elõre is köszi!
Juhász Sándor
már régóta felvettem , :S de nem tok írni neki
Remélem tudtok segíteni: Az MSNben a hangulatjeleket tárolja valahol a gép vagy el lehet menteni, mert elég sûrûn rakom a windowst, és mindig eltûnnek!
Köszi!
start menü/súgó és támogatás/és ott a válasszon feladatoknál van oan hogy rendszer-visszaállítás/aztán tovább/kiválasztassz egy idõpontot ahol még jó volt az msn...
aztán visszaáll a gép és talán jó lesz😊