8023
-
lál mondjuk ezt a behúzogatós dolgot nemtudtam ! :DDDDDDDd -
ahham... nah mind1 -
jah, hát én Total Commanderen keresztül huzom mindig a fájlokat a párbeszédablakba, és úgy elküldi.
Fálj Küldés gombbal csak képeket szoktam -
thx :\ -
skristof #2105 problémát értem, felfogtam, megoldást nemtudom :\ -
küldj filet, neked meik könyvár jön be a tallozó ablakban ? -
nekem nem jön be semmi, talán képpel többet tudnánk mondani
-
nahjo nekem nem segit senki :| -
nincsmit -
Thx, ez bevált!
-
de be is csomagolhatnátok a file-t -
LEGújabb msn-t letöltöd, valamint ezt is:
http://akyyy.uw.hu/msn/extfix%28www.mess.be%29.zip
még lehet hogy stuff plugint is kell használni de ez nem 100.
nekem ezek fent vannak és ha küldenek, bármit, átjön. az más hogy néha átviteli hiba meg egyéb, az már net probléma:D -
skristof #2097 küldd neki filemegosztás-sal -
HI!
Msn 7-t használok én is meg a haverom is, s amikor filet szeretnék neki küldeni, ideje nincs fogadni, mert azonnal blockolja a program. Mit kell beállítani, hogy fogadhassa a cuccost?
Előre is köszi a válaszokat! -
én nem szoktam küldeni ilyet, általába ha ilyet kapok, visszaküldön annyiszor a feladónak, ahány embernek el kéne küldeni.
Ha esetleg vmi miatt mégis úgy döntök hogy elküldöm, előtte addig győzködöm ppartnereimet, hogy engedjék meg hogy elküldjem.
Régebben nagyobb divatban küldözgették nekem, MSN-ebn meg nem nagyon kaptam ilyet, ezért én is szivesen küldtem tovább másnak is, sajnos ennek áldozatául esett Cyrus kolléga is, és azóta fúj rám mint egy macska ha ideges, mikor a nevemet halja. -
-
Darkboy #2093 nekem az jött, hogy "Ha nem küldöd tovább 9 embernek akkor a téged és a családodat meg fogja baszni az alkaida"
Ennyit a körlevelekről... akyyy te meg nehogy küldjé nekem bazmeg :D -
ABC..
Te meg ezt küld tovább 18 embernek, vagy 54 évig nem fogsz baszni!!! -
Ez új...
Régebben a cunamiért raktuk be..
Én nem fogom berakni, segíteni nemtudok így rajtuk, meg vannak saját problémáim is. -
hallotta valaki hogy a nevek elé az msnbe rakjatok egy X et a londoni terrortámadás emlékére egy 7 re? -
Nekem még mindig nem mennek a játékok. Azt írja hogy átmenetileg nem érhetőek el :(:(:(:(:(.
nem tudna segíteni valaki hogy mi lehet a probléma? -
amikor küldök egy fájlt akkor bejön egy párbeszédablak, a dokumentumok mappával... ezt akarom megváltoztatni hogy a D meghajtó mp3 könytvára jöjjön be azonnal ! -
megy a játék juppy aknakeresőőőőőőőőő -
remélem most már tok játszani -
Szuperkaraj #2085 már nekem is megy, eddig azért nem ment mert nem volt elérhető a partnerlistám -
Lehet, hogy adatbázis frissítés volt?
Nekem is megy. ^^ -
nekem már müxik -
Tigerson #2082 sajnos, én is próbáltam, de az se jó -
e-messenger sem...lehet ezt is túlterhelték a londoniak
-
Sign In
The .NET Messenger Service is temporarily experiencing difficulty. You may be unable to sign in. Please try again later.
Last Update: 7/9/2005 12:59:00 AM Pacific Time (GMT -8:00) -
dettó -
Darkboy #2078 a webmessenger se megy :( -
Tigerson #2077 ja, meg azt írja, hogy minden rendszer stablian műxik, de akárkitől kérdem, senkinek sem jó -
Darkboy #2076 ez se jön be... -
Darkboy #2075 felrakom trilliant, azt megnézem azon megy-e -
Nincs ötletem mi a probléma...a www.messenger.msn.com is simán bejön.. :O -
Tigerson #2073 nekem is elég fontos, de nem jó
remélem minél hamarabb jó lesz -
You cannot use MSN Messenger at this time because your contact list is not available. Please try again later.
Click Help to learn more about your contact list. 81000377 -
Darkboy #2071 megint szar :( pedig kurva sürgős lenne, hogy pont ilyenkor... basszák meg :) -
3 Perce folyamatosan be akar jelentkezni, de nem sikerült még neki.