8023
-
skristof #2149 ekszplórőr
amugy ifranview -
xpbe igen, 98-nál? -
minek képnézegető progi? :)
csak régen használtam ACDSee-t, de nekem elég az alapértelmezett képnézegető is :) -
kód :DDDDDDDDDD -
áz -
skristof #2144 hazaértem rutinvizsgáró csak 19 ilyen üzi várt... sok kiskölök baromok-e? -
megkaptam:_D
Az MSN üzemeltetőinek nem éri meg a programot futtatni, ezért októbertől az MSN messenger fizetős lesz. Küld el ezt az üzenetet a lehető legtöbb embernek, mert az MSN szolgáltatói a következő kódot észlelik az üzenetekben, és haez a szám eléri a 1000000000-t akkor haggyák ingyenesen futni a programot. [kod: 1254985013157512743173412445924891568632013445504045127]
-
virusnak nod, képnke meg infra viwev, az nem eszi ennyire a memót! -
nah, én azt hiszem egy idóre letiltok mindenkit :D
most ezt kaptam:
A szeptemberi tárgyalások elött, a sajtó által kiadott rek nt az összeget partnereid száma nt kapod majd, a minimális összeg 20 usa dollár vagyis, kb 5500 ft-lessz. küld tovább...
Sajnos az msn-nek nincs elég pénze működtetni a szolgáltatást, és a felhasználóktól nem tudnák rendesen elkérni a pénzt, ezért októbertől le fog állni. Az az egyetlen esély, ha elküldöd mindenkinek ezt az üzenetet, majd (mivel az msn dolgozói látják a beszélgetést) a központban összeszámolják, és a Windows cég annyi dollárt fog adni az msn-nek amennyi embernek ezt elküldték -
Cicero #2140 Nekem ez még mindig pár ócska gomb... teljesen fölösleges. Ez a program a teljesen láma embereknek van, akik egy programban akarnak mindent. Azt már nem is részletezem, hogy a stabilitása milyen lehet, és ugyanmár, nemhinném, hogy egy microsoftos vírusírtó többet tudna mint egy Norton... Vagy nemhinném, hogy felülmúlná az ACDSee tudását a fótózásban :]
Web: Firefox
E-mail: Thunderbird
Vírusvédelem: Norton Anti-Virus
Fotó: ACDSee -
off:
ez több lesz, mint pár ócska gomb:
A Microsoft állítása szerint az MSN böngésző következő verziója új külsővel, és számos az e-mailek kezelését, a PC-k vírusvédelmét, a digitális fotók kezelését, és természetesen a böngészést egyszerűbbé tevő újítással fog rendelkezni.
viszont azzal én sem értek egyet, hogy egy böngészőért fizetni kelljen
böngészés: ie, ff, opera stb.
ímélk kezelése: outlook vagy akármi
vírusok ellen: pl. nav
stb. stb. stb. -
Cicero #2138
MSN böngésző... lol.. azért mert ki van egészítve 3 gombbal, egyébként teljesen IE motor? Na ne! :D Firefox 4 eva'
-
A sok fazláma. :o -
szerintem keverték az MSN Browser-rel :DDDDD
link -
Cicero #2135 Beleolvastam egy-két üzibe, gondoltam, hogy ez lesz a téma, csak ismételni tudok:
1.: Nem igaz az egész
2.: Kicsit személyiségi jogok sértése lenne, ha olvasnának az MSN üzemeltetői a beszélgetésekben
3.: Nemtudnak magyarul
4.: A Microsoft eléggé gazdag ahhoz, hogy tudjon egy beszélgető programot finanszírozni
5.: A Messenger tele van reklámmal
Bocsi, de nagyon feltudom húzni magam ezen.. a sok hülye azonnal letámad, hogy képzeld, majd kell fizetni Messengerért... És akkor? Átváltok ICQ-ra :D -
tiszta sor... :)
sok balga ember bele sem gondol...
mondjuk többségük ilyen csinicicababa, aki "Huhdemegijedekmertmostmileszhanemtudoktrécselniabarátnőjeimmelhafizetősleszezanemistudommilyaneve..."
ráadásul többségük azt sem tudja hogy milyaza mikrosoft, de azé hirdetik a világvégét!
hát késssz
bloáh

-
ha fizetős lenne akkor se lenne nagy gond, mivel van a Windowsban beépített messenger, amit elvileg a windows megvásárlásával fizettél ki, tehát jogtiszta 
amugy másik szempontbol is kamu, mivel az MSN is Microsoft termék... nem más cég üzemelteti, tehát nem kérhet el külön üzemeltetési és jogdíjat! :P -
televan a faszom ezekkel hülyeségekkel...
nekemis küldözgeti mindenféle idióta összevissza,hogy tegyek m-et a nevem elé, me ha nem akkó fizetős lesz az sn...
egyik partnerem ezt küldte:
"Sajnos az msn-nek nincs elég pénze működtetni a szolgáltatást, és a felhasználóktól tudnák rendesen elkérni a pénzt, ezért októbertől le fog állni. Az az egyetlen esély, ha elküldöd mindenkinek ezt az üzenetet, majd (mivel az msn dolgozói látják a beszélgetést) a központban összeszámolják, és a Windows cég annyi dollárt fog adni az msn-nek amennyi embernek ezt elküldték"
Az én meglátásom szerint ha valaki elolvassa (!), ténylegessen elolvassa az üzenetet és értelmezi is, nem csak átfut rajta, az elég nagy marhaságokat fedezhet fel benne!
A másik meg,hogy ha ez tényleg így lenne, akkor azt hiszem,hogy az sg főoldalán hatalmas hasábokban meredezne az embere arcába a hír,hogy fizetős lesz az msn (?)...
-
eggora kamuak :| -
sztem ez kamu. Egyébként nem csinálnának ilyet hogy az msn-t fizetőssé tennék, mivel akkor rögtön jönne egy két cég hasonló programmal, és az msn lepottyanna a mostani népszerűségi trónjáról. -
de megnézem az országos cimemnél:DD -
nekem még nem külde senki, és nem rakta ki senki sem!!! -
Azt akarják, hogy szeptembertől fizessünk az MSN-ért...hát az anyjuk valagát és ezért el kell küldeni minden msnezőnek ezt az üzit, és ha meglesz az elegendő elküldöttség, akkor kisebb az esélye, hogy fizetőssé teszik, szval küldd tovább!!!
Most küldték el nekem 3-an is 5 percen belül. Akkora kamu, hogy már fáj... -
(mo) én ezt teszem és fizetni fogok:P -
:DDDDDD -
Tegyetek a nevetek elé ( m )-et! (Egybeírandó!) Ha a neved elé tetted küldd tovább az ÖSSZES MSN PARTNEREDNEK! Ha valamivel segíthetünk az msn fizetősé tétele ellen az ez! ELVILEG összeszámolják hogy hányan rakták a nevük elé és annyi dollárral fogja a microsoft támogatni az msn-t
Asszem ez magyarázatra szorul. Vmi forrást ha vki talál akkor linkelje be, mert sztem valami hülyegyerek ezt kitalálta ésmost terjeszti... :[@ -
Stuff pluginban van olyan hogy 'Automatikus Emoticon-beszurás kikapcsolása', evvel pl a :-) helyére saját szmájlit tehetsz be és nem ez fog megjelenni -
hát már elnézést! -
te elég parasz vagy
-
nem lehetne valahogy kicserélni az alapértelmezett szmájlikat msn-ben? :\ -
egyáltalán nem!! -
szerintem jo ha többen lennénk vagy nem?
-
szivesen
-
skristof #2116 köszönjük
-
??? -
sziasztok akinek van yahooja itt elérhetik
[email protected]
messengerem
[email protected] -
:Ddddddddddddddd -
hoppá ezt én sem tudtam :D -